Екскметицата на ”Младост” съди Кадиев за ”душевни терзания”

Лидерът на нерегистрираната партия "Нормална държава" Георги Кадиев съобщи, че бившата кметица на столичния кв. "Младост" Цвета Авджива (ГЕРБ) го съди.

Обратно в новината

Коментари - Екскметицата на ”Младост” съди Кадиев за ”душевни терзания” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ми как не се е сетила или посъветвали, да съди и за нарушен храносмилателен процес, намалено либидо, появили се бръчки по челото и т.н. Авджиева, на следваща инстанция или пред МСъд в Хага си доокомплектовай щетите!Като гърмиш, пуцай и през двете цеви, нали си авджиева? Ми тъй де!

Точно крадеца и лъжеца Кадиев да говори за морал, след като със Соня Кадиева станаха милиардери от далавери, износ на ток и фаршиви ВЕИ-та...Същото като Диков, който говори за чест, а уреди Пипи, дъщеря на жена му, за коментатор на световното по футбол, без тя да знае дори какво е дузпа.

Sm3hurk0

Наглостта няма граници.... тая се е самозабравила или някой адвокат иска да се пробва да заработи пари от умряла кауза.

Абе тия гербераси като не са във властта я кръвно вдигат, я душевни ''терзания'' че немогат да крадът ги мъчат.....Хора без достойнство изпълняващи каквото им наредят реално са дебили без терзания докато има мангизи след това започват едни ''терзания'' ум да ти зайде

Кадиев и аз да бях, щях да те сядя. Благодарение на теб се сдобихме с к кметица-абслютна невежа. И сега когато осъдят общината за пропуснати ползи кой ще ги плаща ти или кметицата????

Колко е нагла и меркантилна?!А когато подписваше разрешителни за строеж в/у общински терени(с тлъсти комисионни),когато отдаваше неправомерно общински жилища и имоти(с тлъсти комисионни), когато възлагаше обществени поръчки на фирми на сина и зета нямаше душевни терзания. Кадиев,разрови се по-сериозно и ще излезнат много факти и документи!

Кадиев пък какво квичи, като 180 хиляди не са нищо за него. Ако е писал или приказвал лъжи, значи е клеветник, и трябва да си плаща. Не я знам историята, ама в нормалните държави е така.

Sm3hurk0

Като не знаеш, к;во тролиш...

Тая мошеничка разрешаваше да се презастроява в Младост и сега там има страшни задръствания, които никой не може да поправи. Сега била пострадала, терзала се била! Хайде де! Що не иде да се гръмне мръсницата червена герберска!

Тази г-жа с душевните терзания, що не се терзае за имотните измами, извършени на територията на Младост по нейно време, и защо само блоковете на нейните приближени се санират блоковете?

Явно има право /да заведе дело/ щом го прави, а независимият съд ще отсъди кой е прав, но ако отсъди,че е тя и редуцира сумата от иска на 1000 лв, може да се насложи да плати на Кадиев за съдебни разноски...

и аз искам компенсации че ни лъжат тикви и сергей и гоцета и патриоти и пеевскари... ама нямааа

Новата кметица имаше възможността да докаже несъстоятелността на твърденията на бившата кметица. Но към момента само ги потвърждава. А Кадиев е стара лисица от БСП и не пропуска да яхне всеки справедлив протест.

Гоше, коги, че се научиш, какво точно искат жените

Горката "претърпяла и продължава да страда от "душевни страдания".Някой друг имали да страда за 180 000 лева???

Това ще амбицира Кадиев да разрови по-надълбоко,а направили го ще излезнат много неща,които не ще компрометират Авджиева,а ще я затрият.

Амммм, Цачева дали няма да пусне жалба срешу Радев, заради душевни страдания и пропуснати президентски заплати? Тези у ред ли са?

Кадиев така го е забил на пишман - кметицата, че чак й е разцепил трътката!

Уникална държава! Герберската сган много нагла! Много големи заплатки има тази кака!

Тая колкото и да я тезаят, все и е малко. Още от 25-та поликлиника като се почне. Не че Кадиев е китка, ама мене колко са ме терзали Цветето, та и Лукарски, кога беше в общината.

"че хиляди хора въстанаха срещу нейното и на Фандъкова управление" Кадиев, на вас червените все възстания ви се привиждат. Съдът ще реши кое и как.

мутресата нема да се даде току тъй.Ще скача ще квичи дето и взеха кокала.То не бе смяна на устройствени планове то не беше чудеса.Кадиев се гласи да става депутат като независим.

Това ако мине не ми се мисли бате Бойко какво ще прави ако всички министри от предишния кабинет начело с Ненчев, Лукарски, Пръмова и Москов вземат да го съдят за пропуснати: заплати комисиони и т.н. за две години напред. Кой го караше да подава оставка, а??? Сега да си плаща.

щото са си планирали да си вземат по некое апетитно имотче към края на мандата и изведнъж ги изгониха и още не могат да се примирят и търсят пропуснати ползи .Мале мале самозабравили са се .

По логиката на бившата кметица, тия бивши министри, би трябвало да съдят Корнила, а не Боко.

"била оклеветена, че е в конфликт на интереси при застрояването." Това нвърдение истина ли е или е клевета? Това е разковничето на спора.

То не чи ги нямаш, ама може и от ЧЕЗ да ги дръпнеш.