Скандал във ВСС заради климатици и ламинат

Искане за закупуване на климатици за 4300 лева и подмяна на 5-годишния ламинат в Районен съд-Сандански предизвика спор на днешното заседание на Пленума на ВСС.

Обратно в новината

Коментари - Скандал във ВСС заради климатици и ламинат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

направете справка кога на този съд е правен ремонт. Кога са монтирани климатици. Кога е поставен ламината. Спрете да се излагате пред българския народ с Вашите простотии. Назначете си кадърни хора да се занимават с тези неща и не се излагайте пред народа. Той всичко разбира. Ще дойде ден всеки да си носи кръста, но на някой от Вас народа няма да му прости.

Не се наядоха тези прасенца шарени.

Чети народе и разбери какво правят служителите на т.н. ВСС, които са едни от най високо платените в България. Накакъв ламинат, някакъв климатик? И затова вие плащате данъци от които им плащат заплатите на тези нищоправци. Егати и ВСС, егати и държавата, щом като висши и високоплатени съдии се занимават с някакъв климатик и ламинат, а престъпниците са на свобода и продължават да ви пият кръвчицата ден след ден.

съдебната власт е НЕЗАВИСИМА от изпълнителната... това е основен принцип... стига с този борисов

Тука всички са независими едни от други, само на една маса ядат и пият всеки ден. И само си назначават роднините по разни независими фирми, които независимо печелят независими държавни поръчки ;)

Ако,Борисов иска да си възстанови реномето, трябва незабавно да покани цацаров при него и директно да му каже " А,бе БХ,ти къде се намираш,влизай в час,че тоягата ще играе."До кога ще ги търпим тези....

Кой е по-гнусен? Цацата или Узунов-смс-а? До кога ще ги търпим тия оядени наглеци? Те си мислят, че са над всичко и всички!!!

гнусен е Калинчо Калпакчиев.

Тия гмежове не са виновни!Виновни са другите - от НС,че не приемат закон позволязащ всички корумпирани в съд. система да бъдат изхвърляни навън.Да стават адвокати, те и без това защитават айдуците.

а толстолоб! А за цялата съдебна колегия - сложете нови климатици и също отоплени седалки на вц-то, където изпълнявате най-важното си предназначение!

Нищо чудно, че съдебната ни система за нищо не става! Защо не решите какво да направите така, че убийците да не успяват да избягат от правосъдието?

тези нахалници. Намерили какво да си предъвкват, като че ли всичко друго им е наред. Минималният срок за ремонт и смяна на обзавеждането е стандарт от 7г. Така че решението на Узунов да прибере лелината му фирма едни пари да бъде отхвърлено. И ВСС е също като всичко в съдебната система. Реформата трябва да започне спешно с изгонване на сегашните уяли се и лоясали физиономии.

Плача... вече час...- толкова са ЧЕСТНИ и ПРИНЦИПНИ! Явно няма да прави ремонт "правилната" фирма на много свой човек! Но сумата, а?! Друг път и рушвет не може да се нарече- ще е обида! Та това не са пари, те с толкова ходят на кафе!

То нуждата от три оферти не е поблем да се даде на избрана, има си поддържащи оферти, търга се пиша за определена фирма и така нататъка. В случая даже минимума усилия да изглежда законно не са си направили, но Цацаров, явно вече е над закона. Направете го цар там и барем да се знае.

Тези кал....... не знаят ли,че без обществена поръчка, се нарушава закона и обикновено прокуратурата образува наказателно дело.Такава е практиката за всички обикновени крадци.За тях не е!

Ламинат е нещо ламинирано. В случая очевидно става въпрос за ламиниран паркет, по-точно ламинирана подова настилка.

ПОЗДРАВ ЗА МАЙКИТЕ НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ НИ КРАДЦИ ВЕЧЕ 27 ГОДИНИ С ПЕСЕНТА ЕЛЕН НА САНЯ АЛЕГРО.ДА ВИ ....МАЙКАТА.....

Ти от тези които все някой ги управлява ли си? Ами вземи сам да се управляваш малко, не е трудно:) Опитай;)

И моята прихванала начи от тея кретени. Що ми е притрябвало да си подарявам мазерати, като съм имал вече две коли.Че и пък трябвало да одобри цената, а нямала база за сравнение. А бе това жена икономистка е божие наказание.

Аз пък все си мислех, че тия мастити съдии и още по-високо платени прависти трябва да се занимават със съвършено друга материя, а не с климатици и ламинати.

В началото на 2017 г. ще бъде избран новият ВСС. Настоящият беше назначен от Тройната Коалиция и Гоце Първанов. На който още не му е просветнало защо БСП и ДПС така са се активизирали да печелят избори - надявам се сега да им светне. ВСС се избира от Парламента и Президента. БСП вече има едното, сега ще се бори и за другото.

P.S. ВСС само пред медиите се занимава с ламинат и климатици. Иначе се решава "политиката на Съдебната система" - виновен ли е Бисеров, Овчаров замесен ли е в Белене, такива интересни неща.

Абе ние сме затънали до главата в тиня заради техните нагли безобразия, а те ми седнали да се занимават с простотии. Защо не решават въпроси от типа как така уж осъдени престъпници се измъкват по терлици от лежане в затвора, други явни убийци се оневиняват, а на тия климатиците са им проблема.

П.П. Май пак трябва да се отварят Скравена, Ловеч и т.н.

Тия щом публично се джафкат така, явно са се хванали гуша за гуша и се дебнат като за последно. Бойковчетата- Цацаров, Узунов, Жоро колев и Ясен Тодоров, срещу опозицията- Лозан Панов, Калпакчиев и Соня Найденова. Едните искат само да са кукловоди и да трупат пачки, другите- да променят нещо в корупционото блато на съдебната система, ама не им стигат силите.

на фона н всички кражби в съдебната система опряха до пода

Боковите подлоги гледат да изхарчат парите дето са им отпуснали и да могат да си откраднат както трябва..Как може без оферти, без някакви цени да се отпускат пари защото свършвала годината???Какво правихте цяла година ????За мен решенията трябва да се вземат с 2/3 от присъстващите във всяка държавна или общинска институция защото става въпрос за раздаване на държавни пари

БСП умира от яд за всеки лев който изтърва те са си повярвали ,че са новите управляващи .

ВСС е назначен от Тройната, ама не дръжте на фактите, пропагандата да върви ;))

??????деменция ли имате вече или за това плащат???

Да ги закрият и по евтино ще ни излезе да ползваме Румънския съд.Да си плащаме та вноската.

Ъхъ, то щото всичкото друго ѝ е наред на съдебната ни система, че "кадровиците" се занимават с климатиците и ламината;) И за тези си усилия тези хора се разписват на около 10 бона месечно! Пък и нали Боце и Горанчо им отпуснаха коледно пак едни милиони - що да не ги похарчат!

Това с два маркови климатика, или 5 от ниския клас?! Какъв е проблемът?

Шило

Лаф да става. Проблем иначе няма.

Проблема е че просто искат да изхарчат едни пари дето са им дали и за това нито оферти има а на ангро някой е решил че толкова му трябват..

Явно в Сандански фирмите ги мързи да си пишат поддъжращи оферти :-), иначе тия герои просто е трябвало да го отложат това без мръркане и да си съберат офертите, така е по закон, не ми е известно Цацаров да може да пренаписва законите защото в сандански е топло.

А ако ги нямаше тези пари, какво става? Ще си кютат със старите. Защо им е ламиниран паркат? Една мозайка върши идеална работа , тък и лятото ще им убаво.