Съдът в Страсбург задължи България да създаде правна рамка за еднополовите двойки

Това не означава, че страната непременно трябва да разреши брака между хора от един и същи пол

Обратно в новината

Коментари - Съдът в Страсбург задължи България да създаде правна рамка за еднополовите двойки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не сме издевателствали над хомосексуалистите,да кажем като в Англия преди години,когато тия хора са подлагани на ужасни мъчения в психодиспансера с шокова терапия с ток,или различни химикали и опияти са им давани насилствено Но това сега извращение на Библията където си пише,че има само два пола мъж и жена,да вземем да си впишем в Конституцията,че има десетина други пола ,вече ни идва в повече .Дори Римската империя която накрая се е разпаднала от разврат не са се сетили да въведат толкова много полове.Така,че тия европейци които така си харесват да живеят,да не ни се месят и в нашия живот,който живеем от хиляди години на основата на традиционни традиционни ценности Иначе пак става диктатура ,ако някой ни налага неговите ценности.Понеже ние сме развратни,така ще правите и вие.Не не става тая работа.Да забравят за нея .

"Демек", задължават ни да легализираме еднополовите бракове ! Евроджендари, ние българските мъже, бъркаме само по дамски дупки, "анадънму"!

Не сме ви длъжни,мама ви педалска да еба. Стига с тия обратни извратени тъпаци.

Прекрасна новина за българската ЛГБТ+ общност!

Зорлем ме изпълниха с погнуса и неприязън. Те самите. Кой каквото само си направи...

А ще ни наредят ли децата ни като станат на 4 години сами да си избират пола?! Изроди!

Ох, нека си платим глобата, писна ми от тези лигльовци.

като чуя лгбт+ права и ...се сещам за права лопата...

и кривата, стига да боли...

Колко са загрижени ЕС за тези извратени хора.А за нормалноте натикват ги в ъгъла.Кой им пречи и без брак да си живеят.

Рамка? По 200 тояги на голо. За всяко хомо. Всеки път, като се обади. Рамката е готова.

свобода на дейстие по въпроса. Предлагам правна рамка както следва: - да не се разрешава брак (мозъчният брак и без това е налице). - в рамките на обществения живот (улици, магазини, детски градини, училища, театър, кино, ресторанти) да зе забрани да ходят за ръка или да се целуват - да нямат право да отглеждат НИКАКВИ деца на семейни начала Ето, искате рамка, давам ви я! Ако не им харесва тая рамка - да си обрамчват раниците и да ходят на запад!

Браво. Поздравления. Не става да сме част от ЕС с манталитета на мужици от Русия. Като искате да сме в ЕС ще се съобразяваме с ценностите на съюза. На който не му харесва - в Русия, Иран, Афганистан няма джендъри. Да хваща самолета и да тръгва.

Aйде бе, точно обратното. Имаме установени морални норми от дедите ни и сме длъжни да ги спазваме! Това е прието в обществото и така живеем доброволно и не от вчера! А тези, които не са съгласни, понеже са малцинство те да систягат куфарите . Сега има избор поне. Катотези каки, чак в Англия се намерили да се оженят ли омъжат ли не знам. Каква е ЛГБТ думата , някой да подскаже?!

ЛГБТ е акроним от първите букви на думите, означаващ всички лесбийки, гей, бисексуални и трансджендър хора

Аз им препоръчвам за живот Афганистан, Саудитска Арабия, ОАЕ, Иран, Турция и др. т.н. демократични държави. Ако си спомняте според наглите империалисти САЩ Афганистан беше демократична държава преди години!!!

През тоталитаризма СССР не са си позволявали да искат нещо от България, непривично за българите. А тези ни задължавали. Идеален пример защо влизането в каквито и да е съюзи трябва да става само с референдум! След обратните следват правата на педофилите. Като си харесат нечие дете, родителите ще са задължени да му го дадат за плътски удоволствия. Никой българин не е пиаан дали иска ЕС и обратните им ценности. Ние си имаме правна рамка - половете са мъж и жена. А бракът между тях е единствено законен. Който не го устройва да ходи в Холандия или Белгия.

Само дето направиха 1/5 от българите македонци...

Не се страхувайте от еднополовите бракове. Зеленски такава патка ще ви тегли, че ще ви хареса и ще искате още.

Ако искате права на място, където не съществуват, защото мнозинството и ценносната системата на мнозинството не го иска, отидете (върнете се) там където да ви угаждат.

Да си ходят в Англия!

група лезбийми си правят гавра с цяла държава о с цял народ. След като не са желани и тези извращения не са желаи у нас, какво търсят в България. Да си живеят във Великобритания или лудницата САЩ. Няма проблеми. А тоя съд е частно НПО на Сорос и изпълнява неговите заповеди. Това не е съд. Отделно, тази философия на ЛГБТ+ е философия и ценностна система на сатанистите и тяхната сатанистка религия. Която се натрапва скрито и ти тихо. Направете си труда да проверите кои седят зад този +. Комплект извращения и психично болни хора. Всичко това ни се натрапва като "нормално". А на двете лезбийки трябва да се превърне в ад пребиваването в България. По всички линии, заради гаврата, на която ни подлагат. Да изчезнат и да не си помислят да идват тук близките 20 гподини.

правната рамка гласи няма трети пол, сиреч търсиш си правата у кауша да чукаш не дупета а камъни

"Чл. 46. (1) Бракът е доброволен съюз между мъж и жена. Законен е само гражданският брак." Та за каква правна рамка говори набедената адвокатка, дето явно не е чела основния ни закон?

Това е причината педалите от ПП+ДБ да искат да ровят в конституцията.

означава, че решението противоречи на Конституцията и решение на КС. няма какво да се коментира. Иначе референдум за ЕС И НАТО ще реши тази дълбока дилема много бързо и категорично

Аз съм съгласен за рамката. Ето предложението: "Педалите и всички от ЛГБТ+ се припознават за нарушаващи ценностите на българското семейство и им се отнемат всички права, свързани пряко или непряко със извратенията, която разпространяват. Ако се показват и пропагандират тази извратения, се наказват ефективно със затвор"

Конституциятаааа, идиоти!!!

Ебати европейския педал ски курвенски съюз. Значи педалите имат права а нормалните хора сме без права.

Това в по-дивите общества като нашето и руското латеннните "мачовци" много ги е страх някой да не ги "зарази" с хомосексуализъм ... :))) Несигурни ли се се усещат в сексуалната си ориентация, к'во ли ...? :))) ха ха ха ...

Колега що се занимаваш с тия незиливилизовани балкански изостанали субекти. Остави ги те не знаят какво е прогрес. Ела ни на гости в групата ЛГБТ, ела в циливизацията, има две кози и едно прасе за се..кс. Кое си избереш съгласно нашите ценности. нали сме вече по законите на САШ.

Тия двете - Терминал 2, самальот и да отиват на майна си райна...

Как бедееа ще доказват педерастите ще са такива... Ще се петкат в съда.... Или само свирки

Що тия номера не минават пред Орбан и Унгария?

Щото е прост!

Ми ся що ще чинат пенделите ?

педитата ще гълтат малебито на аванта

Страсбурските педали не могат да налагат закони в България нека си бъркат по задните части но дане се занимават с нас

Да, съгласен съм! Трябва директно да им се определи статут на бежанци и да се водят невъзвращенци в България. Като искат да не се съобразяват с българското законодателство, да го правят някъде, където то не важи! Ние не сме САЩ и няма да искаме да ги екстрадират, ако живеят като женена двойка в Англия. Гарантирам!

ПА РАДУЙТИСЪ ЧИЛЯЦИ ! ПА ,ОНО ДЕКА НЪ ЗАДЪЛЖУВА НЕКОЙ СИ ЧУЖДИ СУД, Е БАШ ДИМУКРОТИЧНО !!!!!!!!!! КОЙ НЕ СКАЧА Е ЧЕРВЕН !!!!!!!!!!!!

България тегло една на съда в стразбург! :-)

Само не разбирам по каква причина 7 млн нормални българи трябва да узаконят има няма 100-200 пе дала дето решили да си бъркат по дупките в състояние на емоционален дисбаланс и това да го наричат новото нормално!Е не е нормално.И това е срещу природата!

През 2020 г. Бабулкова и Коилова подават жалба срещу България пред ЕСПЧ... Ми пеераси, сър

Педерастията започна да става задължителна.

Добра новина за феновете на ДБПП++

Леко полеко всичко ще разрешат и тия неща ще станат нормални до там, че дори хора ще се женят за животни... В Америка в някой щати го има и това., в Индия, Пакистан, Афганистан, Иран и т. н. се женят за деца, а Европа е тръгнала по пътя да става мулти културна и ще приеме всички тия неща за нормални...

Как ще ни задължи само не разбрах? Това може да е само препоръка, никой не може да се бърка в националното ни законодателство....

Преди да пишеш глупости, вземи и прочети Договора за присъединяване на България към ЕС. Там пише разни неща за законодателството :)

Много станахте пенделите и вече ни идвате в повече

Конституцията;)Няма правна норма,било то и международен договор,която да е над нея!Ако не съответства на Конституцията,няма правна сила в България...Ако на някой не му харесва,извън България има други норми...но извън!!!

Кокорчо е особено щастлив , най - накрая може да се омъжи

Ами, като се харесват младите да се вземат.

Това няма да стане в България!

Да помоля журналята да не въвеждат в заблуждение защото освен всичко е и подсъдимо. Съдът в Страсбург дава препоръка,а българското правителство и Парламент вземат решение ...

не знам какво говорят статистиките, но според мен от общото число чисто обратни, не такива дето ги водят бисексуални, гейовете са в пъти повече от лесбийките. Като основа за въвеждане на противни на естеството закони все се посочват като причина жените, било заради насилието над тях, било заради желанието им да се считат за съчетани в брак с друга жена, все те като по-слаб пол се изтъкват пред обществото за да бъдат съжалени. В действителност се прокарват неща, обслужващи съвсем други интереси. Мъжете като такива, на които им е дадено да са водещи ги няма.

То че ще ни унищожат е ясно, ама дайте да видим кои племена ще заселят по тези земи. Това което турското робство не можа да направи за пет века, демоКРАДИте и Посолството ще го постигнат за няма и 40-50 години.

Тук не си прав. Вярно че след 40-50 години ще сме заляти и смлени от пришълци, но това няма да стане заради демокрацията, а заради ниската раждаемост.

Разправят, че джендърите пият много антибиотици заради ешерихия коли. Отзад го поемат директно отпред. Не знам, така се говори.

Без промивка....

ЛГБТИ -> Лесбийки Гейове Бах Тия Изроди

Още ли искаме в ЕС?

Опа, махаме 3-ти Март, бутаме паметниците и ставаме джендъри. Ето това е да си европеец.

Някъде нямат 3-и март, нямат джендъри, нямат наркотици, нямат и престъпност. Ето това е да си горд севернокореец.

А нормалните хора кой ги защитава?

Засмукали си дупките до захлас = семейно щастие.

Що не пратят направо на гишето в Посолствата. Кво се занимават с глупости? България приключи. Матряла е на ниво лайняна маса, която се лашка в камиона, който пътува към пропастта бутан от еничарите за комисионна.