Вицепремиерът на Испания дава Стоичков на съд

Вицепремиерът на Испания Сорая Саенс де Сантамария възнамерява да съди бившия нападател на "Барселона" Христо Стоичков, след като той я обвини във франкизъм.

Обратно в новината

Коментари - Вицепремиерът на Испания дава Стоичков на съд | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не му е работа на Стоичков да се меси във вътрешните работи на Испания, много е недорасъл за тая работа, недорасъл е за политика. Но днес всеки футболист, артист или певец смята, че може да налива ум. Откога и доколко Стоичков е запознат с франкизма, че намесва даже малкия син на Сорая?! И сега тая хубавица ще му съсипе имането!Явно Стоичгол си го заслужава.

Само чакате някаква новина по адрес на Стоичков и веднага се започва якото плюене.Човека е деен,не като нас мухливо седящ и лаещ.Ицо обичаме те!

Ицо Стоичков - ПРЕЗИДЕНТ ПРЕЗИДЕНТ!!! това ще скандират каталунците вече !!! и с болкучаво пумиярско племе като българите не успя да стане президент ама със каталунците още има шанс :)))

Поне в немската политика не е нагазил...засега.

Христо Стоичков е мъжко момче и е истински българин. Обвинявате го, че бил простак, но вижте ни премиера, който е и вреден за България.

'Мъжко момче'.. пубертетът ли го мъчи?

Той Христо - както казва Антонио Ресио, "понякога глупака улучва" - все се навира дето не му е работата, не може да стои мирен и това си е, цял живот от скандал в скандал

Христо Стоичков в случая може да е пра ,но не е негова работа да се меси във вътрешните работи на Испания и не е той човекът ,който може да дава оценки.Особено когато го прави в типичния му просташки стил!

Брей... Доживяхме да видим българи да раздават демокрация... Дали наистина е демокрация няма значение, но все пак явно се оттърсваме от праволинейното мислене. Яка им душа на старите демокрации, сега ще видят кон боб яде ли.

Ице почвай да събираш пари,че тея ще те опукат с поне половин миля!

Този е пълен идиот. Язък че господ му е дал крака,ама го е оставил без акъл.

бе я се фъкай па ти с многото акъл!!! ше съди камата той къв бил айсиктирикс акъллията :)))

Правилно, трябва да го съдят тоя каруцар. Той си въобразява, че както псува на терена, така може да се държи и в културно общество. И си въобразява, че там също някой ще му аплодира, ама май не е познал.

Кратко, ясно и точно - ритнитопковец....

ганю, ще оправя испания???? боже какво безумие!! този ганю, дали се е усетил как са го "сготвели" като са му дали малко пари, да показва тези снимки и да плюе против тази жена?? бедна му е фантазията какво го чака!! в политиката няма "феърплей" бре ице, сам си вкарваш автогол с "левачката"!! нищо, че работеш в мексиканска телевизия, те също са испано говорящи и в един момент няма да се усетиш как ще изхвръкнеш от там, пък и може и в испания да не стъпиш!! очаквам голям смях от тук нататък, ще му направят "кур капан", и ще го осъдят да плаща яко!!! хахахаха какво беумие, точно този се е "самоизбрал" от цяла испания!! ;))

гоуем го чака, всичко ще му вземат, язък за миката, как ли ще се пъчи във фейсбука???;))

То не се знае. Може пък и национален герой да стане на Каталония, ако тя се отдели.

Ицо е велик. Не му пука нито от испанския премиер, нито от испанския крал ... Нито от техните лели

Ицо е простак. И тия, дето го харесват, също са като него.

Ще го тури и на царската леля и на тъща му на испанския крал. Браво, Христо.

ТОЗИ ГЛУПАК НЯМА ЛИ ДА МЛЪКНЕ, АМА И МЕДИЙТЕ СА ВИНОВНИ ЧЕ МУ ДАВАТ ТРИБУНА!!!

Почна да излиза на орбита, която не е за неговите възможности. Не може лице от развлекателния бранш да се бърка в Имперските и държавни дела. Няма нито произход , нито идеи, нито достатъчно пари за тази дейност.Тя Даяна кривна от Правата линия и не я пожалиха, че наш Ристо ли? Нанессъл е обида и като нищо може да попадне като мезе в испанския тиган.

Доктор каунис кауза хахахахаха

Отново показа, че е много просто момче!! Може да рита топка, но две думи на кръст не може да каже, без да се изложи ТОТАЛНО!! Плюе и веднага след това лиже!! Ще съм радостен да го осъдят, за да разбере, че ритането на топка (е не баш като Меси, Роналдо и др.) НЕ е като да говориш не в амплоато си по телевизия!!

Надценил е възможностите си. Родата на тази сигурно е голяма. Трябва да вика някой сърбин да му помага. И не само роднините , но и всичко живо на сто метра около къщата на вицепремиерката.

бахти простака...ицо Тъпото!!!

Утко не можа да го фани , ама със Санчо Панчо може да му излезе кааъсметът.

МОДЕРНИЯ ЛЯВ ще получи един СТАРОМОДЕН испански ДЕСЕН.. ШУТ / по скалата на съдията георги марков/.... Някой чувал ли е тоя съдия да е осъдил някого?

Леле, льольовците дето в другата тема искат независима Каталуния сега оплюват Стоичков.

Не му берете грижата на Стоичков.Много високо е.Има пари да я бие тази вицепремиерка от Маями до Барселона и обратно.Тоя човек не въшкар.Може да си позволи най добрия адвокат който да го защити.Чест му прави позицията че защити битите хора.Когато един човек е паднал подай му ръка.Този човек е изял една торбичка сол в Каталуния и знае какво прави.

Много сте прости ! Той не е като вас - мишки , които не смеят да изгонят комунистите , ами се спотайват и са силни на думи в интернет !

Хайде сега ела и в България и кажи да се изгонят всички комунисти , които ни управляват .

Не малко спортисти от простотия са стигнали до просешката тояга. Ицо върви нататък. За чий му трябваше да се реже срещу испанските институции?! Това не са им идиотските простотии между отборите. Не чух мнението на Бакеро или Субисарета по въпроса, но няма как Ицо да не вземе думата!

Бай Ицо да имаше толкова за казване по тема българска политика колкото за испанската. Човек ще помисли че е каталунец а той нашият яхнал световните трендове.

Тоя па за толкова години не можа да надскочи харманлийския си манталитет на ренде.

ееее... дис тайм ю люн.

Tози простак, ще намаже "тиганя" накрая!! Cам, си го търси!;)

Дано поне испанците го поставят на мястото му! Самозабравил се, див селянин!

ИЦЕТО Е ВЕЛИК ФУТБОЛИСТ И МНОГО ПРОСТО ПАРЧЕ. МАЙ ЗАБРАВИ, ЧЕ Е БЪЛГАРИН. БЪЛГАРСКИЯТ ИНТЕРЕС Е НИКАКЪВ СЛУЧАЙ ДА НЕ СЕ ДОПУСКА ЦЕПЕНЕ НА ДЪРЖАВИ В ЕВРОПА И ОТСЛАБВАНЕ НА ЕВРОСЪЮЗА. ТОВА НЕ Е ЛИ ОЧЕВИДНО? НЕ И ЗА ИЦО. ЖАЛКО.

Ице, репутация се гради цял живот, а се губи от едно изказване. Както ние, така и испанците те търпяха заради головете. Нали се сещаш или да го кажа.....на куче медалист като му махнеш медалите какво става....жив помияр. Доколкото чета в испанската преса вече има бързо производство и блокаж на банковите ти авоари. И заслужено.

Камата - Президент!!!!

Този е продукт на системата на "извратените ценности" - ритал силно и точно топката с левия крак... Затова бил "легендарен"... Баси! И като си е саморешил, че е компетентен за всичко, тръгна да дава политически оценки и акъл на крале и министри! Пълна простотия, ама пълна!

абе хора ицето е искал друго да каже , ама пак не го разбрахте човека .няма как да каже да ти е..а маиката ,сестрата и цялата рода премиерска , затова го е казал с малкоа доза уважение към bпремиера -маика ти франкиска ,сестра ти франкиска и т.н. б

ИЗТОЧНИЯ ФЛАНГ БЕШЕ ЗАЛЯТ ОТ КОМУНИЗЪМ, А ЗАПАДНИЯ ФЛАНГ ОТ ФАШИЗЪМ ! СССР-, ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ, ЕДНАКВА ПО ЗНАЧЕНИЕ ДИКТАТУРА, КАТО ВСЯКА ОТ ДВЕТЕ СЕ СТРЕМЕШЕ, И ПРОДЪЛЖАВА ДА ИСКА ДА УПРАВЛЯВА СВЕТА ! НИЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕМ СИЛНИ ПРЕД ФРАНКОВЦИТЕ И ЕС, СИЛНИ ОБЕДИНЕНИ ЗА ДА ПОБЕДИМ ФАШИСТИТЕ ОТ ЕС!

Бегай да ги биеш , ако не можеш поне се самозапали в знак на протестт

ХА, ХА, ХА! Идиотизма е безграничен!

много глупаво, а се пише тарикат, испания му дала испанско гражданство, да е равен на испанци по рожение, тои тръгнал да плюе испанско правителство, да внимава да не го депортират в кичук париж, пловдив.

боико ти ли си?по простотията написана от теб те познавам,премини на чалга и трева серсемино селски

хе хе, хората виждат кои е простия, аз с обиди не си служа, а с аргументи.

радвам му се - сега се занимава с футболно коментиране на испански. За съжаление не знам езика но по реакциите на публиката усещам, че има доста пиперлив език който му е силата освен левачката. Знам че не ти пука, то от какво ли да ти пука - един лев не си откраднал, хората те обичат. 2002 година бях в Париж. Администраторът на хотела ме попита откъде съм - отговорих от България, а лицето му светна - каза само СТОИЧКОВ с ударение на първото о. Стопли ми душата.

тапя туфлек пак се издани

мангалска кръв, ганьовеца винаги е бил предател, както и тоя подлец дето налива масло в огъня и гледа отсрани, ... тоя път ще си получи заслуженото, олнопробния тъгаш

Голям футболист -малък човек! И като тракторист беше прост и като футболист и сега като журналист !

Иаспанците получиха неочаквана подкрепа, Ицето , който е подкрепил , все се е издънил, навремето подкрепи една пария и не само не влезоха в парламента, ами шефовете и лежаха в затвора. Тъй че авантюристите в Каталуния не ги чака добро с ицоваъа подкрепа. Тоя толкова проз, че не схваща, че половината му слава се дължи на футболнатта кариера, а другата на неземната си простотия , която компрометира всяко начинание , с което се захване. Ама с левачката това няма как да се схване.

Навремето и една банка рекламираше и тя фалира

Този тъпанар е вече в зряла възраст, но акъла му като на малко хлапе. Тези, които го публикуват, не виждат ли, че в него, освен едни крака и една празна уста, няма нищо друго.

Този явно все още е комунист. Явно путлер и на него е работодател. Този не разбра ли, че повечето каталунци не искат да се отделят от Испания. Всичко по тези референдум беше една измама, скалъпена от ватненците, както го направиха и в Крим. Побоищата също беше инсценировка. Как пък никой от Европейските медии не видя полицията да бие, а само проруските.

не е по комунист от пръдлив боико които всяка вечер си вади партииният билет на членка на бкп и пролива крокодилски сълзи,всичко което е постигнал пръдливия е благодарение на членството му в бкп

Браво Ице , точно така !Някой трябва да почне да вади на показ многобройните фашаги вкопали се в уж "демократичния" Запад!В Испания - франкисти , в Англия последователи на Моузли , в Германия прикрити националисти ,в Италия - черноризци , в Украйна - бандеровци , в България - недоизбити монархофашаги , в САЩ - сбирщина от всички нации ...Браво Ице почвай ги!

Ей тва московските тролове , не научхте ли , че тоя Бандера дето ви го спускат за фашист , всъщност е лежал в нацистки концлагер.То чак е бил обидно да ти спускат такива опорни точки, щото значи ви смятат за неподлежащи на развитие техни творения и затова ви отпускат колкото за екскрзия до Бузлуджа, пук те си живеят , почиват и учат при фашистите на Запад.

Усети се ,че се е олял и почна, ама с извиненията.Вече даде заден. Той нали си е тъпо парче-първо плямпа,после като види какви ги е натворил се крие като бълха в гащи.

Говедо просто! В Испания има мемориал на помирението, на който пише: "Те загинаха за Испания!" От едната страна са наредени франкистите, от другата комунистите. Да се обвинява внучката, че е франкистка, защото родителите 'и били такива е грозна простащина, но пък и къде култура в главата на футболист? Той е толкова просто момче, че само глупак ще му обърне внимание. Сега е уместно да го изгонят от Испания и да го направят "персона нон грата" и понеже е тъп ще може да си иде на село. Няма нужда да го съдят, достатъчно е да го изгонят от Испания. Пък и едва ли испанците ще са толкова глупави да се вържат на номерата на ЕТА и да изпуснат земята си. И без това зад този референдум стоят руснаците и американците.

Абе като в Испания са фашисти и франкисти, що не си стоя в стадиончето до река Марица или при чорбарите - демократи на армията, ами ходи да обслужваш режима на испанските франкисти и фашисти в испанското първенство.

Тоя ритнитопковец защо си вре гагата, където не му е работа!?!