С голям интерес и уличен протест откриха изложбата, която взриви дипломатически скандал с Русия

Посланикът Анатолий Макаров заяви, че българският народ с радост е посрещал войските на Червената армия

Обратно в новината

Коментари - С голям интерес и уличен протест откриха изложбата, която взриви дипломатически скандал с Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Посрещал е щото не е знаел какъв yй го чака.

Точно това е идеята на изложбата - да ни раздели и поляризира. И понеже сме шарани, дето се ловят на гол бастун без стръв - клъвнахме безотказно!

"С голям интерес... " Кой може да прояви интерес към подобно активно мероприятие ?! Това е пошла гавра с България и с българите!

НА тази дата преди години руснаците ИЗЛЪГАХА, че са ни ОСВОБОДИЛИ, след като ние бяхме на страната на Германия. Не сме изстреляли нито един куршум с/у тях и въпреки това ни олекотиха с няколко тона злато и 15 000 офицера.

Само недобити сволочи от народната власт турски мекерета ,кирияк стефчовци ,поп кръстювци и геметовци са отвън!

"Атмосферата в залата на културно-информационния център беше приповдигната, като се чуваха възгласи "Ура!", а на трибуните се вееше руското знаме"...

Руски масажен кабинет. Портрет на Сталин естествено. Под него надпис за предлагани услуги: ОСВОБОЖДАВАНЕ, цена: 45 години.

ти малоумен ли си бе???? Ние бяхме на страната на германците!!!!! Я марш да четеш история.

Чети малко история, тъпанар с тъпанара. Не само тази писана от болшевиките след 44-та година.

Осигурен е подробен снимков материал на руската пета колона. Българските и съюзните служби работят

Забравили са да допишат последния абзац: "След като поднесоха цветята всички представители на БСП псетиха негово превъзходителство посланика на руската федерация в покойте му, един по един. Кофата с възелин стоеше отпред. Всички излизаха с приповдигнато настроение, накой дори си свиркаха. Имаше и уважени по френски."

А отвън са били БЗНС и ДОСТ. Това казва всичко. Щом Лютви Местан е против, значи случващото се вътре е полезно за България.

о-о-о-о Лютвито пак изпълзя, пак пропусна знака "Стоп", и останалите мекеренца - голям "протест", също като макетата в Австралия - все ни купуват и ние все се продаваме, при това евтино.

Благодарим на Русия, че ни освободи от фашизма и ни спаси от плановете на Чърчил за УНИЩОЖЕНИЕ!!! Половин София беше срината от САЩ и Англия!!!! Ако не беше Русия - сега нас нямаше да ни има!!!!

имаш предвид ДОСТ may be

Така ни освободили че първо отмъкнали златния резерв и архивите.после започват убийствата и репресиите.сега продължават с провокациите. СССР изкара 70 години,възраст повече от смешна за държава.сегашна остатъчна русия ще изкара значително по малко

Антибългарският и антируският протест са водени от мекерето Николай Ненчев и бебеубиецът Лютви Местан, който би трябвало да е в затвора. Какво повече да се допълни...

Жалба пише жална България, жалба пише до силна Русия: -Вала тебе царе Александре, -Вала тебе наше ясно слънце, я си ела назе да отръвеш, турци са ни народ поробили. Стига нази турци са мъчили, турска сила - българска неволя турски ръце, а български мъки... трудни жени, они распирали, мъжки деца на маждрак дигали, стари ора боси трънье връли, търне връли и сълзи ронили. Написали тая жална жалба, писали я със кръв от детенце, турили я коню у подкова, па са пошли за Русия да идат одили са три години време най- после са Русия стигналье. Па разковал на коню подкова, та извади тая жална жалба. Жалба чети цар Александър, жалба чети, дребни сълзи рони. Та изпратил тая силна войска, руски конье Дунав препливали, руски войски Плевен град стигналье, България от робство отървалье..

от какво ОСВОБОЖДАВАНЕ??? От 45 тона злато ли?

Руски масажен кабинет. Портрет на Сталин естествено. Под него надпис за предлагани услуги: ОСВОБОЖДАВАНЕ, цена: 45 години.

Иди до там. Местан може още да е там, да раздава чалми...

Имало е скандал, значи някой е присъствал за да го започне. Значи е имало и интерс. Големината е нещо относително.

Сега и ти не ми казвай, че СССР ни е освободила ВСВ! Аман от идиоти бе. И още нещо. Ако моя дядо е спасил твоя дядо - длъжен ли си да ми лижеш на мене задните части както го правиш в момента на сегашните руснаци?

Днес, 09.09.2019 г. е Голям Ден, защото дават пенсиите. Това е благодарение на нашия пръв държавен и партиен ръководител другаря Бойко Борисов.

е сега златото го отмъкват новите ти приятели и те лъжат,че ти плащат соросоидче.

Само вижте кой протестира,срам и позор...

Това до Сталин и СССР ли е писано? Или до дядото на ЗАСТРЛЯНИЯ руски Цар Николай? СССР и Ленин убиват Царя освободител! Какво е тази ГАВРА с руското царско офицерство и памата на руския цар? АМАН ОТ КОМУНИСТИ! РУСИЯ ДА!!! СССР и комунистическа русия НЕ!!! Да срутим паметника на Альоша и по добре да има паметник на падналите руски ЦАРСКИ офицери, БЕЛОГВАРДЕЙЦИ!!! Аман от ТЪПИ КОМУНИСТИ!

Подобни изложби имаше в цяла Европа,но никъде нямаше подобен цирк.

„О неразумни и юроде! Защо се срамуваш да се наречеш българин и не четеш, и не говориш на своя език? Или българите не са имали царство и държава? Толкова години са царували и са били славни и прочути по цялата земя и много пъти са взимали данък от силни римляни и от мъдри гърци. И царе, и крале са им давали своите царски дъщери за съпруги, за да имат мир и любов с българските царе. От целия славянски род най-славни са били българите, първо те са се нарекли царе, първо те са имали патриарх, първо те са се кръстили, най-много земя те завладели. Така от целия славянски род били най-силни и най-почитани и първите славянски светци и просияли от българския род и език, както и за това подред написах в тая история. И за това българите имат свидетелство от много истории, защото всичко е истина за българите, както вече и споменах.“ „История славянобългарска“ (1762)

Ами ти бе мекеренце, защо лижеш задните части на новите ви задокеански приятелчета които и визи не ви дават дори?

Защо съюзниците на СССР през ВСВ не организираха алтернативна изложба в посолствата си с тържествената заря, която организираха над София пре 1944г?

Пак ли цивриш за вибраторите на рада дълбоката ,джендю?

Според вас излиза, че Русия ни е освободила от всичко? сигурно е така- Освободи ни също от българската интелигенция, от целия парламент, който беше екзекутиран, както и от свободата на изразяване и пътуване, както и от частната собственост. Пропуснали сте да го споменете!

"българският народ с радост е посрещал войските на Червената армия"...тоя е някакъв болшевишки наместник, изживява се като посланик на СССР в страна от Варшавския договор?

явно не можеш да отговориш на въпроса ми.

Пайда, нали си се настанил в западните ценностни публични домове и миялни, за какво ревеш още?

А ти се изживяваш като соросоидче в Карлуково.

И кои протестират, вечно губещата партия БЗНС и турците.

Ако само бяха минали и заминали, нямаше да има проблем. На 9.09. е извършен един очакван и логичен преврат с очаквано и логично преминаване на руската армия през България. Проблемите на БЪлгария идват по-късно, след разпределението на териториите по зони на влияние и наложеният от СССР режим. Съответно традиционния български слугински манталитет на вярност, безгръбначие и простота, води до унищожаване и на малкото наличен национален, културен и независим дух и бързата му подмяна с догмите на новата религия в нейните уродливи форми. Така или иначе мислейки за онова време, трябва да си даваме сметка, че живеем в не по-малко абсурдно време и нашите потомци ще се чудят как сме търпяли подобна диктатура на простотията, невежеството и лъжата.

глеам по снимките перуката Ненчев ( известен ямболски пуцаджия и крадец) и разни други недоклатени много здраво могат да покопая за благото на страната нейде на новата АЕЦ например))))

Пиша ти от Плевен, драги Ванка. Помниш ли кагда пришол със танка? Беше млад, но се държеше мъжки. Зарази семейството ми с въшки… Взе на мама златните пендари и дори галошите ми стари. Помниш ли, как кушаше картошки? Наконец забърса три кокошки. После си преспал със какa Сия и изпил си всичката ракия. А след време чухме и мълвата, че си гръмнал тате във главата! Длъжен бях да те обичам, Ваня. Даже кръстих дъщеря си Маня. Залъкът си давахме насила на Русия – тая дива сила. После цели девет петилетки грабихте уран и руди редки. Грабихте и жито, папироси… Зарад тебе ходим голи-боси! Дружбата ни беше “свята”, “чиста”. Ние всички хранехме танкиста. А пък ти ни пазеше със танка и ни взе последната луканка… Пазеше и немците, и чехите. Ние тук възпявахме успехите. С паметник стърчиш ни на главата и скверниш небето и земята.

Нямат време от лапане на българското злато и всичко що е останало.

ТОВА Е НЕПИСАНА ШОПСКА НАРОДНА ПЕСЕН ОТ 19 ВЕК ,ИЗПЪЛНЯВАНА ОТ НАРОДНАТА ПЕВИЦА СЛАВКА СЕКУЛОВА И ПРЕДАВАНА ОТ ПРАБАБИ ,НЕ Е ПИСАНА ОТ НПО,ОТВОРЕНО ОБЩЕСТВО И ДАЙ БЪЛГАРИЯ ЗА ГРАНТОВЕ!

точно 5 норми че изпълни като го погне Газдов

Болшевишка подлого, марш в сибирските тресавища, какво си виснал в България?

Честит Празник Българи!!!! Ракията е охладена, наздраве, и разбира се ще почетем хилядите загинали партизани и ятаци за освобождението на България от фашизма!

Дира ще ни информирате ли най накрая за ареста и разпитите на русофили в София, определени по гешефтарски като ''работещи за други държави'' понеже такова им е било сдружението????? Правите са на глухи и слепи с надеждата че никой няма да разбере поредната глупост...Къде е филмопроизводството на мвр как хаваща и арестува ''шпиони на Русия''???? Там беше мястото на излижбата с кадри дето не малко хора ги знаят, немалко са чували това от по възраст ните си близки очевидци на това време... Не се гаси туй що не гасне гое казал поета ама де толков акъл в днешните подлоги..

Като ви гледам какви нещастници са ви освободителите ви от фашизма и капитализма, такива нещастници сте и вие самите

че кава изложба ..на бомбардирана София може би? кат си недоклатен на времето не дращи тук

Българите са глупав народ, това още Чърчил го е казал.