Сачева за надбавките: Кризата засяга всички, но постигаме чувство за справедливост

Увеличаването на максималната пенсия не е задължително да е обвързано с увеличаването на максималния осигурителен доход, каза тя

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Типична лаладжийка, бръщолеви тъпизми и произволни числа, затова никой не я иска, а си кротна на нивото в ГЕРБ при другите тъпаци

Мазна свиня, няма да ви се размине, клептоманска измет!

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!!! Взе да ви пари под опашката и започнахте да развързвате кесиите, а?

Браво на правителството . За това народа ги избира и отново ..и отново..и отново..

Ще постигнем чувството за справедливост и че държавата е на всички. / няма да постигаме поне малко справедивост , а само да чувстваме че я има . А знаеме че държавата е за всички , от нас сваляте кожи ,за да се угоявате ,и да чувстваме че това е справедливост ? е как да стане

Д. Сачева: "Ще постигнем ЧУВСТВОТО за справедливост и че държавата е на всички." Преведено за инфантили - в държавата ИМА справедливост, но Шайката ще поработи върху ЧУВСТВОТО за справедливост. На практика - ДЕФИЦИТЪТ в ДОО е приблизително 5.5 МЛРД. ЛВ; За 9 месеца Шайката взе 1.2 МЛРД. лв. дълг на вътрешния пазар; 5 МЛРД. лв. на външния и е одобрен заем от 1 МЛРД. лв. от ЕС: "Заемът ще е в размер на 511 млн. евро. Максималният срок за погасяване на задължението е 15 години. За да получи средствата, страната ни издаде гаранции по инструмента SURE в размер на 107,5 млн. евро. Засега не е ясно каква е лихвата." ... В РБ трябва да има избори на 6 месеца, та политиканите да се сетят за ЧУВСТВОТО за справедливост...

Скрийте я тая бе герберасти, не разбрахте ли че колкото повече показвате ПКП-та и всякакви подобни крокодили не е във ваша ползва, особено когато тази е говорила против тиквите 2013г.

след ;видимото управление ; дойде по ;малкото зло; , сега какво ще е ? ;голямото зло; щот нямате избор ?

е интелигентна жена! Говори аргументирано, спокойно и не отхвърля критиките. Това тези, за които говори Иво Христов надали ще го разберат.

Каква омраза и отвращение струи от това същество с воня на лучена яхния с гранива лой

Сачева, "чувството за справедливост" е като "усещането за корупция" и не върши никаква работа, душко!

тая от кой сливи беше кърджалииска, смолянска ?

Мда, интелигентна и обрана е. Не може да й се отрече, че с еднаква жар плюе и защитава Шайката. Сачева, А. Тодоров и Т. Биков са от една и съща партия - НА ИНТЕРЕСЧИИТЕ.

погледнала се в огледалото и си казала: - Хак му е на моя

Пенсиите между 300 и 369 да се увеличат с 10%. Пенсиите между 369 лева и максималната да се увеличат с 5%. Максималната се увеличава с около 20% Колко ли трябва да си тъп и ограничен да предложиш такъв загорял миш-маш?

Има ли един нормален в този съвет наречен министерски ?

За тези,които не знаят:пенсиите,са изчислени на база осигурителен даход от 2009г. -398лв.Всяка година ги увеличават символично,вместо да ги ПРЕИЗЧИСЛЯТ!2020г. осигурителния доход е 1070лв.

Как се гаврят журналята с показването на тази разплъокана физиономия.

Какъв е този ококорен урод? Какво ни обещава?

Цачева, плашиш внука.

Светло бъдеще ви обещавам

Красавицата, която изяла звяра

е тея с максималните пенсии са много чувствителни , вече няма как да си набавят суджук служебно , няма служебен автомобил и храна в ресторанти за чужда сметка , та затова им дават повечко , да не им наранят крадливите душици

Дебелана говори на скелетите от концлагера за справедливост!?!

Хайде сега следващата стъпка - на всички по една минимална работна заплата - да имат да си харчат. Като в САЩ и Великобритания.

г-жо Сачева, всички знаем, че цял живот сте се стремите към този пост, сама го казахте. И сега когато го имате, изобщо не ви е грижа за бедните, за пенсионерите, за соц. слабите и тежката зима. Единствено ви пука за властта. Раздавате пари във всички посоки, няма значение, че се вземат заеми, че дефицита ръсте, единствено смисъл има властта на всяка цена. ОСТАВКА!

Я по-кротко пич. Сегашната пенсия колко % от последната заплата, на която са те осигурявали? Ако е над 40% знащи си спечелил от тотото и няма за какво да мячиш. Ако имаш проблем - сериозно - търси си работа. Все още намат хора дори и на 70 г. ПС. Аз вероятно няма да доживея да получа въобще пенсия. Така че МЛЪКВАЙ !!

Всъщност единственото, за което става милата, е да прави сви..рки. Не и казвайте, че ще вземе да се обиди...

Това същество от какъв пол е? Затова ли искаше да приемем Истанбулската конвенция?!

Копуват се ИЗБИРАТЕЛИ, това се постига с тези мерки! ОСТАВКА ВЕДНАГА!!

Някой думи, като думата СПРАВЕДЛИВОСТ се използват само предизборно. Сачева, събирай си партакешите, осинови си едно дете и го отгледай- поне да знаеш защо си се родила на тази земя.

сачева, часовника отброява последните секунди на вашата хайка. Ние никога няма да те забравим. Оттук до девето коляно, ти и роднините ти сте проклети бял ден да не видите, болест да не ви прескочи, съд до дупка за всеки лев изгрухтян, никога сън да не ви хване от болки и съвестта ви внезапно да се върне и остро да се вклини в съзнанието ти и да крещи ВИНОВНА СЪМ за ЗЛОТО КОЕТО САМА СЪЗДАДОХ

Не те е срам да говориш с клетви. По този начин не се отличаваш от хората, които плюеш. ПОМНИ, клетвите се връщат при този, който ги е изрекъл! Имай страх от БОГ! Греховно е да се говори така. Заради омразата между нас българите винаги ще си останем най - бедни и изостанали. Бог не иска хората да се мразят.

Тази ни говори за чувство за справедливост, една друга ни гореше за усещане за корупция. Само чувства и усещания в тая държава - храна за душата, не за тялото.

Много противна физиономия има тази от снимката

Крайно време е Р Радев да си подаде оставката и да поеме отговорност за действията си и последствията от тях #оставка

ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА

Нормални е ГЕРБ да се грижи за тъмнокожите си избиратели и паветата ум.

как така ная пача ще взима от данъците на бедните и ще ги дава на децата на богатите които тънат в разкош тая трябва да бъде съдена , купуват си време

Добавки трябва да се дават само на бедните. Това е социално справедливо.

Защо БНТ,Нова ТВ,канал 3 и др.сателитни мутренски производни,ни облъчват с долнопробна и лъжлива пропаганда,по 24 ч. в денонощието? БНТ е държавна ТВ,финансирана от данъкоплатците,а не от чекмеджетата на толупа,да гледам само престъпници премиери и министри от бандитското ЕООД - ГЕРБ.

Запитана от журналистка от БНТ тази щедрост на ГЕРБ да дават детски месечни добавки на всички семейства с деца, без значение на доходите им, опит да се потушат протестите ли е, или начало на предизборната им кампания, Сачева отговори, че не е нито едното, нито другото, а мярка срещу пандемията.

Модерна държава се прави с данъчни инструменти, а не с подаяния! Съд и уволнение за това същество!!!

И според теб тези, които имат доход повече от 410лв. на член от домакинството са богати, така ли??? Аз пък искам и моето дете да взема детски и не съм богаташ. А ако на бедните децата ходят пет за четири на училище и не са възпитани добре /познавам много такива родители и деца/ или пък само ромчета ли трябва да вземат детски? Моята дъщеря е отличничка, опитвам се да я възпитам като добър човек и гражданин и видиш ли, щом доходът ни е над смешните 410 лв. на човек, тя не заслужава да ги взема. По коя идиотска логика. На всякакви гледаме да не дискриминираме чувствата - роми, джендъри, не знам какви си, а точно с децата се отнасяме дискриминационно. Това е идиотско и не е нормално. Слава богу, че тази несправедливост вече няма да я има, въпреки че дъщеря ми вече е на 16 и половина години. И пак повтарям, не съм нито бизнесмен, нито богаташ, а служител в държавна администрация.

БОРИСОВ....ДАВА ПО 50 ЛВ НА ПЕНСИОНЕРИТЕ

Смях без спир ! Чувство за справедливост и ГЕРБ ! ОСТАВКА !

Нищо справедливо не виждам в парите, които ми взимат ежемесечно и после ги раздават на околните примати.

Кръстосали жаба със смок - ето резултата!

Единствено вас НЕ засяга защото просто повече набъбва краденото в джобовете ви ама както собствения си проспеитет го слагате на българите така и тази поредна криза задълбочена от вас гледате да я пробутате че ''засяга''и вас..

Само се питам такива като тая с големите доходи и бонуси на чужд гръб как точно ги ''засегна''пандемията че ''нямат'' пари да си гледат децата????