Коментари - Съдят 6-ма бивши шефове в ”Напоителни системи” | dnes.dir.bg
назад

Съдят 6-ма бивши шефове в ”Напоителни системи”

Софийска градска прокуратура внесе в съда обвинителни актове срещу 6 бивши длъжностни лица от ръководството на "Напоителни системи".

Обратно в новината

Коментари - Съдят 6-ма бивши шефове в ”Напоителни системи” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе, напоителни имат много,ама мнооого за дялане. Някои още им помнят банята и бидето от розов мрамор в централния офис. Ама шефката им тогава беше от правилните хора...Куче влачи, диря няма.

А дека е оня доказан престъпник от тези ''напоителни'' харизановия дето се репчи от екраните и ни говори за морал?????

Какви компютри бе, хора?!?! Те унищожиха цялата напоителна система на България, проектирана и изградена от истински експерти в течение на десетилетия, вие - два компютъра!Аман от овчедушие и неглижиране на престъпленията в тая държава и при това управление!

Също така, че умишлено не е положил достатъчно грижи за управлението и стопанисването на повереното му имущество и е ощетил предприятието в размер на 1 201 588,53 лв Гьол Белене повече от 3 милиарда. КТБ ще удари на 5 милиарда откраднатите пари Цанков камък само 1,5 милиарда загуби, което се дължи на великият Хидроинженер и неговата техническа мисъл. НЕК 4 милиарда неизплатени задължения, в резултат на купуване на по-скъп ток,и неговата продажба на по-ниски цени.

Големите ни язовири се стопанисват от "НЕК "!Да !Така е !

сигурно имат яхти по гръцките пристанища и го раздават аристократи.Само там да е с мед да ги мажеш,мръсните,тъпи крадливи,цървули-генетично гладни ,по произход.Паднало им безконтролно крадене,през носа да им излиза на всички "бизнесмени" в България.Навсякъде е гмеж.

Некакви тъпаци през социализма правили "Напоителни системи"?

А георги харизанов няма ли ?!? Или откак върти дудуци на тиквата него закон не го лови ? Мамини сладки - отрепки до мозъка на костите!

А оня ,герберския близач Харизанов -не,щото е герберско езиче и снасяше в тиквената касичка паричките от кражбата.

може и да ги осъдят, колкото и да не е за вярване. Вчера осъдиха оня генерал на 15 години. Трябва да се отчитат реални резултати в корупцията пред ЕС, нема лабаво!

А Георги Харизанов? КОГА? Или щото поляга на вожда на тенис и по медиите му ближе задните седалищни части, всичко му е разрешено безнаказано?

напоителна статия! комунделите тъй ще реват, че ще предизвикат приливна вълна!

Стегни се , наборе---и си смени памперса!:))))))))))) .....тейвъ у дъртия дебил, идеалист---оди се гръмни , ВЕ!;))))

нема, да се гръмна, тъпи! ще чакам да се Одавя в сълзите комунделски!

Липсват ми едни инициали тук - Б.Г.Х. - Бил Гейтс Харизанов;)) Или неговите дела като шеф на НС сега не са на дневен ред, че още е далеч от давността?;))

Да ви го харижа---до сливиците!:)))))))))

А Георг. Хариз. защо липсва? Той гепи най-много.

напоителни системи са се напоили с 2 милиона хахах ..абе луда държава сме да знаи'ш...... ще падна от смях

Аз наивно си помислих че ще съдят бившите "изпълнителен директор Стайко Ганчев и членове на борда Георги Харизанов и Радослав Чеглайски &" за скрапирането на НапоителниСистеми, а пък то какво - НИЩО...!!! ГРОБ за ОПГ"герб"...!!! ЗАТВОР или "ПРИ НАЧАЛНИКА" ЗА ЗАСЛУЖИЛИТЕ МУТРОГЕРБЕРАСТИ...!!! Дааа...!!!