Съдът остави в ареста обвинения за убийството на психолога Иван Владимиров (снимки)

Защитата на Румен Тонев е поискала той да бъде пуснат на свобода, защото е болен и това се доказва от епикризи

Обратно в новината

Коментари - Съдът остави в ареста обвинения за убийството на психолога Иван Владимиров (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Които го водят - същите олигофрени изглеждат. Упадък тотален !!!

Една никому ненужна бавноразвиваща се свиня затри един интелигентен в разцвета на силите си мъж. Свинята ще живее, човекът си замина.

Ти от какви гени мислиш, че е човечеството а. На умните ли, най добрите ли, на силните, най благородните. Ми не тъпаци с добър имунитет. Има книги по въпроса. Четете бе

Що за психолог- имал дългогодишна вражда със съсед? Що за искане на адвокат- подсъдимия не дава материал за ДНК, а да бъдел пуснат на свобода, т.е. вкъщи. Ами ако скочи на някой съсед? Може и с тях да има вражда? Те какво казват?

След като човека е болен , да се беше лекувал, вместо да стреля по хората! Убийците да си лежат в затвора до гроб или да върнем смъртното наказание за такива случай! Нали никой не вярва, че този ако го пуснат, няма да направи същото срещу друг?! Колкото по- бързо им стане ясно на всички ,че възмездие има, толкова по- бързо ще си оправим проблемите с такива първобитни индивиди! Повече затвори и по- тежки присъди искаме!!!!

Sm3hurk0

Закона на Дарвин в действие ! По-силния оцелява..., а кой е крив и кой е прав - да се доказва.... .., ама единия е жив, а другия - умрял !

Не е вярно, това е законът на смръдливите комунисти, "аз имам оръжие, ти не, мри тогава " ! Тоя заслужава да го обесят с главата надолу пред целият народ, да видят хората най - после възмездие за тая червена паплач!

Хахаха, че те всички в южните щати по твоято логика са "комунисти", понеже не само всички имат право на оръжие, но го и носят показно.

защо всички психопати са или бивши военни или полицаи,??бас ловя и съм сигурна че са членове и на Възраждане и на варненското цигане

ДБ ще ме таковат

Дрисльо, надай се, ама не!

Първо всички психолози са психопати.И това е научен факт. 7ороцента от психолозите са клинично луди ипо най либералните критерий, над 60%от останалите са с гранични състояние. Затова записват психология да учат, разбират че имат проблем и искат да го решат. Второ наистина много полицаи и военни да психопата, много са и неуспяли престъпници, но все пак има нормални. Така че братя, не ходете при психолози и полицай да ви решават проблемите и най важното никакъв конфликт с никой от двата вида.

Жалко за човека, жал ми е! Бил е изнервен, защото са му правели напук с шум, и аз на негово място накрая щях да отстрелям поне едно наглро копеле. Жалко, че не е гръмнал и оная дърта пача майката с вид на бивша крва

Жалко за тебе, че си още жив, мръсно лайно ...

Дисфункционално семейство Наф.Мъж на 53години психолог в 22:30в. вечерта рита вратата на въоражен съсед,живее с мама си а тя след убийството по Фейсбук дефилира по медии с изключително спокойствие обяснява все едно става дума за убито коте.Вие тази жена видяхте ли я да плаче'Благодарна съм, че сина ми бе част от живота ми, научи ме на много, той ми беше учител, много неща преживяхме заедно'...Какво точно ви научи и преживяхте бихте ли споделила.

Петя ние с теб сме адаши,ако имаш нужда може да ти изчеша катерицата много здраво,само недей да пишеш дебилизми и простотии.Не ти се отдава нито мисловния процес,по коментара ясно проличава

Някой неща свенливо се премълчават, но все пак се процеждат тук-там. Къде е станало убийството? Да не е пред апартаментната врата на убиеца? И какво е правил убития точно там в 22:30 ? Да не би да е ритал по вратата?

И що го е влачил на друго място след това убиеца? Не е ли по-логично да го ръпне вътре и да каже, че го е нападнал? Нека да позная. Мислиш си, че си критичен мислител и, че не могат да те преметнат лесно, а? :)))

добре бе , защо само избрани имат право да носят оръжие? По каква причина като си вече бивш полицай, имаш бойно оръжие в къщи. Явно, за да си го ползват да убиват съседи. Тая тъпотия трябва да се забрани.

Бившият полицай може да кандидатства за работа като пазач. А притежаването на лично оръжие в този случай е предимство.

Ако е бил пилот на изтребител, да вземат да му оставят изтребителя, като се пенсионира, че по-лесно да си намери работа. Това че си бил годен и е трябвало да носиш оръжие не е до живот, съвсем друг въпрос е дори да имаш право дали трябва да ти го оставят оръжието. Ако си годен и ти трябва ще си купиш, не струва милиони ..

_stankow

Полицаят докато служи си спечелва маса врагове от подземния свят. Този арестувал, онзи предал на следствието, с трети "само" се бил, докато го задържа. И като се уволни, с какво да се пази ? Да дойдат старите познати, въоръжени ? Толкова ли е трудно да се съобрази ?

Представящият се с името Ама(коментира кой бил задоволен) наскоро си призна че е педал. И даже е написал че се гордее с този факт!

Защо квичиш така щастливо?

Защо другарю Ама ти самият се похвали че си гей! Не разбирам обаче защо си написал във форума че се гордееш с този факт. Би трябвало да се срамуваш и да се лекуваш.

Абе на мен така ли ми се струва но арестувания прилича много на полицаите, които го придружават подръка.

Редът и процедурата трябва да бъдат променени. Щом като е обвинен в убийство,трябва да се яви в съда остриган като новобранец,гладко обръснат и със затворническо облекло.

А тея батки , дето си ходят доброволно остригани не , ами направо обръснато от главата през шишарки те,та до пръсти тена краката тех кво? Остриването първи номер има нема от 30 години вече не някаква форма на наказание, унижение или признак на снижен социален статус

ЗА ВАС НЕ ЗНАМ ... Ама ако, недай Боже, това долно копойско подживотно беше убило сина ми, все щях да направя нещо ... кинти дал Господ, че и с горница ... Та си мисля, че при достатъчно дебела тарифа тия като него там все щяха да го "самоубият" в арста ...

Колко съм ви чел по форумите. Как пък никога не се случва на такива герои като вас? Как никога не живеете там където живеят такива говеда? Само тук сте много страшни. "ма аз ако бях..."

Трябвало е да се добави: Съдът разпореди убиецът да бъде настанен в килия с негри и нелегални емигранти. В знак на хуманизъм разрешава му се да носи вазелин.

Обществото няма нужда от психопати!

ДБ загубихме един от 10 те си избиратели в трур смее

Айде и тоя набързо се раззболя в ареста... Ако изобщо е болен, то той е за 4 км, принудително въдворяване, за какво пускане вкъщи говорят тия адвокати?

Като го надупят и му го отперат в килията,светкавично ще оздравее.

Ми милиционерче, сър. Какво повече може да очакваш.

Милиционер означава умствено ограничен и примитивен тъпанар. С беден речник,нисък интелект и слаба обща култура. Или накратко казано: КРЕТЕН.

Този тип е убивал не един или два пъти. Поведението му е като на типичен нагъл убиец. Кой знае още колко хора е убил, просто сега го хващат за първи път.

Възможно е и много хора да е нае*ал.

Ти си единственият задоволен ,признай си.

Лошото станало! Като видях обаче снимката на жертвата си помислих, че став въпрос за фенове на неостарващия хит “Мъжката любов тя е падаща звезда”и е станл скандал от типа кой кого….повече обича, но днес кто видях убиеца мнението ми се промени.

Жертвата преди да се прибере в България е живял в Щатите. Има жена американка. Стига с тия "мъжки любови", без да имате информация. Надявам се убиецът да стане първа булка в затвора!

Не си му светил че си осведомен?

В пандиза на убиеца така ще му го отперат,че ще сере като самосвал!

Нищо не разбрах от съчинението ти,освен че си обикновен педал.

Другарю Ама,защо забравяш? Наскоро ти самият си призна във форума че си педал. И даже си написал че се гордееш с този факт.

Какво непредумишлено, като останалите хипотези са: непредпазливост, грешка или случайност? Това е насочване на оръжие към човек! Или адвоката ще пледира , че убиеца ходи да си претака зелето в мазето въоръжен със заредено оръжие и се опитал да свтне със запалка, но я объркал с пистолета? 20 години или трябва да го изкарат луд

Самозащита.

Адвокатът пледира това,което е изгодно за клиента му. Ако се налага,ще се старае да докаже че черното е бяло.

класически примат

Там е работата, че се вижда, че не е класически...

Тоест,келеш,простак и нагъл тъпанар.

В затвора ще го направят национален герой, като разберат, че е гръмнал психиатъра си.

Но преди да го обявят за герой,в пандиза така безмилостно ще го надупят,че ще му секне дъхът!

Непредумишлено убийство в състояние на афект-12 г. най-вероятно

Превишаване пределите на Н.О,ако докаже защитата му,ще е максимума.Ива атегчааващи вината обстоятелства-конфликти и с други обитатели на входа и тъпия надпис на вратата на мазята-стрелям без предупреждение.Явно и при убийството е нямало такова.

Как липса на умисъл с насочен към лицето пистолет, бе неадекватник.

Умисъл е когато е предварително планирано, жертвата е следена и така нататък. Чети бе Ганчо.

Ще бъде настанен в килия с негри и нелегални емигранти. Разрешава му се да си вземе вазелин.

Пристрастеност към оръжиаята води до две неща,или ще убиеш някого и ще го лежиш,или ще се самоубиеш.Неизбежната самоотбрана е почти недоказуема в съда.

Последният за неизбежна получи условна хем с незаконно оръжие и с разиграване на полицията.

Или пък някой ще го напердаши или нае*е.

Цялата кооперация е виновна за тази нелепа смърт. От години мълчат и всеки се прибира в кутията. Така че трябвало е да ги взриви всички или изпозастреля там щото са мишки

Тази кооперация е много мръсна и мизерна! Защо не са я почистили и ремонтирали? Мърляво и просташко племе!

Когато престъпникът е циганин снимка няма нали!!!

Ти па тях различаваш ли ги, че и снимка ти трябва?

Ами негативи,не излизат на снимките.

Има логика в думите на експолицая.Определено няма предварителна подготовка , защото стълбището, където живеят не е най-подходящото място за убийство.Можел е да го проследи навън и там да го убие, тогава по-трудно ще стигнат до извършителя.Очевиддно е и друго,ексченгето не се разделя с любимия си пистолет, това вече е болест за епикриза.

при живот в консервна кутия тия сблъсъци са неизбежни

Когато съзнанието на човек е в "консервена кутия"...

какво съзнание търсиш от бухал и кукумявка ?

Абе, защо когато е циганин, престъпника, му се пишат инициали, няма снимки, нищо. А, когато е българин - профил, анфас, биография, интервю с родителите... всичко що може, по "медиите"?

значи някои ходят в мазето с пистолет , така ли да разбирам, щото има опасност да ги заплашат с метален предмет. И как така на такъв болник с много епикризи му се полага оръжие - КОЙ ОТГОВАРЯ ЗА ТОВА В ДЪРЖАВАТА????????????

Не е ходил никъде с пистолет. Гледай видеото, скорошно е. Думите на психолога са: "А това е бивш полицай, който най-вероятно има и оръжие." Значи дори не е виждал оръжието му, камо ли да го заплашва някой. Ето - на! https://www.youtube.com/watch?v=dsYS264ISoA

На снимката виждам един истински българин ! По средата е.

Не обиждай българите. Утре и ти ли ще застреляш някого? Пий си хапчетата!

Не знам каква е тази традиция, всеки бивш полицай или военен да има лично оръжие. Тази практика трябва спешно да бъде прекъсната. Тези пистолети обикновено се вадят по рождени дни и нова година да се правят на войводи. Други, като този от снимката, които са по-лабилни и вероятно другият пищов, който е в гащите, отдавна не фунционира, те ходят да плашат и нараняват околните.

Аман от путьовци и фобиите им. Имат си хората разрешително за оръжие и държат оръжие. Кой за каквото иска, за колекционерство, спортна стрелба, лов, самозащита.. А тука некви лигльовци им държат сметка.. Оръжието не убива, хората убиват. В случая този е прекалил и ще си излежи каквото му дадат, но кво общо имат останалите, които спазват закона? Аре марш в Северна Корея, там никой няма оръжие освен милицията... и е РАЙ на земята..

Ами Шутев,защо тогава не е разрешена свободната продажба на оръжие-за колекция,за самозащита? Бивши полицаи,даже изгонени като тоя психопат,защо имат право да държат оръжие?

Ами нормлана практика , нали се сещаш , че като полицай може да си натрупал завидно количество недробожелатели от крими контингента. Психо тестове трябват редовни - това е .

Е ква е гаранцията за тия тестове, като се правят от лабилни индивиди като жертвата?

Да , принципно трябва да се промянт и тестовете , защото са проформа , А как разбра , че жертвата е била лабилна ?

Да се водиш психолог и 3 години да не можеш да разрешиш личен конфликт, който благодарение на "усилията" ти постоянно ескалира, не е много добра референция! Не мислиш ли? Опазил бог такъв да ти помага да не се самоубиеш .. или подобно.. После се чудим на мазалника в Украйна. Точно такива "експерти" решиха да "помагат" там..

Тъпия русороб си е тъп русороб , все на Украйна го избива .

Традицията е супер, не се знае кога ще трябва да ни защитават от народната любов

Тия двамата са били Хомо … сапиянс имам предвид и след раздялата на две гейши се случват и подобни трагедий

Кой е трагедий? Някой древногръцки психолог, който се е занимавал с отклонения като твоите ли?

Бивш милиционер Средна възраст Нагъл Агресивен Типичният профил на путинофила.

ТОчно типичен Гербер а те са с америка

Ако случайно нямаше "Америка" в тая история, с какво щяхте да обяснявате с евреите или с извънземните? Ама точно - тъпи фатмаците от израждане.

Путинофил и американофил като се съберат е същото като два противоположни заряда във физиката или два противоположни знака в математиката - неутрализират се частично или напълно. Тая работа се е разрешила сама - и двамата са облекчили обществото от бремето си.

Не е ли смущаващо как всички очаквахме по описание да видим някаква безмозъчна отрепка, а човекът на снимката прилича на нормален? Не прилича нито на луд, нито на глупак, нито на гадняр?

И как трябва да изглежда "гадняр" или "измамник"? Много анимационни и холивудски филми ли си гледал?

Е, как как? Като Кирчо и Асенчо...

Абсолютно нормален изглежда, просто явно наистина му е било писнало или е бил нападнат. И след като чичото на психото се изцепи, че бил нещо повече от "обикновен" българин... нещата се изясняват.

Тоя ,ако ти изглежда нормален,ти сигурно изглеждаш на урод.

Ми те повечето психопати убийци изглеждат нормално а съседите им разказват колко свестни хора са били

Абсолютно на всички психопати им личи, категорично нямат човешко излъчване.

Тед Бънди виждал ли си го? Гейси? На вид съвсем нормални хора. Ти сигурно вярваш, че лошият е с черната шапка, а добрият с бялата, като по уестърните.

3 дни траур за миризливото щатско лаЙну

Eй, русофилско лайно, дъщерите на Лавров живеят в САЩ. Нещо да кажеш по въпроса?

Ти откъде си толкова сигурен . В официалните соросоидни сайтове ли го прочете ?

Нападателя ми прилича на електрорат на ДЪ бъ а убиеца бившето ченге е типичен Гербер

Един избирател на ДБ-ПП по малко , few more left.

Мозъкът ти е по-малък от грахово зърно!Със сигурност си го знаеш сладък!

Злото побеждава доброто.Няма справедливост на този свят.Четейки някои коментари тук се моля Армагедонс да идва по-скоро.Всичко на пепел!!!После Господ ще си отсее добрите.Този свят трябва да изгори......да идва Атома!!!Амин!

Да мреме всички заради това че в софия сте само изперкали и дрогирани аре по добре една бмоба само в софето

Оти у прованса сте едни божи кравички муахаххаахахах

Абе разбрахме, че ментално скопените фенчета на ДБ и ПП предпочитат по-скоро да дойде атома отколкото укропите да оставят намира руското малцинство в Украйна.... Но не мислите ли, че жертването на 8 милиарда човека за да се угоди на изкривения мироглед на шепа олигофрени със счупен морален компас и грешна преценка за добро и лошо е малко прекалено? .????

Брей, червеният боклук няма умора бе! Драска ли, драска глупости.....

Психилогът Иван Владимиров-Нав доста семейства разби с "терапиите" си за развинтване. А пък убиеца сега ще случи на съседи!

Бай-Ставри задължително трябва да оноди лудия полицай изотзадзе и чак тогава да го гръмне.

Всеки може да бъде принуден да се защитава, при нужна самозащита имаш правото да убиеш нападателя. Дали е нож, винкел, метален прът, може и да са двама с тояги, все тая, ти нямаш метален прът, можеш да се защитиш с ръце, нож или пистолет. Не бива да имаме колониално правосъдие и специален аршин за американец побойник или някой от Сорос гилдията. Даже Тонев не трябва да е в ареста, съда и прокуратурата да се заеме малко и с майка му ;)

Бог да прости щатското Лайно , ама ми прилича на електората на ДБ

На него сигурно Бог ще прости, но на теб...никога!

Ти си малоумна тъпо говедо!

психото какво е търсил на вратата на полицая някой по умен да каже

не слагайте минуси този отговор може би го чака и съда

Също като соросоидните тролове пълзящи в дир-а. Колкото и да ги млатиш все им е малко и врякат за още. Без майтап. Това си е документирана форма на психично отклонение.

Ти си доказан кретен!

Е го на поредния... ХАХАХА Чиба бе.. извратеняк... да те гърмя ли искаш ??? душевно болни сте всичките козякопитеци. Аре марш..

Психологът сам се е определял като дързък, арогантен. Вжижте какъв цинизъм и наглост има в публикациите му. Хора с предизвикателно поведение задължително са мазохисти и впрегват абсолютно всичките си ресурси, за да получат лошо отношение, това ги зарежда. И полицая с разклатените нерви му е бил номер едно обект, явно.

Точно!. Този освен мазохист явно е бил и психопат. Психопатиите избират уязвими жертви и ги изцеждат като лимон заради едното удоволствие. Просто полицаят му се връзвал.

Квото е търсил - го е намерил. Мислил се е за недосегаем щом е американски гражданин и може да тормози хората. Но "Байкал" и "Макаров" ги прави всички равни... Това да е за урок на другите "умни", "красиви" и психодесни, богати и прочие боклуци - животът ви не струва и патронът, с който ще бъдете избити - от някой човечец, на който вече му е преляло !!

Ами като ти цапат по вратата ще се снишаваш като плюнка да не разберат ,че си вътре,нали?

На младини тия са били гаджета. Профила е 99.9%. Тоя младо здраво ченге, не изглежда зле, активен. Психолога тънък и нежен американец, пасивен. Перфектна двойка. Някъде около пенсионирането на този и поамериканчването на другия е свършила любовта. Класическа Ромео и Ромео драма.

Да добавя и живота сами с мама и липсата на жена на тези години. Чисти хомо момчета. И да вашият любим психиатър "Да" съм. Не бъркам в експертната дейност все пак от това се препитавам от 40 години.

Ченгето е с наднормено тегло,тоест дебел.Няма никаква връзка със силен и здрав човек,той е просто един шкембелия какъвто е профила на повечето български ганьовци.

Ключовата дума "на младини". Сега на тази възраст и двамата са ганьовци щом стигнаха до тук.

Вас русоробите все на педерастия ви избива! Какво толкова ви влечат педерасите?

Защо бе, американецът не е бил русороб, а на 45 години няма жена и има женска свада с комшията, какъв е той?

Има вид на доста страхлив и притеснителен човек. Може яркото, арогантно поведение на психолога да е засилил параноичните уклони на този нещастник и накрая бушона съвсем изгърмял... ---- (Психологът сам се е определял като ярък, циничен и нетърпим, искал е да се промени но не е знаел как)

Друг болен човек утрепа над 200 хиляди, ама му се радват.... Живот

Ако говориш за някое американско говедо, цифрата е милиони. Я пак?

Не,бе,става дума за оня дето му ближеш задника.

Аха.. Да, да, за американските говеда и дума да не става! Слабоумник

кой бе зелената мърша ли що хохал изби за да е жив

Аз не съм болен, наркоман съм