Съдът отказа да касира изборите в село Галиче

Кандидатът на ГЕРБ, който бе избран на втори тур, остава на кметския пост

Обратно в новината

Коментари - Съдът отказа да касира изборите в село Галиче | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щсм кмета е избран от Герб, решението на съда е правилно.Бившият кмет от Герб Чоко е в затвора и се замества от новият кмет от Герб Боко.В българия правораздавателната система крачи успоредно на линията на любимата си партия Герб с вождовете Цвъчко и Бочко.

бившият кмет беше кмет на коалиционният ви партньор, и мандатоносител дпс, дрОгарю, и в затвора го вкараха по времето на герб, а не на орешарски или герджиков, нали?!

Наивници, щели да касират избори и то в България, координатора никога няма да разреши.

Някой до сега да е чувал за касиране, въпреки че и е заснемани как депутати носят чували с бюлетини, как в изборни секции от 200 човека една партия получава 300 гласа, как се поправят протоколи на ръка и т.н Работата е ясна...

Е как така ще ги касира?Чий е съда? На ГЕРБ разбира се!

А съда на БСП е най-справедливия в света!

Хе, Хе , Хе...наште пак "победиха".... Избор има ...ама начин за смяна НЕма....никога кокал се не изпуска..без да избиеш зъбите на кучето...

Много ясно, че няма да ги касират. Преди няколко години всички медии дадоха запис как в едно училище в Плевен (или около Плевен) от комисията вадят пликове с гласове и подменят вота (под чина). Беше заснето от охранителна камера. Изборите не бяха касирани тогава, че сега ли?

Че то на всякъде е така! Отиваш в съда да търсиш законова защита на правата си от противозаконните действия на някой си партийно обвързан с ГЕРБ и ла да видиш какво става! Няма спазване на кодекси и закони, а в закрити заседания, еднолично и по партиен признак, делата първо да се проточват във времето, чрез задължителни указания и други съдебни хватки, целящи в нередки случаи пропускане на законови срокове, и на края получаваш едно решение от което се вижда че нямаш никакво законово основание да искаш това, което си заявил, защото по закон ответникът е по-чист от вода ненапита! А ако случайно на първа инстанция си успял, до някъде, да получиш законова защита то, след обжалването от ответникът, на втората инстанция задължително получаваш едно окончателно и не подлежащо на обжалване решение което те праща в изходно положение и оневинява този, когото съдиш. При това ако някой съвестен човек ти е свидетел, но е член на ГЕРБ и заема някаква позиция в някоя държавна или обществена институция или учреждение, същият най-нагло бива подлаган на натиск да промени показанията си и да защити извършителя и то това се прави дори със заплахи за уволнение или други последици, за него и семейството му. Това е истината! А сега вие сте седнали да спорите пред съда за едно кметско място и то в спор чиито изход е предрешен и ви е ясен още в момента на обжалването!

БСП пак удари гредата. Този на снимката не беше ли със сръбските ембаргови петродолари. Явно в бе се пето няма честен човек.

Всички "честни" се изнесоха в шайката герп! :)))))

та значи пак нещо некултурно за бсп,язък за напъните на нинова,нали галиче и крушовица са си близко