САЩ готвят санкции на руснаци и кримчани по списък

САЩ заявиха, че ще наложат санкции на руски граждани и жители на Крим. Изготвят се списъци. Москва прие това за заплаха и нагнетяване на напрежението.

Обратно в новината

Коментари - САЩ готвят санкции на руснаци и кримчани по списък | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези, които АЩ ще накажат, са готови да умрат за своите идеали. Дали им пука за забранителния визов-печат.

Предпочитам Джим Кери пред Джон Кери.

Чернилката е продукт на някоя идиотска протестантска секта каквито са стотици в САЩ.Там пасторите-педофили промиват мозъците на хората плашейки ги с дяволи,таласъми,комунизъм и т.н.Тези църкви са основани от световният ционизъм за да се манипулира населението по-лесно. Обама не може да каже нещо по-различно защото може да хапне дръвцето като JFK.

граждани трябва да дадат отпор на своите правителства срещу посегателството и намесата им в страни извън Европейския съюз, което си е право и дело на народите, живеещи в тези страни.

ЕХООООО!

начукай му го на Обама. Страните трябва да се солидаризират и да отхвърлят американската валута. Жална им майка на великите американци тогава.

И без това американската валута е нестабилна и само на хартийка.

да прави списъци на граждани на своята държава, никой не му дава право да се бърка във вътрешните работи на суверенни държави. Егати ненормалниците. На всякъде по света те най-компетентните, най-най, а в същност най-големите окупатори.

а за албанското правителство и за шаиката на хашим тачев няма ли да има визови ограниченя че откраднаха срабска територя и активи, или те оня са по равни и демократични?

към украйнският народ !Защото не народа а една група от хора купени с много пари продават Украйна.А спасителите им от САЩ ще ги обгрижват година - две и ще ги изпратят в забвение.Русия е живяла и преживяла много та и с Украйна и без нея все ще се оправи но бог да помага на украйнският народ.

Оставете го тогава на мира!

Сръбското правителство ще поиска свикване на заседание на Съвета за сигурност на ООН заради създаването на въоръжени сили на Косово и влошаването на политическия климат и сигурността на Косово. Това съобщи министърът на Сърбия за Косово Александър Вулин. Той изрази дълбока загриженост заради влошаването на политическия климат в Косово, давайки за пример забраната за влизане на сръбски граждани в Косово. Според Вулин израстването на косовските сили за сигурност в армия трябва да безпокои цялата международна общност. "Това е неприемливо и противоречи на резолюция 1244, според която територията на Косово и Метохия не може да има армия. Това е територия под управлението на ООН и може да има само една въоръжен сила и това са силите на НАТО в Косово (КФОР).

Сърбия е готова да преглътне Косово, само и само да я пуснат в ЕС!

що си мислиш,че сърбия много са натиска за ес?това да не са ти ние? - ще преглъщат косово -как не!

Има много руснаци които си държат парите в Америка и Европа. Сега ще разберем кои от тях са лошите и ще влязат в списъка... А иначе и дъщерята на Путин живее в Холандия, дали и тя ще е от лошите?

А бе хора нещата са толкова прости! Каквото правят САЩ е правилно и демократично, демокрацията сполетя вече Ирак Косово, Либия и сега е редно да стигне и до Украйна!

Велине от 1945 год до сега са демократизирали света 1460 и кусур пъти а списъкът е дълъг Куба Панама Гранада Виетнам Корея в по ново време Сърбия много я демократизирваха Със снайперисти и Босна и Херцеговина Туй със снайперите от там е взаимствано Повод си требе зер а и демокрацията иска жертви Гръмнеш някой и друг свой и ето ти метежа готов и повод да умиротвориш Те обичат да умиротворяват големи миротворци са Ама тия руснаци ама хич не искат да се плашат и се дървят брей

САЩ ще изготвят списъци на лица..които не са удобни за тях при създалата се ситуация. На какво ви прилича това..? Та нали Хитлер преди да нахлуе в СССР също беше изготвил подобни списъци. Нима се връща Фашизма в Американски вариант 21 век..???

Американците са си фашисти вече 90 години, при тях изборите са си цирк.

Пророчеството на Слава Севр. може и да се сбъдне, ... ако проклятието нарасте още повече. Аз все пак съм имунизиран вече...

Икономическите санкции са сериозно нещо и не може да не стреснат руснаците.Украинците също налагат икономически ограничения-няма да продават на руските танкови екипажи винетни стикери и застраховки гражданска отговорност!

Абе вчера на един изискан литератор не можах да му отговоря та сега го правя. Понеже не зна къде дращи пускам отговора на дв места - на слука! По повод на катин ми беше писал да си извадя сърпа и чука от гъзъ. Аз съм се родил със сърп и чук въ гъзъ драги, посе обаче ги извадиха без да ме питат и ми кложиха на тяхно място една осемлъчева звезда, тряа да отбележа че е по остра от сърпа, някй ден мже и нея да извадят и дя ми набутат нещо друг - в гъзъ ми бърка кой как му хрумне никой не ме пита - демокрация

Руски братя смачкаите тия американски плужеци ние сме с вас.

Какво чакаш? Заминавай при тях!

Троллче, те ще дойдат у нас отново,..Спокойно, тангото е бавно, но винаги актуално

Интересно как кримчани са нарушили нечии човешки права, като протестират за човешкото и конституционна право на самоопределение. Това е чиста проба шантаж на САЩ, на базата на демагогски твърдения. Най-силно тогава майдановци са нарушили правото на хората за ред, спокойствие, законност и зачитане на човешките им права.

Ако някой е достатъчно глупав, за да си мисли за борба срещу Русия, просто трябва да си спомни какво се е случи с двамата Наполеон и Хитлер. Руснаците няма да бъдат победени. Това не е Ирак. Това не е полковник Кадафи в Либия. Това са руснаци. Те са въоръжени до зъби, те са технически грамотни, и те няма да се оттеглят и на сантиметър. Аз не вярвам, че политиците или военните ще се осмелят да заплашват да тръгнат на някакъв вид въоръжен конфликт с Русия, защото ако го направят, това ще постави началото на Трета световна война.

Именно за това трябва да сме благодарни на Горбачов!

"Ще бъдат наложени и визови ограничения на лица, замесени в нарушаване на човешките права по време на протестите в Украйна." Кери: Ако спазите това, то трябва да изселите от САЩ снайперистите стреляли по беззащитни граждани на майдана!

Пишете ,каквото искате,но американците ще се запомнят със славата на оня цар Мидас,който,до каквото се докосвал,се превръщало в злато.Точно до момента,в който поискал да яде.Та и нашите нови братя,задавиха се със златото на завладените народи.Започнаха да приличат на нас,българите,които сме известни с това,че до което се докоснем,все го разваляме.Че затова сме и братя,я.

хаха то голяма заплаха това все едно да заплашиш някой че няма да му върнеш парите защото комшията му от село му е взел 100 кв.м от двора, никаква логика не намирам в действията на сащ...тъпня

САЩ са терористична държава. Призовавам ООД да ги определи като такава и да ги постави в изолация.

Или ЕТ , по легитимно ще е ...

Не мога да разбера, отцепващите Косово и бомбардиращите Либия на какво основание претендират, че Крим бил това и онова?

"Ако президентът (Барак Обама) иска да заздрави своята позиция и да защити нашите съюзници в Източна Европа, той трябва да разреши износа на американски газ за Стария континент и да одобри всички висящи ПРОЕКТИ за изграждане на терминали за втечнен газ, заяви Джон Бейнър, говорител на Конгреса и член на Републиканската партия на пресконференция във Вашингтон по повод ситуацията в Украйна. СЕТИЛА СЕ МАРА ДА СЕ ПОБАРА !! АБЕ ДЖОН, УТРЕ ЗАПОЧВА ОТ ДНЕС!! РУСКА ГАЗ ЗА ЕВРОПА НЯМА ДА ИМА !!! КАКВО ЩЕ ПРАВИ ФРАУ МЕРКЕЛ ?? ВИЖДАМ КАК НЕМСКИТЕ ИНДУСТРИАЛЦИ ЩЕ Я ИЗЯДАТ КАТО ПИРАНИ ЗА ТЪПАТА И ПОЛИТИКА КЪМ МОСКВА КАКВО ДА СЕ ПРАВИ , СТАРИЧКА Е И НЕ СТАВА ДА СТОПЛИ МЪЖКОТО СЪРЦЕ НА ПУТИН !! ПРИ ВИДА И СТАНАЛ ДА МУ Е ЩЕ УМЕКНЕ !!

Световният жандарм отново показва нрава си. Само, че сега срещу него не е Садам Хюсеин, Кадафи или Милошевич, а сериозен опонент и всякакви тъпотии като налагане на санкиции ще срещнат реципрочен отговор.

От къде ли са тези милиони на руските и украински комунистчета/социалистчета?? И защо са в западни банки? Нали животът в Русия е по-добър?? Откраднати са от руските хора, лицемерие до бога - ужас!!

Много тъпо !

Амииии, то вече ги няма Садам, Кадафи, Милошевич....всичко по реда си!

Още малко й остана на империята на злото и бардака да смърди!

Американците както са я закъсали финансово, на колко ли съмнителни граждани с чужд произход ще запорират и конфискуват сметките.

"Преди началото на извънредната среща (на ЕС) френският премиер Жан-Марк Еро заяви, че днес в Брюксел няма да бъдат приети санкции срещу Русия, а ще бъде отправен призив към Москва да зачита териториалната цялост на Украйна" КАКВА СТАНА ТЯ, ГОЛЯМ ГО ВАДЕХТЕ , АСЕ ПРИВЕДОХТЕ ПРЕД ОПАСНОСТА ДА ОСТАНЕТЕ БЕЗ РУСКА ГАЗ !! СЕГА ОСЪЗНАХТЕ ЛИ КОЛКО Е ЦЕНАТА НА ВАШИТЕ НИКОМУ НЕНУЖНИ И НЕОБЕЗПЕЧЕНИ С НИЩО ХАРТИЙКИ КОИТО 13 ДЪРЖАВИ ОТ ВАЛУТНИЯ СЪЮЗ ПЕЧАТА НАВОЛЯ !! ИМА ГРЪЦКО ИМА НЕМСКО ИМА ИСПАНСКО ИМА ВСЯКАКВО ЕВРО, НО ЕДНО Е ДА СИ ГО ПЕЧАТАШ И ПЛАЩАШ С НЕГО, А ДРУГО Е КОГАТО ПРОДАВАЧА ТИ КАЖЕ, ЧЕ С ТЕЗИ ХАРТИЙКИ И ПОДОБНИТЕ НА НЕГО ЗЕЛЕНИ ГУЩЕРИ НЕ РАБОТИ !! КАКЪВ ШОК И УЖАС ЩЕ Е КОГАТО СЕ ВЪВЕДЕ ЗЛАТНИЯ ЕКВИВАЛЕНТ И ДЪРЖАЩИТЕ В ФОРД НОКС ЗЛАТНИ КЮЛЧЕТА ГЕРМАНЦИ , ИТАЛИАНЦИ И ВСЯ ОСТАЛНАЯ СВОЛАЧ КОНСТАТИРАТ, ЧЕ ВМЕСТО ЗЛАТО ЯНКИТЕ СА ИМ ПРОБУТАЛИ ВОЛФРАМ !! ЗАТОВА БЪРЗО ТЕГЛЕТЕ СПЕСТЯВАНИЯТА СИ И ОБРЪЩАЙТЕ ВЪВ ВСЯКА ДРУГА ВАЛУТА , НО НЕ И В ДОЛАР И ЕВРО !!! ТЕГЛЕТЕ СИ ПАРИТЕ ЗАЩОТО ДНЕС Е РАНО, НО УТРЕ ЩЕ Е КЪСНО !!

Търся да купя Виетнамски Донги!!! На килограм там е бъдещето

СЪЩО МНОГО МИ Е ИНТЕРЕСНО ДА РАЗБЕРА 1. Колко Руснаци избягаха в лошите Европа, САЩ и Канада 2 и съответно колко Европейци, Американци и Канадци избягаха в земния рай Русия! 3. Много интересно е също и колко Българи избягаха на Запад и колко Българи избягаха в Русия? Все пак, нали мозъчно импотентните Атакисти и Комунисти настояват за излизане на България от ЕС, та и нас ни очаква визов режим със Запада, но не и с Русия!

Малеее, Атака колко се облажиха покрай тази криза, телевизия Алфа е като радиоточка, толкова ХАРД проруски коментари сигурно и в Русия няма. Останалото е факт бедните руснаци заминават на запад, за разлика от богатите западняци, които заминават в Русия. Ма т'ва не е лошо, баланс си трябва:)

... те не бягат бе бате, те отиват там за социални помощи, защото тук са обречени на гладна смърт ( поради нулевата си способност да работят )... бяга Юсейн Болт ...

като краднеш,не оставаш в магазина,нали?

Ето, сега може да се види какви патриоти са руснаците: превръщат всичко в рубли и бият шута на гадния долар :) ХА ХА ХА

Пикая ви на празния долар без покритие и на частната еврейска банка ФЕДЕРАЛЕН РЕЗЕРВ , която дава на събраната ви от кол и въже държава хартийки срещу скромната лихва от 17 процента. СМЕШНИЦИ !!!

Доларджии ха ха

Тези редове не са за хора които изпитват любов към русия за пари.По добре те да не ги четат.И така искам да попитам нормалните хора(включително и тези с не българско гражданство) дали АКО Русия ИМАШЕ ВЪЗМОЖНОСТ БЕЗНАКАЗАНО ДА ОКУПИРА ЦЕЛИЯ СВЯТ НЯМАШЕ ДА ГО НАПРАВИ.През 1945г Хери Труман пое отговорноста и спаси човешката цивилизация.Но ако сега по някакъв начин русия реши че може да съсипе света безнаказано тя няма да се поколебае.Това което искам да кажа е че това са руснаците,това са техните управници.Те не са като другите хора.Те не са като нас.Преди време тук написах че всяко семейство в русия е било засегнато от сталинския режим и останалите членове на семейството живи са си живели спокойно след това.Врътката която путин направи с президентската институция.В действителност и докато не беше президент той управляваше.По интересното е че хората в русия не видяха нищо лошо в това.Нещата с гари каспаров.Драмите с момичетата певици.Това са те руснаците.Ако и сега цивилизования свят отстъпи на русия може да стане късно.Следващ път може и да няма.И тогава русия ще каже:"Еми да не сте ни отстъпвали.Всички знаехте че сме такива "(няма квалификации за да не ми го изтрият)

И забравете за "великата" руска култура.Защото въпреки нея руснаците избиха 56 милиона свои сънародници(оптимистична оценка).Или може би великата руска култура възпита руснаците, научи ги да съсипят живота на три поколения от българия,полша чехословакия унгария.(иии,кво ли щеше да бъде ако великата руска култура я нямаше).Тук преди някой ден един форумец обвини достоевски в пророчество.Тои(достоевски) бил разбрал че поробените ще мразят русия.Наистина каква прозорливост.Гениално.Но по интересното в случая е че на великия интелегент достоевски му е било ясно каква е била релацията между русия и другите народи.Нали не може да каже ама аз не знаех.За това май,май интелигенцията на русия е била съучасник на царете им в подтискането на другите народи.Интересни интелектуалци.Интересна култура.Културата не е някой да си начеше крастата и да каже "иии колко съм велик".Тя е за хората ,тя е да превърне говедото в човек.И ако си останал говедо,мерси от тази култура.

Бягай от тука олигофрен.Това които си го написал го татуирай на корема си.

АКО ПРИ ПОДПИСВАНЕТО НА НьОЙСКИЯ ДОГОВОР НЕ ПРИСЪСТВАШЕ АМЕРИКАНСКИЯ ПРЕЗИДЕНТ УИЛСЪН СЕГА БЪЛГАРИЯ НЯМАШЕ ДА Я ИМА ТЪПИ ЧЕРВЕНИ КАУНИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ей зомби ти какъв си - европеец славянин ортодокс или ти е промит мозъка от макдоналдс католици масони евреи бягай при тях за да оцелее българската нация и да се изчисти от гъзолизци и предатели

и аз да допълня, Хари Труман е никой при подписването на ньойския мирен договор, диктува Клемансо и понеже никой не се съобразява с американците, те се изолират от политиката на Европа, та не пиши глупости моля те

Каквото и да кажем критериите не са еднакви.Да повечето желаят САЩ но когато нападнаха Панама Либия Ирак дори Сърбия те са демократи а Русия агресор.Да факт е че където са минали руснаците почти никъде не ги обичат.Не защитавам това което става там но "нормалните"хора трябва да мислят а не да се водят по свирката на други "нормални"

да попитам как Хари Труман спаси света?

Москва отговаря на санкциите с национализация

" С началото на ВОСР се поставя края на предисторията на човешкото общество и започва неговата същинска история" Другото не запомних, защото спря тока за 2 часа, а когато отново дойде се оказа, че партийният секретар бил враг с партиен билет и го прибраха на топло.

НОВИНА : Путин има Пра-български ген ! Това да ви говори нещо ?! О.. бам... ма.. а.а.. не може и на нокътя на малкия пръст да му се намаже!Българина е търпелив, но когато му кипне нищо не може да го спре!

ГОЛЯМ ПАК СЕ ИЗЛОЖИХМЕ !

НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА, ЗАЩО ФОРУМНИЯ ПУТИНИСТ СЕ ВЪЗМУЩАВА? Нали Русия е земен рай? Защо парите на руснаците са тогава на Запад от земния рай Русия? Нали Западът е лош? Тогава няма никакъв проблем, от руснаците да се изискват ВИЗИ за пътувания в Европа и САЩ! Те руснаците и без това много си харесват земния Рай-Русия и изобщо не искат да ходят на Запад! Значи няма никакъв проблем!

МНОГО ЯСНО ЧЕ АКО ОБЕРЕШ БАНКА, НЯМА ДА ДЪРЖИШ ПАРИТЕ ТАМ КЪДЕТО СИ ГИ ОТКРАДНАЛ ... ПРИ НАС ПРЕСТЪПНИЦИТИТЕ БЯГАТ В КАНАДА ИЛИ МЕКСИКО :))))

Аз ти гледам коментарите от няколко месеца! Ти просто си смешен! Плюеш по АМЕРИКА ,ама седиш тука!!! ФБР като те пипне и обратно за кочината!!

Никой не еб*ва да ходи да да живее в таз западнала аграрна страна. Всичко бега в ЕС, Канада, САЩ. Всички руски олигарси си гържат парите в Американски долари в банки на развити европейски държави. Матушка Русия. Матушка Русия ама всеки бяга от тоя коптор.. и аз не моа ги разбера тея русофили

1 НА 5 ДЕЦА СИ ЛЯГАТ ГЛАДНИ В АМЕРИКА И КАНАДА ... .... ЗАД ДРАЙ УОЛ=А (ГИПСО-ФАСЕРА) И ЛАТЕКСА НЕ МИРИШЕ НА РОЗИ :)))) .... А ТИЯ ГОЛЕМИТЕ КЪЩИ ДЕТО ГИ ГЛЕДАТЕ ПО АМЕРИКА СА СИ ДЪРВО И ИЗКУСТВЕНИ КОЛОНКИ ОТ ГИПС :)))

Имам комшйка рускиня женена за българин. И трите и деца са в Америка и са много умни и доста успяли. Вскя година ходят за по 6 месеца на гости. Няма ден в който да не ги нарича капиталисти, империалисти.....абе, стара комунистка. Закодирано и е да ги мрази и това си е. А децата и са безкрайно щастливи и успяли там.

Щели да се откажат от долара?!? Ми направете го. Или щели да продадат американските акции? Пълно безумие говорят тия милицонери, начело на изстрадала Русия.Кой ще ви ги изкупи, бе тъпанари! Не щата да влизат в преговори, за Крим? Не чуха ли Турция какво каза?

Що са трезво мислещ си...Китай и Япония не търгуват с долари близо 3 години.Не признават долара за търговски цели...Това е хартия без покритие.За да ти стане ясно виж американския документален филм "ВЪТРЕШНИ АФЕРИ" излъчен на 16.02.2014 г.от 22.30 часа по БТВ...тогава ще изтрезнеещ......

Китай. Те и без това притежават полината Америка, защото почти всичко, което имат американците ако Китай си мръдне малкия пръст, ще изпукат.

Защо всички медии мълчат за изтеклия разговор между естонския външен министър и К.Аштън? Снайперистите избили над 80 човека се оказват наемници наети от новата коалиция. Тук в Англия всички медии мълчат по въпроса .Ако бяха стреляли руснаците от сутрин до вечер щяха да ни облъчват с това. Лицемери..

ЛИ СИ ИЛИ МОЗЪЧЕТО ТИ Е ГЛАДКО ! КОЙ ЩЕ ПРОРЪЧА СНАЙПЕРИСТ ДА ГО УБИЕ ??????

май вашите мозъчета са ги изгладели вашите френдове хамериканчетата

а ти сляп ли си, потърси инфо от различни страни, естонеца казва - онея са ги поръчали, но се оправдава че не е голям проблем, не отрича все пак че опозицията ги е поръчала

Ми не знам, ти що ни питаш там в Англия /или не знаеш англииски?/ Ама хубаво че ги определи за ЛИЦИМЕРИ /знаеш ли какво значи?/ И тъй успокой се!

ТРЯБВАШЕ ОТДАВНА ВИЗИ ЗА ПИЯНА РУСИЯ ЗАЩОТО НАЦАПАХА ЦИВИЛИЗОВАНИЯ СВЯТ.

трябваше отдавна да идеш на лекар ама...

Прибрахме го ама избяга. Сега идваме.

Тук в Лондон пиян руснак не съм видял, за разлика от адски гнусните пияни поляци литовци и украинци(ако говорим за източноевропейците). А за пияните англичани дето ходят в БГ нещо да кажеш. Русофобите сте лицемери големи

интересно ми е сащ кога ще върнат дълга на китай и в какъв вид ще го напрвят, аз виждам единствения изход с девственици да връщат дълга и с жените си

американците не са като руснаците. Май повече рускини има в европа, отколкото американки. И са убави и са лесни.. за къде сме без рускините ;)

Ти кой си та ще ти е интересно бе бълхарник?

Обама внимавай да не събудиш голямата страшна МЕЧКА!

И на нашите крадливи комунисти и турци трябва да се замразят и конфискуват откраднатите от бедният български народ пари. Освен това затвор за чеврено-турската измет.

НАШИТЕ В АМЕРИКА ЛУДНАХА ПОНЕЖЕ ПУТИН СВАЛИ СТЪКЛОТО НА КОЛАТА И ИМ ПОКАЗА СРЕДЕН ПРЪСТ ....:)))

Браво на него, иначе все в устата си го държеше!

Толкова продажни душички има в тази държава! Заслижавате не Крим. а България да окупира бате Путин.

тая печка щял да им вземе парите???...

Това със загниващия капитализъм вече сме го видели.Руснаците са много тъп народ.Най-богатата държава а средната заплата е колко в България.Леле как ни казаваха капитализма умира а всички партийци все към западното се стремяха.

Я пак колко е средната заплата в Русия?

Интересна работа:що не наложиха рестрикции на "хората"нарушили териториалната цялост на СССР,Югославия,Чехословакия,Кипър,Сирия.....а

наложиха им награди, нобелови, парични всякакви, защото го заслужаваха. Питай прибалтийските държави!

Демократични нацисти? Тия си показаха окончателно същноста.

Ако не бяха американците сега в Русия до Урал щеше да се говори на немски а след Урал на Японски. Ейй нема добро дело останало не наказано.:)))

ТОЧНО !

Всъщност, ако не бяха американците, сега цяла Европа щеше да говори на Руски, а Русия да се плацика на атлантика. Не казвам, че би било добре, но не познаваш историята, не дрънкай глупости.

Още по-точно

7 КЛАС

Какви глупости пишеш бе тъпак!? от 05.06.1944 САЩ ефективно с военни действия подкрепят СССР! Това за конвоите го зарежи!