”Бромак” поиска отвод на целия съдебен състав по делото КТБ

Адвокатите на основния акционер в КТБ - фирма "Бромак" на Цветан Василев, поискаха отвод на целия петчленен състав на ВАС по делото за отнемане на лиценза.

Обратно в новината

Коментари - ”Бромак” поиска отвод на целия съдебен състав по делото КТБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

акционерите да не обжалват решение на съда пред международен съд, ако той се произнесе, че те не са заинтересована страна!

Няма никакво значени, кой съдебен състав ще гледа делото! Лицензът на КТБ не може да бъде отнет! Дори съдиите да са подвластни на модела КОЙ, и да продадат съвестта си, подобни номера в Страсбург не минават! А най-куриозното е, че лицензът на банката не е отнет, а има синдици! Пародия! И тия са си въобразили, че могат да щипнат нещо от Цветан Василев! Нещастници!

Корупцията е навсякъде, кой съдебен състав ще си харесате?

Какво става със случайния подбор? За такива дела не важи ли? Герберът е ясно че няма да се отведе.

А аз Предлагам- Директно да ги вкарат в затвора всички мафиоти от Бромак, още преди присъдата, за да не вземат да бягат в чужбина като Цветан Василев.

Бандитите са в Бромак, или атакуват Бромак!

Този Цветан Василев си плаче вече да бъде отстрелян в Сърбия! Имаме като държава опит в такива дела и няма да е много трудно. Ако не знаят къде да намерят необходимия "чадър" за случая, да се обърнат към Волен Сидеров - той може да го осигури (по приятелска линия) от Путин...

Отвод на съдиите ?? Правата на човека ?? Ами защо не го върнат този бандит , а само протакат докато разпродадат активите на банката и пак народа да духа супата !! Почвам да съжалявам , че закриха лагера в Белене.

ЗАЩО ОЩЕ СЕ МОТАЯТ ИНСТИТУЦИИТЕ В БЪЛГАРИЯ ДА СИ СВЪРШАТ РАБОТАТА БЪРЗО И БЕЗ ШУРОБАДЖАНАЩИНА И ДАЛАВЕРИ...

Да се разследват и тези адвокати - какви са, с какви дела досега са се занимавали и какви са резултатите от тях, какво ги свързва, освен професията им, с тази банка и крадците в нея.