Коментари - И Лазар Груев се усъмни в избора на близка до Цветанов съдийка | dnes.dir.bg
назад

И Лазар Груев се усъмни в избора на близка до Цветанов съдийка

Председателят на Върховния касационен съд Лазар Груев влезе в задочен спор с вътрешния министър по въпроса "политическа кандидатура ли е загубилата избора за председател на Софийския градски съд Величка Цанова".

Обратно в новината

Коментари - И Лазар Груев се усъмни в избора на близка до Цветанов съдийка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е ми да, тази млада жена съдийка на СГС, може да им разруши корупционния рахатлък на такива "съдии" като Лазар Груев и подобни... И как да не е прав американския и други от европейските посланици, а и ЕС, че съдебната ни система е корумпирана!!!!!!

След толкова безумни промени в законите, сътворени от "умните " глави в парламента во главе с Искра Фидосиева,виновни са ви съдиите! А да на говорим за работата на прокуратурата и подопечните на Цветанов !

А Лазар Груев на беше ли от БСП-то. Дето е ял от една копаня с доносник Гоце и със Станишката. И като не изберат удеобен нему кандидат започва да се "съмнява". 22 години след "промените" и за шеф на съда - номенклатурчик от БСП-БКП. И вие искате прваосъдие. Няма как да стане.

А бе ти си на всяка манджа меродия. Ба ти специалиста??? Ей от такива простаци като теб няма оправия.

Г-н Лазар Груев е живо олицетворение на нашата напълно корумпирана съдебна система - арогантен, надменен, напомпан с безпочвено самочувствие - един от тези / немалко / магистрати, които считат, че само бог е над тях. Всяко правителство - което и да е , ако иска да помогне на България трябва да започне с реформа на тази прогнила система.

в бг мафия=съд+престъпници.

много ми е интересно,как хора без образование и с чалга култура ,оплюват съдебната система!!кажете ,вие критикарите ,как бе избрана и защо новият председател на соф.гр.съд?!защото е кадърна със 8 г.стаж от които 4 по майчинство или защото вашият водител цецо и е приятел?!това критикувайте ,а не лазар груев ,един можещ и знаещ юрист!!

ами мили съдийчета след като 2 години се чесахте и нищо не направихте то трябва да се почне от някъде така че това е по - добрият избор

Груев си е точно политическо назначение на тройната коалиция и агент Гоце на поста, които заема.

Докога това недоразумение ще се кипри на най-високия пост в съдебната система?

Кое ти дава основание да считаш, че е недоразумение? Твоята собствена некомпетентност или може би осъзнаването на факта, че ти си самото недоразумение?

Абе Лазарчо, май сега няма да може да делите спокойно рушветите, а черена свиня

Да откраднеш 16 млн.лева и да получиш условна присъда.Това не е ли обида за Българският народ.

Щом закона го позволява, какъв е проблема ? Ако искаха да свършат нещо полезно за България цц и бб трябваше да предприемат сериозни законови корекции, но вместо това създадоха доста нови безумия ...

Да бе, ще променят закона! Нали после ще имцъфне отсякъде пълната некадърност. Сега те имат повече изгода от вратичките в закона, защото могат да популистват на воля, като изместват фокуса от некадърността си към това колко лиеки присъди давали съдиите. Еми съберете си доказателствата и няма да могат да дават леки присъди. То такъв боклук като в герберската партия и при комунистите няма.

Дайте едно ДОКАЗАТЕЛСТВО за тези "откраднати" 16 милиона. Защо не мислите а повтаряте небивалици. Направете си труда да прочетете поне едни мотиви на съда, които за разлика от "мотивите" на обвинението са достъпни и тогава коментирайте. И на най тъпия му стана ясно как се "избра" председателя на СГС но емоциите замъгляват разума...

Изборът на Лазар Груев, президентски съветник,без конкурент беше нагласено. Той е партийна червена кандидатура и срам за съдебната система. Хяма и един ден съдийска практика.

абе корумпирана комунистическа подлого зеля свят пише че балгарската садебна система е наи корумпирана само ти ли не си разбрал бе лизлийо в системата да има наи много 10% не корумпирани всичко друго е за боклука правосадие което защитава мафята е само за затвора заедно с покровителите става вапрос за комунистическите мекерета като гозе *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

до Al, scuby и другите ....значи раздвояванет разтрояванеи пр на личността е много тежко....стига ни един такъв от Банкя...пък ти кат си дойдеш лошият санитар сто % щи прасне шок на макс...бъди сигурен... и утре ще си направо душичка при разговора с Наполеон от съседната стая...))))

Що не го разкарате и тоя пореден отворко , ъ-ъъ-ъ ???

Защо да е заподозрян Цветан Цветанов в избора на председателката на СГС?! Аз мисля, че никой не се съмнява!

Давай Цецо! Разкажи им играта на тези корумпирани магистрати, на които само Господ не им е казал че са такива, които превърнаха независимата съдебна система в зависима от мафиоти и мутри. link

И как точно ще им разкаже играта. Като ги плюе под път и над път ли. Тояно за това става само Цецо. Да седи пред телевизорчето, да си яде салатката и да плюе хора с пъти по-голям коефициент на интелигентност от него.

От приключилите близо 585 000, 500 са приключени в разумните тримесечни срокове" Е, от милион приключени вси хиляда ще са в срок-нещо грешка ли е или смешка в цифрите???

Давай Цветанов смело! Само вие може да се оправите с тази корумпирана съдебна система. Никой друг. Не сме народ като народ с едно силно гражданско общество да ги натиснем и ние. А комунистическата сган нека си лае - тя силна държава не иска да има.

И какво точно е хубаво е направил цвъкито, че след 2 годишно управление си нахендрил една приятелка... вие сте комунюги рапончето - пожарник - батман - бодигард на самия Тодор Живков незнам още какво искаш, член на БКП, коандидатствал Държавна сигурност ... още ???

Лазаре не се ли взимаш много насириозно. Верно че от комсомолски секретар с близане на задници стигна до председател на върховния съд. Но все пак не забравяй какво нищожество си. А пък в лице мязаш на кокши задник

В България управляват хора-ГЕРБ , с "лидери"-хора от Репресивния апарат на БКП-Борисов,Цветанов... Истински Комунисти са това! А ти,Груев бил комсомолски. Тези "лидери" на Герб са Пътници към един По-добър свят-този на някой остров,надалече и насигурно от мизерията и бесните българи,търсещи ги да им "благодарят"

Лазар Груев беше член на РК на БКП и Първи секретар на ДКМС в Софийския университет "Климент Охридски".

Бр-е-е-е-й! Та в Герб са 90 на сто все са бивши партийни и комсомолски секретари или деца на слугинажа на ЦК на БКП.

Ако въобще го прочетете ,г-н Груев и ако искате да знаете моето мнение досега правосъдието което и вие представлявате не струва пукната пара.Това е моя коментар като наблюдавам отстрани как се развиват нещата

Христо подкрепям Ви изцяло. Груев както и другите политически поставени от БСП активно пречат на борбата с престъпността като се прикриват зад независимостта на съдебната система. Това се знае от цялата общественост и от самите престъпници, с изключение на заблудените привърженици на БСП Между последните има много честни хора, но немогат да прогледнат, че сегашното им ръководство нито е ляво, нито е принципно и е далеч не адекватно за една действително лява партия.

Срещу опасното, просташко, Нагло "управление" на Герб е нужно Непрекъснатото Изобличаване на техните безспирни Лъжи. Изобличаването на Герб трябва да се прави точно така .По медийте и непрекъснато. Това е начинът хората да Прогледнат ,и Доброто да надделее!

След 65 г. умно управление сме на 1 място по бедност в Европа.Ред е на ,,простите а всичко друго е от ,,лукавия.

Що бе?............Ядеш от моите и на другите от парите Аз съм гласувала за Цветанов ,а не за теб. А ти трябва да са на улицата. Повръща ми се от Вас .Защо още Ви търпят другите не знам Един ден и Вашият край ще дойде,но много хора ще останат с болката от не свършената Ви работа. Повръща ми се от теб и другите като теб........

Гласувалите за Цветанов и сие вече ги срам и гнус от собственната им Глупост ! Време е и ти да го направиш. До края на годината ще те е Страх да си признаеш подкрепата за Герб и си косвено виновен за Разрухата на България !!!

Недей да се изявяваш от името на други, слабо цвърчиш. Разрухата на РБ е от предишни, всевъзможни коалиции с неизменното участие на БСП/БКП. Сега тъкмо се измъкваме от комунистическия батак...А на есен, с грохналата червена бабичка ще се разделим завинаги...

Лазр Груев е пътник без билет, а се опитва да прави забележка на кондуктора. Но на следващата спирка ще бъде изхвърлен от трамвая. И той е от Гоцевите...

порода 050709 бол по наште краища ...та прост народ - слаба държава - да си додем на думата

Мда, така е то, не можем да очакваме от гласувалите за Цветанов да разбират принципа на разделение на властите и независимостта на съдебната власт...

Г-н Груев Какъв ви е приносът за реформа на съдебна система ? Май само Цветан Цветанов е виновен за всичко!!! Отвсякъде ни упрекват за съдебна система а вие самите не сте виновни за нищо !!! Просто нямате капка срам и достойнство.

За каква срам говорите в едни измекияри.Вашата работа е подигравка с нас обикновените данъкоплатци.

"каква срам" - боко е виновен, че народеца от край време е неграмотен

Апартаменто е велик ти не знаеш ли, също като Боце...

Г-н Груев , от висотата на своя пост, първо трябва да обесни на българите защо няма правосъдие и защо гражданите са оставени сами да се оправят с престъпниците. Като се промени това, може и да помислим за по-висши категорий.

Цветанов е мислил,че Цанова е състезателка по кану.

Лазар Груев. - Това лице, защо има вид на онези несменяеми и недосагаеми назначения,които никакъв преход и никакво межд. положение не може да помръдне от заемната (назначена) длъжност; изражението на лицето, говорът, артикулацията, захапката... скодоумието, говорят за интересни неща! - а това, че се почувствал обиден, надминава всяко литературно-худ. и характерно-видово вековно лицемерие.