Последен адвокатски сблъсък по делото ”Белнейски”

Пазарджишкият окръжен съд изслуша пледоариите на единия адвокат на обвиняемия за убийството на сестрите Белнейски - Димитър Марковски и на адвоката на родителите им - Иво Найденов.

Обратно в новината

Коментари - Последен адвокатски сблъсък по делото ”Белнейски” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Адвокат-свиня, как спи спокойно незнам, грам съвест да няма...ужас...всичко се връща?!!

link

кой е тоя отврат

Не публикувате постингите, които не ви изнасят, нали? Отнася се за постинга "До Въпросителен" Е, господа, бъдете здрави и драскайте, което не ви харесва! Няма да пиша отново! Внимателно и вие, господа съдий! Да не би и на сестрите Белнейски други да са убийците!

Значи отпада едно от твърденията, че момичетата не са били трезви? Е, тогава? Пък и виж как за убиецът на боксьора е направена грешка! И тук може да е грешка и то по-сигурно! "Има нещо гнило в тоя процес"- вярно и трябва да се внимава при отсъждането!!! Лазар също е човек! Нали?

Ами, ако и тоя излезе, че по грешка го съдят, какво праим тогава? Прави са коментиращите, че им трябваше виновен, тоя хулиган на дребно май им е много удобен. Че не е вода ненапита не е , но обвинението не е играчка. Кат нищо може да си лежи до края на дните си, а за родителите не знам какво да кажа. Децата им изглежда не са били от най- прилежните. На 15 години вече са скитали по нощите, е..ли са се с който им падне, разпасани са били като разгонени кучки, а после мъжете им виновни. Не че е трябвало така да свършат, но майка им не сега да плаче, а да е упражнявала по- голям контрол. Дано и това им сега дете не хукне от малко по сукаците.

Пипита, не е неандерталец човека, а българин и то адвокат. Толковая ли е важна външността на човек или какво има в главата? Ама май в твоята няма нищо щом правиш такива коментари.

да точно така внимаваите господа прокурори ,садии и ченгета -герб си отива и маи вие ще си отидете с него ,а може и да искарате по един мандат някаде на топло ,да ви вземат всички имоти ,коли и пари и да се окажете на борсата ,осадени ,бедни и дрипави *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

като гледаме така от страни всеки може да каже да тои е убиеца ,но дали несе крие истината другаде и тук можеби истината ще излезе на яве но ще мине много време. може и това обвинение да е скалапено може да има и друг помошик това е загадка,ако раследването се водеше от европеиска страна увииците до сега бяха в затвора а тук се харчат прите на бг данакоплатец това е истината пияни следователи и подкупни *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

тоя на снимката ли е убиеца?

След прочитане на присъдата Лазар Колев ще си признае кой му е "помагал"

Аврора, къде пише че адвокатите трябва да са обръснати? Винаги адвокатската професия е била свободна. Даже и при тоталитаризма.

Никакъв магьосник не си; в Б-я всичко се знае... и всичко е възможно. Именно твои колеги са я измислили крилатата "фраза", че законът е врата в полето, през която минават само глупаците. Само едно не мога да разбера това самочувствие , с което се опитвате да се издигате в очите на слепите, всъщност се оказва, че сте като онези тарикати, дето на баламите вода носят.

Защо всички тук ругаете защитника на Лазар? А Фани била плакала? Защо чак сега плаче, а когато децата й са били 3 дни някъде тя не ги е потърсила. Как Лазар е могъл да изнасили и убие сам две здрави и трезви момичета? Като е насилвал едната сестра, другата какво е правила? Внимавайте, хора! Или не сте хора! Един млад живот си отива за други два не съвсем невинни! А майката Фани ще вземе 400 000 лв в награда за това, че не си е помислила къде отиват децата й през цели 3 дни! Внимавайте и вие господа съдий и прокурори! Поне потърсете свидетели , че през 3 дни само Лазар е бил със сестрите Белнейски!!!

Моли се и ти да не вземеш такава "награда", защото едва ли ще ти хареса.

Брей, голям защитник си бил ша знайш! Направо е трябвало да те включат в екипа на баща и син Марковски. Първо, защо сестрите да са били непременно трезви? Второ, защо обвиняемия (особено, ако ги е познавал) да не ги е подмамил по някакъв начин? Трето, защитата на Л.К досега не даде аргументи как ДНК-то му е попаднало по и във телата на сестрите. И четвърто, и пето и т.н. Ако перифразираме поета - "има нещо гнило в това дело". Ама и обвиняемия съвсем не е "света вода ненапита".

Този на снимката, която сте дали, прилича на убиец.

Обвинението срещу Лазар Колев беше толкова по детински скалъпено, че надали тези които са запознати са повярвали. Той беше представен в деня на убийството като МАШИНА за секс и убийства в продължение на няколко часа...Много тъпо, но просто, за да приключи най-после това дело трябваше да има обвиняем!

от капацитети

Този на снимката изглежда много страшно - повече от всеки заподозрян. За адвокатите не е ли задължително да се бръснат и да внушават някакво доверие и с външния си вид все пак?! Дано да го завършат все пак това дело най-сетне, макар че едва ли наистина Лазар Колев е единственият виновен!

...аз пък си помислих че е корабокрушенец, изчерпал запасите си от уиски

Ще има ли брада или не си е лична работа на всеки гражданин. А ти сигурно се бръснеш отдолу, защото си побеляла от миналия век. Какво става с революцията?

Този на снимката прилича на сериен убиец-рецидивист. Като го гледам има неандерталско, нечовешко изражение....ужаст, не ни плашете с такива животни, моля.

"По време на пледоарията му МАЙКАТА .. .. ПЛАЧЕШЕ"

Съдът, постанови: Нека по-богатия плати и е невинен.Темида е с вързани очи, но и златото си тежи на мястото.

Присъствахте ли на престъплението та сте така категоричен. Защо не помислите как няма ДНК преди да ги погребат а след исхумацията намериха такава?? Всяка майка страда за децата си но тяхната не и пукаше 3 дни. не и пукаше когато малката прави аборт, не и пукаше когато няколко дни се правеше на телевизионна "звезда". Помислете и разсъдете трезво..По добре виновен на свобода отколкото невинен в затвора, защото безнаказаността на виновния ще му даде "сила" да си продължава..

ми то ако си режисьор и ти трябва някой да играе най-гнусната твар ,тоя си е готов.Даже няма и пари за грим да трябват.Има една истина ,че след 21 години,това ,което е отвътре излиза и отвън,мале този е страшен.По тази мъдрост е и романа -портрет на Дориан Грей.

Ами да вземат да вкарат и тоя от снимката и баща му в панделата-там им е мястото.

Не злобейте де. Нито той, нито баща му са красавци, но са най-поплярните адвокати в момента. При нужда хората търсят тях, а не красивите и изисканите.

Аз съм магьосник и знам какво ще стане на делото. Минете при мен на консулатация в кафето и носете гевреци и баници на кило

кои е тоя катил на снимката, обвиняемия или адвоката му?

Малкият "Шаран"