Втори съд даде 3 г. затвор на Вальо Топлото

Бившият шеф на столичната "Топлофикация" Валентин Димитров бе осъден на 3 години затвор и на втора инстанция по делото за безстопанственост.

Обратно в новината

Коментари - Втори съд даде 3 г. затвор на Вальо Топлото | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на управниците форумите са много полезни. Тук в кьорфишек думи и словоблудия се разсейва народното недоволство и плам. Какви сме шарани,а!

ДО КОГА ВСИЧКИ МЪЛЧИТЕ ЗА ОГРАБВАНЕТО НАРЕЧЕНО: "С Г Р А Д Н А М О Щ Н О С Т " КОГА ЩЕ СЕ ПРЕМАХНЕ СЪГЛАСНО ДИРЕКТИВИТЕ НА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ. ЗАЩО СЕ ОСТАВЯМЕ ДА НИ ГРАБЯТ.

Имам ВАЛЬО делово предложение до теб: 1/ "ПРЕХВЪРЛЯШ МИ ПАРИТЕ КОЙТО "УПРАВЛЯВАШ" В ЧУЖБИНА И 45% ОТ ПАРИТЕ В БЪЛГАРИЯ" 2/ "АЗ ИЗЛЕЖАВАМ ПРИСЪДАТА ТИ-А ТИ ЩЕ СИ НА " ЕКСТАВАГАНТНИ ПОЧИВКИ" ОТ МОШЕНИЧЕСКИЯ И ПОДКУПЕН СЪД ИНАЧЕ ЩЕ ТИ ВЗЕМАТ ВСИЧКИТЕ КРАДЕНИ С "ПОТ НА ЧЕЛОТО" ПАРИ" КАТО ПОДКУПИ !! А в тях е и част от 50 % "СГРАДНА МОЩНОСТ", с която редовно ме облагат "акраните ти"от "СТОЛИЧНА ТОПЛОФИКАЦИЯ.

Този калъфще влезе в затвора колкото Цецо ухото, Лупи и онзи зам кмет. Тук не е Румъния.

1.Тези милиони лева, с които дружеството е ощетено да се удържат от заплатите на работещите в Топлофикация и от банковите сметки на бившия директор В.Димитров. След което, да се предоставят на пламенния народен трибун, г-н Кърлев за разпределение между потребителите под надзора на прокуроратурата и съда. 2. Относно офис-оборудването. В "Топлофикация София" да се разреши закупуването и ползуването само на столове тип-дървен кухненски, по-възможност втора употреба. Доставките им да се реализират чрез съответното провеждане на търгове по Закона за обществените поръчки и контролират от Агенцията за държавна финансова инспекция, МВФ, ЕБВР, БНБ и журналистите. 3. Никакво пиене на мин. вода закупувана с парите на абонатите. Само чешмяна и то с определен лимит разрешен от Агенцията за държавна финансова инспекция. 4. Ходенето на море на директорите от ТС да се забрани. 5.След като /джакузито/ служебната вана от мазето на управлението е иззета, да се изземат и мивките и тоалетните чинии и предоставят на разположение на Агенцията за държавна финансова инспекция. За задоволяване на хигиенните нужди на колектива на ТС да се закупят легни тип "Пласт-хим". 6. Никакви захарни изделия и други глезотии.Захарта води до диабет. Деловите гости и партньори от България и чужбина да се черпят само при необходимост, само с курабийки приготвени от роднините на директора. 7. За фирмени подаръци и рекламни материали да се използуват бракуваните тръби от ремонтите, като се изработят подходящи сувенири, отразяващи успехите на нашето демократизирано общество и милата ни Родина, членка на ЕС. С другарски поздрав!

НЕКА ЛЕЖИ В ПАНДИЗА ТОЗИ ГЛУПЕНДЕР, А НЕГОВИЯ БАРОВЕЦ Р. ОВЧ. ДА МУ СЕ НАДСМИВА, ЧЕ Е СМОТАЛ МНОГО МИЛИОНИ ОТ КОМИСИОННИ ОТ ГОЛЕМИЯ ШЛЕМ, И ЖИВЕЕ КАТО ШЕЙХ!!

Ееее този още ли го съдят. Трябва да започнат да ги глобяват за проточване на дела , как първа и втора инстанция все си противоречат явно някой не си върши работата

Много скоро Топлото ще се пенсионира с прилична пенсия а съдиите в края на всяка година ще получават бонуси за "добре"свършена работа. Време е да си внесем съдии от Румъния!

Лека-полека, парите откраднати от Вальо Топлото преминават от неговите мръсни ръце, в чистите ръце на нашата независима съдебна система. Когато претекат изцяло - ще бъде въздадено правосъдие, а народът ще ръкопляска със щастливи сълзи на очите.

Докато българския съд успее да осъди Вальо- Топлото--той ще е ГРОХНАЛ старец и ще е жалко да умре в затвора?!?!?!!Делото му започна, аз още работех- вече забравих от кога съм "пенсия"- а Валката още НЕ Е ОСЪДЕН???

Има, няма още двайсетина години и делата срещу В. Топлото може и да завършат, ако е живот и здраве.

Никому интересен, ами кажете какво ще правим с Топлофикация, която за ап. 79 м3 начислява сградна инсталация и две тръби минаващи през банята (в стаите тръби няма, защото блокът е стар) 79 лв на месец. В ап. не живее никой. Къде по света го има това?! Ало, м-вото и ДЕКВР, можете ли да вземете отношение по въпроса, или направо да го зададем от трибуната на НС?

''ПОВЕЧЕ КАМЪНИ ,ЗА НАРОДА''.

Имало едно време в Рим понятие "децимация", ако правилно помня думата. Подреждат се войниците и убиват всеки 10-ти. Трябва да се приложи тая процедура за българските съдии и прокурори. Ако не помогне веднъж - отново. Само така ще се постегне съдебната система. Шансът да умре някой невинен е минимален.

В Бг е необходимо ,....всеки 2-ри .

При особено тежки престъпления като загуба на знаме,дезертьорство,след четири леки потарящи се наказания и др. на военните единици се прилага убийството на 1 от всеки 10,20 или сто войника чрез жребий.

Забравиха да пишат, че си е купувал и тоалетната хартия с пари на "Топлофикация"...Абе, тия за идиоти ли ни вземат?!

ваната ваната в кабинета

А каква беше историята с няколко милиона в сейфове на негово име, които уж му дали "приятели" да им ги пази, а възрастната му майка (Бог да я прости!) тичаше да ги изтегли. Имаше и едно писмо с нешифрован текст: някой "да се обади на Р. Овч. за да помогне". Като в хубавата поговорка "Куче влачи, диря няма."

Тромава съдебна система,заобикаляне на закона от подкупни съдии,прокурори и разследващи, плащане на безкрайно много пари от данъкоплатеца за размотаване на едно ясно дело,за оправдаване на един ясен престъпник... Едно правораздаване характерно за страна от третия свят . Ние сами си превърнахме страната в такава, от липсата на сериозно и отговорно гражданско общество .Ако бяхме народ на място,трябваше отдавна престъпниците да са наказани и там където им е мястото,а не в политиката и в ролята на олигарси ,играещи си с нашите съдби и с тези на децата ни !

Те и за това го връщат от начало делото,за да му вземат всичко откраднато,а накрая една условна присъда или пък защо не невинен ,че после да съди държавата в Страсбург да избие и той някой лев от загубите.

Тоя ПРЕСТЪПНИК ,....още колко години ще го мотаят ? ЗАТВОР !

А другият "герой" Йохан Пенков който му беше осигурил милионите в австрийската сметка да не би вече да е в панделата?

значи съда мотка делата по 10-12 години и след това налага практиката да се намаляват наказанията, защото крадеца-пардон обвиняемия, "търпял лишения" по ограничаване на гражданските му права? Значи ако помотат делото още 3-4 години може да му се изплатят и компенсации и да му се издаде оправдателна присъда?

Вальооо ,време е да бягаш при братя Галеви ...

Или при Цветан Василев,ако иска може и при Христо Бисеров.

покани на гости в хотела в Правец и проблема Вальо Топлото ще свърши /справка Мишо Бирата/

Този ще го съдят докато е жив и накрая ще го реабилитират по смъртно . След толкова години и толкова милиони , сега седнали да му проверяват пяната за коса , та той има два косъма на темето колко ли пяна да му е трябвала ? .

Втори съд даде 3 г. затвор на Вальо Топлото Този "пич" от десет години го съдят, че е вероятно съдиите да забравят вече и за какво го съдят.

То именно това е идеята! Ние да забравим, че и Съда тихичко да го потули... А доста хора биха лежали 3 години в затвора за 12 милиона лева. Направо ще има опашка от желаещи.

Абсурдно бавене, невероятно разтъкаване! Не е за вярване, че това е възможно. Изминали са 12 години от деянията на този екземпляр. Това не е првосъдие! Плачат, че са претоварени, а на практика не вършат нищо!

Дело, което се точи от 2003-та!!! Единственото, което се е точило по-дълго е Работническо дело!

ще го съдят? Толкова време се проточи, че го бях забравила. Да идват румънците!