Русия поиска извънредно заседание на Съвета за сигурност заради Севастополския залив

ЕС предупреди да не се предприемат едностранни действия, застрашаващи споразумението за износа на украинско зърно

Обратно в новината

Коментари - Русия поиска извънредно заседание на Съвета за сигурност заради Севастополския залив | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Четейки коментарите по-долу, се убеждавам, че наистина в БГ след 89-та няма психиатрична помощ.

ЦивилизованньIй мир должен уничтожить империю зла, превращая ее в ядерную пустьiню, иначе она уничтожить жизнь на Земле.

Агресора, убиеца, руския изрод е дълбоко огорчен, че жертвата се отбранява… Мерзские русские суки, мало убивать вас, надо сжигать живьIми

Откакто престъпника Ленин го обявиха за гений и го мумифицираха, няма такава наглост и диващина без граници.

НЕ РАЗБИРАМ , К"ВО ТЪРСЯТ РАШЪНСКИ КОРИТА В СЕВАСТОПОЛСКИЯ ЗАЛИВ ? ИНВАЗИЯ ? ТЕРОРИЗЪМ ? С ТАКИВА НЕ СЕ ПРЕГОВАРЯ ! П О Т А П Я Й !

Не знам колко от вас си дават сметката, че губейки войната в Украйна, Могучая остава без правото на армия и няма да има право на оръжие. Как се поддържат 120 поробени държави без силната ръка на Москва? Това води до тоталния разпад на руската федерация. Това ще освободи и България от 140 годишно руско робство. Най-после! Путлер направи значително по-големи поразии на русия и руския народ отколкото е видно на пръв поглед и в близките 100 години тази територия я очакват само глад и войни. Никой няма да купува руските въглеводороди, но и руски фирми няма да могат да изпълняват договори на запад. Дори ростроловете няма да могат да и помогнат.

От кога международни държавни терористи, могат да искат каквото и да е от Съвета за сигурност на ООН?

Ма укропитеците са нахални педерасти :)

Ха, хапазели търговията със зърно като стрелят ракети по Виница. После що им потънали гемиите. Ами сменете цигарите, Лъки Страйк не ви действа добре..

А усрайна улетя :)

Не разбрах адмирал Макаров де ли при Мацква да я пази от хищни паламуди.

Не :)

''ЕС предупреди да не се предприемат едностранни действия ЕС подкрепя усилията под егидата на ООН за запазване на договореностите за износа на украинско зърно, съобщи говорител на Евросъюза, след като Москва обяви, че се оттегля от споразумението, предаде Ройтерс.'' А кога ЕК ще вразуми както Зеленикавия така и себе си, че вече провокациите им надхвърлят всякакви норми и няма как непрестанно с Русия да си ги забърсват, защото заръките на сащ трябва да изпълняват.

Браво копейка, провокациите на Зеленски, които са, да смее да не се предаде веднага, нали така? И не само това, ами си и позволява да бие орките. В конкретния случай морско космическо подводния флота на Мордор в черно море. Колкото и копейки да изкарате, няма да ви помогнат. пРоссия стана токсична, никой не иска да има нещо общо с тях. Едни Иран и Северна корея им останаха "верни съюзници". Ама за Иран не е много сигурно, че май алахуакбарците там ще им фръкнат чалмите скоро.

Щото аз не познавам някой да не желае смърт за усраина! И това няма нищо общи с русите!

SirBob

Добре казано. Призивите да са към нацистката хунта в Киев.

Значи леко им удрят шамарче и тичат да се оплакват в ООН. А в същото време сриват една държава из основи, но това не е проблем? Цинизъм, г-да руснаци, цинизъм! Най-висша форма!

Според мен сами си го правят. Целта им е да спрат доставките на зърнени храни и да се оправдаят, ако някой им вярва.

Ма при толкова спътници всичко е на длан :)

Слава на България и Русия. Смърт за фашистките укропитеци, краварските орки и платените им български проститутки.

бе рашка

Само че Русия обяви официално, че смята България за вражеска страна. Ти си се поставил в услуга на вражеска страна което те прави предател на родината ни България Ще дойде време да съжаляваш за копейките които си заработил като предател.

Остави, той няма представа какво говори. По същия начин на 09.09.1944 са чакали "брататя-руснаци" дето са ни освободили, а са получили комунисти-примати. В имперската руска армия офицерството все пак е имало някакво ниво за разлика от другарите-офицери (Сталин обезглавява армията преди ВСВ, ако не знаете). И сега си мислят че руската армия ще дойде тук и изведнъж всичко ще се оправи. Не, няма да се оправи - ще грабят, ще убиват мирни граждани и ще изнасилват български девойки и жени. В Украйна го правят, а уж им е по-близък народ, какво остава за тук!

Това е много странно. От времето на ленин и до днес там им викат " полезни идиоти", а те явно го смятат за похвално и не се сърдят. Явно копейките са над честа.

Като например :ДБ, Паси, Плевнелиев, почти всички от ДБ повтарям всички

Черноморския флот на Русия Ал Капут

Ха, и защо "новината" е само половината?? Русия заяви, че се отказва от споразумението да използва коридор, който се оказва несигурен! Но ще достави на нуждаещите се сама и със съдейстеието на лоялния си партньор Турция, цялото количество зърно при това безвъзмездно!! А относно " загрижените" - оказа се, че само 3% от изнесеното до сега зърно е отпратено към нуждаещите се страни, а 97% са получени от богатите страни на Европа!! Така че, дотук изнесеното го откраднаха за себе си, но и те не са ли наследници на някогашните плячкосващи пирати?? Само дето, вместо да се гордеят и хвалят с плячката си, като няккогашните, сега се надсмиват зад крокодилските си сълзи "от съзтрадание" :-((. Така че, няма и дума, че прибраха за себе си огромна част от зърното извозено до сега, няма и дума, срещу нарушилите договорката нападатели, ако толкова са загрижени, те си ривът за остатъка, който няма да отиде при тях, ривът си, че Русия може да мине и ще мине и без тях, и без техните одобрения, разрешения и т. н. !!

А те рИвЪт ли рИвЪт Голямо рИвЪне пада ще знаеш Егати илитерата.

Да, само че, ако тези командни пунктове и т. н. не се намират в съседни на Украйна Натовски държави, наши?

Извинете, "състрадание".

Маргаритке, Наташа ли си не те знам, ама нали зърното било брак. Защо го взимат богатите страни? Айде уточнявайте ги тези опорни точки лъжи, че вече за смях станахте!

За да ти го продадат на теб. Като видиш хляб в промоция, имай го предвид.

https://youtu.be/zR6YU8Ed74s Обикновени руски жени -майки и съпруги на могилизираните нещастници навират монголоидчето шойгу и пиздин от бункера на кучето в гъза..

Руснаците вече подготвят Т-34 за фронта. Е това вече ще промени хода на войната.

глупости , Т-62 модернизирани ще са достатъчни !!! Проблема е в липсата на екипажи , а не в безаналоговата руска железария !!!

Поредната глупост на путин. Пак плаче и се оплаква вместо да удря по командни пунктове, логистични центрове, спътници, комуникационни центрове и други военни обекти. Но и там като у нас си уволниха кадърните и опитни офицери и си назначиха послушковци и лизачи, като нашия подлогар янев. Сега берът плодовете на алчноста, глупоста, и предателството към Русия.

Да удря ама с какво?? Като оръжията му са неточни?

Да, само че, ако тези командни пунктове и т. н. не се намират в съседни на Украйна Натовски държави, наши?

Според стратези черноморския флот на Руската Федерация вече е безпредметен!

Черно море ще става само за плаж на укрите,досвидания

Колко мн усро робски коменти в неделя сутринта. Добре сме ви дресирали.

А за руските тролчета педерастчета какво ще кажеш,?

Еми няма ги, или ти чукат жената, или се кейфят из планините.

Ти явно от собствен опит го знаеш, че докато тролиш във фабриката за руски тролчета педерастчета кой ли знае какво правят с баща ти...

Малките тролчета педерастчета вече пораснаха и сега са руZZки тролища педерунгели

Масови извращения сред мобилизираните. Кражби, побой, изтезания, глад и остри заразни болести. Доста от командирите са бити и изнасилени. Бухааааа ха ха, Путя създава армия от гладни и болни Мобипедери. Ха ха ха ха. Корабите Адмирал Макаров и Иван Голубец са готови за скрап. Ха ха ха.

Това е Русия , стар танк Т-62 с пръснато дуло. Ха ха ха , а това са танковете на победата които Русия изпраща на фронта. Ха ха ха https://www.youtube.com/watch?v=sEw1c1Ukyiw

Поръчка на укро армията Чорапи - гащи Риза - гащи Потник - гащи Панталони - гащи Що толкова много гащи? Ха ха ха ха

И един Макаров ;)

ги раздават на пленените орки

много ниско ниво на тролене , всъщност направо липсва.....но за кАпейки - толкова !!! Що не се придъжате към тактиката "копи-пейст". За опита за художествена самодейност трябва поне малко акъл........не става само със желание :)))

Защото много се посират, като чуят за Путин

Вместо раша на тая кочина да и викаме гетото

Рала е област в Сърбия, що ще и викаш гето?

Ушанките ще имат тежка зима. Ще замръзват на бойното поле с джапанките.

Нов ден и нов позор за Русия и Путкин. Става вече ежедневие.

Австрийският премиер се изпуснал, че Унгария вече граничи с Русия Ха ха ха ха

Много ме кефи клипа, как Макаров се опитва да избяга на пълен ход, но дрона камикадзе го приближи отстрани и се взриви. Дали му е направил хубава дупка отстрани?

Много е добро нашето студио, видеата ги правим като истински.

Новата опорка на русофилите - не ни трябва флот, какво толкова се е случило??? нали в Украйна убихме 300000??? Какво е това 300000? Руски могилизирани? А Украйна сега започва тоя нов бизнес с дронове лодки, които са невидими през нощта. Идват фойерверки за руският флот.

Много се кефя как украинците трепят комунягите като бълхи. Даже китайците вече официално казаха че на света останаха 2 суперсили САЩ и Китай. Мъдя раша приключи!

Над 100 000 руски войници са убити. Няма муниции, няма кораби, няма самолети, предават се и реват като жени.

Сега Адмирал Есен е новият флагман на ЧМФ на РФ. Докато го срещне украинското отмъщение и него.

Най голямото зло на света е Русия. Следва Северна Корея.

Юри Подоляка руски пропагандон и верен путинист преди малко призна следното. Най малко 3 бойни кораба са повредени. В Севастопол са изключени всички обществени камери. На пристана все още се носи пушек. Путинския подлога си признава, само бг русофилите педерасти не.

То и ти си призна, че си педераст, но както виждаш хората си траят. Кво като си педал. И вие сте хора

Рашиzма = фашизма. Путлер = Хитлер. Някой ще го обесят на червения площад.

Поръчка на укро армията Чора

И защо е това смешно събрание на ООН , след като Русия е отразила уж всичките атаки??? Ха ха ха, сега всички в ООН ще и се подсмиват. Нещо не се връзва, а Макаров пуши ли пуши.

Май не е само Макаров.

бог знае колко корабчета са прегрупирани на подводници сега. Украините са ударили корабите, от които орките стрелят с крилати ракети. На Макаров е напълно унищожен радара и скоро няма да е използваем

Украинците бягат от Украйна заради бомбите на Путин, руснаците масово бягат от Русия заради малоумието на Путин! А родните путинофили смучат ли смучат хуя на Путин! Да се чуди човек що за извратен кретен е путинофила!!!

И да се чудиш нищо няма да разбереш. Това не са теми за чобани. Ти си гледай там животните и си трай.

Смучи на Путин уя и преглъщай благо. Не ме мисли мене!!!

Алоооо психиатрията ли е? Не тук е партия Възраждане.

Да не е централата на азов?

Слава Украйна, смърт на фашизма.

Слава кокаина :)

Слава на Украйна! Смърт на путлерофашизмъ- свобода за народите.

Всички желаят жестока смърт на укрофашистите! И не обиждай на блядки и путинисти, щото и за тях не ни пука :)

Хитлер ще си тегли куршума да края на годината.

Що така с лошо :(

От твоите уста в божиите уши. Но англосаксите няма да му дадат още. Ще стои в Киевския фюрербункер до последно.

Браво на братухите. Отразиха и тази атака. Укрофашагите да го духат.

Слава на руските войни!

талибаните.. Така иначе голяма част от руснаците са и мюсюлмани

украинците ще си вземат севастопол и путито ще загуби войната.

Ще вземат те, росна китка :) И Одеса е руска!

Руски карабъл иди на xyй

Идете в преизподнята :)

Добре си го овладял езика.

в лицето на мумифицирания пиздин въобще не е предполагал какво ще се отприщи върху руската кочина, започвайки тази война със суверенна Украйна!!!! И това не е всичко! Много мъка ги чака блядовете! Жалко за руския народ! Руската интелигенция масово напуска руската кочина за по-добър и смислен живот!

Това го кажи на 300 000 изпържени укрисвине :)

Аааааа да… комунистки помяр

Тая опорка отдавна се изтърка, досега са загинали 20000 украински войника. И поне 40000 мирни жители убити от Путкин. Тия 300000 ще бъдат руските могилизирани като ги изпратят обратно в чувал.

НА РУСОФИЛИТЕ ЩЕ КАЖА, ЧЕ ГОСПОД ЩЕ ИМ НАКАЖЕ ДЕЦАТА И ВНУЦИТЕ ЗАРАДИ ХИЛЯДИТЕ УБИТИ НЕВИННИ ХОРА И ДЕЦА.

Дай боже. Амин.

А за фашизираните укропитеци, нищо по-малко от жестока смърт!

От кочината Рашка говняшка се чува следното. Кви кви кви нямами Калибрите, кви кви кви гемийте ми горят, кви кви кви нанизаха ни на голям украиски х. йКви кви кви давим се в собствените си лайна. .

Или квиченето е от азовските свине, дето ги "лекуват" в ДНР :) Му ха ха ха :)

Ако Азов е проблема…. Защо напдаш цяла Украйна???

Защото Еленски е пуснал "неговите хора" да тероризират цяла усраина!

Кой ти го каза това? Путин ли?

Нямали калибри. Абе ковнояд, това го скушаме от май. Яж си говната и си трай.

Макров все още пуши , ха ха ха, тук някой разправяше за унищожено рибарско корабче. https://www.youtube.com/watch?v=qA9w9XiIszU

Важноро е да изпуши киев!

Колко шумутевица за повреждане на един миночистач. Толкова са силите на англичаните. За това сега руснаците ще блокират Черно море. Сигурно трябва да си изключителен тъпак да правиш такива операции. Или руснаците имат шпиони да подкукуросват укрите и британците на такива идиотии или самите те са некадърни. Пълна катастрофа.

Може да сме последни в ЕС, но народът си живее царски като никога, добре, че влязохме в ЕС, че каква мизерия беше при комунизма! Бяхме на източния полюс - мизерия, сега сме на западния - благоденствие!

И уй за усраинските изроди и никакъв ЕС за тях!