Коментари - Надежда Савченко остава в руски арест поне до 16 януари | dnes.dir.bg
назад

Надежда Савченко остава в руски арест поне до 16 януари

Съд в Русия продължи ареста на украинската военнослужеща Надежда Савченко до 16 януари 2016 г., съобщи днес нейната защита, цитирана от ТАСС.

Обратно в новината

Коментари - Надежда Савченко остава в руски арест поне до 16 януари | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много важно, толкова много хора загинаха в тоя батак там че една ковра повече или по-малко няма никакво значение!

Надя Савченко стама липен враг на Кремълския кръвопиеь, змае, че ще я убият в затвора и живее само за удоволствието да се подиграва с Восточната орда, нападнала родината и

преди да лееш сълзи и сополи, помисли, колко хора загубиха живота заради нейните "професионални качества". Така че сега нека не се тръшка - "а ля гел ,ком а ля гер". Когато шла да служи в армия - трябваше да предположи ,че това ще се случи.

от тяхната държава и да ги съдиш, че са си изпълнявали дълга ИМЕННО В ТАЗИ ДЪРЖАВА, е връх на наглостта на Путин! И вие приличате на него!

Тази смела и достойна жена се оказа костелив орех за кремълските фашизоиди. Кагебистката тъпотия и пародията на правосъдие са изкарани на показ пред целия свят.

И кое и е костеливото?!?! Като я гледам какъв косъм е загладила и как се е закръглила, добре и се отразява "гладната стачка"!!!

То така се отрази ареста и на "газова принцеса" - Тимошенко. Сега както я гледам - наляла като ябълка. Понася им

Не е изненада, че североазиатските диваци използват средновековни методи. Вековният отрицателен подбор ги води към загубване на всякакви човешки ценности и качества.

Аууу, вярно е не сме стигнали до такива висини на демокрация като в България, например. Тук за убийство на човека - условна дават - спорязумения с прокуратура, намаляване за добро поведение. та за това тук човешки живот не струва нищо. И защо осъждате на затвор убиеца на студентка Вероника - пуснете го - така ще е демократично

са абсолютно изостанал, тъп и селски народ! Не знам колко трябва да е прост човек, че да им се възхищава?

Ако искаш да разбереш колко тъп е човек който им се възхищава без някаква лично засягаща го причина, погледни в огледалото. Този който ще видиш е също толкова тъп, че да мрази без причина.

Още по-тъп е горкият. Паве непотребно.

аз имам личен опит, 4 годинки в Съюза и 6 години екскурзовод! Смяташ ли, че не зная какво са тия пияндурници и простаци?

ми напомня за българските медицински сестри, затворени от един бивш диктатор (приятел на руснаците) който ги държа с години в затвора и на всеки християнски празник им четеше по една смъртна присъда!

Сети се сега,кратуно, и че синът на въпросния отърва сестрите от бесилото и ги върна в България. Дума не обелваш как хамериканските хиени бързат да го унищожат.

тука работата направиха франсетата,а и въобще- едва ли му е мъчно на някого за масов убиец?

цитат на Путин в тяхна защита?

Атакистки сайт, веднага се махам!

може ти влезе само вирус в компютъра, нищо друго!

толкова се дразните на тема Русия? Че те ако цъфтяха, нямаше да се дърлите! Защо ви дразни че това е бедна и гадна страна?

Дразним се от ограничени и прости хора, които все се бутат в центъра на вниманието

то на 80 години вече остава само едно раздразнение...

От юг Ислямските фанатици,От Северо Изток Руските фанатици!Плюс непрекъснатата намеса на САЩ навсякъде където има просто население и продажни политици!Европа потъва много бързо и време за незабавни действия и подмяна на закони и нейните продажни политици!!!

По време на ВСВ украинците се прочуват с това, че на драго сърце работят на заплати за Райха като полицейски служители, надзиратели в концлагери. И най вече са известни с това, че са много по серт и усърдни от самите немци. Стават майстори на жестоките разпити с мъчения и всякакви инквизиции. Съответно украинките го правят в женските лагери и затвори. Та тази Савченко, погледнете я по внимателно. Нещо женско, нежно и състрадателно в нея? По скоро изглежда, сякаш току що си е свалила СС униформата след поредните чудовищни мъчения на арестантки.

са помнили! И сега го помнят! 10 МИЛИОНА умрели от глад украинци по вина на Сталин!

Сталин е убил повече руснаци отколкото всички германци, украинци и американци на света са направили!

Добре са ти полирали мозъчната клетка. А истината е, че Сталин е велик лидер, почитан от болшинството руснаци и бивши съветски граждани и пряко свързан с победата на Русия над хитлерофашизма.

като погледнеш на външния вид има стоика на замразена праса но и с тризъбец ! ТОВА Е ВЪНШНО А ВЪТРЕШНО Е ДЕГРАДИРАЛА БИЛА КАТО ВСИЧКИ НОРМАЛНА МОМА НО ПОСЛЕ СТИГА ДО ТОВА ,ЧЕ ВАДИ ГЕТОРОГЕННИТЕ ОРГАНИ НА МЪЖЕТЕ ОТ МОРГИТЕ !!!националиска а е руска по нация . Нека си я съдят по закона но е мразь

дошли са тук да ни го нахендрят, да храним и тях,само глупак може да вярва на освобождението им! А и Турция доста ги превъзхожда икономически!

ЗАЩО ОЩЕ НЕ Е ОСЪДЕНА? Путин му се иска да я осъди, но няма доказателства и го е СТРАХ!

А знаете ли какво мислят близките на убитите журналисти и какво ще пишете ако бяха ваши близки.

журналисти са били убити, Савченко е била вече отвлечена, а преди това е летяла на НЕВЪОРЪЖЕН ВЪРТОЛЕТ! ИМА СИГУРНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА ТОВА И ПОРАДИ ТАЗИ ПРИЧИНА ПУТИН НЕ СМЕЕ ДА Я ОСЪДИ. ВСИЧКИ ЩЕ РАЗБЕРАТ, ЧЕ ТОВА Е ФАРС!

кой ги е карал да ходят там, и да пишат простотиите на Путиновата пропаганда?

Тая демонстративно носи тениска с емблема на фашисти и се гордее с това. Същите, които са заклещили в капан беззащитни хора в Одеса и са ги изгорили живи. А заслугата на човекоподобното Савченко е, че хладнокръвно е разстреляла журналисти докато са изпълнявали служебните си задължения.

по леко с тия партийни задължения, не се вживявай !Никой не може да върне СССР, а и 9 септември мина!

украински фашисти/италиянци/ са нападнали на чужда територия в Одеса, руснаци и са ги изгорили живи, след което са анексирали руска територия? И накрая виновни са американци!Много свързано звучи!

Този укро-пич, боскцйорче или, карастис, каде е рагнало, на макя си упич ката вгз? баба Тодорка, коментаторка и бесс камера.

Тия от ЕК не си гледат разградения двор а се врът там дето има мечки ...Савченко е убиец и тя не го крие даже се гордее ... никаква милост .

С малката подробност, че когато са загинали журналистите тя вече е била пленена. А че руснака е мечка няма две мнения. Животни са!!!

Ти па за къв се мислиш ве пор мирингясъл.!.

Ти ще сравняваш септичната яма- Блядистан - с Германия ,Франция и Англия ли? Не може да си толкова тъп, трябва да ти плащат, и то много!

никой не може да се сравнява вече с вмирисаните на пастърма и джамии ислямски халифати и превърнати в гета Лондон и Париж

DIDA

Полумъж, полужена...Странно!

Щом й харесва... Славянското гостоприемство е пословично...

пияната руска свиня Стависки, уби човек и вкара друг във вечна кома! И това говедо не лежи в български затвор, живее си милионерския живот в Москва, какво е това?

Путин изтрепа 200 хиляди чеченци, 90 процента от които мирни граждани! Що не е в пандиза?

по същата причина както хитлер и сталин. те бяха ли в пандиза?

Пускат ни проект по който трябва да платим 1,5 млрд. впоследствие стават 3,5 млрд. Бе да ги целуваш!

Савченко е била доброволец от батальона Айдар.Батальона Азов ,както и Айдар са се отличавали с техните жестокости спрямо мирното население на Донбас.Емблемата на батальона Айдар е изобразена и на фанелката и.

На фанелката и не е емблемата на Айдар, а емблемата на Украйна, която всъщност е хазарския тотем.

Руснаците са явни боклуци, условията им за живот са като нашите! В същото време са нагли, прости и арогантни/ а ние поне това не сме/.Защо да ги харесвам?

VIPER

Там да си стои.Добре си е , иначе като се върне може да я самоубият "приятелите" и

ми звучи като,, двуметрово джудже"!

Изобщо думите руска-,, демокрация, техника и журналистика" да не се използват като оксиморони!

Мястото на престъпнците е в затвора. Тази се явява двоен убиец. Друк е въпроса дали е изпълнявала заповеди защото голям брой журналисти бяха умишлено убити в Украина в опитите на хунтата да прикрие истината.

А значи тогава всички руски военни в Сирия и Украйна да бъдат изловени и затворени до живот!

Имаш единствено боза между ушите. Как именно стигна до този извод? Известно ли ти е че дори в най-горещите моменти на WWII журналистите са се ползвали със специален статут и никой не е стрелял по тях?

Ъхъ тъй са фащат,те да не са френски командоси в Българска нива аааааааааа

Чужд съд ще съди военнослужещ на чужда страна, че изпълнявал задълженията си на своя територия? Руско правосъдие, а и демокрация де! Тогава да се нарече военнопленик, ама нали уж братска Русия не воюва, а само я нападат?

Батальон Айдар е частно формирование и няма нищо общо с украинската армия, нищо лично работила е за пари!Госпожата са я погнали опълченците. Сляла се е с бежанците, които минават руската граница Даже е попълнила формуляри на границата Ама засечка - разкрили са я И сега ще си плати

Не може да не буде възхищение тази смела жена, пламенен патриот и непоколебим борец за демокрация. Ние мисленно сме с нея и се надяваме ,че справедливостта ще въстържествува и тя ще придобие свободата и ще продължи да дава своят принос за тържеството на евроатлантическите ценности в Украйна

Абе демократе таз много ми напомня за Елзе Кох,ако знаеш коя е де!!!!!!!!!!!!

Още една Роза Люксембург и Клара Цеткин...

щеше да мре ...а как скачаше в американското посолство!

Тая да не е луда да се връща в Украйна? Ще я съдят за дезертьорство и отново ще я върнат на Източния фронт да коригира огъня на украинската артилерия.

рашисти повдига ми се от вашата наглост -нагли античовешки същества

Двама случайно разхождащи се в чужда държава руски журналисти, били убити!Те там не са туристи, кво правят! А и въобще журналист в Русия, е като космонавт Патагония! Да правиш имидж на диктатор, по подходяща професия е фризьор! Ма той пък няма коса!

гого

не си прав, има информационни агенции с журналисти по света, само българия преписва новините които и дадат. хората пращат журналисти.

ЗАЩО ДО СЕГА НЕ Е ОСЪДЕНА? ПУТИН Е РЕШИЛ ДА СЕ РАЗПРАВИ С НЕЯ, НО НЕ ЗНАЕ КАК!

На война, като на война. Тук няма место за оплакване. Мисли се от рано. Все пак има късмет, че не е на местото на убитите от нея хора. За сега.

тази пу-ка обяви гладна стачка доколкото си спомням, а на снимката не изглежда да е заслабнала.

Да заповяда у нас - в Софийския затвор е добре дошла! Ще я посветят в евро-атлантическите ценности и никога повече няма да помисли да воюва!

Пилот-екоактивист. Ега си случката.

Тя момичето си знае, че руснаците накрая ще я убият в затвора. Само че се опитва да ги дразни докрай. В Русия се възцари тоталитарна диктатура тип Сталин - мракобесна власт на Пу

добре,айде сега почвай малко и със "щерев". да коментираш де,не нещо друго...... хахахахахахахахахахахахахахаха

Надежда Савченко остава в руски арест поне до 16 Януари 2050 година!

хубава жена, интелигентна, воиник на своятя родина. противник - путин - дребен, ненормалник, убиец

В нормалните държави престъпниците там стоят - зад решетките. А в България също и в ЕС са на ръководни постове!!!

кои престъпник е на ръководен пост в ес?

аа=герентофил содомист!!!:-)

колега, вие счупихте тъпомера

Не да лежи в затвора, а да шие валенки по 18 часа на денонощие в Сибир, за да осигури поне малко топлина за украинците, пострадали от укрофашистката хунта!

на тази гладната и стачка,като на протестърската звезда-едвин сугарев.... ххахахахахахахахахахахахаа

орка в клетка

Савченко ще лежи в затвора до живот!

Аз

Да. Което няма да е много дълго.