Първият председател на ГЕРБ подаде оставка заради шефката на СГС

Душана Здравкова, съдия във Варненския окръжен съд, излезе с открито писмо, с което обявява, че подава оставка и напуска съдебната система.

Обратно в новината

Коментари - Първият председател на ГЕРБ подаде оставка заради шефката на СГС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всичко е в реда на нещата, въпросната дама половината от стажа е била по майчинство, но все пак през останалото време е решила някое и друго дело. Сега на тази база са наилце компломати! Въобще, много вредно е за началник в съдебната система да върши каквато и да е работа преди и след избирането му. Тези хора не трябва да раотят нищо, за да няма за какво да се пванат критиците!

Както си спомням тази буля, гербаджийските маймунари я величаеха като ненадминат съдебен специалист, владеещ пет????? езика!Владеела-дръжки!Колкото Боцко и Цвъцко ги владеят тия пусти чужди езици!?А-а, пардон!Всъщност, може и да владее!Като ошмули 700-800 драма ракия, сто на сто проговаря на развален китайски!Тъй и се носеше славата, че смучела като кюмюрджийка!? Най-вероятно се сбори за големи постове и пари с другите гербаджийски тикви?Те се организираха срещу нея и я наритаха!?

председател на СГС Владимира Янева, която е семейна приятелка на вътрешния министър Цветан Цветанов. Интересно е къде работи мъжа и на тази г-жа. От кога заема поста директор в РВД. Какъв профил в спортната академия е завършил. От кога работи в РВД и какъв опит има в тази организация?????

Ти си нещастна кариеристка, но са те усетили навреме даже и колегите ти от ВСС. Ходи при Алексей П., той само с боклуци се обгражда - Я.Я., Дачков, Патрашкова ......

Ти ма от какво се жалваш?.........Получаваше си заплатка между другото и голяма лапканица. Ти какво си мислиш ,че всички сме балъци ли?.......На бесилото такива като Вас. Ядете народна пара за нищо свършена работа .

Така е, в тая мъртвородена партия ГЕРБ останаха само крадци и престъпници, като Боко Тиквата и Цвъки Цветанов - ПЪПЕША.

Ясно е как ще съди-всички които са срещу Цветанов-в затвора!

Каква председателка е била тая тьотка кабардисана бе?Я не се излагайте!

а в Русия тьотките не ги избирате за председатели!? то и тука вече ги избират по други показатели - виждаме как ББ посрущаше приятелката си Цеца Величкович. Такива жени, на които мозъкът се търси в циците, заемат висши длъжности в България.

Научи кратката история на Движението и може да ти стане ясно ....

я е взел!Нали тя или нейни верни партиини дружки вместо в затвора го изпратиха на свобода!Да не си мислите ,че е постигнато без финикииски знаци!Трактора си е платил на Душана от щедро по-щедро!Точно Душана и нейните връзки му трябват!Така и най-големите му магарии ще останат ненаказани!Да живее партията на капиталистите с най-дебели гъ...е -БСП!

Тази Душана какво направи толкова години че чак сега се сетила,къде била до сега?? Просто нямат срам съдиите в българия.

Докторе, в ГЕРБ е била! Да беше питал какво е правила там, а? Само, че каквото и да е правила там - сега я е срам. Докторе, докторе...

Докторе, мокторе, отдавна са я изгонили от ГЕРБ като са видели що за стока е... и хоп при октопода и снася клюки на Яне. Комунистка с една дума.

Г-жа Здравкова е таила надеждица да седно на това столче но и го отмъкнаха в последния момент.Е като Гуцановци и Дънката и стотици други са на свобода какво очаква.Значи не работи качествено.А иска да се изкачва по стълбичката.Хем вълка сит хем агнето цяло - не може.

А в същото време "обидената" стои редом с организаторите на подпалването на Парламента - и не и прави впечатление?

повече от 66 год. доите този народ като дойна крава!И не че не е заслужил това,но всяко нещо си има мярка!Оставете да си отдъхнат тези ограбени хора,за да не ви стане тясно!

Б Р А В О ,Г-ЖО ЗДРАВКОВА. САМО ЕДИН ЧЕСТЕН , МОЖЕщ , ЗНАЕщ, КРИТИЧЕН, КОМПЕТЕНТЕН ЧОВЕК, КАТО ВАС , БИ ПОСТЪПИЛ ТАКА. ПОЗДРАВЯВАМ ВИ. ДАНО ИМА И ДРУГИ ДОБЛЕСТНИ ОТ ГЕРБ ,КАТО ВАС, ДА ПОСТЪПЯТ ПО СЪщИЯ НАЧИН.ЕДНО ГОВОРИ ЦВ.ЦВ. ,А ДРУГО ВЪРШИ.ТОВА Е НЕГОВИЯ СТИЛ.

Какво чака госпожата до сега,че не напусна.Тя доста отдавна се обиди.че не зае пост.Сега Петров може да и предложи да е вицепрезидент.

напълно съм съгласна с г-жа Здравкова за назначението на това недомислие за шеф на СГС. Но нека г-жа Здравкова каже при учредяването на това сдружение тя не е ли била на ясно какви хора са учредителите му? Не виждаше ли и не ги ли познаваше милиционерите и женската част/да не казвам каква/ на членовете му във Варна?

"Човек за човека е вълк", това е девизът и на ПП "ГРОБ". Задачата която се изпълнява 22 години е да се ликвидира окончателно българската нация. Обаче изпълнението на "Програната Ран и Ът" изостава в сроковете с 10 години. Така, когато посрещнем "Денят на Народните Будители" тази есен, ще се разбере за КРАХЪТ на NWO - глобализЪмЪ.

Алексей Петров покани Душана Здравкова в екипа си. К'во станА, бе пиле Душано?

Едва ли има много изненадани, сред онези, които лично познават въпросната персона!

Не остана дълго време без работа. Не може да им се отрече на комунягите, че се крепят един друг.

И това трябва да значи нещо ли? Ми той и цървул Бойко-Рапона НЕ Е поканил Доган в екипа си, ама си си връткат заедно далаверките, нали? Цветелинката и тя си прави с догановите фирмички хотелчета и ВЕИ, нали?!

ако според тебе не значи нищо, значи трудно правиш връзка с главния.

Явно има все пак някой с морал, който да е бил в ГЕРБ. Това назначение и толкова нагласено, че чак е учудващо до каква степен стига наглостта на управляващите. Същите са, като тройната ламя. Вече поредно съдийско назначение на удобни за партията хора или приятели на Цветанов.

покани Душана Здравкова в екипа си. какъв морал има тая леля според теб?

Това, че Тракторът я е поканил в екипа си, значи ли че тя е приела бе!?

Аз не я познавам, просто постъпката и коментирам. Вече ако отиде при Тракторчето е ясна работата. Това само ще затвърди реалността в България, че няма безкористни и морални постъпки, а само смяна на интереси.

Ти си поредния боклук, който се опита да яхне ГЕРБ и да спечели от това. Добре, че те усетиха на време и те изгониха. Сега се въртиш около Яне и Трактора, но и там няма да видиш хаир, само ще те използват и ще ти бият шута.

Ой, душичке, ами нали ако беше изгонена - първо ти щеше да го научиш от устите бокови. Или той спря да ти ги казва "новините" от телевизора?

Отвори си очичките и прочети, че е изгонена от ГЕРБ още 2009 година.

Ще се разплача от гражданската доблест на госпожата. 1. Тази "честна" съдебна система, която уважаемата защитава преди няколко години си направи отвод защото съдеха отрочето(за убийство) на техен колега във Варна, къде беше с гражданската си съвест и морал! 2. Щом Янева е избрана по демократичен принцип с гласуване по съвест, явно на 50% от магистратите са на противоположното на госпожата мнение. Вече не сме тоталитарна държава тези неща да се решават от 1 човек, госпожа Здравкова може сама да решава вечерното меню на семейството си но не такива отговорни постове! 3. Недостойно е да си подадеш оставката заради нервни изблици и нехаресване на някой, достойно би било ако си беше подала оставката когато преместиха делото "Борилов", това е морал, поне според обикновените хора. 4. Имаме писма от ЕС за нереформирана съдебна система, ако си подаваме оставките защото ни е по-добре да сме в старата кочина - прав ви път. Все пак управляващите трябва да изправят държавате, а не служили на топло 50годишни къртици!

до RR: Айде айде и 3 години са достатъчни.Аман от професионалисти с дълъг стаж които дремят по бюрата си.Младите с предимство ! Тогава държавата ще започне да се променя.

и много близка приятелка на Тачева. Любимка на Бойко била "информаторът" на Яне ▲ Душана Здравкова Бившият председател на Варненския окръжен съд Душана Здравкова, някогашна любимка на Бойко Борисов и много близка приятелка на Меглена Тачева, се оказа евентуалния душеприказчик на лидера на РЗС Яне Янев, пише afera.bg. Само преди месец и половина тя провежда тайна среща във Варна с Янев. Дни по-късно гръмва скандалът с разкрития за финансирането на гражданското сдружение ГЕРБ и Цветанов от фондация Ханс Зайдел". Яне Янев не отрече, че се е обадил на Душана Здравкова. Затова пък тя категорично отрече да е давала каквито и да е документи на РЗС, въпреки че партията на Яне ги размаха след срещата си с нея. Нещо повече, с привичния за нея устрем, Здравкова вече се е пуснала и по пързалката на Алексей Петров - Трактора. Като доказателство изданието разказва, как експредседателката на Варненския окръжен съд обикаля триумфално всички подопечни медии на Алексей Петров Трактора, и дава заявка за участие в местните избори.

Абсолютно подкрепям въпросната госпожа! Първо - не мисля, че избора на тази пикла с шестгодишен стаж не е минал без "помощта на СРС-тата на Цветанов", за да "убеди в правилния избор иначе мислещите членове на ВСС" и второ- назначава си свои хора, за да може да не го съдят, но той не взема предвъд- Народния съд- ще има линч и до стената тия кухи глави, които толкова нагло и безцеремонно ни "управляват"- няма управление има само кражби и манипулации..... как можахме такива простаци да си изберем, сега да не дава Господ да те съди "независимия" Гербаджийски съд.......Ужас, позор за съдебната ни система!!!

На 11 маия, когато синца празнуваме рахатлъкът на българският народ под турската месечина, в българската капела станало голямо дипломатическо събрание под председателството на дългокосият хаджи Хайвата. Освен шестех присъствували още консули, монсули, кокони, мукони и сякаква рая. Нямало само мошеници, а това е чудно между такива хора да няма мошеници. с кокал наградили, решили, че слънцето трябва да изгрява откъм изток, че дядо владика може да е непразен и че г. Владикин е велик педагог и голям оратор, та затова и казаното от него слово било тъй трогателно, щото никой не можал да го чуе. Едно само не могли да решат на това събрание: защо се е пяло херовикото два пъти? Дали за салтанат, или за това, че дядо владика сбъркал вратата на олтаря и влязъл в софраджерията да нареди такъмите и да опита бяла рада. Длъжността на лакей трябвало да изпълни други някой, : Елате елате и пийте, та да не речете като лани че сме ви изпъдили. Големи хора! Голям ум! Голяма и деликатност!

Ами незабравчй как ББ се нагъзи на царя за да стане гл.секретар и да си позамете зулумите. Да ама на други места останаха и за това САЩ го побутват в "правилната" посока.......

Сигурно е с купена диплома от ЮЗУ-Благоевград и още се учи да чете.

Всичко ще се разбере по делата.Дано тази институция успее поне да се попроветри малко .

Господа,нека мислим малко трезво и да не се нахвърляме по навик само защото е цветанов или герб.Защо не можаха до сега да осъдят нито? Ами защото съдебната система е толкова прогнила и корумпирана и пълна с бивши комуняги и настоящи ДПС-ари и БСП-ари че само чистка спасява положението.Разберете за да има осъдени трябва да изхварят още доста народ.всеки,който е в системата над 20-30 години е вадил мутри от калта.СЕга нищо не му пречи да направи същото.Първо искаме осъдени но без да се пипа нищо.не става

"За да има осъдени" защото ЦЦ и ББ е казал трябва да се назначат маши както и правят. След това пак на наш гръб ще бъдат обезщетенията на съда в ЕС ама нали сме мазохисти ще викаме "браво" знаейки какво ни чака.

бе много ги разбираш... капацитет

Добре, да видим тази Владимира Янева дали ще осъди крадеца Цв. Цветанов. Дано да има куража да го направи.Тогава всички ще признаят, че тя е професионалист. В противен случай това си е чисто политическо назначение (не избор) за прикриване на ногобройните крадци като Ц.Ц.Дай боже да е честен човек.

Това нещо Герб е пълен гнилоч и застрашава за разгради държавата.

По 30-40 мин. умувате дали да пуснете написано мнение.Тъй като буликувате явно тези мнения които Ви дападат на политиката на собствениците,по дабре направете фрмуляр и да отговаряме с да или не.

Васил Левски: "...Нашето драгоценно отечество, ще се нуждае от достойни хора, които да го водят по пътя на благоденствието, така щото да бъдем равни на другите европейски народи. Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана. Вярно е, че ние нямаме хора подготвени, но поне имаме хора честни и родолюбиви, които няма да се поколебаят да положат живота си за въздигането на държавата ни. Не се полъгвайте, че тези които държат парите държат и бъдещето ви, защото тези пари те са ги взели от вас, а вие им се кланяте и ги въздигате, като слънце пред очите си. Те няма да се поколебаят да посегнат към властта, а вие ще трябва да ги възпрете и да им поискате сметка... "

Това е да знаеш кога и какво да кажеш! Поздравления за този цитат на Левски!

ДОЛУ МРЬСНИЦИТЕ ОТ ГЕРБ

НОВОИЗБРАНАТА СЬДИЙКА Е ЛЮБОВНИЦА НА ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ

аман от измекяри!!!

Да дадем път на най-добрите, които обаче са най-близо до нас!

Боже имало все още,честни и родолюбиви българи,които отстояват принципите на демокрацията.Даже и под управлението на ГЕРБ!

Владимира Янева била твърде млада, имала била малко стаж?!! А тези старите с много стаж ги видяхме как раздавт правосъдие толкова години - според рушвета, който са получавали от съответния подсъдим. Май така беше и си е.

Другарко Душанова! Та да не би досега българският съд да беше независим и да съдеше справедливо?! Хайде, моля ви се, без псевдоемоционални реакции.

Хора,абе Вие от небето или на небето сте.Какво е определението за закон? Писано правило от богатите за запазване власта и богатството на богатите и бедността на бедните.Ами като няма келепир защо да стои там.Явно са и обещали на друго място по голям келепир.

Когато Цветанов категорично твърди за някого, че е честен, той веднага събужда нашите подозрения. Като "първи полицай" би трябвало да знае, че честният човек не се нуждае от реклама.

Евала на Душана Здравкова!!! Чест и прави

Не познавам новият председател, но имам сериозни съмнения за независимостта на българският съд и преди това, така че става въпрос чий човек да бъде избран, а не да се съди честно и безпристрастно.

Печалбата на банковата система у нас към края на април е 214 млн. лв., показаха данни на БНБ. Резултатът е само с 4 млн. лв. (1,7%) по-малък от постигнатия през януари-април 2010 г. от 218 млн. лв., което показва, че банките продължават да компенсират спада. Само за април статистиката на централната банка сочи 57 млн. лв. плюс за банковата система спрямо 48 млн. за същия месец на миналата година, което е ръст от 19%. За първото тримесечие банките отчетоха печалба от 157 млн. лв. - 70 млн. лв. за март, 41,2 млн. лв. за февруари и 46 млн. лв. за януари. За цялата минала година положителният финансов резултат на трезорите се сви с над 20% до 617 млн. лв, а разходите им за обезценки се увеличиха с 26% до 1,

За втори пореден месец бюджетното салдо по консолидирания бюджет е на плюс и през април възлиза на 190,5 млн. лв., съобщиха от Министерството на финансите. Точно през м.април постъпи вноската от превишението на приходите над разходите на БНБ в размер на 200,9 млн. лв., което означава, че без приноса на държавния трезор бюджетът щеше да отчете отново дефицит. През март хазната също бе с излишък в размер на 8 млн. лв., но за първите четири месеца на 2011 г. бюджетното салдо по консолидираната фискална програма е отрицателно в размер на 552 млн. лв., или 0,7% от прогнозния БВП.

че то и гергов стана милиардер божков тоже прехода е това робите да станат господари и пак да си останат роби

Водата в пилето повече от месото установила проверка на Комисията за защита на потребителите. Шест фирми са надвишили нормите за съдържание на вода в продуктите. По данни на комисията в продуктите на "Галус Трейд" има с 35% повече вода от разрешеното, в две от пробите на "Пилко" има съответно 28 и 35 на сто повече течност от нормалното. "Нанюк" са завишили съдържанието с 29%, а "Чикън Груп" - с 44 на сто. Абсолютен рекордьор по съдържание на вода в пилешкото е ЕТ "Мария Цонкова - Плевен", в чиито продукти съдържанието на вода надвишава нормите с цели 51%. Това значи, че течностите, които ще се изпарят при приготвянето на продукта, са повече от месото, коментираха експерти. Заради злоупотребите с водата в месото земеделското министерство ще въведе изискване за изписване на количеството течност върху етикета.

Хората на Герб в съдебната система до един преди това бяха хора на тройната коалиция - справка Г. колев, който стана шеф на СГС при Станишев, а при ББ стана шеф на ВАС. Чудя се на герберите как се радват, че такива нискоквалифицирани подлоги овладяват съдебната ни система!!?

Защо всички, които са основатели на нещо после са жестоко малтретирани от своите лидери, кумири и тем подобни палячовци? Това категорично показва ли, че лагера в Белене работи без да е закриван официално!!!! Защо не работи и лагера край Ловеч? Защо новите политици ползват овехтелите похвати в управлението от другаря Тодор Живков?

Цветанов се "надявал"... Манго казва на Айше през първата брачна нощ: "Е, а дано да си девствена!". Айше отговаря: "Е, а дано! Ама надали!". Сега и Цветанов като Манго - надявал се...

ГРОБ НЕ ОБИЧА МИСЛЕЩИ ХОРА!ЯНЕВА Е ЗАВИСИМА!ЗАВИСИМА ОТ ЦЕЦО,ЗАВИСИМА И ОТ ЛЕКАРСТВАТА,КОИТО ПИЕ!

много зависим от умствения си капацитет. и тм ти е ПРОБЛЕМА.

Според най новити изследваниъ в черепУ на чИЛЯКА има две големи кухини,в които требе да има МОЗЪК.Сиги ималу чалъм да са провири дали нъистина там имъ МОЗЪК.