Съдът отмени запечатването на хотел "Маринела"

Мотивът е, че мярката на данъчните не гарантира опазването на данните от касовите апарати

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дрън, дрън!

Ха, Ха... Покриването вече започна.. всичко е в ситуация "имитатор". Още един месец в отпуска и всичко ще е добре забравено старо...баровците ще се върнат и никой няма с пръст да ги пипне.... Ееее платили са си значи вече и водата в блатото България се успокоява ...пей сърце....

Конпирите ,Ко стана ся

Какво стана с тези ? Няма ли вече да се прибират от почивката ?

dotan

На тяхно име нямало регистрирана и една кола... Интересно на, кой ли е официален собственик на "скромния" им автопарк включващ ролс ройс, макларън и други "евтини" автомобили...

Аха, платиха си или подариха някоя акция на който трябва.

Глупости, бе! Просто са невинни, а парите им са изкарани с пот на челото. Отделно да купиш Винзавод за 5 лева си е напълно законно. Питай Нинова и Доган.

Защо не назначим направо Вълчо, Митьо, Бенчо и останалите герои за Прокурори и Съдии..? Така хем те взимаш решенията, хем заплати плащаме на самите Прокурори и Съдии...? Непрактично!

Явно са си платили на когото трябва. Типично за булгаристанската кочина ....

Това си го знаехме. Така е в България. Димки...

И сега Ветко ще каже ама хотела не работи толкова дни и заради тази антиреклама се отмениха резерваций за две години напред и пропуснатите ползи са милиона ,едно дело и кой ще плати сметката пак ние данъкоплатците.

Полека-лека биг балонът се пука и накрая ще се окаже, че прословутото вече семейство има съвсем легален бизнес и е чисто като сълза.

КГБ

Ей, милионери ги направиха тия прокурори и съдии.

Имайте късмет да ги пуснете. Конфискация.

Наивници.

Добрият български съд отново защити правата на онеправданите. Останалите да духаме супата.

Само с пуснати сирени и снимки по медиите не става( без значение дали са от Марината или ООН)! Съдът си е съд- и най- корумпирания съд е по справедлив и акуратен от надутите сирени и журналистическите медийни патаклами!( нали видя " Господарите..." как се издъниха самички, кво им е виновен съда или друг примерно). Затова правото се учи 5 години и се стажува поне 2- 3 години, с пожарни сирени и дъмбели не се постига нищо в съдебната зала!

Пак ли обикновения българин и гастарбайтерите дето наливат по 3 млрд. в България ще плащат с данъците, осигуровките и здравните си вноски за золумите на ГЕРБ( същите комунисти като БСП, СДС, ДПС, Атака, Патриоти, АБВ и т.н.) за показните им силови акции- в Страсбург обикновения българин ще плаща обезщетения на мутрите бизнесмени, осъдили мутрите- политице за нарушение на правата им! Не стига, че пишман бизнесмените пак вдигнаха цените на хляба, газта и т.н., сега и пишман политиците ще виснат на народната пара! А бизнес елита( като този на Марината) и политическия елит са толкова неефективни и непроизводителни, че изгониха над 2.5 млн. българи с обвинението, че са неефективни, а тези българи работят ефективно в ефективни бизнес фирми и компании, които ги наемат без проблем на най- конкурентния трудов пазар- западния! Кой емигрант ще иска да работи за този бизнес елит? Не са глупави емигрантите, ще постоят месец- два, един сезон на морето ще изкарат и те ще хукнат на Запад, дето ще им оценяват труда!

Много точен коментар!

Стига сте закачали Вълчо и Маруся! Визията вие от глад и от един месец е по гората и го кара само на кашкавал и каквото ятаците оставят в колибите!

Успяхте .Никой не е очаквал нещо да свършите.Напротив. Тук живот не може да има вече.Провалена Държавица.

Държавата е точно такава, каквото е населението й. Ако е германци е успяла като Германия. Ако е ганьовци е като България. Тъй че ти си виновен. И аз.

Какво стана с кутиите за обувки?

Не прочете ли? Еди кои си са отменили еди какво си!

Показните акции на прокуратурата по Цветановски ще завършат в Страсбург и данакоплатеца пак ще плаща.Цецко кога ще върнеш 200000 евра в бюджета за показните си акции ,като министър на МВР ? Нали си много морален.

Тъй, че! откъде накъде данъци ще плащаме на тази скапана държава! Не стига, че й взехме хотела за 5 лева, че и данъци ни искат!

Приключи поредната акция на ГЕРБ!Първо в София ,после и на др.места..........!

Имаше соц, всички имоти с индустриален, търговски, туристически, културен, хазартен и т.н. характер, бяха собственост на държавата и нямаше някакви милиони левове по разни трезори, собственост на един или двама души, които са готови да поемат куршума, но да удвояват авоара (ако им се размине). И за какво гоните хората? Нали точно те са красивото лице на капитала? Всичко, коеъо са придобили е резултат от свободния пазар на стоки и услуги. Дупетатите не са им дали нищо (да не говорим, че някои, гарантирано са взели), за да имат сега претенции. Или това е пък полето на честното съревнование, наричано "свободна конкуренция"?

sawo

Не знам кой какво е запечавтал, но реклама за някакви събития в хотела си върви всеки ден по Z-Rock.. :)

Питам се защо изобщо правим избори?Направо съдиите да определят премиер,президент , и всички изборни длъжности.

Еми щото някои искат да е обратното - премиерЪТ да определя съдиите и прокурорите, че ако може и президент - най-добре

Нормално! Комунистите от ГЕРБ и сичкото им роднини по министерства, прокуратури, полиция, държавни службички си мислят, че е 1945 година и " експроприацията" върви с пълна сила, а народа пак ще гласува за тях! Не, че тези в БСП са различни- нали те заедно с Костов, Царя и ДПС на Доган заложиха тази система и тези бизнесмени! Просто в ГЕРБ са същите комунисти и роднините им, като в БСП, ДПС, СДС, Атака, Патриотите и т.н.! А пародията е, че ЕС, САЩ и Англия борците срещу комунизма ги подкрепят напълно и ги хвалят постоянно като надеждни партньори, докато затриват България и българския народ! А може би така Бог изпитва бългрите, кой е достоен, може да търпи и да се смирява, за да бъде достоен Божий служител, когато дойде време Господ да си дойде у неговите!

И без друго "олекналия" почти до безтегловност съд, върви със смели крачки към пълна издънка! Всички ли там са мазохисти?

ВЪПРОСЪТ Е, СРЕЩУ КОЛКО ПАРИ ТОЗИ СЪД СЕ Е МОТИВИРАЛ !!!! ИЗМЕКЯРИ !!!

ааа, те парите не са всичко на този свят! понякога услугите са по ценни!!

ПАРИЧЕН ЕКВИВАЛЕНТ !

Ние ги запечатваме, а те ги разпечатват...

чия остафка да искаме?

За кой ли път, трябва да признаем една истина, че тази държава е РАЙ ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ! А КОМФОРТА НА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ Е ОСИГУРЕН, ОТ ПАРЛАМЕНТА И ОТ СЪДЕБНАТА СИСТЕМА !

А премиера?

Няма само Пеевски да е честен милиардер. И Арабаджиеви са честни.И Ветко, Бенчо, Миньо, Банев, Очите, Ваклин и те са честни. Само Иванчева е престъпник. Нищо че е бедна като църковна мишка. За милион няма закон. За кокошка няма прошка.

Хайде, ся.. 500К евро са направо под социалния праг. Къде мога да й даря някой лев да живне, милата?

Тя е доказан престъпник, другите още не са ги уличили.

"Съдът" не е абстрактно понятие. Напишете имената на съдиите......да знаем кого лично да проклинаме и "благославяме". Ако имате информация може да ни кажете и сумата, срещу която "съда" е постановил решението си, както винаги по "вътрешно убеждение". Чумата.....

нашият съд понякога е много бръз и експедитивен! нонякога! и съдиите понякога вземат бързи решения, а понякога си правят самоотвод!

Разбрах, че това семейство - просяци същи - нямат си нищичко - нито коли, нито къде да живеят. Хората казват - ще вземат на босия цървулите!

Мафията е безсилна без Съд и Прокуратура. Затова първото, което си купиха след 89-та година бяха те. А най-смешното е, че всички ние сме съучастници в това, защото избираме политиците, които избират Съд и Прокурор. Все едно крадци да избират прокурори! Пълен смях е Конституцията ни.

лееееко си се объркал! съдебната власт е една от трите власти законодателна, изпълнителна и съдебна! законодателната я избираме, изпълнителната също! но законодателната???? тя е независима, и си се избират сам самички! дори заплатите си определят самички! дори понякога самички завеждат дела за корупция срещу някой от тяхси, и сами си го оправдават!

Хич не съм се объркал. Политици избират съд и прокуратура. А ние избираме политиците.

ХАйде джендърите от Герб.Чакам коментари,как Баце мачкал олигарсите.Направо сте за bTV Comedy.

Законосъобразни са всички...ще се разберат...

Каква изненада.