”Ryanair” отмени 22 полета от София до Лондон и обратно

Нискотарифната авиокомпания "Ryanair" публикува на сайта си пълен списък на полетите, които ще бъдат отменени до 28 октомври от и до България. Те са общо 22.

Обратно в новината

Коментари - ”Ryanair” отмени 22 полета от София до Лондон и обратно | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Коппенсации до дупка.съдете ги гадовете.да се научат как се прави.ако щат да си отзоват отпускарите,че да им е по-евтино.подиграват се с хорат-бойкот за такива

Човек е роден да пълзи, а не да лети..

Че тези авиолинии започват да издъхват. Wizzair, Ryanair. На тези пък отпуските на пилотите им били объркани. Айде бе! Шараните са из блатата!

ТОВА Е КОМПАНИЯ НА ИРЛАНДСКИ ИЗМАМНИЦИ....ТАКИВА СА ИРЛАНДЦИТЕ-АГРЕСИВНИ СЕЛЯНДУРИ И ЛЪЖЦИ!!!

Айде бе!ще върнат парите или друга дата за полет?я по 400-600 евро на пътник!а хора които имат друг полет след това или участват в събитие,хотели и изобщо за каквото се сетите?конпенсации до дупка!

на всичките престъпници и глупаци, дето се позволили да съсипат редовните линии и дадоха Балкан на мутри.

съсипаха редовните линии от и до София и сега си тръгват... щото не могат да поддържат ангажимент редовно и точно- такива спекуланти трябва да ги преследват, а не да им се радват

Какво значи за компенсация да си получиш обратно парите или да смениш датата? Тия подиграват ли се с хората? Веднага да ги натиснат да плащат по 400 евро на пътник както Уизеър. Ами тези хора, които имат хотелски резервации, билети за събития и т.н. кой и как ще ги компенсира. КЗП, ГВА имат достатъчно лостове, че да ги принудят на справедливи обезщетения. Веднъж съм летял с тази компания и от тогава не повторих. Всички лоу кост оператори стават по-зле от БДЖ вече.

Не става. Предупредили са пътниците от по-рано.

Но не и по-рано от 2 седмици. Предупредени са 2 дни по-рано! По закон дължат обещетение и се надявам всеки засегнат да си го потърси.