Овчаров: Нямаше лимити за разходи в ”Топлофикация”

Бившият министър Румен Овчаров, който даде показания по делото за злоупотреби в столичната "Топлофикация", заяви, че няма спомен да е определял лимит за представителните разходи на дружествата, към които държавата има отношение, предаде БТА.

Обратно в новината

Коментари - Овчаров: Нямаше лимити за разходи в ”Топлофикация” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма толкова прост и нагъл човек като този

Овчаров е в комбина с Вальо Топлото-Всички сте една стока!Той също трябва да е в затвора!Крайно време е да си платят за всички кражби!

Тези подсъдими, Валентин Димитров, Иванка Диловска, Георги Рогачев, Пламен Василев, Георги Ненков и Илко Йоцев трябва незабавно да ги пратят в завора! И като влезнат там на нас парното ще ни стане по топло и по евтино!!! Бедни ми Андрешко, пак ще те изиграят!!!

Май всички крадеме от Топлофикация, щом не се възмущаваме от цените и лихвите за просрочени задължения!!!

Хванаха лидерите на жестока група за рекет и лихварство!!! Да, ама в Перник, а в София кога ще стане това???

Мила родино, ти си земен рай! Топлофикация Тракия огрява над Пирина пламеней, а до горда стара планина Белене белей??? И в София овчици вигат Блей!!!

В мойта фирма ЕТ..... съм взела всички мерки срещу злоупотреби с парични средства от страна на персонала и назначения управител, та се чудя тези от Топлофикация и правителството кой ги избира толкова тъпи че се тюхкат че имало злоупотреби!!! Май системата им е порочна, пък и е насочена с идеята пряко да ни ограбва!!! На тая работа не и се вижда края!!!

Тук май нещо намирисва на далавера, но нещата следва да се подхванат от зародиша им??? Предлагам да призоват като свидетели /обвиняеми/ Цар Иван Шишман както и Баязид Светкавицата, защото по тяхно време също е била висока цената на дървата и въглищата за отопление??? Вместо да искаме да се промени системата на топлинното счетоводство, ние се занимаваме с това кой е крал постфактум??? Надянаха ни хомота и сега ни разиграват циркове!!! Какво от това че е крал някой, мигар ще върне парите??? Няма да ги върне, а новият пак ще повиши парното с оправданието че предишния много е крал и предприятието е в тежко състояние!!! И да не забравяме аналогичния случай с пенсийте на нашите родители!!! Една и съща схема на оправдания от страна на властимащите! ОМРЪЗНА МИ!!!

Р.Овч. няма ли да му свият перките малко? Даже и за лидер се цани, ама Вальо Топлото не трябва да е сам в килийката...

Бил във Франция, така ще е до края на мандата??? Всички са в кюпа!!! Най вероятно след 100 години в учебниците по история ще пише за великия грабеж наречен Топлофикация, ама тогава на мен ще ми е все едно дали я има или не! Ще си почивам на белите камъни и ще се припичам на слънце в Орландовци!!!

Ха ха ха, подксъдими са всички други но не и главния крадец и далавераджия Румен Офчаров- той е само свидете?! Крадецът у нас си остава винага на върха и най-умен!

Въобще не ме интересува!!! Вече 20 години все една и съща дъвка!!! И аз продължавам да си плащам и да си пилея живота като чета подобни статий. Бесен съм на скапаното ни овчедушие, затова си имаме и Овчари!!!???!!!

България е страна с победила организирана престъпност. Няма друга причина породи която Р.Овч. да се държи така нагло.

Държавно предприятие, и то по време на доказани злоупотреби, е било с неконтролиран бюджет .... за представителни нужди !?! Какво ли е било тогава за другите пера !?! Арогантността е тази, която всъщност помогна да лъсне не само в България, а и в цял свят, тоталистическата непригодност (дори за шмекерии) на тези наследствено-обремен арогантченца . Та, Овчаров -- развъртайте си там телефоните (петолъчни ли са, какви ще да са) и парите ! Всичките ! Сега и веднага ! .... че току-виж привикат цялата ви шайка, ама не в СГС ...а в един доказан с ефективните си действия и адекватно-приложими решения съд .

За това ли Р. Овч. се нагруха толкова.

бойко боклука не можел да се яви в съда! делото е насрочено отдавна, няма кво да се прави на луд че бил във франция.

Предлагам 1.Тези N милиони левове, с които абонатите на дружеството са били ощетени да се удържат от заплатите на работещите в Топлофикация и от банковите сметки на бившия директор В.Димитров. След което, да се предоставят на пламенния народен трибун, г-н Кърлев за разпределение между потребителите под надзора на бившия министър Петър Димитров 2. Относно офис-оборудването. В Топлофикация София да се разреши закупуването и ползуването само на столове тип-дървен кухненски, по-възможност втора употреба. Доставките им да се реализират чрез съответното провеждане на търгове по Закона за обществените поръчки и контролират от Агенцията за държавна финансова инспекция, МВФ, ЕБВР, БНБ и журналистите. 3. Никакво пиене на мин. вода закупувана с парите на абонатите. Само чешмяна и то с определен лимит разрешен от Агенцията за държавна финансова инспекция. 4. Ходенето на море на директорите от ТС да се забрани. 5.След като /джакузито/ служебната вана от мазето на управлението е иззета, да се изземат и мивките и тоалетните чинии и предоставят на разположение на Агенцията за държавна финансова инспекция. За задоволяване на хигиенните нужди на колектива на ТС да се закупят легни тип Пласт-хим. 6. Никакви захарни изделия.Захарта води до диабет. Деловите гости и партньори от България и чужбина да се черпят само при необходимост, само с курабийки приготвени от роднините на директора. 7. За фирмени подаръци да се използуват бракуваните тръби от ремонтите, като се изработят подходящи сувенири, отразяващи успехите на нашето демократизирано общество и милата ни Родина, членка на ЕС. С другарски поздрав!

тоя нали каза,че са дребни суми за дъвки и близалки !!!!!!! егати наглия тип !!!!!!!!

Въобще не ме интересува кой е крадеца, мен сега ме интересува че идва пак зимата и искам парно на достъпни цениии!!! И да нарочат някой за крадец от това едва ли ще ми стане по топло и евтино, пък и крадеца едва ли ще възстанови парите??? Всичко в подобни информаций и процеси е една огромна тъпотия с която се цели да бъдат изместени досегашните лапачи че да седнат новите!!! Да, ама мен това не ме топли!!!!!