Нинова: Борисов на съд и австрийски прокурор за Цанков камък

Лидерът на БСП Корнелия Нинова обяви, че завежда съдебни дела срещу премиера Бойко Борисов и всички от ГЕРБ, които са обвързали името й с проекта "Цанков камък"

Обратно в новината

Коментари - Нинова: Борисов на съд и австрийски прокурор за Цанков камък | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каквото и да е решението на съда, Борисов трябва да има няколко живота за да излежи присъдите , които си е заслужил.

Тази и Р.Овч. на съд за безобразията, извършени от тях!!!

един умен човек е казал никога не се обяснявай

Нинова,че бкп/бсп/трябва да са на международен трибунал още от 1944год

може да ме пратите в белене другари триещи коментари

за чие добро име говорим другари, въпросните лица сами са се кръстили така по надолу във форума и са изписали стотици некоректни неща, които не ви притесняват, че накърняват доброто име и съдържат обиди и цинизми но за други хора

другари, на лъжата краката са къси

но когато въпросното тролче накэрнява доброто име деликатно го изпарявате

без вина виновен

И забележете, Нинова не отрича, че БСП е отнесло 1 милиард, като бръмбър сламка, а че нейното име не фигурирало. Демек е минало с мълчаливото ѝ съгласие . . . Демек, ако зад всяка БСП далавера има по един невинен, то в БСП виновни няма!

Колкото пъти чета нейно изказван, толкова пъти установявам, че съм мазохист.

Нинова едва сега е разбрала, че само по този начин, чрез съдебните органи и писма до държавите на ЕС може да се спрат популистките лъжи на гробокопачите на България от ГЕРБ. Те правят всичко за да отвлекат вниманието от огромните скандали несамо със суджуците, Мишо Бирата, НДК, но и с безброй други и чрез основните медии на Пеевски лъжат всеки ден. Хората знаят за още много корупционни сделки, но се страхуват, много повече от едно време. Но ако не се спре машината на ЦЦ за фалшифициране на изборите това няма да се спре!

Оневинявайки себе си в тези мелодраматични писма иска да прехвърли вина на колегите си от тогавашното правителство ли? А може би, тогавашното правителство не е било екип, а сбирщина? Това ли ни казвате, Нинова? Станишев е виновен, Овчаров е виновен, аз съм невинна. Те ще ти благодарят един ден за това. Със сигурност.

Нинова не крие, че в годините 2005та-2007ма е била заместник министър. Сама го казва. Никой не е и казвал нещо различно от това. Как смята Нинова, че ще спечели дело в такъв случай? Никой не е споменавал думата корупция и производните й, а всички са твърдели, че е бил зам.министър. И тя е била дори по нейните признания.

Как може да се замесва името на тази честна и морална жена?Прочетете в Уйкипедия как се е издигала честно от 28 год.възраст до ден днешен.Показателно е,че е предложена на Костов,сателитната партия,създадена от БСП за да извършват честната приватизация.После веднага прескача при Доган/другата партия създадена от БСП,Царя и Станишев,естествено все на високи постове,за да се довърши държавата със заменките.Приет и закон за конфликт на интереси,който да изтрие вината на всичките участници в най-криминалният преход в нашата история.Има ли един осъден?Няма и да има.Законът пази яко.Затова са толкова спокойни,за ограбеното. Единственият свидетел Господ може да се произнесе наказателно.Молим се и разчитаме на него.Всичко друго е пито и платено,изпрано и почистено.

Няма ли,да го даде?...

Ние в Пресцентъра на Партията за българия сме възмутени от двойния аршин на ГЕРБ. Откраднаха 4 тона суджук, а тръгнали да обвиняват нас за няма и 200 килограма пари.

Георги Димитров и Васил Коларов през 1923 г. след Септемврийското въстание което спретнаха,през сръбската граница избягаха в еврейска Виена,където в банките са парите на Русия да плаща на мекеретата си.Тъй,че другарката Нинова още разчита на австрийските еврейски номера.Ама този път май парашута няма да се отвори.

Аз защо съм в Брюксел според теб?!

Лошо е суджук да ти излази през носо , но така ще се получи , а сега и шарани 9 кг. доплуваха.

За 600 милиона бая суджик трябва да е било!

КЪМ БОКО, С ТЕЛЕВИЗОР И С ЖЕНА НЕ СЕ СПОРИ.

То пък една жена! Мани, мани... ;-)

Е женска,бе...

Тая съвсем избръмча! Щото взе и австрийски прокурор да и се привижда. От горещините ще да е...

ПРЕСТЪПНА ГРУПА ОПИТВАЩА СЕ С ФИЛМА "ЦАНКОВ КАМЪК" ДА ПРИКРИЕ НАЙ ГОЛЕМИЯТ ГРАБЕЖ В ИСТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ - умишления фалит на КТБ!! Защо никой не иска да разкрие истината за това кой окраде банката , КЪДЕ СА ПАРИТЕ Й , и защо след БОРИСОВ след като плати задълженията на собствениците й, не ОДЪРЖАВИ фирми като БУЛГАРТАБАК , ВИВАКОМ , ПЕТРОЛ , ДВАТА МУЛТИПЛЕКСА , ДУНАРИТ , ТЕХНОМАРКЕТ , ........ Защо бе господа управляващи и опозиция ни вкарвате в някакви ваши измислени филми, целящи отклонение на вниманието от ГРАБЕЖА НА ВЕКА!! КОГА НИНОВА ЩЕ ПОСТАВИШ ВЪПРОСА ЗА ПАРИТЕ НА КТБ , ЗА АКТИВИТЕ НА БАНКАТА?! КОГА МА!!

За парите от КТБ съм и казал да мълчи!

В момента съм в хотел "Берлин". С Делян Методиев Цацаров обсъждаме създалата се обстановка около "Цанков камък". Нито Шишо , нито аз искаме Саламджията да обере пешкира, но това ще се случи. Той тръгна лошо Шишо е готов да признае, че Питека от Банкя разтури КТБ. Отделно разполагаме с доказателства ( от Антон Тодоров) за кражбите на Макака от Банкя от асфалт, стиропор и мн. други. Ние българите казваме - каквото повикало, такова се обадило. Съжалявам , че го направих генерал, макар и генерал на нищо.

В КОЯТО НИ ВКАРВА ПОЛИТИЧЕСКАТА КЛАСА ЦЕЛИ да ни принуди да живеем в един измислен от тях паралелен свят от проблеми НЯМАЩИ НИЩО ОБЩО С НАШИЯ ЖИВОТ. Техните лични прения не създават нищо друго освен един махленски епизод от треторазряден български политически сериал!! Защо КУРВЕЛИЯ не постави въпроса за МИЛИАРДИТЕ с които правителството на БОРИСОВ ни загроби за да плащаме дълговете на СОБСТВЕНИЦИТЕ на КТБ? ЗАЩО СЛЕД КАТО ГИ ПЛАТИХМЕ ДЪРЖАВАТА НЕ ПОЛУЧИ НИТО АКЦИИ, НИТО ДРУЖЕСТВАТА КОИТО БЯХА ДЛЪЖНИЦИ НА БАНКАТА?! КЪДЕ СА ОКРАДЕНИТЕ ОТ КТБ МИЛИАРДИ, И КОЙ ЩЕ ВРЪЩА ЗАЕМИТЕ КОИТО ПИСАХТЕ НА НАШАТА СМЕТКА ГОСПОДА ОТ ГЕРБСП?? Няма ги нито парите , нито активите на КТБ. Всъшност АКТИВИТЕ на банката са в ръцете или на собствениците й, или пък на длъжници като ДЕБЕЛЯН ПЕЕВСКИ. Наше е само задължението да плащаме заема теглен от вас!! ОБИДНО Е ДА НИ ТРЕТИРАТЕ КАТО ХОРА БЕЗ МОЗЪК И РАЗУМ!

Парите са у мен, Пеевски и Орешарски, лошото е че взеха да свършват, та е време за следващата банка!

На това му се вика "Гузен не гонен бяга" Къде отиде, чак при прокурора на Австрия? И КОЙ ЩЕ ПЛАЩА РАЗНОСКИТЕ, ПАК НИЕ ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ. АЙ СТИГА ВЕЧЕ СТЕ НИ ДРАЛИ КОЖИТЕ

Ами кажи на любимата си мутра, че за всяко казано нещо ще си носи последствията. Който е виновен, да си го отнесе... Нещо напреки?!

БСП ВРЕДИ СЕРИОЗНО НА ВАС И НА ДРУГИТЕ ОКОЛО ВАС !!!

На мен само ми помага.

От БСП не се оплаквам, добре похапнахме тогава!

Това с Цанков камък беше само за разядка, истински похапнахме по-късно с КТБ!

А за масовата приватизация при Костов дали таваришката ще отвори уста?

Масовата приватизация започна с Виденов. Наистина си чугун..

Корнелия Нинова да коментира публичното изказване на бивш австрийски министър, че ако българите (разбирай червените ДС крадци) си изтеглели парите от австрийските банки в австрийската финансова система щяло да има големи сътресения!

На това му се вика "Гузен не гонен бяга" Къде отиде, чак при прокурора на Австрия?

По приляга в случая: "Хем нacран, хем голям"

Да взема и аз отношение по въпроса с насирането. "В началото на май 2007 г. са разкрити големизлоупотреби в "Топлофикация"София.Започва разследване.Нинова е въздействала на следователката Шарланджиева,която и е приятелка,да "пази"бизнесмена Красимир Георгие/Фронтиер/,който е състудент на Р.Овч.и участник в едноименен олигархичен кръг свързан с енергетиката и гравитиращ около БСП.Станишев уволнява Нинова .Въпреки,че е уволнена от МС незабавно е избрана във висшият съвет на БСП.Остава и в ръководството на "Пловдивският панаир" и "Булгартабак"въпреки скандал с изнудване." Иначе тя е честна,неподкупна и некорумпирана.Жената от село се е издигала и се е опазила неопетнена.

Кой я настъпи по опашката , та пак съска и плюе отрова в ефир ?

Скоро харода ще я настъпи и по главата!

Девушка напустила деревню, но деревня ее нет.

Ох за малко да се задавя от смях когато прочетох заглавието.Тия хора са такива меки китки че и една дума да не кажеш по техен адрес от страх да не те съдят. "че българският премиер Борисов определя проекта "Цанков камък" като корупционен" Проект за милиард работещ само по 50 дни в годината как може иначе да бъде назован ако не корупционен?

И защо работи само 50 дни в годината при положение, че разполага с мощност от 450 мегавата - колкото един блок на Козлодуй ?

Кака защо?Как иначе ще печелят ветрогенераторите и хибридните слънчеви системи(и останалата паплач) които благодарение на Станишев задължиха държавата да им изкупува зеленият ток за следващите 10-20 години.

Дебелата циганка на черен кон сравнява суджука, който искал някакъв тарикат-депутат с корупционни проекти за милиарди като този Цанков камък. Да се разследват всичките и един по един в затвора. За съжаление Цацаров е главен прокурор, а тава гарантира на всички в изпълнителната власт безнаказаност!!

Казва се --- Дева Далaвера

Колкото и да не ни се иска,права е Нинова,защото Австрия в лицето на Австрийски фирми финансира обекта и изкупува цялата ел.енергия,защото е възобновяема.Бойко--тъпият с тези тъпи безумни приказки си вкарва авто голове.

И аз ти пожелавам да си финансираш апартамент по цена 40 хиляди и да трябва да платиш 160 хиляди, ако наистина го искаш. Тогава да не забравиш да кажеш - права е Нинова, прави са дрОгарЕте!

КЪМ НИНОВА, ГОСПОЖО ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ НА ПРОГРАМИТЕ ПО САНИРАНЕТО.МАСОВО РАБОТАТ ДЕПУТАТСКИ ФИРМИ И ТЕХНИ ПРИЯТЕЛИ НА ГЕРБ.В ДОГОВОРИТЕ ПИШЕ 5 КАМЕРНА ДОГРАМА А ТЕ СЛАГАТ ЧЕТИРИКАМЕРНА.ЗАВАРЕНИ АПАРТАМЕНТИ С НОВА ДОГРАМАСЕ ПРЕАКТУВА БЕЗ ДА СЕ СМЕНЯ ИСЕ ВЗЕМАТ И ЗА НЕЯ ПАРИТЕ..

Виж съвет" елементарно е - Санира- нето се извръшва от ф-ми спечелили общинска поръчка организирана от ОБЩИНИТЕ?? ИКОНОМИЧЕСКИЯ ЕФЕКТЕ ОГРОМЕН ЗАВЕН Е НА ЕДИН ЯДРЕН БЛОК ОТ 1000мгвата и мн.др

СИ НАИВЕН , ЕФЕКТА Е САМО 5% НАЛИ ЕДНА ЗИМА ИЗКАРАХ В САНИРАН БЛОК.ЗА ДА СЕ СПАСЯ ОТ МУХАЛА ПОСТОЯННО ПРОВЕТРЯВАМ И СЛЕД ТОВА ПАК ОТОПЛЯВАМ И РАЗХОДА СИ ВЪРВИ.

ОТ ГЕРБАДЖИЙСКИТЕ ОБЩИНИ С НАГЛАСЕНИ ПРОЦЕДУРИ ПО ЗОП.

1. На никаква Австрисйка прокуратура не дава Борисов - пратила е писъмце до посланика стил: "Ама нали няма нищо нередно, че цената от 400 милиона скочи на 1600?" 2. В закона се каза - с действие или бездействие - в случая Нинова е била зам министър и е БЕЗДЕЙСТВАЛА, докато е гледала как се нижат милиардите за Цанков Камък и Белене. И не само е бездействала, ами се е радвала, като бебе! 3. Политиците за казаното в пленарна зала не могат да бъдат подвеждани под отговорност - нека Нинова се запознае с едно нещо наречено "Конституция"

варненски птеродактил. гагаузка кръстоска. може да грака- едно и също за съжаление.

АВСТРИЯ?! НЯМА ЛИ КОЙ ДА Я СПРЕ ЗАРАДИ НЕЙНИТЕ БОЛНИ АМБИЦИИ ДА СТРАДА ЦЯЛА ДЪРЖАВА? ДОСТА ДЕЛА СРЕЩУ ДОСТА ХОРА ТРЯБВА ДА ЗАВЕДЕ. ОСВЕН С ПОЛИТИЧЕСКИ КЛЮКИ С НИЩО СМИСЛЕНО НЕ СЕ Е ЗАНИМАЛА ДОСЕГА.

цирк Балкански. според мен си мерят кой по-по-най е от двете партия. за дпс е ясно, те са си същите избиратели и малко повече могат да станат, защото на запад именно те гласуват за техният лидер Доган, а българските партии се топят като ланският сняг. Виж какво пише и иска Борисов: Да не се успокояваме, необходими са още приходи, абе Борка, от там ли търсиш пари, нема да ги намериш, те са в действие пари=стока=пари, и глей някой ден твоето бойче да не работи на Догановци и сие от маалата, натам вървят нещата, те строят, а вие рушите, навсякъде строители търсят, а с баничките са на ти, с фризурите на ти, с наркотика на ти, от Холандия, с много трудоемки работи са на ти, даже и в Германия с Титана, цигани управляват, като този от цанков камък, нали така казвате, не е турчин, а е от еди кои си роми, навсякъде са те, а ние, вие, те, където и да отидете все са те-навсякъде търсени, навсякъде приети, дори не смеете да кажете копче на циганетата със замъците огромни, до там ни докарахте, ама това и вие ще го ядете след време, мислете , ама геч вече. гюле гюле, чок хабер на Амет Доган. :)

Не забравяйте че Цанков камък е в бившия вилает Източна Румелия със столица Пловдив и да не се окаже далаверата по различна защото вече апетитите към този вилает са доста големи.

"Проектът стартира през 2001г.по времето на Сакскуборготски.Аз съм била зам.министър през периода-2005 до 2007г." Факти:Строителството започва 2004г. и завършва в началото на 2010г.Излиза,че ти си била зам.министър 2 години по време на строежа.През 2007 г.Станишев те уволнява.Защо?От какво те е страх?Какво целиш?Ще се извърши проверка и Сакскуборготски ще си каже за проекта,и ти,иш Р.Овч,и Доган ще си кажете за строителството.Нали казваше,че не те е страх от проверки".Да,ама не",казваше Бочаров.Искаме да знаем всичко.Няма лошо ако си се почистила.

Нинова, кой ще плаща разходите по делата. Пак ли ние прошляците пенционери. ;Цветен камин; ние го платихме и го изплащаме, а партията се прекръсти и станая милиардеримилиардери ;ехото;-- дери дери дерииииии......

заедно с крадлив дедо обират парите от Цанков камък, а сега им е виновна Нинова защото била зам. министър 2 години. Отговорете си какво е зависело от нея. Какво зависи от един зам. министър, когато всички кражби се решават на много по-високо равнище. Апропо - по същото време ББ е бил главен секретар в МВР и ако е имало сигнали за корупция би трябвало да подаде сигнал в прокуратурата. Да не се окаже, че и той е ял от суджука Цанков камък.

Заместник на Румен Овчаров беше, назначена от Сергей Станишев, който беше премиер. Какви догановци, какви крадливи дядовци, при положение, че парите се отпускат, одобряват и харчат от горните в правителството?

Ами не значи! Крадлив Дедо го оценява за 400 милиона, честна Нинова и честен Р.Овч го реализират за 1600 милиона

Който мрази Нинова мрази себе си ! Който е за Герб , е потенциален крадец и мошеник и трябва срочно да се вкара в Карлуково за пълно лекуване от зависимост !

Ударихте дъното с тези тъпи коментари, другари :D

Нещо за червеното знаме да обадиш? За майор Деянов . . .

Не така Нещо за ;Камика на Ценко; да обадиш Знамето отодавна го извърлиеме.

Предлагам Нинова да съди Румен Овчаров, който в едно интервю каза, че Нинова се е "разочаровала" от СДС и затова е постъпила в БСП. Също така предлагам Нинова да съди Сергей Станишев, който я уволни от поста зам. министър за корупция. ЗАЩО тях не ги съди?? Първо тях после всички останали.

Защото не иска да обърква излишно слабоумните си симпатизанти. Те и без това едва и смогват вече...