ИДИЛ заплаши Русия с атаки много скоро

"Ислямска държава" (ИД) разпространи видеоматериал, на който заплашва, че ще извърши атаки в Русия много скоро.

Обратно в новината

Коментари - ИДИЛ заплаши Русия с атаки много скоро | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Руснаците са свикнали да дават жертви, Петър Велики, Сталин Велики, и т.н. Обаче готови ли са ИДИЛ за толкова жертви?

поредната статия на дойче веле и педерастията на евреите!

все едно чета еврейските форумни тролчета на кунева и радан. както и цензураторката им от дпс на ердоган.

Когато американски войник отива на бой не се страхува, защото е застрахован. Когато руснак отива на бой - никой не е застрахован !

Казионните западни медии се издъниха за пореден път. Залисани да плашат Путин и да се доказват с бомби, хвърлени по автомобили - сега трябва да сменят плочата, ама вече не знаят коя да сложат. Наоколо се търкалят все готови репортажи за свръх-успешната "War on terror" на Америка. Дано започнем за проумяваме, че слугуването и възхвалата на Америка не носи никаква полза на обикновените хора, а само на няколкото им фирми.

МИСЛЯ ЧЕ ТОЗИ ТЕРОР В ПАРИЖ ВЕЧЕ ПРОМЕНЯ МНОГО НЕЩАТА СПОРЕД МЕН РУСИЯ ФРАНЦИЯ ТРЯБВА ВЕЧЕ ДА БЪДАТ РЪКА ЗА РЪКА ИМАТ ЯДРЕН ПОТЕНЦИАЛ ДОСТАТЪЧЕН ЗА ДА НАПРАВЯТ ОТ ЦЕЛИЯ БЛИЗЪК ИЗТОК ФУТБОЛНО ПОЛЕ . ДАНО САЩ И ВЕЛИКОБРИТАНИЯ РАЗБЕРАТ ПО БЪРЗО ЗА КАКВО СТАВА НА ВЪПРОС И СЕ ВКЛЮЧАТ ЧАС ПО СКОРО В МЕРОПРИЯТИЕТО.

Алоо, ДОСАДНИК-а, де по-полека бе !

ЗАЩО ИД НЕ ЗАПЛАШВАТ ЩАТИТЕ МОЖЕ БИ СА ИМ СЪЮЗНИЦИ

Защо българският хелзинкски комитет не реагира на тези брутални заплахи??? Или е солидарен със заканите към Русия и одобрява акциите във Франция!

Тъпите и неграмотни ислямисти явно сбъркаха Русия с Франция. И понеже на руснаците това им е ясно, сега ще падне яко сурвакане. Идва Нова Година, подаръците ще се доставят по с въздушна поща...

ха ха ха

Да оскубеш петела не е като да набиеш мечка.

Е само това остана и в Моска да направят някой погром и със сигурност близикия Изток ще гори в плаъци. Руснаците за разлика от ЕС, не страдат от лицемерен хуманизъм и с цената дори на много техни жертви ще изчистят голяма част от близкия Изток. Да си спомним с цената на какво руснаците прегазиха вермахта през ВСВ. Не беше нито с ум, нито с тактика, нито с техника. Направиха го с хора, много, много хора на които просто обезцениха живота...Нооо се получи! И пак ще го направят ако ги предизвикат! И никой, и нищо не може да ги спре. Не ООН, не ХК, Господ ако ще пръст да им размаха, пак ще го направят!

тях, но техните създатели

И каква стана,тя? Уж,заплашиха Россия,а удариха Франция-пунта,Мара... един вид!...

ама не е ясно на кого? Една бомба ще ги оправи за близките 1000 години.

Тези май забравиха атаката в Московския театьр,преди няколко години,и как се развиха нещата !!Тато Путин ще им напомни много бьрзо !!!

И колко руснаци, загинаха тогава,благодарение на Тато,ти?!

НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ! И ДО СЕГА "ДЪРЖИ ВЛАГА"НА МЮЗЮЛМАНИТЕ! ТАКА ЧЕ ДА ВНИМАВАТ С ПУТИН-НЕ СЕ ШЕГУВА И БЪРЗО ДЕЙСТВУВА.

Според САЩ и ЕС , Русия не бомбардира ИДИЛ, а умерените главорези, тогава защо ИДИЛ заплашва Русия?

То не било май Русия, ами Франция и не я заплашвали, ами им разказаха играта! Жалкото е, че от цялата работа пак страдат обикновените хора, а един от виновниците ПАК "е бил изведен от района"

След тази явна заплаха крайно време е да се вкара армия и да се прочисти всичко което може да се прочисти в Сирия. При най-малкото съмнение -- емигрант при бабата.

Днес в Руската преса изтече информация, че специалните части са заловили двама служители на ЦРУ, които са планирали и извършили атентата срещу Руския самолет в Египет. Същите вече са превозени в Москва, очакват се резултатите от разпитите им.

Хахахахаха

Напред другари, жертвите ще ги брои историята, а тези които ги допуснаха, ще бъдат канонизрани. Вие както винаги сте поредица от нули , с които се плащат безумията на други , преди за някаква налудна идея, сега просто ей така да крепите едно гномче.

Стига сте плюли по Америка. Спрете с антиамериканските настроения! България е приятелска и коалиционна страна и винаги ще подкрепя западните демократични ценности!

Всъщност, с намесата си в Сирия, Русия спечели с един удар много победи. И показа, че това е най-малкото. Обамата се скри, а всички останали участници в конфликта се наредиха на опашка пред Кремъл, да получат съответни указания

Как не измислихте нещо ново, съобщението ти може да е спокойно от времето на ленин и сталин. комични сте с липсата на въобръжение, естествено комедияъа си е за нас, за поданиците на путя е епизод от 100 годишна трагедия.

В един предишен коментар на друг пост се изказах, че влизането на Русия във войната е най големия успех (политически) на САЩ. Просто казано Путин налапа такава въдица, че май докато изплюе куката ще разпадне Русия.

Путя е в пъти по-тъп от старците от късния соц. Да станеш топ мишена на световния тероризъм , за да крепиш някво диктаторче, което и така ще си замине, при положение , че инженерите ти не могат да инсталират датчици на ладата, икономиката ти се сгромолясва, или е пълна идиотия или просто долно преателство към народа си , който да вкараш в безкрайна война, за да си бетонираш властта с военни правомощия.

Я и аз да се включа - да си пишем в отделна темичка, че останалите не ни разбират.

да тъп е трябваше да не се меси, Русия не е в европа да прав си не трябваше да се меси щом го считате за тъп да ви остави да ви избият джихадистите да видим кой щеше да ви помогне ;)

Между Офшорко и Путин, българите избират, с огромно мнозинство, Владимир Владимирович за президент на България. Тогава никой не може да ни уплаши, нито ИДИЛ, нито НАТО ...

да не се офлянкват ами да грабват чемоданите и към Азия. Никой няма да ги спре..

Руснаците да дойдат в България. Ще ги посрщнем с цветя и песни, както когато ни освобождавахадва два пъти

Откакто се разбра, че атакисчетата са слуги на путьо, процентът им падна 10 пъти от 10 на под 1процент на послефните избори .

Като нищо пропагандата на Путьо е съчинила този пасквил... Няма за какво да ходят в Москва джихадистите, Путьо не обстрелва тях... Путьо атакува сирийската опозиция на Асад и гледа да причини колкото се може по-голяма бежанска вълна, с която да дестабилизира Европа... Путьо има интерес от стогодишна война в Сирия, белким петролът пак тръгне нагоре и стигне $100... Но криви са му сметките на Путьо, петролът Брент гони $40... Путьова работа...

Шуткин коментатор ... Шуткина работа. Че и за бренд пише, дето хал хабер си няма

Като ти чета коментара се сещам, че си пропуснал минуса пред стойността на, така нареченото ти IQ!

Не се ебавайте с Русия ! Винаги всеки който се е опитвал да се бъзика с Нея , е бил СМАЧ449КВАН!!!!!!!!!

Извинете :СМАЧКВАН" !!!!!

С Русия - НЕ, ама с Путьо ще се ебаваме, както и колкото си искаме... Нали е Путьо... :-)

Шутьо здрасти, как си ???

Винаги??? Че те са някакъв фактор на картатат от има няма 100 години! Нещо много се превъзнасяш!

Малка хроника ... Вчера от Пентагона обявиха, че в НАТО няма въздушно бойно съединение, което да върши такава работа, както руснаците в Сирия. Американците са крайно впечатлени от неуловимия Су 24 М /ФЕХТОВАЧА/. След това признаха, че военните, разузнавателните и обществени комуникации на САЩ са напълно разкрити за Русия, благодарение на Сноудън. И накрая бе обявена поредната оставка на висш американски генерал ...

Много побъркани атакисти тука бе... :-)

Американците са крайно впечатлени от неуловимия Су 24 М :))) Превъзхождащият го американски аналог F111 отдавна е снет от въоръжение. F15E e по-добър бомбардировач от 'новия' Су 34 - и то според руски оценки..

Фехтовача редовно пронизв хамериканците. ПРО въобще не го хваща.

И този път ЦРУ и американските служби си свършиха работата по дестабилизирането на Европа, за да не е единна и да не им пречи, само инфантилните ЕС чиновници не го разбират и не се опълчват срещу американската манипулация. ЕС трябва да продължи да съществува, но без намесата на агресора САЩ.

Това видеоматериалче гаче е правено в Холивуд

До идиотите по горе, които само като чуят Русия и се давят от злоба, само Русия се опълчи и мачка ИДИЛ, краварите все още ги въоръжават, и затова ислямистите заплашват Путин а не Обама, бах ти и педерас.тите дето драскат и цапат наред.

ИДИЛ може само да рзпространява фалшифицирани видеоматериали, изработени отвъд Атлантика

ислямската държава заплашва, а неината информационна агенция (роитерс) разпостранява заплахата - отвратителни англииски лицемерчета!

Рядко просто и жестоко към народа си джудже . С ислямският тероризъм едва се оправят държави с военни бюджети, технологии и икономика десетократно повече от руската, късокрачко , лидер на горна волта с ракети, която не можа 10 години да усмири джуджето чечня и досега плаща данък на лидерите и , за да се прави на мъж навря за първа мишена собствения си народ, За него "славата", за народа му бомбите и мизерията.

Ето как акъла е заменен от пенис.

няма нужда от агресия. Невинни полупримати от тайгата ще умрат в алкохолния си делириум. Само трябва да смъкнете петрола на 20$ за барел и рашките сами ще си нахлузят въжето.

Абе аз съм в алкохолен делириум без да съм пил. А спомних си, петролът струваше и 15 долара за барел, но руснаците не фалираха. Фалираха едни други ... Някои даже си сложиха и въжето

Абе фалираха си няколко пъти, както винаги не решават реалните си проблеми, а ги замазват, като се занимават с външни въпроси, които са нерешими от държави с проблеми и липса на икономика като тяхната. Както винаги този метод крепи на власт, тези които са неспособни да се справят с проблемите, те се трупат и накрая се хронифицират , като вместо проблем стават част от руската идентичност и гордост- например- не алкохолик, ами голям пияч, не примитив, насилник или криминал, ами мъжага или сталинист, не мазен страхливец и зависим, ами фен на Путин

Путинистите и идил са някви пародийни варианти на Сталин иХитлер. Агресията на фашисти и комунисти се базираше на някаква реална мощ и привличане на съюзници , тук пародията е пълна тъй като се базира на най-изостаналите сегменти и маргинали от световната икономика, неспособни да се приспособят към съвременния свят и глобалното общрство и технология и борба да имат нови врагове, а не съюзници. Въпрос на време беше да се сблъскат и да си доказват, кой е по-лош и примитивен, Путя се подмами и навря там откъдето излизане няма и се оказа тъп дори за руски лидер.

Вчера колко ислямисти се предадоха и подписаха декларации на руски език, че повече няма да са лоши? Тия дни новини от фронта няма, да не би вече Русия да е победила в Сирия? А рублата що пак се гърчи, дрогаре?

Да разбираме ли, че подкрепяш чалмите, само и само на Русия да и е зле? Аз съм срещу чалмите - приятели и създадени от САЩ. Не всичко е пари другарю ;) Станахте по-капиталисти от капиталистите. Пази Боже сляпо да прогледа...

Този и той не знае какъв е, "антикомунист" фен на ГЕРБ....

време е в Сирия да влезе чеченската мотострелкова дизивизия

чия страна?

демонстративната агресия на джуджи спечели на руснаците за врагове практически целия свят. Подобно постижение има само идил . това ползва само джуджи, който ще си властва доживот , като властва като мутра, която "пази " руснаците от враговете , които сам им създаде.

БРЦК

Да бе , целия свят начело с американците обявиха най-големия си враг за: 1.Мъж на годината 2.Политик на годината 3.Най-висок рейтинг И какво ли още не , за поредна година ...Другите могат само да му завиждат. Аз пък завиждам на руснаците ,че имат такъв политик!

Колко си тъп Саше, така медийте насъскват местните политици да станат радикални спрямо Путя. Хвалят врага, за да се докажат всички с реални мерки срещу него. А че е враг можеш да разбереш от мерките за превъоръжаване и повишаване на бойната готовност навсякъде в европа и по границите на рашките.Реалността е че Русия е изгубила всякакво доверие , изключена е от всякакви бизнес проекти, което е равносилно на бавна , но сигурна мизерия.

Как може такава голяма простотия да има в малката ти главичка ?

ПИЧ, ВЗЕМИ СИ СМЕНИ АПЧЕАТА!

Джуджи, както в престижно да се нарича от НПО-тата, да не вземе да се закани на тези фесове, че няма да останат и за разплод ако ги метне с "правилните" оръжия. А дано!

ИД вече към демократичния свят ли ги сложиха? За Алкайда обявиха, че са вече демократи, но за ИД...?

Не съм писал, че путин е станал враг на недемократичния свят, а на целия свят, като с подобно малумие може да се похвали само идил и да радва само маргинали от атака и сходни идиоти.

Никой не се учи от Историята !Няма спор, който да се разреши с оръжие . То е като цигарите, т.е. не само не решава, а има и по-лоша новина, то е част от проблема. Спорът , какъвто и да е той, може да се реши в разговор , като поне едната страна е интелигентна!

БРЦК

Те затова руснаците първо складовете с оръжие им взривиха. И ИДИЛ да внимават кого заплашват , щото Путин едвам спира Кадиров и сие и само да посочи с пръст и от ЦРУ камиларите нищо няма да остане!

Катя

Съгласна съм с тебе. Някой (за съжаление не помня кой) беше казал, че да прибягва веднага до ножа е проява на лош вкус не само в медицината, но и в политиката. Но... много е лошо да си интелигентен и да спориш с простак. Правила съм го много пъти (по принуда), като се водех от максимата "По-умният винаги отстъпва". Докато не разбрах, че в определени ситуации е много лошо да си умен и интелигентен, дори е вредно. ИДИЛ живеят в 12 - 13 век. Не бих заложила, че са особено интелигентни. Според мен с интелигентен индивид трябва да си интелигентен, но с простака единственото спасение е да постъпваш просташки.

На тези откачалници ще им осиротеят шушоните...

Върти се един слух, че има договор между Русия и Сирия, всички заловени игили да се предават на руснаците и патом Сибир и Солнечний Магадан да копат. Някой има ли повече инфо?

Само така. Ще им помръзнат шушоните на харабитата в Сибир !!!!!!

Малии страх баце... Намерили срещу кого да се пъчат...

Е оди там като не те е страх! Да ти припомням ли терористичните актове в Русия? Колко хора загинаха, и то главно по вина на руските "спецназовци"?

Я дай по-добро решение на тогавашната ситуация. А за Сомалийските пирати помниш ли?

Миличките наивници от ИДИЛ кой плашат, нима все още не са разбрали, че страшното за тях тепърва престои. Малоумници.

Путин е лош щото не лази пред САЩ.

Катя

Щерев, до сега съм ти поставяла предимно минуси - просто мненията ни в повечето случаи са коренно различни. Но този път имаш от мене ++++++++++++. И още нещо - изобщо не си малоумен.

Моите приятели от ИДИЛ този път се изхвърлиха много. Да заплашват Русия, това и аз не го правя, когато изпадна в малоумие

Катя

Щерев, до сега съм ти поставяла предимно минуси - просто мненията ни в повечето случаи са коренно различни. Но този път имаш от мене ++++++++++++. И още нещо - изобщо не си малоумен.

Абе ... Откачен съм си аз, всички го знаят

Най-накрая разкрихте всички СОРОСчета какви сте приятели на терористи.

Докато България се дели на русофили и русофоби, на американофили и американофоби, и голям брой хора злорадстват, правителството ни продължава да тегли заеми, за да погасява стари. Крайно време е да спрем да гледаме паничките на другите и да погледнем собствената си тенджера, която през последните 70 години плесенясва с умопомрачителна скорост. Ние ( българите ) глобалната геополитика няма да оправим, ами да се хванем да си изметем барачката, защото в един момент ще ни се наложи да си опазваме плета от поганците ( били те ИД, радикални религиозни групировки от всякакъв тип, алчни МВФ-та и ред други, знайни и незнайни войни на господарите на консуматорският режим ).

А старите заеми да не би да са ги теглили твоите притяели от ДПС/БСП, м ? Забрави ли, че Орешарски изтегли малко над 3 милиарда за година и половина управление, без да погаси нищо ?

Ей на- за такива слабоумни хора като Вас говоря. Да съм казал нещо за Орешарски ? За Борисов ? За Доган / Местан ? За ДС ??? От кой ред в коментарът ми сметнахте, че защитавам или симпатизирам на която и да е управляваща партия от последните 70 години ?

Ох, извинявайте - не разбрах, че Вие така - дежурно си пишете. Мисленето е вреден процес и води до усложнения.

Нещо бъркаш, Орешарски поиска да тегли 1.5 милиарда кредит тогава ГЕРБ вдигна платените симпатични протестиращи и го свалиха.

това е, предизвиква се трета световна

Ако сега руснаците не извадят чушкопека и не изпепелят няколко града, после ще е късно. Как така по савецко време 1 млн. чайници се изпариха за няколко минути, а сега 50 000 луди ги разиграват? М-да-а ... Явно някой трябва да ни каже освен израелската червена линия и за турската, саудската и фащската такива.

Не е вярно! Журналистите са си изсмукали новината от пръстите. Русия не воюва с ИД, а с демократичната опозиция. Русия е създала и поддържа ИД. Добре, че е Америка и още 58 държави в коалицията и (Канада се отказа), та малко, малко да се ограничи инвазията на руското творение ИД. Виж, да кажат, че ИД е заплашила да подпали Капитолия, веднага ще повярвам.

Абсурд е ИДИЛ да заплашват Русия защото: 1. Русия обяви, че с интензивни бомбени удари унищожи ИДИЛ преди месец. Останалите живи няколкостотин ислямисти избягаха на Запад 2. Русия никога не е бомбардирала ИДИЛ и за какво ИДИЛ да отмъщава 3. Защото Русия е ислямска държава

Барак ХЮСЕИН Обама. Хюсеин, фашаго, Хюсеин!

Пиши каквото мислиш,но сега трябва да си слагаш една голяма въпросителна в главата. Русия напрактика ще легализира саморазправта с всеки който дрищи по-форуми против нея. Той ще бъде ИДИЛ следователно враг.Америка ще си мълчи. Не оставай насаме в тъмното с руските агенти-приятелски съвет!

Какви глупости пиша. Пак съм мръднал ... Истината е, че Крим е руски полуостров, а Русия е единствената държава, която се сражава с ИД.

Нарича се "раздвоение на личността" или "множествена склероза", и за съжаление лечението е само симптоматично.

Крим е окупиран от руската империя преди 164г.Там не е имало назад в историята руснаци и са само туристи с оръжие...които проведоха геноцид над местното население(татарите) та в момента са малцинство....

И кой по - точно воюва с ИД ? Ама реално, с реални резултати ?

ИДИЛ е заплаха за цивилизацията ни, а единствената сила, която може и желае да се справи с ИДИЛ в този момент е Русия. Европейските държави трябва бързо да преорентират отношението си към Русия, да свалят санкциите, които се оказаха ненужи и вредни за всички и да започнат да й оказват всестранна и ефективна помощ в борбата й с тази заплаха, докато все още не е дошло времето отново Русия да освообождава Европа.

Ти са майтапиш. Русия не се бие с ИД.Питай обикновените сирийци с кой се бие Русия-окупатор и "освободител"."Русия, да свалят санкциите, които се оказаха ненужи и вредни за всички "-Ами да върне Крим и да съживи мъртвите цивилни.А на нас ни се отразява добре. Петрола вчера удари ново дъно..ха.ха

На беден човек като теб Щерев и безплатен шамар му се отразява добре. А обикновените сирийци се снимат с плакати на Путин. Както всички разумни хора биха приветствали Путин.