Коментари - Руската въздушна атака срещу Украйна вдигнала изтребители на НАТО | Днес.dir.bg

Коментари - Руската въздушна атака срещу Украйна вдигнала изтребители на НАТО | Днес.dir.bg

Коментари

Еее, разгеле! Най-сетне бе "нападната" държава-членка. Но къде са храбрите НАТО-вски войски, да отвърнат на удара и да смажат Русия за една седмица? Защо ги няма, да не са се уплашили нещо?

Украинците да бяха свалили и 42-ия дрон, че натовци да не се харчат за гориво.

Укронацистите се излагат! Как така 41 от 42? Поне 80 са свалени. 80 от 20.

Ще има печена мамалига !

т.е. видели, че лети към Румъния и не ги свалили?? Да ти пикая и на НАТОто. И тези п..тки щели да ни пазят.

Сега е момента НАТО, ако не са п..тки да затворят небето на 100км около ЕС.

"Един от дроновете изглежда се е взривил над румънското въздушно пространство," "Министерството на националната отбрана е сигнализирало за възможно неразрешено навлизане в националното въздушно пространство" Значи "изглежда се е взривил над румънското въздушно пространство" и "възможно навлизане". Или пазят тайна и наистина се е взривил или хвърлят кьорфишеци за пред обществото, да си мисли, че наистина има такова нещо. Последно взривил ли се е в Румъния или не се е взривил в Румъния?!? Предвид, че тези са силно управляваеми и шикалкавенето залагам на "Не се е взривил и само манипулираме обществото". :-)

Чакайте сега: - Натовци викат над 70 дрона - Хохлите свалили 41 от 42 дрона - Над румъния минали дронове, ама не ги свалили - После паднал в Румъния дрон и направил дупка в земята - Дроновете летели през нощта - Натовци ги определили визуално - Дроновете с 200км/ч нарушили въздушното пространство - Натовци вдигнаи самолети да ги прехващат Абе я си оправете пропагандата!

И как ще го затворят, че ми стана интересно?

"пропаганда и подготовка на общественото мнение";) "От началото на септември за пети път на румънска територия биват открити останки от дрон, напомня още министерството на националната отбрана"-да не вземат по някое време да намират останки от Румъния;)

"изглежда " е летял над Румъния и "предполагаемо" се е взривил "във въздушното пространство на Румъния". :-) Нищо не са видели.

Румънците са засекли руски дронове над български земи, подарени им от руснаците след Руско-турската война.

Толкова сте жалки вече, че дори и не будите веселие...

Че те са на Иран, свалай ги и готово

Абе не свършиха ли тия перални и лопати дето руската армия смила нацистите. И какво нато ,кви пет лева. Нач. ГЩ на ВС на Белгия-ако стане война нашата армия ще отговори с хвърляне на тонове камъни. Друго нямаме.

Думам ти дъще, сещай се снахо. Да не вземе някой дрон да се "заблуди" къде Девеселу, големи фойерверки ще станат.... Мамалигарите пишман ще станат с тая база... и пиндоските атомни бомби. А и до нас е близичко, има-няма 60 километра....

Истерия само заради един дрон... Вдигнали...самолета....брааавооооо

само 41 от 42...нещо намалява ефективността в украйна..преди сваляха от 50 дрона 100

бате всичката тая пара дето се налива в това измислено нато требе да се оправдаят...

Случаят с обекта в окръг Тулча не звучи невероятно. Гринду отстои на ок. 5. км. по въздушна линия ЮЗ от украинското пристанище Рени. Ако мястото на падане както се твърди се намира на 4 км. от Гринду, това значи на практика някъде точно на срещуположния десен бряг на Дунава срещу Рени. Напълно възможно е да е излязъл от контрол на крайния участък от полета, или да е бил засегнат от въздействието на средствата за ПВО. Интересното само е, че румънците "регистрират" пети пореден случай за по-малко от 3 мес. и половина, а до момента няма публикуван доказателствен материал във вид на снимка дори на един фрагмент ..

Сваляха 35 от 25 изстреляни....

Абсолютно вярно....трЕбва си квичене

Изпълзя идиота от Карлуково.....

тез европейци за един кратер без друго отцепили района. да вземат пример от нас как "обезопасяваме" дронове и мини.

НАТО е пръцнало...

за това пък какви щети от отломки има само. представям си ако бяха стигнали целите

За копи - пейст не даваме центи!

Цената на памперсите по световните борси е скочила драстично.

Ти си за психиатър бе младеж.Още малко и ще изкараш пяна на устата.Потърси се!

То туй като като стреляш с автомат по нещо. Стреляш докато улучиш. Като улучиш с един патрон вече не среляш, няма нужда. Та общо взето от тридесетина куршума винаги удря някой от последните.

Не си виждал паниката какво прави.

По няколко такива дрона на ден и от много вдигане на самолети, ще вземат да станат импотентни. То един самолет има около 2000 часа ресурс, а форсиран е като с виагра, една четвърт от ресурса. Изобщо, трябва да им пуснат хвърчила, туку виж се хванали.

Ти от Карлуково ли се включваш?

Голям страх ги тресе.

Я пак проверете какви точно са останките!

Кратер 1,5 метра, най вероятно от ракета от комплекса Бук или Игла. "Герань" ше направи кратер минимум 3-5 метра, но това е нормално да пишат, че е от руски дрон, дир трябва да държи правилната линия иначе ще ги свалят от интернет!

Немската верижна зенитна самоходка "Gepard-1A2" не е лошо средство за борба с/у низко- и бавнолетящи БПЛА, украинците вече разполагат с 67 доставени бройки от нея. Макар и приета на въоръжение преди близо 50 год., има вграден активен високочестотен радиопеленгатор и бързодействаща с-ма за насочване в диапазона до 5.5 км. при макс. досегаемост по височина до 4,000 м. Има един недостатък от чисто икономическо естество - Стойността на еднократния залп на 2-те 35х228мм швейцарски оръдия "Oerlikon" (м/у 48 и 96 изстрела на всяка цев в зависимост от режима за водене на огъня), многократно в пъти превишава тази на безпилотния ЛА от типа на "Shahed-136" и местните му модификации .. Макар че от друга страна обективно погледнато, украинците ги боли Дедовия за което .. :))

Я проверете пак, че може да е като с нацелените със зенитна ракета на укрите полски трактористи...

Киевският режим съобщи, че е свалил 360 000 дрона Също така се съобщава, че Зеленски никога не лъже, не употребява наркотици и има ръст от 2 метра 15 сантиметра.

Русия казва че Кинжалите са голяма работа и са унищожили пейтрият. Но инжинерите на кинжал са в Сибир Зеленски с 2 си метра мъде се разхожда из Киев, не само той ами и половината европейски президенти. Орките мрът паспортите им взеха да спрът да бягат. Преди 2 години бяха в Киев сега са на 100 километра от границата си. В Москва вече има регулярни взривове, моста я работи я не работи, Путя обикаля на крака арабелите да им се предлага я за дрон я за долар. Толкова.....

Интересно! Значи при отбрана от руски дронове в Одеса отломките на дроновете достигат не само територията на Румъния, но и не били много далече от Букурещ!? Мале с какво ги стрелят украинците, че отломките да могат да изминават стотици километри и все да падат в Румъния!?

А във България кога най сетне ще падне православен братски нам руски дрон на американското посолство е мечтата ми!

Украинското ПВО е свалило всички дронове и ракети, отломките на които са ударили складове с оръжие, складове с боеприпаси, военни обекти, техника и центрове и т.н.

Гледам ватниците са се превъзбудили при споменаването на НАТО и дрон :). Само да напомня че при последната среща на НАТОвски иТребител и руски такъв, руския пилот умря на земята. Последствията бяха че убиха показно и Русикя аташе. Като ответна мярка Москва забрани на рускините да ходят в Анадола а на руснаците да копуват лимони. Към днешна дата руски кораб През Босфора не може да премине. Разбирайте го както си искате

За сега падат отломки от съветската МОЧа на главите на БКП депутатите. Копейкин си заработва коепйките

И те квооо? Изпуснали са си горивото от страх и са се прибрали в хангарите да ги подсушат. А?

Сами си се самонастройват срещу Русия,ако искаха щяха да ни загърмят и не е късно! ЕС УМИШЛЕНО НАСАЖДА ОМРАЗА КЪМ РУСИЯ,КОЯТО ВОЙНА НЕ НИ Е ОБЯВИЛА!!! ГЛУПАВ БУСТЕРИЗИРАН НАРОД НА ЗАПАДНИЯ ФАШИЗЪМ СЪБУДЕТЕ СЕ, КРАДЯТ НИ ДЪРЖАВАТА И МАЛКОТО КОЕТО НИ Е ОСТАНАЛО!!

Когато научиш българския

То ние сме будни и сме били будни и през часовете по история. През ВСВ България НЕ обявява война на СССР, НЕ праща НИТО ЕДИН ВОЙНИК в СССР, но това какво ни помага? На 5 септември. 1944 СССР обявява война на България, влиза с 220 000 войници и ЗАБРАВЯ ДА СИ ТРЪГНЕ до 1947, докато не избият всички българи, които НЕ са долюбвали комунизЪма, наричайки ги "ВРАГ НА НАРОДНАТА ВЛАСТ" БЛАГОДАРЯ, не ХОЧУ больше советский сапог!!!

За жалост не всички имат куража и патриотизма на туркинята, свалила руският СУ над ТУрция. Все повече стават актуали и към днешна дата думите на Чърчил след позорната Мюнхенска конференция преди ВСВ: " Вие имахте да избирате между позора и войната. Вие избрахте позора. Но вие ще получите и войната!" Сега по същия начин НАТО правят отстъпки пред Русия при крещящо нарушение на международните норми, с цел да не предизвикат нова световна война, но те ще я получат - войната. Пусуя иска нов световен ред в който тя да определя правилата, а като правило нов световен ред се установява като резултат от световна война. Русия я иска. Руския народ няма какво да губи, освн мизерията си. Запада има много за губене, затова прави компромиси. Но не е зле да си спомни думите на Чърчил.

Коментари - Руската въздушна атака срещу Украйна вдигнала изтребители на НАТО | Днес.dir.bg

Коментари - Руската въздушна атака срещу Украйна вдигнала изтребители на НАТО | Днес.dir.bg

Коментари

Еее, разгеле! Най-сетне бе "нападната" държава-членка. Но къде са храбрите НАТО-вски войски, да отвърнат на удара и да смажат Русия за една седмица? Защо ги няма, да не са се уплашили нещо?

Украинците да бяха свалили и 42-ия дрон, че натовци да не се харчат за гориво.

Укронацистите се излагат! Как така 41 от 42? Поне 80 са свалени. 80 от 20.

Ще има печена мамалига !

т.е. видели, че лети към Румъния и не ги свалили?? Да ти пикая и на НАТОто. И тези п..тки щели да ни пазят.

Сега е момента НАТО, ако не са п..тки да затворят небето на 100км около ЕС.

"Един от дроновете изглежда се е взривил над румънското въздушно пространство," "Министерството на националната отбрана е сигнализирало за възможно неразрешено навлизане в националното въздушно пространство" Значи "изглежда се е взривил над румънското въздушно пространство" и "възможно навлизане". Или пазят тайна и наистина се е взривил или хвърлят кьорфишеци за пред обществото, да си мисли, че наистина има такова нещо. Последно взривил ли се е в Румъния или не се е взривил в Румъния?!? Предвид, че тези са силно управляваеми и шикалкавенето залагам на "Не се е взривил и само манипулираме обществото". :-)

Чакайте сега: - Натовци викат над 70 дрона - Хохлите свалили 41 от 42 дрона - Над румъния минали дронове, ама не ги свалили - После паднал в Румъния дрон и направил дупка в земята - Дроновете летели през нощта - Натовци ги определили визуално - Дроновете с 200км/ч нарушили въздушното пространство - Натовци вдигнаи самолети да ги прехващат Абе я си оправете пропагандата!

И как ще го затворят, че ми стана интересно?

"пропаганда и подготовка на общественото мнение";) "От началото на септември за пети път на румънска територия биват открити останки от дрон, напомня още министерството на националната отбрана"-да не вземат по някое време да намират останки от Румъния;)

"изглежда " е летял над Румъния и "предполагаемо" се е взривил "във въздушното пространство на Румъния". :-) Нищо не са видели.

Румънците са засекли руски дронове над български земи, подарени им от руснаците след Руско-турската война.

Толкова сте жалки вече, че дори и не будите веселие...

Че те са на Иран, свалай ги и готово

Абе не свършиха ли тия перални и лопати дето руската армия смила нацистите. И какво нато ,кви пет лева. Нач. ГЩ на ВС на Белгия-ако стане война нашата армия ще отговори с хвърляне на тонове камъни. Друго нямаме.

Думам ти дъще, сещай се снахо. Да не вземе някой дрон да се "заблуди" къде Девеселу, големи фойерверки ще станат.... Мамалигарите пишман ще станат с тая база... и пиндоските атомни бомби. А и до нас е близичко, има-няма 60 километра....

Истерия само заради един дрон... Вдигнали...самолета....брааавооооо

само 41 от 42...нещо намалява ефективността в украйна..преди сваляха от 50 дрона 100

бате всичката тая пара дето се налива в това измислено нато требе да се оправдаят...

Случаят с обекта в окръг Тулча не звучи невероятно. Гринду отстои на ок. 5. км. по въздушна линия ЮЗ от украинското пристанище Рени. Ако мястото на падане както се твърди се намира на 4 км. от Гринду, това значи на практика някъде точно на срещуположния десен бряг на Дунава срещу Рени. Напълно възможно е да е излязъл от контрол на крайния участък от полета, или да е бил засегнат от въздействието на средствата за ПВО. Интересното само е, че румънците "регистрират" пети пореден случай за по-малко от 3 мес. и половина, а до момента няма публикуван доказателствен материал във вид на снимка дори на един фрагмент ..

Сваляха 35 от 25 изстреляни....

Абсолютно вярно....трЕбва си квичене

Изпълзя идиота от Карлуково.....

тез европейци за един кратер без друго отцепили района. да вземат пример от нас как "обезопасяваме" дронове и мини.

НАТО е пръцнало...

за това пък какви щети от отломки има само. представям си ако бяха стигнали целите

За копи - пейст не даваме центи!

Цената на памперсите по световните борси е скочила драстично.

Ти си за психиатър бе младеж.Още малко и ще изкараш пяна на устата.Потърси се!

То туй като като стреляш с автомат по нещо. Стреляш докато улучиш. Като улучиш с един патрон вече не среляш, няма нужда. Та общо взето от тридесетина куршума винаги удря някой от последните.

Не си виждал паниката какво прави.

По няколко такива дрона на ден и от много вдигане на самолети, ще вземат да станат импотентни. То един самолет има около 2000 часа ресурс, а форсиран е като с виагра, една четвърт от ресурса. Изобщо, трябва да им пуснат хвърчила, туку виж се хванали.

Ти от Карлуково ли се включваш?

Голям страх ги тресе.

Я пак проверете какви точно са останките!

Кратер 1,5 метра, най вероятно от ракета от комплекса Бук или Игла. "Герань" ше направи кратер минимум 3-5 метра, но това е нормално да пишат, че е от руски дрон, дир трябва да държи правилната линия иначе ще ги свалят от интернет!

Немската верижна зенитна самоходка "Gepard-1A2" не е лошо средство за борба с/у низко- и бавнолетящи БПЛА, украинците вече разполагат с 67 доставени бройки от нея. Макар и приета на въоръжение преди близо 50 год., има вграден активен високочестотен радиопеленгатор и бързодействаща с-ма за насочване в диапазона до 5.5 км. при макс. досегаемост по височина до 4,000 м. Има един недостатък от чисто икономическо естество - Стойността на еднократния залп на 2-те 35х228мм швейцарски оръдия "Oerlikon" (м/у 48 и 96 изстрела на всяка цев в зависимост от режима за водене на огъня), многократно в пъти превишава тази на безпилотния ЛА от типа на "Shahed-136" и местните му модификации .. Макар че от друга страна обективно погледнато, украинците ги боли Дедовия за което .. :))

Я проверете пак, че може да е като с нацелените със зенитна ракета на укрите полски трактористи...

Киевският режим съобщи, че е свалил 360 000 дрона Също така се съобщава, че Зеленски никога не лъже, не употребява наркотици и има ръст от 2 метра 15 сантиметра.

Русия казва че Кинжалите са голяма работа и са унищожили пейтрият. Но инжинерите на кинжал са в Сибир Зеленски с 2 си метра мъде се разхожда из Киев, не само той ами и половината европейски президенти. Орките мрът паспортите им взеха да спрът да бягат. Преди 2 години бяха в Киев сега са на 100 километра от границата си. В Москва вече има регулярни взривове, моста я работи я не работи, Путя обикаля на крака арабелите да им се предлага я за дрон я за долар. Толкова.....

Интересно! Значи при отбрана от руски дронове в Одеса отломките на дроновете достигат не само територията на Румъния, но и не били много далече от Букурещ!? Мале с какво ги стрелят украинците, че отломките да могат да изминават стотици километри и все да падат в Румъния!?

А във България кога най сетне ще падне православен братски нам руски дрон на американското посолство е мечтата ми!

Украинското ПВО е свалило всички дронове и ракети, отломките на които са ударили складове с оръжие, складове с боеприпаси, военни обекти, техника и центрове и т.н.

Гледам ватниците са се превъзбудили при споменаването на НАТО и дрон :). Само да напомня че при последната среща на НАТОвски иТребител и руски такъв, руския пилот умря на земята. Последствията бяха че убиха показно и Русикя аташе. Като ответна мярка Москва забрани на рускините да ходят в Анадола а на руснаците да копуват лимони. Към днешна дата руски кораб През Босфора не може да премине. Разбирайте го както си искате

За сега падат отломки от съветската МОЧа на главите на БКП депутатите. Копейкин си заработва коепйките

И те квооо? Изпуснали са си горивото от страх и са се прибрали в хангарите да ги подсушат. А?

Сами си се самонастройват срещу Русия,ако искаха щяха да ни загърмят и не е късно! ЕС УМИШЛЕНО НАСАЖДА ОМРАЗА КЪМ РУСИЯ,КОЯТО ВОЙНА НЕ НИ Е ОБЯВИЛА!!! ГЛУПАВ БУСТЕРИЗИРАН НАРОД НА ЗАПАДНИЯ ФАШИЗЪМ СЪБУДЕТЕ СЕ, КРАДЯТ НИ ДЪРЖАВАТА И МАЛКОТО КОЕТО НИ Е ОСТАНАЛО!!

Когато научиш българския

То ние сме будни и сме били будни и през часовете по история. През ВСВ България НЕ обявява война на СССР, НЕ праща НИТО ЕДИН ВОЙНИК в СССР, но това какво ни помага? На 5 септември. 1944 СССР обявява война на България, влиза с 220 000 войници и ЗАБРАВЯ ДА СИ ТРЪГНЕ до 1947, докато не избият всички българи, които НЕ са долюбвали комунизЪма, наричайки ги "ВРАГ НА НАРОДНАТА ВЛАСТ" БЛАГОДАРЯ, не ХОЧУ больше советский сапог!!!

За жалост не всички имат куража и патриотизма на туркинята, свалила руският СУ над ТУрция. Все повече стават актуали и към днешна дата думите на Чърчил след позорната Мюнхенска конференция преди ВСВ: " Вие имахте да избирате между позора и войната. Вие избрахте позора. Но вие ще получите и войната!" Сега по същия начин НАТО правят отстъпки пред Русия при крещящо нарушение на международните норми, с цел да не предизвикат нова световна война, но те ще я получат - войната. Пусуя иска нов световен ред в който тя да определя правилата, а като правило нов световен ред се установява като резултат от световна война. Русия я иска. Руския народ няма какво да губи, освн мизерията си. Запада има много за губене, затова прави компромиси. Но не е зле да си спомни думите на Чърчил.