Испански съд иска ареста на високопоставени руснаци

Испански съдия поиска двама високопоставени руски представители с връзки с Кремъл да бъдат задържани за предполагаемо пране на пари и връзки с престъпни среди.

Обратно в новината

Коментари - Испански съд иска ареста на високопоставени руснаци | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТОВА Е ИСПАНСКИ СЪД, КОЙТО ИСКА ПРЕДИ ГОДИНИ РАЗСЛЕДВАНЕ ЗА ПИНОЧЕТ, А ДРУГИ СТРАНИ С ДРУГИ СЪДИИ, КАКВО??????

Кочината пак стана за смях - скоро ще има и европейски заповеди за арест заради връзките на руски министри с мафията им... Не е тайна, че КГБ използва руската мафия в чужбина за специфични си задачи...

Повече няма да ги изпращат командировка в Европейският съюз

Като прочетох ''предполагаемо и арест'' ми стана ясно от къде и за какво става това,,Някой много се е нагъзил на сащ с надеждата че слънцето ще изгрее от запад:(((

...американски,но и на руски учебни заведения.Опитът ми показва,че руската мафия е една от най-мощните и безкрупулните в света. В САЩ във ФБР са почти безпомощни срещу руската мафия там,където е превзела големи рубежи. В същото време,считам,че светът ще стане едно по-добро място за живеене,ако се обединят американският модел на управление и мениджмънт с руската богата духовност и култура,която почти няма равна на себе си.

ТА НАЛИ ГОРБАЧОВ СЕ ОПИТА,НО БЕШЕ ПАГОБНО ЗА РУСКИЯ НАРОД!!!ПРИМИТИВИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ САЩ СЕ СТРЕМЯТ КЪМ АБСОЛЮТНАТА ВЛАС!!!ТОВА Е ФУНДАМЕНТАЛНИЯ ПРОБЛЕМ В СВЕТА!!!

Какво ше загуби обикновения руснак ако русия стане педесе и втори щат на сащ.Известно е че педесе и първия щат се казва китай.Какво ше загуби еврейската комунистическа върхушка също е известно.Въпроса е какво ше загуби руския народ от това.Това ше влоши ли живота на хората в русия ,ше го подобри ли или нищо нема да се промени.Освен ако за некои руския народ е последната грижа,без значение...

Хихи...Ми то валута "ФторУ направление" преди 89г комунистическите свине и тук изкарваха чрез кинтекс.Помните ли кинтекс... хаха.Другари и другарки да не се лАжем и правим на луди-ТЪРГОВИЯТА С ДРОГА ВИНАГИ Е БИЛА ГЪРЖАВНА ПОЛИТИКА ПРИ КОМУНИСТИТЕ.А прочее то и сега си е така.След 89г дрогата мина в ръцете на мутрите.Сякаш теа дето я беха въртели таа работа в кинтекс, не ядат хлеб,не пият вода не ходат на кенеф.Сякаш те немаха връзките в таа сфера и немаха опита...Ама требваше да се даде на мутрите които беха на директно подчинение на др жени живкова чрез калканджиевата мутреса-жени калканджиева.Така е,дрогата си е сигурен източник на пари...

Бих предположил че въпросът-Ми към вас-Директно, Дир.бг - ви Е притеснил... - а Реалността у Нас (за която Всъщност вие вспомагате) - Е ЙощПоПритеснителна. (а че Никога НЕ се шегувам - знаете Отдавна)

връзките му с мафията и самият него: putinism.wordpress . com

Нищо чудно, че антуража на Путин се разхожда с часовници за десетки хиляди евро, а личният му виолончелист е милиардер...

Бате, ако оня е личен виолончелист на Путин, ти си личен майор на Обама, а баба ти е лична баба на дядо ти.

Major Payne

Бате, щом ти казваш...

Абе бр'чет, той пловдивския отец Николай, дето е положил обет за благочестие и смирение, мята ръкави над часовник за 20 хилки в еуро, ти за големите риби си се загрижил...

Путинизъм: Неформална идеология (прилагана в Русия), почиваща на следните принципи: пренебрежение към демокрацията като начин за функциониране на обществото; пренебрежение към свободния пазар като механизъм за работа на икономиката; пренебрежение към свободните медии и свободата на словото и замяната им с пропагандни инструменти; реставрация на култа към времето на СССР, неговите символи и лидери; остро противопоставяне на демократичния свят и прокламиране на собствена идеология на развитие (суверенна демокрация).

Путинизмът е посткомунистическа форма на управление, заключаваща се в следното: - Абсолютна еднолична власт на Путин - Пълен контрол върху държавните органи и най-влиятелните медии - Икономика, доминирана от верни му олигарски, които той държи в подчинение с помощта на контролираните от него съд и репресивен апарат на държавата, и които му се отплащат финансово. - Изграждане на публичен образ на Путин като супермен и защитник на отечеството - Силна милитаризация и агресивна политика към всички - Връщане към годините на Студената война - Капсуловане на държавата и стремеж към самодостатъчност - Абсолютна икономическа некомпетентност Хммм, ако не беше последното щяхме да си помислим, че описваме някой фашисти лидер...

Момчета,и към двама ви имам въпрос:Обрисува ли следното описание ситуацията с путин: Една вечер путин се прибрал в къщи и казал на жена си(таа дето изпъди,и която според негово откровение "била добре,и той бил добре,хаха"):А БЕ АЗ УТРЕ ТЪЙ И ТЪЙ НЕМАМ КАКВО ДА ПРАВА ЩО НЕ ВЗЕМА ДА СТАНА ЕДИН ПРЕЗИДЕНТ. И станал.Само защото много го е искал...хаха...Или нещата са "мааалко" по други а

Да се пуснат с червена бюлетина в Интерпол и Русия официално да заяви дали ще ги предаде на изпанското правосъдие или не. Ако няма разумни доводи против - да напуска и тази организация и да скъса още една връзка с цивилизования свят и нормалните държави.

политическата кариера на путин започва от ст. петербург, тогава е дясната ръка на тогавашня градоначалник, сигурно е случаино съвпадение че и тези бандити са от там и че се познават и подкрепят путин..

Само да цитирам западняшката пропаганда: One of Russias best-known mafia groups, the Tambov gang, made its name smuggling heroin in St Petersburg when Putin was deputy mayor in the 1990s, allegedly laundered money through Spanish real estate. Превод: Една от известните мафиотски групи издигнала се от контрабанда на хероин в Ленинград когато Путин е съветник по чуждестранните инвестиции на кмета Анатолий Собчак, когато според слухове са прани пари през недвижими имоти в Испания. Правете си изводи (ако вярвате)

А сега ти давам пример какви са обективни американските съдилища. Руски гражданин Бут осъден за 20 години в САЩ. Тази съдийка,която го съдила и отскоро в оставка пенсионирана. Тя изведнъж проговорила. Каза ,че присъдата е неадекватна и прекалено сурова и в оправдание обяснила, че дала най-малкия срок от възможното. Тя обяснила подробно, че е нямало сериозни и убедителни доказателства за вината и, че Бут по това време не се занимавал с оръжейния бизнес . Бут фактически съден не за извършеното , а за намерения (предположителни). Сега станало ясно,че съдийката е била под политически натиск. Явно , че тя сега е измъчвана от угризения на съвестта.

Срещу Путин имаше разследване и в Германия, за престъпни сделки с недвижими имоти и отново за пране на пари за времето на престоя му там като агент на КГБ. Разследването беше спряно когато стана Президент на Русия...

Чакай малко? Излиза, че когато леля Ангелина ходи да се среща с дядя Вова се реализира среща на канцеларката с организирана престъпна групировка? Явно службите на Германия пак спят! Докога бе хораааа?

Нагла пропаганда западняците нямат умора в създаването на поредната "новина" скалъпена от лъжи!

Щом са невинни значи ще ги пуснат. За разлика от нашите и руски правосъдни и правоохранителни служби западняшките (в случая испански) не се поддават на пропаганда и спазват закона.

въпрос към русофилите: със същото ли настървение бихте защитавали български политици,ако бяха с наложени подобни обвинения и заповеди за арест??? отговорете на себе си!

Разбира се, че трябват високопоставени лица иначе няма да могат да преплетат к цялата тази история Путин, а трябва да повярват всички. Аулов дълги годы разработвал лидера на тамбовската групировка Кумарин, и арест на Кумарин в 2007 году станал благодаря на Аулов. И съвсем случайно и на време се появява интервю на Кумарин, където той твърди ,че Аулов участвал в бандитските и тъмните дела с тях. А какво стана с Доминик Строс-Кан, изказал се срещу долара ? Няма значение, че после нищо не се потвърди, човекът е бил унищожен като политик. За умен човек, който може да анализира геополитическата обстановка и нежеланието на САЩ да станат едни сред други държави наравно, а не да са монополист на световната власт,то на всеки му става ясно, че се води мръсна информационна война срещу Русия .При това груба и средствата не се подбират,но Путин навсякъде е замесен, тъй като е виновен навсякъде.

Да така е!

Гадости, престъпления, провали има навсякъде, нека в Русия да са повече, ама може ли само отрицателни новини оттам да ни се натрапват. Отблъскващо е. Ето вчера, например, в амфитеатъра на разрушената и разминирана Палмира, където извергите от ИД екзекутираха хора до неотдавна, оркестърът на Валери Гергиев изпълни концерт пред публика. Защо не се развие една такава новина, която обединява хората и дава надежда, а не ги озлобява.

Първо, новините не са от Русия, а от Испания! Второ, само руските извратеняци, могат да измислят празничен концерт върху гробища с хиляди трупове, жертви на руските бомби! Май и ти си от сектата на некрофилите!

Да бе! Все едно, след като американците бомбардираха Япония с атомни бомби, да организират празнични, людоедски концерти в центъра на Хирошима и Нагасаки и да танцуват чарлстон върху още горещите кости на изпепелените японци! Пълна отврат, само руските извратеняци могат да измислят такава отврат! И последната ми капка уважение си отиде от тези людоеди!

Мръсни капиталисти! Търговията с дрога на братушките е свято дело!

Много ви е примитивна антируската пропаганда!

Друго си е изтънчената, фина руско-гьобелсова пропаганда! Опашатите лъжи направо те омайват, грабват сърцето и мед ти капе на душата! Обичам те Мутер Русланд!

Правилно казваше Рейгън- Русия е империя на злото, там живее дявола.

това казано за България от хитлер, където цитира така:България е рай в който живеят дяволи..

Руснаците нямат морал, нямат вяра в бог, нямат ориентири, само мафия и кражби.

Руснаците могат само да крадат , лъжат и убиват.Такава е нацията им, ген.

И България беше по руско робство повече от половин век, така че сме им яли попарата, кражба и лъжа.

Тук нямаше руски войски, за разлика от сега американски. Освен това разпределението на влиание е договорено със запада. За това може да обвиняваш толкова и САЩ, и Великобритания, и Франция. И за разлика от днешния парад, по комунизма сме имали над 400 изтребителя и над 50 хеликоптера. Добре че са останали още някой С-300 и катющи Град.

И чакахме на опашки за мляко.

Къде пъ видя поне един американски войник в България! А по време на съветското робство, тука бъкаше от съветски "военни съветници", цялата българска армия беше подчинена на тях!

Major Payne

За периода 1944-1949 година в България са пребивавали около 300 000 души окупационен корпус. Те: - са останали до 1949г, въпреки, че по договор със съюзниците е трябеало да напуснат до 1947г. - са били на пълна издръжка на и без това изнемогващата икономически България. - са виновни пряко или косвено за смъртта на 60 000 български граждани, сред които и цвета на българската интелигенция - са наложили тоталитарния модел на управление на България и са поставили на власт съветския гражданин, предателя и пияницата Гошо Тарабата, ака Георги Димитров. - са установили и затвърдили властта на БКП, призната по късно за престъпна партия и са създали тоталитарните служби, използвани за репресии на населението. - са поставили под пълен икономически, финансов, политически и военен контрол България. И т.н. и т.н. ...

Като става въпрос за бизнес, някой да е чувал/виждал руска стока за бита? Дори и да има такава, тя има ли поне един показател, сравним дори и с най-скапаните китайски/индийски аналози?

На вилата си имам пералня " Вятка 12 " произведена началото на 80 те години .Работи и е почти като нова.

Има, има, срещу зала Универсиада, в едно малко магазинче, продават емайлирани руски чайници и фантастични емайлирани нощни гърнета с капаци, мечта за всяко дупце гурман!

ded0308@abv.bg

Има една приказка за германците ,че имали златни гърнета ама като се появили руснаците просто се насирали в гащите.

Където има руснак там има престъпност.Комунизмът ги научи на това.

Комунизъм = престъпност, убийства и беззаконие.

А за българите какво да кажем? Не знаеш ли какво е мнението на хората в Европа за тях? :-)

Само в зандана им е местото на тия!

"Не всички мюсюлмани са терористи, но всички терористи са мюсюлмани"! "Не всички руснаци са престъпници, но всички престъпници са руснаци"!

За руската МАФИЯ, ръководена от КРЕМЪЛ няма граници! "МАФИЯ БЕССМЕРТНА!!!!!"

Не арестуват ли кремълското джудже,света няма да миряса

И в България трябва да действаме така спрямо хибридните мурзилки, но за съжаление сме доста далеч от Испания.

Колеги, фобтролове, по-полека че излязохте от темата. Очерняте, плюете - добре. Но да видим наоколо и други такива. Едни - цяла мини държава разбийници, нарко и оръжие - пласьори ще ги приемем без визи след някой ден в ЕС. От ЦРУ да сте чели и видели (освен по техните филми) как извършват мръсни сделки за да финансират разни режими в други страни... Да, така е. Съдията има право. Руските служби са се възползвали от руските бандити. Но това става с разузнаването и на Б-я, и на Испания. Забравяте, че до скоро беше студена (но) Война. Сега Тя (войната) продължава с изтикване и избутване, с очерняне и маскарене. На война, като на война.

Днес тия, утре кръстника им- самият Хуйло. Тежката ръка на закона. . . ;-)

Леката ръка на ибрика

Леви-десни, леви-десни Здраво лъскай с руски песни.

Чул съм за българин-циганин , но чак пък за Българин-Ариец ?!

Тоя да заведе дело на Обама за анексирането на Гуантанамо. Колкото до реалността те и Пиночет осъдиха за ,.....ама какво от това

Руски "бизнес" -Убийство, трафик на наркотици, изнудване, оръжие. ЕС бизнес - инвестиции, заводи, производство, технологии, търговия. А кажете после, че от руските сволочи става нещо? Да им плюя и на "бизнеса", и на " държавата " и на "населението", ...

Особено в "европейска" България -инвестиции, заводи, производство, технологии, търговия. Смешен палячо си!

Да, ще има години да минат докато успеем да изчистим съветската власт. Дотук само сме успели да я накараме да не афишира факта, че е на власт.

То пък в Русия производството нали е повече от Южна Корея или Канада.

Като чуеш "европейска" и все едно са ти бръкнали отзад. Я по-добре да ни разкажеш нещо за твоя руски "бизнес". Да не си от издирваните?

Абе целия въпрос е че руснаците сгащиха няколко испански бизнесмена от мексико и панама търгуващи с преработен на бял прах концентрат. И изглежда че са с корени от Галиция, както и техния министър председател. Та трябва да намерят някой да ги обменят. Испанки инвестиции в Украйна? Вярно има. Или в Либия -- я не ми разправяй какво инвестират. Да не говорим за инвестициите в Турция (втората банка в Турция е с испански собственици и контрол, търгува на юг).

Милите русофили. Запушват дупки всякакви, само и само руснакът да е най-отгоре.

Обичат да се наричат русофили наистина но са обикновени мекотели слуги на кремъл.

Major Payne

Да, това е най-големият парадокс - да казваш, че обичаш и жертвата и палача и... Има нещо перверзно в това...

Ами като гледам всички в Кремъл за съда в Хага.

Хага не им харесва на руснаците. Подготвят съда в Нюрнберг но без разни обонговци. И казват че в Кремъл даже чистачките минават ускорен курс за съдиики, че ще руснаците ще имат много работа докато изметат мръсотията на европа.

в РУСИЯ ВСИЧКО СТАВА С МНОГО КРЪВ И МНОГО ПАРИ.Ама тези са подчинени и са изпълнявали заповеди.Трябва да осъдят началниците им.

испанците са пичове - осъдиха израелския премиер Нетаняху като военен престъпник; сега съдят руснаци от висшия ешелон; с нетърпение очаквам други подсъдими от такъв калибър - да тече купонът:)

Още по-весело ще ти стане когато някой от тия с влязла в сила присъда стъпи на територията на ЕС.

що е простил тоз съдия? Че той не знае ли, че те двамата всъщност са основателите на руската мафия, освен това са еретици, сатанисти, сутрин закусват с филе от малки деца, а вечер преди лягане пият прясна кръв от девици? Ако не знае да пита в Държавния департамент във Вашингтон или в централата на ЦРУ в Лангли. Тези две демократични институции ще му дадат доказателства.

Всичко с времето си.

трудно да се съчинят "доказателства", та цели 16 години да чакаме да обвинят някакви си там чиновници около Кремъл? За Путин и Медведев колко ще чакаме? Даже и ошфорки пряко не им "доказаха". Навремето КондоГолиза и Коли Пауъл за месец-два съчиниха доказателства за ОМП-тата в иракската пустиня, сегашните демократични агенти на ЦРУ бадева ядат хляб, трябва да им се направи строга забележка.

Смотаняци. Сигурно като употребиш думи като блядки, рашки и рубладжии и ставаш част от елита.

Хайде по-бодро де, само 2 минуса. За какво ви плащат?

Част от някакъв елите едва ли стават но поне демонстрират, че не са част от сганта мекотели кремълски слуги.

Интересно какви знаци ще слагаш као се заговори за нашите мафиози.

За блядките вече няма място в Европа, а следващия със заповед за арест ще е путю заради сваления от рушката армия самолет.

Руснаците си имат списък на техните мафиоти.Генадий Петров е в списъка."Малишевская организованная преступная групировка-Википедия"Дадени са снимки на мафиотите и имената.Генадий Петров е в списъка.За Николай Аулов и Резник не фигурат в списъците на мафиотите.Напротив, за тях е написано само положителни неща.Престъпността няма националност.

потока на парите е видим и невидим.

Я кажи от кой цигански квартал се обаждаш.Думите те издават.

тия де да бяха руснаци ами то руски крадливи жидове ...

Делото е от 2006 год.Този Генадий Петров свързан с престъпни групи в Испания от краят на миналия век.До тогава испанците защо са спали?В някои новини пише ,че живеел в Маьорка.Преди 10 год.засекли били телефонни разговори м/у Испания и генерал Николай Аулов.Аулов е в Русия.Генерал Аулов оглавява борбата с/у престъпността.За сега най ефикасно с престъпността се бори МВД-Русия,той е шеф,главно управление по федерални окръзи.Разчитат на качествена борба.Ефективност и качество.Създаден е и Обществен съвет-съвет за защита на интересите на народа.Там влизат морални и високоинтелигентни личности от различни професии-спорт,култура,морално нравствено възпитание на подрастващите,помагат за формиране на кадрите.В съвета са космонавти-като Владимир Джанибеков,композитори ,като Александър Добронравов.Обединява ги любовта към родината.Прекрасно се знае в даден район какви престъпници действат.Привличат лидерите на престъпните групировки да отговарят за дейностите си,прекратяват икономическите им канали,мерки с /у корупцията и тероризма.Кадрите на МВД са квалифицирани и не са случайни.Преди всичко прозрачност в действията и хората да им се доверяват.

Толкова напъване си се напъвал а в резултат пак просто си се посрал.

Е, сега вече знаем, че в бизнеса с цигулките имало и космонавти.

За концерта в Палимира всички си траят така ли?

Кремълският вожд ще пропее и на концерти вече или само слугите му пак вряскате в празни обещания.

Шило

Не знам срещу тези какво има, ама като се сетя за положението у нас, направо ми се реве. С какво ли държат послушанието на нашите властимащи?