17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да не вземат да изпуснат някой и да се окаже, че динозаврите не са изчезнали от метеорит или комета!

искат да отворят кутията на Пандора. ше пръкнат маса вируси след това за които нямаме имунозашита. ето така човечеството ше се редуцира поне наполовина. щото сме станали много.

Трявба да има селективност при редукцията. Тези дето са много и са безполезни те да бъдат редуцирани. Сега е всички наред.

какво ще е това? пенсионери, инвалиди и нискообразовани. ликвидират пенсионните фондове щото няма да трябват - като стант на 65 и напускат този свят. също и социалните пари ще станат излишни. направо гениално...само трябва някой учЕн да измисли как точно тези групи да поразяват, а другите не.

Селективността е тук в момента, Корона-вируса е налице, а Вие сте психопат!

На постоянно пияни да нямаш вяра...те и жълтите маймуни така уж изследваха...и накрая сложиха короната на цял свят.

Русия има най голямата Академия на науките в света, разполага с най-много учени. Никак не е за подчиняване.

Академията им на науките е пълна с казионни старци и млади натегачи, а истинските открития се правят от ряботяги по провинциите, доколкото са останали такива....Уви!

Schilo

Дянков, ти ли си?

Руснаците са умни, работливи и смели хора. Това е добре за българите, защото Русия е наша освободителка

Русия отново ще спаси света

Няма как един учен с 300 евро заплата да е мотивиран и да работи. Та той само наема не може да си плати, пък камо ли да прави открития.

Schilo

Нама, така е. Ама къде учените са на 300 евро заплата?

с късокракия педал напред

Давайте братушки. Ето това е наука. Ваксината им е толкова добра, че убива всички бъдещи, настоящи и исторически вируси! Сега ще търсят праисторически да я тестват. А гадните евроджендери не могат с едно грипче да се оправят.

Пак са прекалили с пиенето на спирт...

Schilo

Нима? Първи бяха готови с ваксината срещу Ебола, първи бяха и за ваксината срещу КОВИД. И всичко това е признато от т.нар. Запад!

Седерасти! Красиво страдате! Продължавайте, моля!

Примати с цар джудже педал

Добре другаре!! Напред

Ужас.

Баси дебилите сте всичките козяшки тролове.

Дебилите са русофилите :) Само дебил може да продължава да славослови народ, който го е държал в подчинено положение 45 години и който продължава да държи покорени други народи (ако се чудиш кои, направи си една справка какви са майчините езици на "руснаците" в Кавказ и на изток от Урал. Така че ясно е къде вирее дебилизмът :)

Народа на Русия те е държал в подчинение 45 години??? Верно ли? Съветската власт ли ? Руският цар те държи в подчинение от "Паисий" насам. А народът... Крепостни селяни, пич

...защо им е това ?! Ново биологично оръжие!!!!!!!!

Това вече ще е краят.

... A 2023 ЩЕ ГИ ПУСНАТ СРЕД НАСЕЛЕНИЕТО

ЕpiVacCorona, която беше регистрирана в Русия през месец ОКТОМВРИ и чието масово производство ТРЯБВА да започне през месец ФЕВРУАРИ, припомня агенцията. Ама не напомня коя година.

Супер! Само да не им се запали пак някой кюнец, че като отърваха Короната преди 2 години и още не можем се оправим

От кога кон живял преди 6500 години се води за праисторическо животно...Това си е в обозримото минало, пирамидите са по стари (някой от тях).

Спрете експриментите с животни, правете ги с лефскари!

А най-добре с латексаджии! Напред оранжевиии

Поискали са 1 тон Боярищник за експеримента, снежните негри!

Биологичен експеримент – коронавирусът е създаден в руска военна лаборатория "Вектор" Експлозията е избухнала 17 септември 2019 във "Вектор", който днес е държавен Център за изследвания на вирусите и биотехнологии. Това е един от двата центъра в света, където се съхранява вирусът на едрата шарка. В центъра, намиращ се в района на Новосибирск, се съхраняват и други заразни вируси, включително на еболата.... и коронаровирус... Руските власти убеждаваха че няма опасност .. Е видяхме вече...

Понеже не са ни достатъчни останалите вируси ,дай сега да разбутаме и праисторическите .

Кога да го очакваме на пазара?

Когато и "предприемчивите" американци се докопат до него!

Абе дебил, кой трови с Новичок собственото си население, САЩ или боярищниковите пиячи???

Schilo

Кой?