Цацаров поиска уволнение на прокурорка, бивш шеф на инспекторат

Главният прокурор Сотир Цацаров ще поиска Висшият съдебен съвет да наложи дисциплинарно уволнение за бившия началник на Инспектората към Върховната касационна прокуратура (ИВКП) Малена Филипова, която в момента работи като инспектор. Тя стана известна като магистрата, разпъвал чадър над ексминистър Мирослав Найденов.

Обратно в новината

Коментари - Цацаров поиска уволнение на прокурорка, бивш шеф на инспекторат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А дали тази магистракта е разпъвала чадър над Мирослав Найденов без съгласието на ББ???За какво става дума тогава?

Сотир Цацаров е бъдещият Президент на Република България. Цвък много лошо се нахендри с него. Но Цвък,както всички знаем не блести с особен акъл(много меко казано):) За Цацаров вече ще е голямо унижение да го споменават като"протеже"на Цвък.Разликата в класите, образованията и интелекта на двамата е просто огромна -в полза на Цацаров естествено:) По пътя си към Президентския стол-Цацаров все повече и повече ще се дистанцира и разграничава от Цвък и ГЕРБ-ерастите,-докато накрая не станат"смъртни врагове".(Нещо като Филчев и Костов,-само,че в много по-грандиозен мащаб).

Може да се каже,че случихме на гл. прокурор и на министър-председател. За съжаление Райков е за кратко, а след него ако отново се появят старите муцуни, едва ли Цацаров ще може да си върши добре работата.

ЦАЦАРОВ, МАХНИ КРАСИМИР ВЛАХОВ ОТ НЕПРАВОМЕРНО ЗАЕТИЯ ОТ НЕГО СТОЛ НА ЗАМ.ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ВКС / ПРАТЕН Е ТАМ КАТО НАГРАДА ЗА ЗАСЛУГИ ОТ ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ, БЕЗ КОНКУРС И БЕЗ... МНОГО ДРУГИ НЕОБХОДИМИ НЕЩА/! МАХНИ ГАБРИЕЛА БАКАЛОВА, НАТРЕСЕНА ПАК ОТ ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ НА СОФИЙСКИ РАЙОНЕН СЪД! ЖЕНА БЕЗ ЮРИДИЧЕСКА КОМПЕТЕНЦИЯ, КОЯТО СЕ РАЗПОРЕЖДА СЪС СЪДИИ И ТЕХНИТЕ РЕШЕНИЯ, НАЗНАЧАВА УВОЛНЯВА. ТОВА Е НЕЙНАТА ЕДНОЛИЧНА СЪДЕБНА ВЛАСТ СРС = ГАБРИЕЛА БАКАЛОВА. ВИЖТЕ КОЛКО НАРОДНИ ПАРИ ИЗЧЕЗНАХА ПОКРАЙ РЕМОНТИТЕ НА УЖ ПОДХОДЯЩИТЕ ЗА СРС СГРАДИ! ТОГАВА, ГОСПОДИН ЦАЦАРОВ, ЩЕ ВИ ПОВЯРВАМ, ЧЕ СТЕ ПОЧТЕН И НЕЗАВИСИМ

Ма к,во да коментирам ... Сичкото т,ва Калинки, Филипинки и т.н., и т.н. Къде бръкнеш - л.йна текат, баси!Как се коментира факта, че народа ни умря от глад, неправди, мизерия и безсперспективност, а те тия те им е през онаа работа.Ползват си държавата като бардак.Тва при Крум - на дръвнико и нема таа, нема онаа Бахти дебелоококожите сиви искърски говеда

Само дето не мога да разбера: Прокурорката пазила с чадър ГЕРБЕРСКИ МИНИСТЪР не трябва ли да бъде причислина към ГЕРБЕРИТЕ ?! Нали "проверявала" навсякъде в стил Цвинокио и Роман Василев ?! Утре и Янева и Г.Колев ли ще кажете че не са герберастки назначения ?!

деер

Какъв е този инстанционен протокол? Да ги разследва съдиите! И прокурорите. Кой е следил , с какво се занимава?Кой и прави отчета за дейността за годината. Българските съдии лъжат в решенията си само и само да защитят мошениците!! Защо ли? Българските прокурори ги прикриват , ако има сигнал за това??? И решения на разни неграмотници от инспектората има и т.н. публикувайте си работата в интернет и ще стане интересно!!

Давай Цацка покажи им къде зимуват раците!

На кого ?

Отдавна и на врабчетата е ясно, че прокуратурата и съда са част от едрата престъпност. Те прилагат закона само срещу бедните. Големите смукачи винаги са невинни, никога за тях не се установява престъпление и "магистратите" богатеят.

Как да се бориш с престъпността, когато тя е на власт ?

Това беше в десятката.

Не е лошо да има повече като Цацаров, защото една птичка пролет не прави! Борис Велчев си прекара безметежно мандата, както му бяха поръчали другарите от БСП

Да, коза се, че Велчев беше едно добре говорещо, послушно "растение"...

Едва ли ще направят грешката да допуснат още такива като Цацаров да им мътят подсладената вода. По-скоро ще гледат да го махнат да не им пречи на далаверките и интрижките.

Цацаров, до тук добре! Да видим до край! Лирично отклонение: Прилича ми на ГЕРБ от начало. Ударно започнаха, във форума тук започнаха да се възхищават "оле 2 дни на власт и вече се усеща разлика"...и после ГЕРБ се наакаха тежко. Да видим, Цацаров. До тук добре!

АЗ НЕ ИМ ВЯРВАМ - СПОРЕД МЕНЕ - ВЪРХОВНИТЕ СЪДИИ И ПРОКУРОРИ - ТРЯБВА ДА СЕ ИЗБИРАТ ПРЯКО ОТ НАРОДА . ВСИЧКИ ВЪРШАТ НЕЩАТА -ПО ПОРЪЧКА НА ПАРТИЙНИТЕ ЦЕНТРАЛИ , А НЕ В ПОЛЗА НА НАРОДА И СТРАНАТА НИ .... НЕ Е ЛИ ТАКА ?

Кои са Ви хората? Те правят нещата, а не лозунгите.

А така Цацаров, браво.Подкарвай ги ,че те са много в Бургас са поне 10 човека задължително ,ами Пловдив ,Варна........,много са!!!!!

ни така,ни инак,няма угода за някои хорая.Ако започне някои да се доказва веднага започват да го оплюват,че и той действа по поръчка.Е,ами ако си затраеше пак обвинения,че се спотайва.Цацаров действа по поръчка, Б.Велчев се спотайвал.Е кой според Вас да бъде гл.прокурор и кой да му определя задачите и поведението,кръчмарите или лумпените,които по цял ден дремят по кафенетата политиканстват и говорят глупости

Задачите им се определят индиректно основно извън България.

Г-не, Вие и Вамподобните, престанете с лъжите, че нещата се определяли "отвън". Ако ние, българите искаме нормално, честно, справедливо-конкурентно общество, никой "отвън" не може да ни попречи.

Трябва мозъчна трансплантация на цялата туземна популация. Само едни идиоти ще допуснат да бъде ограбено създаденото от поколения богатство. Крадците елементарни комуноиди-мутро-кадесари. Как може да сме толкова тъпи. 23 години ни пробутват едни и същи номера и пак се ловим?

Да така е.За съжаление българския народ се състои основно от граждани които многократно си повтарят грешките!

СЕГА- и на тия избори е момента "цялата туземна популация" , в Родината ни- ДА ПРОГЛЕДНЕ !!! И -АКО И СЕГА - ПАК И ОТНОВО СИ ГЛАСУВА ЗА ПОЗНАТИТЕ КОМУНИОДНО-ОЛИГАРХИЧНИ ФОРМАЦИИ БСП-ДПС-ГЕРБ-АТАКА-СДС-...... - ТОГАВА И НЯМА ДА МОЖЕ ВЕЧЕ ДА ИМ ПОМОГНЕ- - НО ВСЕ ПАК- ИЗБОРИТЕ СА СВОБОДНИ- И ИЗБОРА СИ Е НА НАРОДА- ДА ИЗБЕРЕ ЛИ ПРОМЯНА -ИЛИ СИ ХАРЕСВА ВЛАСТНИЦИТЕ ПРЕЗ ТИЯ 23 ГОДИНИ ... ПРОСТ ВЪПРОС НА ИЗБОР - ДЕМОКРАЦИЯ -ИЛИ ИЗМИСЛЕНАТА В БЪЛГАРИЯ- КОМУНИСТИЧЕСКА ДЕМОКРАЦИЯ...- ТО ПО-ДОБРЕ БЕ ДА НЕ СЕ БЯХА ПРОМЕНЯЛИ НЕЩАТА ТОГАВА - И ДА СИ БЯХМЕ ОСТАНАЛИ -СТРАНА , КАТО КУБА , СЕВЕРНА КОРЕЯ , ВИЕТНАМ И МОНГОЛИЯ ....

свине гнусни !

свине блатски тарикатски!

Един Джовани Фалконе ни трябва на нас, но май по нашите земи само тикви и цървули растат!

Нали ще го гръмнат на първия месец.

Малко преди 7 часа кола на ДАНС вози по бул. "България" Константин Казаков. Заедно с него в автомобила е единствено неговият шофьор. Внезапно, приближавайки Моста на влюбените, те са засечени от бял джип "Ланд Ровър". Мощната машина блъска с всичка сила колата на шефа на ДАНС, предизвиквайки катастрофа. Пътуващите в джипа се прехвърлят от следващата ги отзад кола и изчезват в неизвестна посока. На място веднага пристигат няколко служители на ДАНС, които набързо отвеждат ударения автомобил на Казаков. При направената проверка се установява, че джипът е откраднат непосредствено преди катастрофата. Самата тя пък все още не е оповестена официално от МВР, тъй като на място не е имало екип на КАТ.

Гръбнакът на тежката организирана престъпност е пречупен.Чудя се това инцидентче към коя група от престъпления да го причесля.

Ми що не изритате и "абсолютния престъпник"

Колкото повече чета , толкова повече се убеждавам, че без кръв няма да мине, ако наистина искаме нещо да мръдне в тази държава! Посочете ми една, само една институция на данъкоплатска издръжка, която си върши работата без скандални разкрития за подкупи, рушвети, нарушения, бездействия, безхаберие, некадърност, алчност и т.н. и то на най-високо ниво!

Рибата се вмирисва откъм главата...

...но я чистят откъм опашката!

Къде са?Поръчковите драскачи са сигурно в следобедна дрямка.да напишат,искам да видя нещо "умно".

Много ми е любопитно какви мерки ще вземе Цацаров, ако трябва да изобличи или да разследва Цветанов и Борисов. Защото тези СРС-та си мисля, че не са празни приказки. Или пак ще чака да отшуми всичко и на онези двама клоуни- борците с престъпността, ще им се размине.

Уволнение,съд и затвор!

ДА ПОИСКАЛ УВОЛНЕНИЕТО И -ТОВА ДОБРЕ , НО И ТОВА КАТО ПРИКАЗКАТА ВСЯКО ЧУДО ЗА 3 ДНИ.КАКВО СТАНА СЪС РАЗСЛЕДВАНЕТО ПО СЛУЧАЯ МИШО БИРАТА - НИЩО ВСЕ ЕДНО НИЩО НЕ СЕ Е СЛУЧИЛО А ХОРАТА ИСКАТ РЕЗУЛТАТИ СТИГА ПОПУЛИЗЪМ

Да вкарат и Мишо бирата в затвора.

БРАВО БЕ ОЩЕ НЕ СМЕ СЕ ВИДИОТИЛИ АКО ТИ СИ ХОДИ ГО ИЗКОПАЙ И ГО ЗАРОВИ В ЗАТВОРА ЕБАТИ ИДИОТА СИ

ЕЙ ПЪЛНО Е С ИДОТИ ПО ФОРУМА ТОВА С МИРОСЛАВ НАЙДЕНОВ Е ПОРЪЧКА НА ТЕЗИ ,КОИТО ГИ ЗАСЕГНА С МЛЯКОТО ДУПЕТАТА ОТ САЛАМИ ВОДАТА В ПИЛЕШКОТО И ВЕЧЕ ВИЖТЕ ПОМАГАЗИНИТЕ КАКВО ИМА ВЕЧЕ БОКЛУЦИ

А парите, къде са парите никой не споменава. Нали не искат да вярваме, че е вършела безобразията заради спорта

Поради множество субективни и обективни причини, нормална съдебна система в България не може да има. Ако съдебната система заработи нормално тя ще срине из основи цялата държавна структура на България.

А дано Г-н Цацаров, да Ви стигне смелостта да разбъркате всички клоаки и да разберем,кой, защо и под давление на кого е заплащал 32 часовото слънцестоене над неговите соларни инсталации!

А къде се вписва седемгодишният адвокат на престъпниците с бели якички Борис Велчев който нареждал тези безобразия граничещи с престъпления. Сигурно ще се скатава на топло в конституционния съд ни лук ял ни лук мирисъл,където го уреди скъпият ни президент.

"едното от които за обещан подкуп от 200 000 лв."??? Аз обещавам да убия някой, няма ли да ме съдите за убийство?Вие вземете да съдите за доказани извършени престъпления, а не за кой какво обещал.

Така ще е до изборите - боричкат се за властта на глупавите, дето ще ги изберта и после се жалят, че ги таковали :)) После пак ще се прегрупират, окупират, нагласят и стой, че гледай. Дето е текло - пак ще тече :)) Гарван, гарвану, око не вади :)) и т.н. Времето ще бъде съдникът и мерилото за верността на това.

Както е започнал Цацаров, май ще успее като бивш съдия да поизчисти името на съдиите и да докаже, че не за всички странни решения на съда са виновни съдиите. Отдавна пиша, че е по-лесно да корумпираш един прокурор, който да провали разследването, или да пледира неправилно по някое дело и съда да не издаде осъдителна присъда, отколкото да корумпираш купчина съдии на различни инстанции. Но ортодоксалните ГЕРБери и БУДАли (което е едно и също) твърдяха точно това, което техните Вождове методично ни втълпяваха от медиите. Точно затова Цецо Лъжецо кръщаваше тъпите си операции с имената на съдии, което основателно обиждаше цялата гилдия. Явно Миро Мършата е закрилян от прокурор, а не от съдия. Може би и това е причината така настървено БУДА и ЦЦ да слагат само свои прокурори навсякъде където се отвори дупка, но все някъде ще поставят човек, който да постави професионалната си чест над партийната и лична лоялност към разни временни Вождове. Това мое мнение не оправдава корумпираните съдии, но се надявам, че са пренебрежително малко в сравнение с наблюдаващите прокурори и разследващите полицаи.

Давай, Цацаров, давай, майна!!! Само така имаш шанс да се превърнеш от цаца в акула, да заслужиш любовта народна със справедливи актове и да се закрепиш яко на поста си. Иначе - ще те смъкнем, майна, каквото и да правиш, няма да се измъкнеш, ако не вкараш в правия път поне някои от корумпираните родни прокурори и съдии ...

И всички безобразия, само част от които са описани, са ставали със съдействието или по нареждане на Роман Василев! Същият, който сега проверява МВР за незаконно подслушване! Това не е пародия, а гавра с правосъдието, въобще! - т.е. провери си сам себе си дали законно си работил ?!! Един приятел на Цветанов праща друг да провери самият Цветанов и сам себе си!

ЗАПОЧНАХА ЛЕКА ПОЛЕКА ДА ИМ ЛЪСВАТ ЗАДНИЦИТЕ, ДОКАТО НАКРАЯ ЩЕ ЛЪСНЕ И НА ЕГОЦЕНТРИКА БОКО... ХАЙДЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ЦВ ЦВ И ББ! УРА!

и аз искам уволнение и затвор на тая

Цацаров бавничко стеснява кръга около Бойко Борисов. Когато го подведе под отговорност ЛИЧНО, тогава ще е доказал, че е обективен и неподкупен. Нали не си мислите, че Емо Ротманса и Миро Найденов са действали без знанието на шефа си...

Само да си дадем сметка, че Маленка е пазила гърба на Миро Мършата, който до оня ден беше в бригадата на Боко Тиквата. Смяна на пластовете срд мутрите, май. На 12 май!

Миленка е пазила гърба на Борис Велчев,Румен Овчаров и Сергей Станишев,защото далаверите в енергетиката са техни и някой трябваше да ги прекрие.

поздравявам Главния прокурор, че доста мижитурки управляваха досега! смятам, че той е последователен и ще има успех в полза на България

Цацаров да провери и НИХАТ КАБИЛ, ЕМЕЛ ЕТЕМ, МАСЛАРОВА, ОВЧАРОВ, КОРНЕЛИЯ НИНОВА, СТАНИШЕВ -БРАТ, ДОГАН И МНОГО ДРУГИ .

А защо само тях - да проверява всички , за да сме наясно какви хора ни управляват!

"Отделът в един момент си е присвоил цялата територия на юридическата професия. Установено е неправомерното изискване и задържане на дела и съхраняване на материали. "Искам от ВСС Малена Филипова да бъде наказана с най-тежкото дисциплинарно наказание - освобождаване от длъжност", посочи още Цацаров." Т.е. за всякакви беззакония, престъпления, грубо и безпардонно погазване на правото от висши МАГИСТРАТИ се иска само уволнение, за доблестни журналисти и други нормални граждани не от гилдията се изисква противозаконно подписване на документи и неприкрита ЗАПЛАХА от преследване. Браво бе Цацаров!! На прокурора заплашил журналиста с преследване какво ще поискаш? Само забрана да ходи пеш на работа ли бе?? Да не ни мислиш за цаци бе Цацо недна!!

Новият главен прокурор явно се мъчи да внесе някакъв ред , но ако отново след изборите се сблъска с такива безредници като ГЕРБ, дали ще устои. Дано не му се налага, а и на нас също.

Тая цаца изби рибата! Я си представете, какво ще стане, ако се хване наистина на работа... разрови ли се, ще се размириши съвсем!

Компетентност, отговорност и почтеност.

ЦАЦАРОВ ,СЪС ЗАКОНА ПОД МИШНИЦА ,ГРАБВАЙ ГОЛЯМАТА МЕТЛА И ПОЧВАЙ , ЗАЩОТО ТОЗИ ОБОР НЕ Е ЧИСТЕН ОТ 23г.!!!!!!! УСПЕХ И СМЕЛО ,СЕГА Е ВРЕМЕТО , А И ЩЕ СИ КУПИШ В БЪДЕЩЕ СПОКОЙСТВИЕ !!!!!!!!!

"И ЩЕ СИ КУПИШ В БЪДЕЩЕ СПОКОЙСТВИЕ !!!!!!!!!" или по скоро отстраняване от длъжност.

Господин Цацаров да провери и да види кой е разпънал чадър над Димитър Пейчев екс зам.министър в министерството на земеделието по време на тройната коалиция!

LВиждам, че има и доста минуси! Не се притеснявайте колеги, знаете,че обичам да изчаквам удобно време и когато е най-удобно започвам да ритам в кокалчета всеки, който ми се изпречи или се е изпречвал на пътя ми! Тоя далавераджия Д.П. в най- неподходящото за него време ще си получи заслуженото, нека сега е спонсор на МВР и партия ГЕРБ!

Цацаров, карай НАРЕД! Поне 500 ЯКИ КОРУМПЕТА трябва да се изчистят от ПРОКУРАТУРАТА!Стажанти да са - ПО ДОБРЕ! По-добре не дотам компетентни, но честни, отколкото ТАЯ КОРУМПИРАНА ДО ПЪЛНА ДЕГРАДАЦИЯ СГАН!!!

Много си тъп! Некорумпирани некадърници е същото дърво като корумпирани професионалисти! Всеки дава акъл! Мисля си, че Главния прокурор не се нуждае от акъла на всеки профан!

krassikat@

Не знам дали съм тъп, но досега нито веднъж не съм могъл да направя КАКВОТО И ДА Е БЕЗ ПАРИ! Ако ПАРИТЕ СА ОТКРАДНАТИ, НИЩО НЕ МОЖЕШ ДА СВЪРШИШ. Ако парите са налични и онези, които работят с тях НЕ СА КОРУМПИРАНИ, все нещо ще се направи, все ще има някакъв ефект! Ако ПАРИ НЯМА, КРАЙ!!!

Господин овощар,да не е богопомазана,че искаш само уволнение.

МАХНИ МАФИОТКАТА ГАБРИЕЛА БАКАЛОВА! ДАЙТЕ Й РЪКОВОДСТВОТО НА ЦЕНТРАЛНИЯ СОФИЙСКИ ЗАТВОР. СТАВА САМО ЗА ТОВА НА ЗАДНА ПРАШКА.