Съдят Владо Плацентата само за лека телесна повреда

37-годшният Владимир Стоянов, познат като Владо Плацентата, ще бъде съден само за нанасяне на лека телесна повреда на д-р Албена Гагова от АГ-болница "Шейново".

Обратно в новината

Коментари - Съдят Владо Плацентата само за лека телесна повреда | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това ще се случва с всички психари дето си позволяват да обиждат и насилват нас лекарите-ще мрат като кучета по списък!! Казаху

и от много гяволък - умрЕ...

Затвор за тоя психар бе, 5 години са му добре.

Цацаратурата си е свършила работата както трябва и затова този кретен ще бъде оставен не свобода вместо да си излежи полагаемите 5 години. Така ще продължава насилието над лекари у нас щом и сравнително образованите ги бият. Да сменим цацаратурата с прокуратура. Тогава може би съдът ще бъде принуден, спазвайки закона, да си върши работата.

Защо има такава защита за престъпниците? Жертвите нямат права! А този е явно не съвсем добре, но много ясно осъзнава какво прави.

а някой разпитва ли гинеколожката за бизнеса с плаценти?!?

Скапана съдебна система,пълна само с корумпирани кадри.

а някой да се е замислял за незаконната търговията със стволови клетки?!? човека вероятно е искал да замрази плацентата, детето може един ден да има нужда от генетичния си материал... но медията надува дзурлите в в една посока и тълпата дирници вие след тях

Пореден срам за българската правосъдна система , след " првосъдието " на шветският бияч от Слънчев бряг, а и колко още други. СРАМ,, СРАМ,СРАМ, господа съдии. ЗАСРАМЕТЕ СЕ !!!!!!!!

Този е НАШ ЧОВЕК- не даваме да го пипате......

Албена Кулева, както и е моминското име може да наема професионални биячи за няколко стотин лева и този идиот от снимката да се храни до края на дните си със сламка в инвалидна количка. Единствен начин за правосъдие в корумпирана България е този - за съжаление !

Лека телесна повреда, нанесена от индивид с тежка умствена увреда.

Luna0102

Що го съдят изобщо? Такъв ценен кадър за психиатрията не се съди, а се затваря за неограничено време.

В тази държава само плаценти, тикви и дебили ли има?

Такива болни мозъци, като този индивид не трябва да бъдат съдени, а директно прибирани в специализирано заведение до живот. Да им махат усмирителните ризи за по няколко часа на ден, колкото да си изкарат прехраната със физически труд.Ако не директно да ги копат някъде

Смятам, че за менталното му състояние едва ли има голям спор, но трябва да се отчете, че никой не може да бъде удрян заради службата си , както той е обвинен, че го е сторил. Някой съмнява ли се, обаче че лекарите търгуват с плацентите на жените, които са ги родили и въобще не ги питат дават или не дават съгласие какво да се прави с техния биологичен материал? Това точно е прегорило бушоните на подсъдимия. Излъгали са го и са смятали, че ще го пуснат по пързалката като бързо ще забрави. И като ги е хванал е полудял напълно. Това ще се отчете ли от съда? Като знам как предрешават делата психиатрите, определено не вярвам в справедливо правосъдие. А медиите явно искат кръв като профанизират дори и името на подсъдимия и със съжаление посочват, че нямало да получи много тежко наказание. Драги медии ще съберете ли пари за изхранването на този човек и колко е оправдано да бъде изхранван и отглеждан в затвора?

УМНАТА , ГОСПОДА СЪДИИ, ДА НЕ ВЗЕМЕТЕ ДА ГО ОСЪДИТЕ ТОЗИ ИНДИВИД. ТОЙ Е " ГОРДОСТ" ЗА НАЦИЯТА.

Абе вкарайте го в панделата тоя гъз, да му надуят плацентата от е..не там бе, какво ни занимавате с помияри!

А така,утре пак ше пребие някой и ще знае,че силата е на негова страна.Егати съдебната система си имаш,Цецкееее.

Това въобще не е вярно. Бъде ли осъден и след влязлата в сила присъда ако извърши друго престъпление според тежестта му ще понесе по- тежки последици. Не си мислете, че ей сега ще върши престъпление. Не е толкова луд, но роди ли жена му втори път, лекарите ще са му консервирали плацентата на десетата минута и ще са му я дали- бъдете сигурни.

Наврете го на ЦЦ в ... да рупа плацента на воля. Може и на Бъчвата в бахура - да замезва с фекалии!!!

А така,утре пак ше пребие някой и ще знае,че силата е на негова страна.Егати съдебната система си имаш,Цецкееее.

Е нема сми дофтурята да се правът на неразбрали - плацентата е собственост на семейството! Всички тъкани отделени от едно човешко тяло, по закон са притежание на собственика на това тяло! Безсмислен ое да се оправдава агресията на дофтурята, и да се извинева. Или ке се научат що е закон, или ке ги бият! Пада им се! закона значи нещо за сички, не саму за пациентите!

си зле. Ама много.

Следващия път като ти извадя заседналия вибратор,ще ти го върна,защото си е твой,а не пак да ми викаш-Вземете го,не искам да го виждам

Ку-ку,ку-ку

Този се гаври с Бг.правосъдието.

мъжа на докторката защо още не му е разбил сурата на тоз наглец....така при самозащита в коридора ? Много жалко за жената която е забременил...

Абсолютен палячо :D а стайлинга с тея маски и някви смешни шапки?? вживяваме се като анимационен герой? :D хахахаха

Ще ми смуче кура доживот!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Поредният наглец, който се възползва от мекушавостта на съдебната ни система.

112 ( нерегистриран ) 10.11.2017 14:54 *Коментарът е скрит, защото е извън темата или съдържа спам" Баш по темата е!!!

Да не повтарям!!!