Рязко увеличаване на бежанците към ЕС през май, регистрира Фронтекс

През Западните Балкани са преминали над 6900 души, което е годишно повишение от над 50 на сто

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да идват и да се заселват, опразнена България има нужда от млади и качествени хора, които да облагородят прокаженият ни , ялов ген. И това ще стане така или иначе, природата празно не търпи.

Ние си имаме достатъчно дебили, за какво ни е ново зареждане ?

По- добре опразнена България отколкото пълен Лондонстан или Паристан.

Не трябва да ги пускаме!

Нали има расизъм и дискриминация ....да си стоят по къщите ..не ни трябват.....идват и ни казват как да живеем....гадни примати....

у вашата къща може да подобряват гена ви колкото искат. Но в България не. Добре,че броя на тупаните като вас е нищожен.

Нормално - по-топло, влажно време и кърлежите се увеличават.

Да броят колко нелегални влизат в ЕС.Имитират работа

За млади, млади са, но твърде некачествен генетичен материал. Точно природата се стреми да изтреби тази напаст. но има дебили които се въпротивяват на нея и резултатите са видими

Качествени хора,няма да бягат от домовете си.Само се размножават,мързеливи ,неграмотни повечето от тях,но лудият шорош има план.Инвестираи в страните им ,не ги рушете и вместо в китай да наливайте,създайте работни места в тези вече разрушени страни ,а не да ги карате да бягат.Та нашият ген е оцелял 1300г.ако познаваш цифрите,шизо

Толкова са незаконно влезлите, с колко от тях са настанени по държави легално? Май е като с дрогата, хващат определено количество , за да отчитат дейност, с тонове преминава свободно.

Тия идват и превземат Европа без война,утре ще са на улицата и ще протестират срещу расизма,ще мародерстват и съсипват Европа,ще искат хиляди права ,а няма да работят и учат... Спрете тая напаст!

Европейците в Европа не могат да се движат свободно, а тази напаст може да пресича граници без проверки и без карантина.

Тия що не си седят там където са родени? Или се мъкнат в Европа да искат права

Те са бъдещето, фашистите може да пищите и да се мятате в безсилие. Природата изчисъва яловите и прокажените като нас, за сметка на плодовитите и адаптивните.

Абе те паразитите са много плодовити и адаптивни, но винаги живеят на гърба и за сметка на другите, сам паразит не може да съществува!

Както вече ВСИЧКИ се убедиха, тези маймуни не подлежат на дресиране!! Както и циганите! Напълно БЕЗПОЛЕЗНИ за обществото ПАРАЗИТИ! Искт да си живерят както в 15-ти век, но в държавите които с много труд са постигнали това, което мюсюлманите искат да заграбят на готово.

Баш пък през май когато всичко беше затворено да ''преминават'' такива ????Чудя се и от къде са тези стотици хиляди навлеци из Европата като по толкова годишно прииждали...

99% ОТ БЕЖАНЦИТЕ БИЛИ ЛЮБИТЕЛИ НА ВОДКАТА, НО ТАМ ОТ КЪДЕТО ИДВАЛИ , ТЯ БИЛА ВЕЧЕ СВЪРШИЛА

Когато те поканят няма как да откажеш а меркелката не веднъж ги кани и обещава блага и права че с чужда пита най добре се прави ''помен''...

Абе не сме много ялови. Ето на, аз преди време, бях много пиян и наебах една циганка. След 9 месеца се роди ти.

ги спира,защото ако се опитате да ги спирате,ще почнат да крещят че "не могат да дишат"

МИСЛИШ, ЧЕ ЩЕ ПРАВЯТ В ЕВРОПА ? ДА НЕ МИСЛИШ, ЧЕ ЩЕ ТИ РАБОТЯТ? ТАЯ ДЪЛБОКА СХЕМА ДЕТО Я МИСЛИТЕ ТРАНСЦЕНДЕНТНИТЕ ЕГИПТОМАНИ, НЯМА ДА ВИ ИЗЛЕЗЕ

Гледайки протестите в Западна Европа и САЩ, там очакват мигрантите с отворени обятия. Ние ще ги пуснем да минат транзит :)

Стига с тия бежанци, бе. Икономически мигранти и терористи - това са. Нека почнем да наричаме нещата с истинските им имена.

Нали Бойко построи непроходима ограда на границата!!! Как тогава преминалите нелегални мюсюлмани от Азия и Африка са се увеличили двойно? Или се усвоиха едни милиони европари по личните сметки, а оградата прилича на стобор на турска кочина за свине

Правилното название е “нелегални емигранти”

Любители са на дебели християнски членове. Да им порят косматите азиатски дупета

това трябва да се спре!!!

Целта на бежанците е Западна Европа. Никой няма да идва в България, няма какво да се притесняваме. Западна Европа иска да замести такива като нас от Източна Европа с бежанци. Защото ни сме пълни олигофрени и по-добре бежанци, отколкото да се занимават с такива дебили като нас

Грешка е вече да се нарича ЕС новото име трябва да е АС /арабски свят/ отдавна там има всичко но не и европейци всякакво паплач но не и бели погледнете белгия,германия,англия и ще разберете единствено холандия де се държи все още на положиние

И никой нормален бежанец няма да остане в българия щом за последните 30 години всякаква измет в управлението /псевдо демократи от БКП успяха да изгонят децата ни немили недраги да си скитат за насъщния по чуждите държави но има един отгоре де гледа той незабравя и непрощава

Ами докато само ги броим, естествено че ще се увеличават...

За европейците забрана да пресичат граници, за мигрантите - разрешено.

Ето, че сороското Фронтекс увеличи броя на мигрантите. Ми нали затова са там, да ги спират, а не да ги броят и пускатщ? Нали има и корона вирус ? Европейците стоят затворени, Европа уж парализирана, а мигранти минават европейски граници, а нащите уж пазачи от Фронтекс ни съобщават, че стават все повече... Както и се очакваше. Както прогнозира и Орбан. Тежко ни и горко !

Не завиждам на децата ви... Белите роби, изнасилвани и клани от всякаква паплач от диваци и примати. Чудя се на акъла на тези, които се множат, предвид "светлото" бъдеще, което все по-ясно се очертава..

Бежанци НЯМА.. НО ако някакви башибозуци- араби и негри нападат Европа, требва да ги трепят още на турската граница.

По-полека... Ти, ако си дебил, повечето източно европейци бачкат робски труд срещу мизерно заплащане. Изключвам паразитиращите мангали. А относно как да сме спокойни, щото искали Западнала Гейропа... Много скоро там като се напълни, ще предпочитат и у нас, вместо обратно. А у нас ще бъдат още по озлобени, щото няма да им е така платено и ще ни отмъщават. Светло бъдеще ни чака. Изобщо Европа потъна.

Отдавна...Вече е късно.

Спите ли европейски дебили?

Гнусен болен либерастки мозък... Пфу, ходи живей при цигани, черни, араби, кат си такъв широко скроен.. Или и ти си мангал ?

А бе ние сме много по-зле отколкото бежанците. Има си причина Западна Европа да предпочете бежанци пред източно-европейци. Ние сме най-лошата опция за всяка държава

не мога да разбера Фронтекс някаква статистическа агенция ли са

Най- вече майки ти, че е родила такъв безродник.,

След короната,това ли ни чака,да храним паразите ,а европейски граждани да мизерстват.КОЛКО ДАДЕ НА МИЗЕРСТВАЩИТЕ ПЕНСИОНЕРИ У НАС.ТИЯ ОТ ЕС СА С БОЛНИ МОЗЪЦИ,ПРЕНЕБРЕГВАТ СИ ДАНЪКОПЛАЦИТЕ ,А ИЗДЪРЖАТ ХОРА ОТ ДРУГ КОНТИНЕНТ.ДО ГУША НИ ДОЙДЕ ОТ НЕНОРМАЛНИЦИ,ПРОКЛЕТИ ДА СА.С БЕДНОТИЯТА ЩЕ НИ УБИЯТ,НЕ СЪМ КОМУНИСТ,НЕНАВИЖДАМ ГИ ,НО И ЕС НИ МАЧКА

Чудя се няма ли да прогърмят по тези паразити, да по напълнят задниците барут, пък да видим дали ще прииждат паразити мръсни! Черни, араби, и всякакви станци се обгрижват сякаш те са икономическата сила, сякаш плащат данъци, сякаш сме им длъжни. Тоя Сорос да си озапти финансирани те от него право защитни организации, че да не се намери някой да финансира не право защитни формирования!

по-тъжно е ! не просто спят, а се мъкнат с мангалите и паразитите от всички страни, да трошат и вилнеят, щото блек лайвс маттер, blm, а животите на европейците и данъкоплатците вълци ги яли!!!

Като предпочитали бежанци пред източно европейци, защо не накараха арабските паразити да им берат ягодите и аспержите, а по спешност си вкараха "гадни" източно европейци, и то посред пандемия...????? Айде, мислете малко поне логично... Източно европейските бели роби им бачкат тежкият и ниско платен труд, а те щедро отглеждат и хрантутят всякаква чуждоземна измет, довлякла се от на майната си... Европейци дискриминират и унижават, не им пука, че са на границата на физическото оцеляване, но иначе много загрижени за милиардите скакалци, които приемат от Африка и Близкият Изток и които идват само да паразитират и да повишат престъпността. Докато европейците гладуват и стават все по-бедни и мизерни. Гнусни либерастки боклуци !

Така е редно. Щом се нарушават държавни граници, заслужен куршум. Но това противоречи на сатанинските планове на болните либерастки мозъци за " спасяване на всякаква паплач" и довличането й в Европа. Крайната цел е унищожение на европейската цивилизация и европейските нации, изобщо на бялата раса... Няма по-гнусно нещо от неолиберал-фашизма, който упражнява геноцид над бялата раса.

Белите наследници на Юда нямат край... Това е толкова подло, малоумно и дебилно да вървиш срещу себе си. Толкова ли се мразят тези болни либерастки мозъци ?