Съдът отказа да касира изборите в село Галиче

Кандидатът на ГЕРБ, който бе избран на втори тур, остава на кметския пост

Обратно в новината

Коментари - Съдът отказа да касира изборите в село Галиче | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

та значи пак нещо некултурно за бсп,язък за напъните на нинова,нали галиче и крушовица са си близко

БСП пак удари гредата. Този на снимката не беше ли със сръбските ембаргови петродолари. Явно в бе се пето няма честен човек.

Че то на всякъде е така! Отиваш в съда да търсиш законова защита на правата си от противозаконните действия на някой си партийно обвързан с ГЕРБ и ла да видиш какво става! Няма спазване на кодекси и закони, а в закрити заседания, еднолично и по партиен признак, делата първо да се проточват във времето, чрез задължителни указания и други съдебни хватки, целящи в нередки случаи пропускане на законови срокове, и на края получаваш едно решение от което се вижда че нямаш никакво законово основание да искаш това, което си заявил, защото по закон ответникът е по-чист от вода ненапита! А ако случайно на първа инстанция си успял, до някъде, да получиш законова защита то, след обжалването от ответникът, на втората инстанция задължително получаваш едно окончателно и не подлежащо на обжалване решение което те праща в изходно положение и оневинява този, когото съдиш. При това ако някой съвестен човек ти е свидетел, но е член на ГЕРБ и заема някаква позиция в някоя държавна или обществена институция или учреждение, същият най-нагло бива подлаган на натиск да промени показанията си и да защити извършителя и то това се прави дори със заплахи за уволнение или други последици, за него и семейството му. Това е истината! А сега вие сте седнали да спорите пред съда за едно кметско място и то в спор чиито изход е предрешен и ви е ясен още в момента на обжалването!

Всички "честни" се изнесоха в шайката герп! :)))))

Много ясно, че няма да ги касират. Преди няколко години всички медии дадоха запис как в едно училище в Плевен (или около Плевен) от комисията вадят пликове с гласове и подменят вота (под чина). Беше заснето от охранителна камера. Изборите не бяха касирани тогава, че сега ли?

Хе, Хе , Хе...наште пак "победиха".... Избор има ...ама начин за смяна НЕма....никога кокал се не изпуска..без да избиеш зъбите на кучето...

Е как така ще ги касира?Чий е съда? На ГЕРБ разбира се!

Някой до сега да е чувал за касиране, въпреки че и е заснемани как депутати носят чували с бюлетини, как в изборни секции от 200 човека една партия получава 300 гласа, как се поправят протоколи на ръка и т.н Работата е ясна...

А съда на БСП е най-справедливия в света!

Наивници, щели да касират избори и то в България, координатора никога няма да разреши.

Щсм кмета е избран от Герб, решението на съда е правилно.Бившият кмет от Герб Чоко е в затвора и се замества от новият кмет от Герб Боко.В българия правораздавателната система крачи успоредно на линията на любимата си партия Герб с вождовете Цвъчко и Бочко.

бившият кмет беше кмет на коалиционният ви партньор, и мандатоносител дпс, дрОгарю, и в затвора го вкараха по времето на герб, а не на орешарски или герджиков, нали?!