Сачева за надбавките: Кризата засяга всички, но постигаме чувство за справедливост

Увеличаването на максималната пенсия не е задължително да е обвързано с увеличаването на максималния осигурителен доход, каза тя

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И не ми говорете че това е политиката на ГЕРБ и колко сте загрижени за хората! Ако не бяха протестите бихте ли ги дали? Бихте ли дали по 50лв на пенсионерите? Бихте ли ..... ? Или щяхте да ги слагате по чекмеджетата в спалнята, да купувате апартамени , жени..... ? Власта е опиат и трудно се отказва !!!

Единствено вас НЕ засяга защото просто повече набъбва краденото в джобовете ви ама както собствения си проспеитет го слагате на българите така и тази поредна криза задълбочена от вас гледате да я пробутате че ''засяга''и вас..

Кръстосали жаба със смок - ето резултата!

Нищо справедливо не виждам в парите, които ми взимат ежемесечно и после ги раздават на околните примати.

Смях без спир ! Чувство за справедливост и ГЕРБ ! ОСТАВКА !

БОРИСОВ....ДАВА ПО 50 ЛВ НА ПЕНСИОНЕРИТЕ

Модерна държава се прави с данъчни инструменти, а не с подаяния! Съд и уволнение за това същество!!!

Запитана от журналистка от БНТ тази щедрост на ГЕРБ да дават детски месечни добавки на всички семейства с деца, без значение на доходите им, опит да се потушат протестите ли е, или начало на предизборната им кампания, Сачева отговори, че не е нито едното, нито другото, а мярка срещу пандемията.

Само се питам такива като тая с големите доходи и бонуси на чужд гръб как точно ги ''засегна''пандемията че ''нямат'' пари да си гледат децата????

Защо БНТ,Нова ТВ,канал 3 и др.сателитни мутренски производни,ни облъчват с долнопробна и лъжлива пропаганда,по 24 ч. в денонощието? БНТ е държавна ТВ,финансирана от данъкоплатците,а не от чекмеджетата на толупа,да гледам само престъпници премиери и министри от бандитското ЕООД - ГЕРБ.

Добавки трябва да се дават само на бедните. Това е социално справедливо.

как така ная пача ще взима от данъците на бедните и ще ги дава на децата на богатите които тънат в разкош тая трябва да бъде съдена , купуват си време

И според теб тези, които имат доход повече от 410лв. на член от домакинството са богати, така ли??? Аз пък искам и моето дете да взема детски и не съм богаташ. А ако на бедните децата ходят пет за четири на училище и не са възпитани добре /познавам много такива родители и деца/ или пък само ромчета ли трябва да вземат детски? Моята дъщеря е отличничка, опитвам се да я възпитам като добър човек и гражданин и видиш ли, щом доходът ни е над смешните 410 лв. на човек, тя не заслужава да ги взема. По коя идиотска логика. На всякакви гледаме да не дискриминираме чувствата - роми, джендъри, не знам какви си, а точно с децата се отнасяме дискриминационно. Това е идиотско и не е нормално. Слава богу, че тази несправедливост вече няма да я има, въпреки че дъщеря ми вече е на 16 и половина години. И пак повтарям, не съм нито бизнесмен, нито богаташ, а служител в държавна администрация.

Нормални е ГЕРБ да се грижи за тъмнокожите си избиратели и паветата ум.

ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА

Много противна физиономия има тази от снимката

Тази ни говори за чувство за справедливост, една друга ни гореше за усещане за корупция. Само чувства и усещания в тая държава - храна за душата, не за тялото.

сачева, часовника отброява последните секунди на вашата хайка. Ние никога няма да те забравим. Оттук до девето коляно, ти и роднините ти сте проклети бял ден да не видите, болест да не ви прескочи, съд до дупка за всеки лев изгрухтян, никога сън да не ви хване от болки и съвестта ви внезапно да се върне и остро да се вклини в съзнанието ти и да крещи ВИНОВНА СЪМ за ЗЛОТО КОЕТО САМА СЪЗДАДОХ

Не те е срам да говориш с клетви. По този начин не се отличаваш от хората, които плюеш. ПОМНИ, клетвите се връщат при този, който ги е изрекъл! Имай страх от БОГ! Греховно е да се говори така. Заради омразата между нас българите винаги ще си останем най - бедни и изостанали. Бог не иска хората да се мразят.

Крайно време е Р Радев да си подаде оставката и да поеме отговорност за действията си и последствията от тях #оставка

Някой думи, като думата СПРАВЕДЛИВОСТ се използват само предизборно. Сачева, събирай си партакешите, осинови си едно дете и го отгледай- поне да знаеш защо си се родила на тази земя.

Копуват се ИЗБИРАТЕЛИ, това се постига с тези мерки! ОСТАВКА ВЕДНАГА!!

Това същество от какъв пол е? Затова ли искаше да приемем Истанбулската конвенция?!

г-жо Сачева, всички знаем, че цял живот сте се стремите към този пост, сама го казахте. И сега когато го имате, изобщо не ви е грижа за бедните, за пенсионерите, за соц. слабите и тежката зима. Единствено ви пука за властта. Раздавате пари във всички посоки, няма значение, че се вземат заеми, че дефицита ръсте, единствено смисъл има властта на всяка цена. ОСТАВКА!

Хайде сега следващата стъпка - на всички по една минимална работна заплата - да имат да си харчат. Като в САЩ и Великобритания.

Дебелана говори на скелетите от концлагера за справедливост!?!

Красавицата, която изяла звяра

Цачева, плашиш внука.

Какъв е този ококорен урод? Какво ни обещава?

Светло бъдеще ви обещавам

Как се гаврят журналята с показването на тази разплъокана физиономия.

За тези,които не знаят:пенсиите,са изчислени на база осигурителен даход от 2009г. -398лв.Всяка година ги увеличават символично,вместо да ги ПРЕИЗЧИСЛЯТ!2020г. осигурителния доход е 1070лв.

Я по-кротко пич. Сегашната пенсия колко % от последната заплата, на която са те осигурявали? Ако е над 40% знащи си спечелил от тотото и няма за какво да мячиш. Ако имаш проблем - сериозно - търси си работа. Все още намат хора дори и на 70 г. ПС. Аз вероятно няма да доживея да получа въобще пенсия. Така че МЛЪКВАЙ !!

Има ли един нормален в този съвет наречен министерски ?

Пенсиите между 300 и 369 да се увеличат с 10%. Пенсиите между 369 лева и максималната да се увеличат с 5%. Максималната се увеличава с около 20% Колко ли трябва да си тъп и ограничен да предложиш такъв загорял миш-маш?

е тея с максималните пенсии са много чувствителни , вече няма как да си набавят суджук служебно , няма служебен автомобил и храна в ресторанти за чужда сметка , та затова им дават повечко , да не им наранят крадливите душици

погледнала се в огледалото и си казала: - Хак му е на моя

тая от кой сливи беше кърджалииска, смолянска ?

Сачева, "чувството за справедливост" е като "усещането за корупция" и не върши никаква работа, душко!

Каква омраза и отвращение струи от това същество с воня на лучена яхния с гранива лой

е интелигентна жена! Говори аргументирано, спокойно и не отхвърля критиките. Това тези, за които говори Иво Христов надали ще го разберат.

Мда, интелигентна и обрана е. Не може да й се отрече, че с еднаква жар плюе и защитава Шайката. Сачева, А. Тодоров и Т. Биков са от една и съща партия - НА ИНТЕРЕСЧИИТЕ.

Всъщност единственото, за което става милата, е да прави сви..рки. Не и казвайте, че ще вземе да се обиди...

Скрийте я тая бе герберасти, не разбрахте ли че колкото повече показвате ПКП-та и всякакви подобни крокодили не е във ваша ползва, особено когато тази е говорила против тиквите 2013г.

Д. Сачева: "Ще постигнем ЧУВСТВОТО за справедливост и че държавата е на всички." Преведено за инфантили - в държавата ИМА справедливост, но Шайката ще поработи върху ЧУВСТВОТО за справедливост. На практика - ДЕФИЦИТЪТ в ДОО е приблизително 5.5 МЛРД. ЛВ; За 9 месеца Шайката взе 1.2 МЛРД. лв. дълг на вътрешния пазар; 5 МЛРД. лв. на външния и е одобрен заем от 1 МЛРД. лв. от ЕС: "Заемът ще е в размер на 511 млн. евро. Максималният срок за погасяване на задължението е 15 години. За да получи средствата, страната ни издаде гаранции по инструмента SURE в размер на 107,5 млн. евро. Засега не е ясно каква е лихвата." ... В РБ трябва да има избори на 6 месеца, та политиканите да се сетят за ЧУВСТВОТО за справедливост...

Ще постигнем чувството за справедливост и че държавата е на всички. / няма да постигаме поне малко справедивост , а само да чувстваме че я има . А знаеме че държавата е за всички , от нас сваляте кожи ,за да се угоявате ,и да чувстваме че това е справедливост ? е как да стане

Браво на правителството . За това народа ги избира и отново ..и отново..и отново..

след ;видимото управление ; дойде по ;малкото зло; , сега какво ще е ? ;голямото зло; щот нямате избор ?

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!!! Взе да ви пари под опашката и започнахте да развързвате кесиите, а?

Мазна свиня, няма да ви се размине, клептоманска измет!

Типична лаладжийка, бръщолеви тъпизми и произволни числа, затова никой не я иска, а си кротна на нивото в ГЕРБ при другите тъпаци