17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и не мога да повярвам колко прост и глупав народ се упражнява в словоблудство/ за руските подлоги - писане на глупости/. Толкова да са прости путинските мекерета? Ама - на!

А да не го пращат в България?

Там вече и неговият шеф джорш сорос няма да може да му помогне ще му пръснат задника от целувки.

Ей сега ще види нахални кон боб яде ли…. Дееба и гадния наглец. Ще го онождат по 20 пъти дневно докато му дойде акъла… слава на Путин. Така трябва да се действа с псевдо-демократи и национални предатели като този боклук

Марушка Россия!Най-справедливата,демократична,богата,развита икономически и социални МАЙКА!Марушка РаССия ни хранеше 45 години докато ние мързелувахме и не произвеждахме нищо.Те хранеха децата и старците,та дори и мързеливите работници.Добре,че беше Марушка РаССия,че сега щяхте да говорите турски.Добре,че бяха американските невежи и изроди,да дават самолети,ципове,оръдия,че дори и папуци на милите ни руски монголоиди мюсюлмански руски православни братя,че иначе щяхме да говорим немски!Слава РаССия!Слава товариш Путин!Да живей!Слава на Лавров!Песъка е ухо!

Що бе?!?!? Другите с минералните си извори ли са известни?! Това колония …. не е ли синоним на курорт нещо?! Пратили са го на превъзпитание с работа, докато изтърпява наказанието си. Ако вземем да пишем по толкова много за всеки престъпник ….

И с какво той е по зле от Борис Бекер да речем?

Тия па изнасилвания, плашат куче със салам

Споко. Не става дума за тебе

Той, жив със строга охрана, вместо гръмнат на свобода.

Това е цех за банички...там ще прави сладкиши.... ГолУемма новина ейййй

Е пълен интелектуален дефицит, да се върне в страната, която му осигурява затвор, в известен смисъл и риск за живота, трябва да е много тъп мазохист, за мен е пълен глупак, Германия му предложи всичко, а той играе патриот и какво има сега от неговия патриотизъм?

Между национален герой и родолюбец и на другия полюс страхливеца мислещ само за задника си и такива като тебе които мислят с гъза и за гъза си.

Такава ли била работата и логиката. Пу, за такива като тебе ли си дадохме живота?

Добре дошъл моето момченце.От кога те чакам.

Казваш че си педал? Че и се хвалиш редовно хюмненце.

Много е странно пребиването на Навални в" СТРОГО ОХРАНЯВАНИ ЗАТВОРИ" ,а той имаше достъп до елетронни средства и си пишаше постове? Кой друг имаше такива привилегии, докато изтърпява наказание?Слушайте какво говореше в ранните си години-превъзходство на руската раса! Защо сега сте снизходителни към него, а демократи?

Скоро Навални ще е президент и тогава путлерофашистите няма да има къде да се скрият.. Ох как очаквам да се открие ловът за този пернат дивеч..

Пак ли ъролиш бе дебил?

тролиш

Не вървиш хюмненце фалшиво

Има съмнения, че някакъв пандизчия от новия затвор си го е харесал и сега ще има сватба. Що ебане го чака нахални.

И що не ни пускат да си кажем думата тук.

Е и.. кво сега? Кой се интересува от тоя клоун?

Пумияр . интересува те . прекалено прост си за да си на негово място .

o

Пише се Помия не пумия, толкова сте задръстени русофобите.

Те на тоя му се вика мазохист ! И него западните "приятелчета" го излъгаха .

Абе пандиза си го е заслужил....а що до качеството на пандиза не е на хотел.

Един от елементите на фалшивата реалност, в която живее западният политикум, заедно с така наречените "свободни" медии, е че Навални има някаква политическа тежест в Русия и даже още по-смешно, че може да бъде алтернатива на Путин.

Българският народ има един лаф за подобни "новини" (дошли не знам си откъде) - Дрън-дрън ерини!

раССия е типична НАЦИСТКА държава! Тюрма на народите! ОТВРАТ!

jingiby

В Мордор изпращането на политическите затворници в каторги в Сибир е традиция с вековна история..Дет се вика: това е Руский мир. Стягайте се за светло бъдеще...

"системни изтезания и сексуално насилие" има в Гунтанамо и Абу Гариб... но това не са руски затвори. Интересно, защо триете такова мое мнение, а мнения с обиди и нецензурни думи си стоят! Къде ви е "логиката"?!

"Затворниците в тази колония се оплакват от системни изтезания и сексуално насилие." Щели да ги ваксинират принудително и да ги карат да приемат едни ценности. А, вярно, това беше друг съюз.

Руските власти си го преместиха ...

Браво ! Смачкайте Крадливото Еврейско Чудо ! СМЪРТ ЗА НАВАЛНИ !

И после кой е фашиста аааааа……..

Бият Паниковки!!!Помощ!

казва се ПаниковСки

това е отговорът на наскоро учредената награда на негово име.

Интересно, Западът и соросоидите не се трогват от съдбата на Асандж! Обаче на Дневални плачат всеки ден с крокодилски сълзи?! Що така?

Само, че отговор не чакай от еврогейските боклуци, при тях няма логика,.

Къде в Гватенамо ли ще е????

Ще се сблъска ...челни с Любовта на народа.....

Това е тоталитарна фашистка държава, далеч не само Навални, а протестиращи, журналисти, политици.

Скоро ще има швестер Насрални.Халката му ще стане като паркинг за ТИР-ове. Ще стане модерен либераст , нали такава е мечтата му-либерална Русия.

Ако джуджето пукне или го утрепят, тоя ще го наследи.

Ама не ти се отваря парашута, Медведев го чака на гюме, тараланко, колко си глупав по интересно е, че ти даже и това не знаеш

Отлична новина

ГАД

Само да се пази да не хване куронавирус през дупето. Ще стиска.

Абе и бай ти Сорос е за там и всички НПО мършляци.

Къде е Асандж? Кажете за него, къде го местят в мезонет на морето ли?

Още е Англия, водят се безкрайни дела по депортиране, но не мога със сигурност да го потвърдя, знам само, че Англия даде съгласие за депортация, но мисля че адвоката му обжалва това решение.

Руснаците се учат от Вашингтон, правят си руско Гуантанамо

Ти си тъпак.Прочети историята и чудо Рушняците правят концентрационните лагери преди чичко Адолф.

Що триете бе? И вие сте за трудова колония

Нахални свикна с лукса - интернет, тв, и сега реве като магаре

ами това е русия, там да си свободен е лукс.

Ами човека е осъден престъпник. Дали е виновен или невинен е друг въпрос. Осъден е. В хотел ли да го преместят? Или на СПА? Пращат го в колония, или каквото е там да работи за да си плаща за храната и да работи за държавата. Това е положението.

Според джурналиста, са преместили Навални в затвор, известен с това, че "затворниците се подлагат на изтезания в село Мелехово". Водят ги от затвора в селото, да ги мъчат? Толкова да сте неграмотни... ама то пък кой нормален ще се хване да бълва русоробска пропаганда.

в демократична Руссия. И Прераждане искат и тук така да стане, те да са на власт с 8% а всичките им опоненти да се озоват мъртви, изчезнали или в затвора. После ще имат по 92% на изборите, както БЕКАПЕ навремето и всичко ще си е като преди да да ама НЕ

Прав си – това искат . И да, точно там им е мястото на сегашните национални предатели .

Надали има друга държава където премиера да е назначил проститутката си заплата ,баджанак си за зам.председател на Парламента, а финансовия министър да е педал.Голяма промяна , няма що.Поне да им плаща от джоба си , а не от нашия джоб.

Няма да преместят изменника в хотел пет звезди.