Съдят бивши депутат и зам.-министър, ощетили с милиони НКЖИ

Прокуратурата внесе в съда обвинителен акт срещу бившия депутат от ДПС и лидер на ромската партия ДРОМ Илия Илиев, ексминистър и двама бивши жп шефове.

Обратно в новината

Коментари - Съдят бивши депутат и зам.-министър, ощетили с милиони НКЖИ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Новината щеще да е: Бивш депутат /циг...н/ и бивш зам. министър в затвора за 12 години. Ето това е новина, другата всичко е пълен лайн...лък. Дано това го прочете и онова прасе Цацата...ов.

Това нещо .. алито е избран от някакви орки в бурса , пуйкостан . Няма право да бъде в нс на България. Ислямски шпионин и крадец ... Да се екстрадира в анадола , че тук аверите му като нищо ще го оправдаят .

А кога ще проверят поръчките по другите ЖП секции. Модела е същия, а размерите са в пъти по-големи. Това е само прашинка.

Гепили милиони и мярката за нетклонение е подписка ?!!!!!!! Я , пак ! Явно магистралките са съучастници в грабежа ... По традиция . А тези престъпления са си чист тероризъм , загинаха невинни хора , отидоха си Българи . Кал си гледате уродливите муцуни в огледалото , майкопродавци ?!!! Бъдете проклети !

Хъй, бате, хахво сме направили толко? Набрах си малко железо от влаковете, хахво? Чаветата нали требе да ядат, бе, бате? Хинтеграция, сичкото сиган сме за ГРОБ, да живее бате Боко!

Този скоро може да ни управлява, защото е от ДПС. Нали се знаете, че ДПС върви в комплект с Бсп...

Готин, провери от коя листа е депутат ,не пиши глупости! Не че БСП и ДПС са цвете но фактите са си факти!

БОКЛУК!!!

Антончо Гинев ще облече раирания костюм

Приказки, приказки и симулации. Народът ще повярва само тогава когато затворите се напълнят с осъдени за достатъчно дълго крадливи чиновници, политици и техните протежета.

Чиста политическа поръчка! Ние от тройната коалиция не крадем, ние грабим и бързо бягаме. Ние сме недосегаеми! Виновен е ...Борисов. Ще ви го докажем след изборите, когато отново с ваша помощ дойдем на власт!

Въжето и сапуна от мен, хей така, от сърце.

Хайде стига ги съдили бе , вземете най-накрая вкарайте някой от тези престъпници с бели якички в затвора !!!