Тимошенко записана, че иска да избива руснаци

Бившият украински премиер Юлия Тимошенко казва в телефонен разговор "да застреляме проклетите руснаци и техния ръководител". Тя твърди, че записът е монтиран.

Обратно в новината

Коментари - Тимошенко записана, че иска да избива руснаци | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И аз съм готов да защитя Родината си, ако някой иска да отнеме територия от нея! Да! Готов съм! И мятам това за дълг на всеки българин! защо да не е дълг на украинец? Дайте си метка за какво става дума! За опит за противоконтитуционно отнемане на територия от Украйна! Това е ситуация, в която всяка нормална държава ще дейтва с оръжие. Даже и ненормална да е, пак така ще действа. Само Непал не би се заловил за оръжието. Браво на Тимошенко, тя е патриот!

Това не е само монтирано а е направено така че да смърди на монтирано.... Как в един записан телефонен разговор единия човек се чува от левия канал а другия от десния !? Това може да се постигне само ако записваш двама на две места и след това наложиш записите един върху друг - единия на левия а другия на десния канал. А там вече можеш да си ги монтираш както си искаш. Поне да се бяха постарали малко повече.... Смешници некомпетентни !

и сега превода е измислен - Тимошенко не е казала- КАРТЕЧНИЦА, а КАЛАШНИКОВ. "Готова съм да взема картечница и да изстреля куршум в главата на този мръсник", Не ми е ясно защо журналистите променят фактите или пък преувеничават каквото са прочели!

Нели Делчева изопачава казаното от Тимошенко! Никаде не е казано че е искала да разстрелва руснаците, а желанието и е било само в главата на Путин.

как Нелито иска Тимошенко да изстреля един куршум с КАРТЕЧНИЦА? Трябват и сензации и растяга лукума и раздува фантазията си. Лошо се е научила! Чак и руснаците искала да изтрепе, ха, ха, хей Нели! Посмали МАНГО!

Г-н Плевнелиев,Вие сте по- луд от тази луда жена.За Русиа тя е свършена.Може не винаги с Русия,но НИКОГА ПРОТИВ РУСИЯ!-Борис ЦБ

Г-н Плевнелиев,Вие сте по- луд от тази луда жена.За Русиа тя е свършена.Може не винаги с Русия,но НИКОГА ПРОТИВ РУСИЯ!-Борис ЦБ

Г-н Плевнелиев,Вие сте по- луд от тази луда жена.За Русиа тя е свършена.

Г-н Плевнелиев,Вие сте по- луд от тази луда жена.За Русиа тя е свършена.

Г-н Плевнелиев,Вие сте по- луд от тази луда жена.За Русиа тя е свършена.

Забелязвам, че украинските националисти, дето искат чист ген, ги ръководят някакви странни малцинства - Юлия Григян (Тимошенко), Аресений Яценюк, Турчинов ...

Поне си показа истинското лице!

поздрав за другарката Ю.Ти-мошенникова: "Сибир в илюминаторе, Сибир в илюминаторе, там ждут меня,.там любят меня....

Да бъде все пак обективен, не може да не отбележи, че вулгарният й неестетически задник на тази женица е напълно в унисон с нейните изявления... Този компенсаторен механизъм е отдавна известен на психоаналитиците. Братя украинци, вземете се в ръце и се осъзнайте!...

Очевидно Юлия Владимировна Григян сега има сериозни здравословни проблеми - включително и психиатрични.Редно е да се лекува.

тази крадла кож я пусна от затвора. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

САЩ и ЕС си плюха на авторитета /ако някога са имали такъв/ като защитиха такива злобни убийци като тези в Украйна, които завзеха властта и в момента си разпределят порциите! И нашият "обединител" - пръв радетел и защитник на това! И това били демократи - индивиди, които искат да избият милиони "проклети руснаци"!

ТИ демокрацията на другарката от снимката за тези думи и внушения трябва да бъде осъдена.Къде са ЕС и САЩ?

Да се правиш на палячо, всичко ти идва отръки! Справка: нашите велики политици...

Борисов все се прегръща я с Берлускони, Ердоган, Тимошенко...

Тази кучка отдавна трябваше да я гилотинират, но Янукович е един смотаняк, но никога не е късно, тази си го търси и ще си го намери....

тиМошенко1

Тази дърта мастия плаче за "Топол-М" между краката!

Топол - М е скъпо. Има едни други телефонни. Пускаш телефона, пада ракетка върху колата. Чеченските лидери ги познават добре.

Ами те така го пратиха Дудаев при Създателя!...

Стари номера!?- В България, подслушвал Цветанов а излизат записи само на Борисов?-Станишко доволен.-В Крим Русия разполага войски. Запис излиза на Тимошенко че иска да унищожава руснаци.-Путин доволен.

а теб вятър те вее на бял кон - ти много доволен...

международния тероризъм от сащ и европа (заедно с тукашните им лакеи/васали/кукли/гъзолизци гейберасти и т.н. паплач) няма никакъв срам да налага отрепки като тази шматка с неубоздан мерак да унищожава наред. напълно откачена лелка в критическата, за президент се гласеше даже, боклука му нагъл!

май си подписа политическата "смъртна" присъда... КОЙ КВОТ САМ СИ НАПРАВИ - НЯМА КОЙ ДА МУ ГО НАПРАВИ...

И тази женска невестулка Тимошенко е била шеф на Украйна....? От тази фашистка Украйна нищо няма да излезе.До две години ще избухнат по-жестоки протести от тези ,които преминаха.EС и сащ им блъскат голи надежди и малко парички ,но когато заводите им се превърнат в скрап, а селското стопанство в планово по европейски, не виждам как тези 50 милиона ще сведат глави.Евросъюза си шибна яко два таралежа в гащите Русия и Украйна.Пълна недалновидност в угода на сащ.

Да я смуче тая Европа,,,,,,,,,,-де мек велика украйна,защото целта за САЩ,-е всички АЕЦ,газоразпределителна системата на Украйна,-не се поплюват,затова хвърлят парите.Америте затова търсят дясната ръка на тази курва-Яценюк.Успех и за двамата,ама адът ги очаква и двамата!!!

и тая с козунака я поддържат "демократите" и осъждат референдума, при който 97 % каза "за" ????!!!??? абсолютна порнография и обърнати ценности...идиокрация...

Доколкото знам имаше и друг дето се канеше да трепе руснаци, ама снощи го намериха малко поистинал -та внимавай како кви ги пещиш .

Ама разбира се, че ще има записи! Това ми е толкова познато! Само се чудя защо не са ги пуснали първо във вестник "Галерия"?

Толкова съчувствах на Тимошенко,а тя била голям дзвер!Малко ни ли олъчиха с радиация навремето,та отново приканва за ядрена атака.Да не знае човек какво да мисли!

dsco@

Тимошенко да не е роднина със Сара Пейлин или демократичните лели искат да "нюкват" всичко, което не им е изгодно. Пейлин искаше да "нюква" Чехия, след атентатът на маратона в Бостън, за урок и на другите "арабски", "мисюлмански" страни. Атентаторите бяха "чеченски" "бежанци", ама ней се.

Ехе-е-е! Отде толкоз акъл в тая куха лейка, че да направи разлика между Чехия и Чечня?!? А тая Тимошенко трябва да изгние в затвора!

Вие путкинстанчетата всички си приличате по едно. Абсолютно отсъствие на мисловна дейност, нулево възприятие между реалност и измислица и 100% автопилотна пропаганда. Точно като господаря ви.

"на бодлива крава господ рога не дава" -- балгарска поговорка

jizast

Тази жена е повече мъж от много пут*вци които се пишат за мъже. С такива лидери Украйна няма да пропадне. Алкашите си спечелиха вечни врагове в лицето на украинците, поляците, българите и други европейски народи.

Тази жена /по паспорт с руски произход/ е откраднала повече държавни средства от всички български политици взети заедно. И ако не следва командите на САЩ ще лежи в американски затвор за финансови измами както "бизнес" партньора си и ще загуби откраднатите милиарди в международни банки.

jizast

Ти явно си експерт по украински криминални дела. Щом ти го казваш значи това е истината, няма начин да не си прав...

Как си позволяваш да говориш от името на българите, че и на другите народи? Бахти боклука.

Браво много добре казано. Ама путкинстанчетата са безмозъчни и няма да те разберат. Те са расли със забрана да мислят.

Внучето, добре че нищо не разбира милото, ме погледна дяволито: Бабоо, кога ще направиш един "Козунак", като на тая кака: квото изям, изям, другото, квото остане, на главата да си го носа ?

хахаха, бабо тодорке, разсмя ме :))))

тази психарка ще се яви като ябълката на раздора и заради нейните луди мераци и тези на боксера Кличко загинаха невинни хора и сега се плете поредната интрига срещу велика Русия- вета разни, санкции срещу руски депутати да не пътуват до хамериката, чунким,че са хукнали натам, нека първо американският президент да си прибере убийците и върже лудите проводници на налудничави идеи и после да се извини на Русия и света за неадекватното си поведение и постащина....

Ето с какви хора обичат да работят в ЕС, НАТО и САЩ. НАПЪЛНО съм съгласен със тълкуването на фактите. БОРИСОВ СЕ ГУШКАШЕ С ТИМОШЕНКО САЩ И ЕС ПОДКРЕПЯТ ОПОЗИЦИЯТА В УКРАЙНА, А ТИМОШЕНКО Е ЧАСТ ОТ НЕЯ. Не ни интересува справедливостта важното е руснаците да се унищожат. ЕТО ТАЗИ ЕВРОПА НЕ ИСКАМ ДА ИМА. ИСКАМ ЕВРОПА НА РАВНОПОСТАВЕНОСТТА, ВЗАИМОУВАЖЕНИЕ, ВЗАИМОПОМОЩ И СПРАВЕДЛИВОСТ. ВСИЧКО ОСТАНАЛО СА ЧЕРНИ СИЛИ

нали знаем,че краставите магарета се надушват и осмърдяват района около себе си....

Хане Путку, Ама ти съвсем си загубил образ и картина. Един път говориш ти, в същото изречение на Вие. От злоба и страх ще да е. Да не би дакелката да ти е изяла дистанционното за "достъп" до Босфор Те Ве ?

Каквото повикало, това ще се и обади.

"странна рускиня..." бащиното й име обяснява всичко.

Тази г-жа или не си пие редовно хапчетата, или трябва да предпишат нещо ново и по-силно,Толкова злоба струй от нея,че не мога да я гледам,

Нищо ново под слънцето. И тия ще ги приемаме в ЕС? Какво ги прави по-различни от обикновени убийци?

Тази жена не е нормална. Не стига, че е крала, пък и злобна. Чудовище просто, не жена! Ама приятелка на ББ? Той - горд с това.

Не случайно си я канят в Германия, лика прилика са си.

Намерих и прослушах записа в тубата. Дори да приемем че часста за 8-те милиона руснака и разстрела с атомно оръжие е манипулирана, това което остава ме кара да се притеснявам, какво би се случило, ако въпросната дама (тая с косата) отново вземе власста в Украйна. Това би трябвало да попритесни и европейските лидери, ако наистина са демократи, а не обикновенни лицемери. Или отново ще делим кучите синове на наши и чужди? За това ли ЕС харчи и нашите в това число пари?

Нещо ми подсказва, че това ще се случи с Тимошенко и с другите фашизоиди около нея. А и така ще бъде справедливо. Същото трябва да важи и за нашето ястребче - националния предател Роско Плевела и другите продажници от антуража му.

И с теб.

Не беше ли круша ??? :)

На срещата на ЕНП в Ирландия ББ е подучил криминалната престъпница Тимошенко как да се оправдае ако има записи.Гранатометчикът е споделял своя евроатлантически опит като немско-американска държанка.

Четох в украински сайт, че руски провокатори плашели хората в Луганск с ЕС, като им говорели откровени лъжи. Изброили бяха няколко от тези лъжи: - увеличаване на пенсионната възраст; - платено здравеопазване; - намаляване на пенсиите; - платено образование; - разграбване на предприятията; - увеличаване на безработицата; - високи цени на газа и тока; - бягане на младите хора на работа в чужбина... Чета и си миля, Боже какви лъжци са тези руски провокатори! Дано украинците не им се хванат!

Така де! Няма ние да сме най-бедни в ЕС.

Наистина големи лъжци. Къде по-добре е да има държавна икономика командвана и ограбвана от олигарси, един човек да командва всички, като се събуди сутрин да определя цените, заплатите и пенсиите. Младите няма да бягат защото не ги пускат, пенсионната възраст няма да се увеличи, защото няма кой да е доживее, здравеопазването ще си е безплатно докато умреш, образованието безплатно по марксистко ленински модел, безработица няма да има само малко повече работещи алкохолици. Ще пуснат в производство новите Москвичи, Лади и Волги. И да здраствует КПСС. Е това е рая.

Бе, раят не е, ама си жив. Пък на Майдана... с тая тимошенко... Или у нас - ни жив, ни умрял.

О, да - така е! Щото то, половината ново правителство в Киев и 2/3 от новите областни губернатори ама изобщо не са олигарси! Тя и самата "газова принцеса" Тимошенко изобщо си е първа беднячка! Също като Яценюк, Аваков... То и наш Чехлю изобщо няма връзка с "червените куфарчета", както и Прокопиев, двамата Герговци... ТИМ не действа в България, а в Русия и Цеко от Алеко и Цветелина са банкери в Москва, не в София, да не говорим пък за Цветан Василев... И изобщо пазарът определя цената - затова продуктите във всички магазини са на едни и същи цени (с разлика до 5 ст.). Не че ми пука, кой определя цената на боклуците, които ядем.

Ходи си до Амазонката,протече ти мозъка, на националистите в Русия в момента няма подобни,не те препоръчвам да се озовеш там,не те препоръчвам!!!!Какви СССР,-купи си повече ракия,подобре мълкни,пишеш глупости!

Когaто беше КПСС беше добре некa и укрaинците влязaт в европеиския съюз тa дa им се е...мaйкaтa кaто нa нaс и после ще търсят брaтушките!!!!!!

На нашия лясковчанин в стаята няма ли още едно легло? Много е раздразнена и ..незадоволена каката!

..недоволна каката!

Бе, гларус и прав.опис? За него е важно само ..прав!?

Реално и исторически ,всичко това са си вътрешносъветски работи,да се оправят,тук евростандартите за щастливи кокошки не работят,Крим-дело тонкое,а колкото до ядреното избиване-достатъчно е да ги замерва с павета от чернобилските улици

Препоръчвам ви да научите израза "Вие сте много, а аз съм сама!". Ще го чувате от гишетата на Пощата на Русия, "Сбербанк", Пенсионния фонд, социалните служби... всичко това вече е ваше. Поздравления. А, да. За "Сбербанк" - отново страхотно ви провървя, защото тъкмо сме в поредната фаза на пенсионната реформа. То и преди не беше ясно как се начисляваха пенсиите, а сега въобще никой не разбира - ще ги има ли, няма ли да ги има. Научете също така още два термина. КТО - контратерористична операция, и "хексоген". Важно е. Това вече наистина е важно. И в бъдеще се постарайте да избягвате местата, където се събират хора като гари, летища - гарите и летищата особено! - автогари, пазари, концерти и изобщо. На летището пристигайте поне 3 часа по-рано. Металдетектори ще има на всеки вход. С милицията по-добре не се шегувайте. Постарайте се да нямате брада. Изрусете си косите. Обръщайте си джобовете и при първо поискване давайте да ви обискират. И никога, никога не излизайте от дома си без лични документи. Не забравяйте и за санкциите от нашите международни приятели, т.е. вече врагове. Вече сте в Русия. И няколко дребни подробности: - забранени са митингите в Русия - забранено е оказването на съпротива при незаконен арест и незаконно задържане - забранени са самоопределението на нациите, излизането от състава на Русия, сепаратизмът - забранено е осиновяването на деца от чужденци - забранена е пропагандата на хомосексуалност - забранени са концертите на Мадона и "Океан Ельзи" - забранени са несанкционираните плакати - забранена е телевизия "Дождь" - до няколко дни ще ви забранят онлайн преводите на пари - в Москва цените са два пъти по-високи от тези в Киев, за всичко. И, да - у нас (а вече и у вас) е забранена продажбата и употребата на алкохол от 23 до 8 часа. Сух закон