4 г. след санкциите Русия наложи контрасанкции на Украйна

Мерките на Москва ще засегнат стотици физически и юридически лица

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Едно от най-тежките престъпления срещу човечеството в цялата му история, надминаващо по размери неколкократно дори арменския геноцид, е масовото изтребление на украинци, осъществено от руските болшевики през 1932 г. – 1933 г.ГЛАДОМОР. ГЕНОЦИД ЧРЕЗ ГЛАД.Когато на 3 март 1918 г. Русия претъпява най-голямото си военно поражение и капитулира пред България и съюзниците й – Германия, Австро-Унгария и Турция с Брест-Литовския мирен договор, губейки над 1 милион кв. км. от територията си, за първи път пред украинския народ се отваря възможността да се създаде независима украинска държава. Прави чест на България, че е първата държава в света, която признава независима Украйна и отваря посолство там.

Фейк, Щерьо!

тогава украинците като врътнат кранчето на руските маркучи за гориво към Европа и държавата бензиноколонка ще фалира..ха.ха.ха И КРИМ НЕ Е РУСКИ

пак че само 4... обикновено изостават с около 40-50 години от западния свят.

Явно Путин чака да минат изборите в САЩ, и ще разкара хунтата в Киев!

4 години все щатските избори го задържали.. ма много деликатен и тактичен бил маленкий путя.

Проектът "фашистка Украйна" като контрапункт на РФ бе рожба на Обама. Трябваше да се разкара Обама и да се създаде благоприятната обстановка в света, за да може Москва да ликвидира този проект... Е, сега при Тръмп това вече е възможно! :))

Абама бил винават.. Абе те още малко да се понатуткат той и Тръмп ще махне, а украинските 'фашисти' ще си седят.. Не драги - омразата към руснаците която късото пося в Украйна няма скоро да се върне в бутилката.

Гротескно е ,но, Украинците живеят в разкош и се бият помежду си за удоволствие - направо постигнаха американската мечта,било то тяхна или американска/на менторите им/. А относно руската икономика,явно забравяте състоянието и ,било то след октомврийската революция, било то след втората световна война, а и няколкото кримски войни, като всеки път път западът предричаше пълен крах , пък то на ... се се не донадахте.

В Рашка краха и мизерията са перманентни - няма к'во да ги надаш. Обаче- свежа новост от загнилото Монако: яхтата на видния нравствено-православен запутинец Аликперов спечелила конкурс! УРЯЯЯЯЯ

са само курника на баба ти и попуснтите хапчета.Чакам вече за 2560-ти път фалита и гърча на Русия която всеки ден "загива" а според западналият талибански свят прави каквото си поиска и където си поискаи и джендърите рИвът на умрЕло все така всеки ден по медиите.

Ти друга работа нямаш ли - че той предния фалит беше преди 20 год. Споко, не ти остава много до следващия :)) Виж вещанията за краха на загнилия Запад са връстници на ТВОЯТА баба.

Човек наистина може да си зададе въпроса дали са прави руснаците да въвеждат контрасанкции срещу Украйна, след като толкова време са се въздържали от това. Но при положение, че са критикувани от анализаторите на Дойче Веле, явно не правят грешка...

Репортери от германската телевизия АРД също извадиха камерите си край прочутата „Фабрика за тролове” в Петербург, за да разберат кой работи там и по чия поръчка, но никой не пожела да разговаря с тях. В крайна сметка колегите откриха Марат - бивш „трол”, напуснал „фабриката” поради голямото си омерзение. Марат разказва вече познати факти: работел без официален трудов договор, получавал 600-те евро месечно на ръка, потял се над клавиатурата по 12 часа на ден, после един ден почивал. А за атмосферата на работното си място обяснява: „Цареше пълно мълчание. Работата ни беше толкова много, че нямаше никакво време да се разхождаш нагоре-надолу. За да си изкараш нормата, трябваше доста да поблъскаш”. За да симулират истинска дискусия, трима „тролове” работят по една и съща тема. Единият е „лош”, другият му „противоречи”, а третият се намесва с „умерено” мнение, което всъщност трябва да прокара позицията на Кремъл. Но работата в екипи по трима има и друго предимство. Когато влизат в диалог помежду си, „троловете” много по-лесно изкарват дневната си норма от постинги. Впрочем, това важи и за диалога с другите, почтените участници във форумите: колкото повече отговаряш на „троловете”, толкова по-лесно им е да си изкарат надницата.

Не спирай така рязко кокаина...

В такъв случай реших да Ви отговоря, за да помогна да си изкарате надницата. Така де, и хора като Вас имат нужда да ядат...

Каквото повикало, такова се обадило. Както е казал Ото фон Бисмарк : "Не бъркайте флегматичността на Русия със слабост. Русите дълго запрягат, но бързо пристигат. "

Тъкмо от утре вдигат цената на газа в Украйна с 23 %. Сега и това!

Иван Преображенски от руската редакция на Дойче веле, може съвсем спонтанно да си върже един камък на врата, да се овеси на кейя над водата и да се отпусне, пък кавото бог казал, това ще му се случи.Той Русия да не я мисли

Бензиноколонката налага санкции.

таз бензиноколонка , направи на луди крави всичкото талибан на запад и остави да се изгаври с укропитеците като за последно.А Петро Потрошенко продължава да плаща ударно данъците си в а бюджета на агесора Русия.Екако есега това??

Бесни са руснаците. Контрасанкции от страна на Москва ще утежни положението и на Русия. Руската икономика е слаба и няма да доведе до кой знае какъв ефект въвеждането на контрамерките.

си тъпо нещо,ще си останеш нещо

санкциите утежниха положените на Русея,че даже западните икономисти се чудат за ръста на руската икономика свръхчпхечалбите на руските компании и увеличения излишък със +100 милиарда долара всяка година по текущата си сметка и нарастващите външни пазарни дялове и излишъка в бюджета при товма без никакви дългове-прочети от вчера статиите на американската Блумбърг.

Давайте някои по-изпитани методи! И всичкото фашага в управлението на Окраината да терпери, докато са живи!

Кительман(Тимошенко по мъж) е бъдещият украински президент. Тя само че е рускиня. По-точно еврейка от Русия. Родена с черни очи и черна коса. За разлика от песента "Градил Илия килия" момата Кительман си е изрусила косите но и сложила сини контактни лещи. Така изглежда истинная славянка. Банкера Коломойский е Глава на Европейският еврейски съвет заседаващ в сградите на Европейския Съюз. Кафетата му ги прави Антония Фармата. А Поптодорова бе изпратена от САЩ на работа в полското седалище на този съвет....само ако не беще толкова под влияние на климакса и не бе откраднала кремчето от полското летище.... В моето село има една приказка: навързани са като свински черва.

Икономиката им така "едвам" издържа, че са с 5% икономически ръст ... Дойче Веле са пълна измислица.

г-н Иван Преображенски, от ДВ, в паралелна вселена ли живее или ни мисли за дебили?

Браво , най-после Русия да се противопостави на Фашизираната Мафия на Украйна ! Закъсняват с реакцията но по-добре късно ,отколкото никога ! Долу Украинските Фашисти и България да се откаже от Укрите съвременните Цигани на Малорусия !

ПРЕДАТЕЛЯ ИВАН ПРЕОБРАЖЕНСКИ ОТ ДОЙЧЕ ВЕЛЕ ДА СИ ГЛЕДА РАБОТАТА И ДА ВИДИ ОТНОВО ЕДНИ СНИМКИ НА РАЙХСТАГА...УКРАЙНА Е ФАШИЗИРАНА И ТОВА ВЕРОЯТНО МУ ДОПАДА...

Манхатънските хазари срещу кремълските хазари. Вальцман(Порошенко) и Кительман(Тимошенко) срещу Шаломович(Путин). Водача на най-голямата еврейска община в света - Харьковская, раби Едуард Ходос предрече тази война още през 1999г. Книгите и интервютата му са достъпни в нета. За своите публикации има прочетена молитва от трима висши равини(смъртна присъда) от манхатънските хазари. С такава молитва бе осъден на смърт и убит Ицхак Рабин, за желанието му да реши проблемите с палестинците.

Дойче зеле злослови, както винаги. Затова ДИР-овците ни го натрапват. Да, ама не. Начетеният български блогър не вярва вече на провокации, манипулации, машинации, а бе на откровени лъжи! Санкциите на Русия срещу фашистите в Киев са дори закъснели. Рано или късно хохлите ще отрезвеят и ще разберат, че Западът не дава нищо даром. За да даде едно, трябва да е сигурен, че ще получи десет. И вече е успял в Окраината! Пък хохлите - кучета ги яли.

дойче веле=кенефа на платената журналистика

Очертава се тотална конфискация на собствеността на украинските нацисти в Крим ...

от дойче веле не излезне нещо истинско,аман от лъжи

DW - добре охранени политически откачалки. От там освен лъжа и измама друго не излиза.