Шаламанов: Някои действия на Русия са риск за сигурността ни

Военният министър Велизар Шаламанов заяви, че определени действия на Русия крият риск за националната ни сигурност.

Обратно в новината

Коментари - Шаламанов: Някои действия на Русия са риск за сигурността ни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кога най-после важнии ъдбовни дела като стратегически документи, програми, статегии, енергийни проекти и т.н. ще бъдат обсъждани широко и приемани след всенародно допитване. Защо всеки....., попаднал за три дена на отговорен пост, решава да сътвори всички идиотии във вреда на държавата за десетилетия напред само заради някой лев илизаради потупване по рамото.

Като човек гледа и слуша действията на подобни екземпляри в служебното правителство не може да не умре от срам и резил, че е българин. За тях най-голямата заплаха е, че все още има мислещи българи, а не всички са идиоти с промити мозъци, които да богоговеят пред простотийте им и да ги заплашват. И каква информационна война може да има у нас в полза на Русия, при условие че на една новина за Русия, се падат по 1000 за САЩ и ЕС. И то сега при кризата в Украйна - преди това да не говорим.

Най-голямата опастност за сигурноста и бъдещето на България са тоя глупак-министър и цялата пасмина като него.

Връщам се във Форума, за да попитам, защо моето мнение от 29.08.12.38 ч./скрито по умствените преценки на редактори и цензори Тук/ е наречено обидно и, че съм засегнал нечии достойнства !? Защото съм написъл, сигурно, че този човек говори като урод- "...България срещу Русия и в България да има военни бази срещу Русия...?" И съм го попитал, чрез Форума, да ми отговори - "Дали СЪЕДИНЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ ОТ 1885 ГОДИНА Е "АНЕКСИЯ"!? Ах, какви пазители на "човешкото" достойнство!...

... но всички действия на на ЕС, НАТО и САЩ са опасни за България!!!!!!!!

Що не си замълчи! Медийна звезда.

Шаламанов, твоите действия са риск за сигурността ни тъпанар такъв.

В това правителство са ги избирали по идиотизъм, само президентчето ги бие по това .

Ей, господине, това правителство е назначено само за три месеца, а сте се напънали да нанесете вреди за трийсет години напред! Стига де! Американците ви ценят, не се престаравайте толкова - вашето не се губи!

Нека напомним на господин Шаламанов, че правителството в което е попаднал, не е избрано, а назначено. И то от аватара на Б.Б.- Плевнвлиев. Така, че по- полека с изцепките. Важи и за министъра на външните работи

Здравеопазването в тази държава е зле, а лудниците вероятно са ги закрили!

Написах 4е ми е противен ама не го трийте дееееееееееееееееее

Къде беше тоз помияр когато НАТО "освобождаваше" КОСОВО?

Опасен човек е този за националната сигурност!

ИСКАХТЕ ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ И СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТВО Е !!!!!!!!!!!!

Тоя ако мълчи, ще направи най-добре. Няма ли кой да му затвори устата? Плещи глупости и се излага. Всички му се подиграват. На първа страница на вестниците е с неадекватните си приказки. Вече и вицове разправят за него. Тъп натегач!

Шамаранов, някой твои изказвания са направо шамар за сигурността ни, но все още си министър, да се чуди човек!

Каква вина изкупваме, какви са тези наши грехове не знам! Как е възможно само малоумници да ни се натрисат! От къде ги намират тези идиоти?!

шаламанов,стои си в кошарата и не варши работи за които нямаш кмпетентност и власт. остави нат бат боико да си варши работата след 2 месца.стои си на сянка. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

От както разбрах, че Русия ще ни завладява, стоя на терасата с бинокъл в ръка и наблюдавам морската граница. Обаче, от запад сърбите- и те врагове. Те хем искат в НАТО, хем с руснаците. Македонците и те, само чакат сигнал от Александър Македонски и тръгват срещу нас. Новите приятели, турците, още не са си сменили картите от османската империя, а затова което мислят за нас не ми се говори. Ще се махна от тая държава- не се живее в такова напрежение.

Интересно

Това великият некадърник и недоразумение Иво Цанев ли ти го каза, на когото се мазнеше ??

Абе този от къде изпълзя,все психопати и негодници ,от къде ги намират тези тиквеници.

Откъде изкочи и този "специалист"? Даже и служебното ни правителство е съставяно след консултации с УСА посолството!? Продават интересите на България само и само да са на власт!

Гнусна американска марионетка! Със два месеца власт ще докарат на България за 50 години бедствия!

за твоята сигурност ли бе мухльо, че теб никой не те напада и не се занимава с теб, ти си никой и половина, освен лакей за повечко парички и власт ти не ставаш за нищо, а са те направили цял министър, егати държавата, след като и ти си министър......

поредния храненик на незнайни и знайни фондации се отблагодарява на господарите си ,....този компютърен специалист мисли че играе на компютърни игри...... не мога да разбера по какви критерии се предлагат за министри трябва психиатрични прегледи,трябва.....

Като гледам колко платени тролове се вихрят по форумите, вече съм напълно съгласен с министър Шаламанов.

Шаламанката не е ходил в казарма защото се е напикавал...

Шаламанката е емблематичен тъпанар и помияр от бившето СДС от средата и края на 90-те. Такива като него закопаха тази партия.

Той е секретар на ПЪРВИЧНА ПАРТИЙНА ОРГАНИЗАЦИЯ НА БКП в битието си до 1990 г.

"Той добави, че това пише в документа и това е неговата позиция". Шокиран съм от това- да не би МО да му е бащиния , за да дава такива оценки сам!? Не трябва ли това да се обсъжда от много повече хора!!Г- н Министър, ще "настъпиш котето"! Това в тази държава е "конституционно право" на един друг човек/да се свети името Му/

риск, недоразумение американско? Риск за САЩ, че не можаха да докопат Крим, а в последния момент Русия си го прибра! Риск за САЩ, че не можаха да вкарат Русия и Европа във война! Аман от предатели в българските правителства, които се сменят по-често от носни кърпи!

от както руся прибра крим на американците вече им безразлично и не дават много зор.за разрешаване на проблема а гледат от далеч.

не им е безразлично, а са оставили Европа да обира негативите от тяхната политика!

политиците в булгаря и помияри немогеш да ги наречеш,те са по-долно ниво.

Предстои поредното рухване на азиатската кочина - така че по-далече от нея...вчера Малкият Пу е казал,че рашата е ядрена сила и мноого да фнимават враговете и. Официално новата Студена война е открита- краят е известен...

я ми кажи кога е сваршила студената воина .кога нато оставил руся на мир. я ми кажи след разпадането на сср какво стана с нато кои нови даржави е присеидинил а от среща какво стана с варшавскят пакт дето беше опонент на нато. просто когато коментираме нека да бъдем малко реални и обективни а не като овцете.варвим главата напред без да се оглеждаме

Въшлю!

А ти си риск за държавата ни, нещастно американско мекере!!!!Кой си ти, некадърен шапкар, уволнен като майор, да определяш стратегия и приоритети??Боже, откъде такава наглост в тези лакеи, било на САЩ, Русия или Турция!!!

Шаламанов, какъвто некадърник беше през 90-те ,сега си станал и предател на държавата си и на клетвата си като войник.

Шаламанов, ходи се прегледай на психиатър !!!

Русия в заговор с Р.Овч. и престъпната му партия БСП през 2005 г. прекратиха съществуващия договор за доставки на газ и подписаха нов, в който цената на газа се вдигна от $170/1000куб.м. до над $600/1000куб.м. В следствие на това икономическо престъпление цената на парното се повиши над 3 пъти, а на тока - над 2 пъти. Бяха ли тези действия на Русия заплаха за сигурността, за икономиката на България? Да плащаме 3 пъти по високо парно и ток? Като ми отговорят русифилистиците, ще ги питам нещо за Белене - където тежат 1 млрд. евро евентуални неустойки и за Южен Паток, където искат да ни ударят с над 2 млрд. евро...

понеже много знаеш и негативно настроен към руся ще плащаш .и няма да имаш преференцялни цени

шаламанката-калманка ,,заплаши,, мечката!!! стресна се и се събуди!!! до нея мечката ,,хъркаше,, спокоина!!! ,,не даи боже да не ме чу,,!!!си каза калманката!!!

Той е времен на този пост , прави си устата да го вземат ГЕРБ за този пост в бъдещото правтелство ! Глупаците ходят само там , защото са неспособни за друго , а Теквун ги пребира ! Дано да е последната снимка !

ШАЛАМАНОВ,ПРЕДЛОЖИ НА САЩ ЗАЕДНО С БЪЛГАРИЯ ДА ПРЕМИНЕМ В ЕДИН СЪЮЗ С КИТАЙ.САЩ НЕПРЕКЪСНАТО ДЕЗИНФОРМИРАТ В БЪЛГАРИЯ.ИМА ЛИ БАЗИ НА ДРУГИ ДЪРЖАВИ ОТ НАТО У НАС ОСВЕН САЩ САМО САЩ ЛИ СА НАТО?

А като беше офицер от БНА пак ли бе на същото мнение? А действията на СДС не бяха ли риск за националната ни сигурност? И все си мълча тогава...Как да ти повярваме сега ?

знаеш ли му далаверите на този боклук.да коментираш по този начин.

От където парата от там и родата,нали Шами?!Там ''горе'' най-добре го знаете.

Интересно защо дебелосерковците от ДАНС спят вместо да затворят базата на руското разузнаване в устието на Камчия?

Да не си се къпал току-що,а? Иначе мнението ти не прилича на българско а на мекерейско!

Внимавайте Путин да не ви включи в Новорусия, че тогава ще ви се стъжни.

А ти - от къде си?

За сета по-голяма е вероятността,янките да ни превърнат в арабски резерват.Природата не е много подходяща,твърде щедра е по американските стандарти за резерват,но и на това може да му се намери цаката.

Атака+АБВ+ГЕРБ+ БСП -те му искат оставката, е значи е ПРАВ.Русия на алчния и безмилостин Путин има геополитически щения към България и това е не от сега винаги са ни искали сега работата е сериозна.Добре ,че един макар и служебен м-р го каза и стои зад думите си не се отказва.

знаеш ли му далаверите на този боклук.да коментираш по този начин.

Само Атака и АБВ му искат оставката! Той е човек на Плевнята и ГЕРБ!

ама този на снимката съвсем се унесе - те американците не смеят да се противопоставят открито на Русия а нашия папагал ги обявява за врагове остава и да ги нападне с лакираните кукли и нарязаните танкове и въртолети дето не могат да хвърчат когато има мъгла.Дано поне Путин е разумен и не вземе да изпрати езин батальон от неговите или някоя безплатна ракета

на такива никои не им обраща внимание , знаят ги какво представляват.великаните не се бят с джужета

Еднаж Ген. Тошев победил руснаците и вече цял век ни го вкарват през г-за. Веднаж Д.Списаревски свалял американски бомбер на таран и вече 70 г. янките ни правят тарани на банките. Шами, а стига си се праил на херой! Нали си човек на Президента, искай си от него тиквения медал за храброст и си седни на задните чати!

Що не си пъхнеш "Линк"-а, знаеш къде!