Митничари на съд - взимали по 400 лева рекет от шофьори

Трима митничари от ГКПП-Гюешево - Данаил Давидков, Михаил Мартинов и Красимир Петров, отиват на съд за подкупи.

Обратно в новината

Коментари - Митничари на съд - взимали по 400 лева рекет от шофьори | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

СТИГА ,БЕ УБИЖДАТЕ МИТНИЧАРИТЕ,КАКВО СА 300.ЛВ???????????

Махна се БСП и веднага цъфнаха улегнали далавери, които преди това са били хранилка за някого по-горе.

Да махат всички бандити и корумпирани чиновници в Митниците и Данъчното. Иначе, човек може да си помисли, че тия са ги хванали с подкупите и са ги махнали, за да може някой още по- голям бандит да отиде там като митничар, и да взима- не 400 лв, а - 1000 лв. И тогава вече, не знам кой ще плаща мито или данъци.

Бг-митниците ,...ОСНОВНА ХРАНИЛКА НА ПАРТИЙНИТЕ КАСИ ,''ФЪФ''Бе-ГЕТОТО на Европа. АЙДИК ,ДО АЙДУКА...

Що само трима са хванали, да не би само те да са вземали? или не са искали да се отчитат вече, та са ги предали? Глей к'ви мошеници, уж администрацията трябвало да помага на бизнеса, а той се качвал с калните обувки, цапал стоката, карат човека да разтоварва и товари сам - гаврил се! Дано да се изгаврят и с тях в затвора, ако въобще стигнат до там! Евала на тия дето са свидетелствали срещу тях и са се оплакали. Възхищавам им се, ако повече бяха тези като тях, можеше и да имаме надежда, че ще се оправим! Оплаквайте се хора, ако не вярвате в прокуратура и съд, давайте сигнали в телевизиите, все още има надежди не всички да са на Пеевски!

Не бе, трима не са си платили данъка по приходите. Нали знаеш че има данък-началник, данък-по-голям началник, данък-ревизор ....

предлагам следното наказание: не затворническа килия а стая в поуикуиниката и на всеки мач на Миньоро да викат "само Левски" по средата на пернишката агитка

Рязане на кунките...както е било едно време при българските царе. Те тази мярка не са я имислили без причинно....

Дето се казва във вица" Дам у подарим за рожденния ден една нощна смяна на работа"

Не са много парите, като ги разпределят по веригата нагоре, кой знае колко остава за митничара, затова взема и от стоката. Ами нали трябва да си въстанови и парите дето е дал за да стане митничар! А трябва и да бърза,щото не се знае до кога ще тече това кранче, няма време. Лека нощ прокурори, ДАНС и други държавни хрантутници, спете спокойно, ще има и за вас.

Депутат и митничар в затвора няма.Така че и тези след година ще ги забравим и всичко ще утихне.Най много тираджиите да ядат по един бой от неизвестни лица.Как в щатите сутринта те хванат и до вечерта ти казват за кога е насрочено делото и колко може би да ти е присъдата.

Гнусни мутри по границите.

Както се казва, добро утро на прокуратурата. Във всички гранични райони се шират едни палати, сред повсеместната беднотия. Цацатов дали ще познае кои са собственици. Обзалагам се, че не.

...както беше казал поета, дай ми само сливенската митница.... живи да ги ожалиш, начело с новия им стар шеф...

СИСТЕМАТА Е ПРОСТА ЗА ДА СИ МИТНИЧАР ПЛАЩАШ ПЪРВО ПОСЛЕ НА ДЕЖУРСТВО ПРЕД НАЧАЛНИКА ТЕ НА ПО ГОЛЕМИТЕ НАЧАЛНИЦИ И ТАКА ДО ГОЛЕМИТЕ НАЧАЛНИЦИ А ТЕ ГОРКИТЕ ГИ ВНАСЯТ В БАНКИ В ШВЕЙЦАРИЯ НАЛИ НИКОЙ НЕ ЗНАЕ ЗА СМЕТКИТЕ ИМ НО ТИЯ ДЕТО РАБОТЯТ В ТЕЗИ БАНКИ ХВАЩАТ КИЛЪРИ И ГИ ЧИСТЯТ И ПАРИТЕ ОТ ТЕЗИ БАНКИ ИЛИ ОСТАВАТ ЗА БАНКАТА ИЛИ ЗА СЛУЖИТЕЛИТЕ ИМ НЯМА НИЩО ПРАЗНО ВЪВ ВСЕЛЕНАТА ВЕСКИ СИ НАМИРА МАЙСТОРА ТАКА ЧЕ МАЙ НАЙ МАЛКИТЕ СА НАЙ ПРАВИ ПОНЕ СА ЖИВИ

Там където има държава като администрация, или собственост винаги е така. Или корупция, или източени предприятия. Решението е либерализация, падане на граничните контроли и електронно правителства. Ненужните вън!

АЗ ВИ ПИША ОТ 10Г.,ЧЕ ПО ГОЛЕМИ КРАДЦИ ОТ МИТНИЧАРИТЕ НЯМААА! ТАМ СЕ ВЛИЗАШЕ,АКО НЯКАЙ ОТ СЕМЕЙСТВОТО Е ЧЛЕН ИЛИ ЧЛЕНКА НА Б.К.П.ТОВА Е ИСТИНАТА СКЪПИ СЪОТЕЧЕСТВЕНИЦИ.ЗАТОВА МЛАДОТО ПОКОЛЕНИЕ БЯГА ОТ БГ!!

всички корумпирани копелета от митници, кат, полиция, хеи, нап, данъчни, общини и т.н. в затвора!

Гадни, нагли престъпници-това са тези "митничари".Затова-да гният в затвора....

Само ??

Да само по 10 евро но от всеки камион ,а дневно минават 300-350!!!

Америка е отдавна открита.Отидете на Калотина за да видите как от всеки камион се събират пари/10 евро/ за почерпка или за хубост.

Един контейнер минава, ако платиш 15 килки на ръка.Така е на кулата, нап-а станаха милионерчета.

Има 4 категорий държавни служители които са си направо за съд, митничари полицаи лекари и учители

гл архитекти на общини и кметове- всички трябва дъ бъдат проверявани ежегодно за злоупотреби и незаконно придобито имущество!

а съдиите не са ли и те за съд :-))))))

Митничарите от 25 год.само това правят-някой да не е разбрал,чул,видял.С парите които взимат държавата щеше да е Швейцария,но практиките за унищожение на държавата, въведени от комунистите работят и до днес безотказно.

Малко е това наказание. Доживотна!

Е как тези митничарчета-рекетьори ще обичат ГЕРБ и Танов. Ето за това престъпниците тук изливат цялата си злоба и яд!!!

Той Танов им е таткото! Бедна ти е фантазията за да си представиш за какво става въпрос. Сто лева! Пфууууу.... Цървули !

Бедна ти е фантазията колко си тъп :) говориш неща от които и грам понятие си нямаш, за доказателства да не говорим - типичен цървул достоен бай ганьо си

Да точно така. Като дойде ГЕРБ спряха подкупите, кражбите, контрабандата. Нямаше наркотици в очилищата и един гербер завиваше станиол.... Нали точно ГРОБ контролират дрогата и циратите бре сульо... И бирата и боклука и армеец. И в чия кола намериха коката за рали Паирж-Декар...

Гачи ли не си ги посещавал Очилищата.

Митничари на съд - взимали по 400 лева рекет от шофьори След като съдията ги попитал защо са вземали по 400 лева, те отговорили ,че мизата им е 4000 лева, но като национално отговорни хора са се съобразявали със стандарта на живот в България.

Което е и своего рода намек към съдията да подходи също така хуманно при определяне на своята миза.

Бившият шеф на митница Свиленград Тошко ми изяде 100000 лева.От друга фирма 250000.Чудя се дали има още от тях?

Гласувайте за мен и тези 3-мата ще ги смацкам като хлебарки. Ще стоят на 130 лева пенсия да видят кон боб аде ли.

Е ти ме уби. Даваш ми за пример най-големия мошеник на Републиката.

Танов пипа здраво,но неговите са дребна риба.Яките ударни и добре организирани бригади са на нападжийте.Ако платиш на ръка влизайки с тира от Гърция-добре.Ако платиш законно за държавата, да ти е яка гърбината от проверки.

Бойковата полицейщина ни докара до тук. Да не може човек да си поиска 100 лева рушвет и то в Б-я. Срам. Какво са 100 лева. Гласувайте за БСП и ще приемем закон до 1000 лева рушвети да не се разследват. Ще се квалифицират като доброволни дарения

Кога значи са хванати тези майстори?Юни 2013 .В кой период е извършвано престъплението?Ами баш по време на бойковата полицейщина.И когато шеф им беше КОЙ? .

значи ако платя 400 лв.на такива подкупни митничари мога да вкарам каквото си искам?

Проблема е закона. Той дава право на миничарите на пълна проверка на стоката, без да определя как да стане това, за колко време и кой носи отговорност за повреди на стоката при проверката. Това дава големи възможности на митничарите за рекет и подкупи. Законите в БГ се правят от мафиоьоти и това е пречка за коректните бизнесмени.

Презумпцията за невинност или Презумпцията за невиновност е отраслов правен принцип в пеналистиката. Принципът е закрепен в чл. 31, ал. 3 от Конституцията на България: Обвиняемият се смята за невинен до установяване на противното с влязла в сила присъда и в чл. 6, ал. 2 от Европейската конвенция за защита правата на човека и основните свободи, по която Република България е страна от 1992 г.: Всяко лице, обвинено в криминално престъпление, се счита за невинно до доказване на вината му в съответствие със закона. Дирник, съгласно и чл.16 от НПК обвиняемият се смята за невинен до установяване на противното с влязла в сила присъда.

Бившият шеф на митница Свиленград Тошко ми изяде 100000 лева.От друга фирма 250000.Чудя се дали има още от тях?

САМО ТОВА ДА Е... ТЕ ТЕХНИТЕ КОЛЕГИ ПОЛИЦАЙ ТИ КРАДАТ ВСИЧКО ДРЕБНО КАТО ТИ ПРАВАТ ОБИСК....АЙДЕ СЕГА НАРЕЖДАМ НА ПРОКУРАТУРАТА ДА ВИ СЕ ИЗПАЯТ ВЪРХУ ТОГИТЕ И ДА ГИ ПУСНЕТЕ.И НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ДА ИМ ПЛАТИТЕ ОБЕЗЩЕТЕНИЕ...

на съд за подкупи.. хайде браво!

епа норални неща са това и те деца хранят, това е любимия аргумент на милиционерите сякаш на някой му дреме кво хранят и кво не хранят

Сега Ваньо Танов ще пресече кражбите и тези уродливи явления , хахаах !

Не хакай дришльо!!! За сега незнам друг да е правил опити в тази насока!

Ти си сдуханяк, бе, пишльо! Като не виждаш по - далеч от носа си, ходи на ББ да му държиш оная работа.

А ДОБЪР ДЕН!!! ТЕ АКО СА САМО ТРИ Е ДОБРЕ.

Някой да си спомня филма "Да обичаш на инат"? Практиката с товарене и разтоварване е още от татово време! Нищо ново под слънцето.

Триста лЪвЪ за партийните каси ,и 100 лЪвЪ за митничарЪ. ВСИЧКИ СА ДОВОЛНИ ПО ВЕРИГАТъ,НАРОДА Е ПРОСТ...

Ниска топка са тези...какви 100-400 лв.Да дойдат антимафиотите на Кулата да видят какво е.Хилядарки хвърчат, тировете също и пари в хазната не влизат.

Публикувайте снимки на разните му там утрепки, за да се знае кои са. Никога не бих подал ръка на такъв.

Всички са такива!!! И на столична и на аерогарата и навсякъде!! Малки гадни изродчета!!

10 г, МАЛКО СА!!!

Дай на простия малко власт и му гледай сеира...

Тия са от екипа супер-експерти на Олигарски

Назначени по времето на Мутрата преди да подаде Оставка февруари месец,и до май експертите от Бсп са ги хванали във издънки,докато Герб са ги били прикривали,нали Герб затри малкият и средният бизнес,над 150.000 фирми фалираха по времето на мутрата.

Да фалират и без това никаква полза от тях само крият данъци

каква логика , какъв стил . ти си гений .

cos44mos@yahoo.com

По време на тройната коалиция, се регистрираха по няколко хиляди фирми на ден. Така правеха за да усвояват европейски пари другарите от БСП. Като дойде Герб на власт им секнаха кранчетата на тия фирми фантоми и ... ги закриха. Та ето от къде идват 150 000 фирми зайрити по времето на Герб. Като чуя някой да ми говори за средния бизнес, който бил ударен от Герб...

Имам доста приятели в малкия и среден бизнес и никой от тях на фалира и не се оплакват от управлението на ГЕРБ. Единствено крадците на ДДС.

Отговорност от началниците.?

КОЙ КОЙ АЛО-АЛО ВАНЬО:)

Важното е да следим и да държим сметка на съда и прокуратурата за произнесената неефективна присъда или за "липса на доказателства"..... Също защо не е потърсена отговорност от началниците им.

Грози ги една година условно, максимум. Знаем го нашите съдилища. А горките шофьори, които са свидетелствали, по-добре да заобикалят това ГКПП. Не само да разтоварват - ще ги карат и да разглобяват камиона. Да видят те дали можеш да се довериш на българска институция

Шофьори-нарушители се жалват от митничари-нарушители, ще бъдат съдени от Съдии-нарушители, назначени от политици-нарушители, избрани от избиратели-нарушители. Рестарт!

Коефициента ти на интелигентност граничи с абсолютната нула. Защо се напъваш само не мога да разбера ?!

С кое не сте съгласен? Сетих се! "Избиратели-нарушители", нали? Кажете го на майката на убитото от пияното ченге бебе, например. Мога и още примери да изтъкна.

Иди в бюрото по труда! Дано те наемат да чистиш помийни ями!? ... Ако имаш мозък и за това! Наистина си "КУХА ЛЕЙКА"! Но и лейката е по-съвършен инструмент от теб. На всички им писна от невероятните ти простотии!

Направете контрапротест ;)

Рестарт, но с кого?!! Читавите отдавна са в чужбина, а останалият в БГ матр'иал не чини и 5 пари.