Путин може да се кандидатира за президент и през 2018 г.

Владимир Путин нямал намерение да остава пожизнен президент на Русия, но не изключва възможността да се кандидатира отново за поста през 2018 г.

Обратно в новината

Коментари - Путин може да се кандидатира за президент и през 2018 г. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Владимире, мисли че каквото и решение да вземеш, Русия трябва да бъде стожер на човешкото, не на сатанинското! Да увеличава дела на Доброто, на Любовта! Да бъде пазител и разпространител на православието! Бог да пази децата си!

Ам Гъл Президент, Президент !

Путин може да се кандидатира за президент и през 2018 г но няма да го направи

Сега е момента Путин да плати тук-там в Брюксел, където трябва и току виж са го избрали за Генерален секретар на ЕС. Няма да се очудя.

Ами защо не се кандидатира - английската кралица е държавен глава вече 60+ години плюс на Канада,Н.Зеландия,Австралия и доста племена разхвърлени по острови на световният океан. Обаче Американският президент е нейният шеф. Обаче Обама и тяхната политика външна и вътрешна не се променя от 200+ години- тези президенти които правят опит ги убиват уж от психопати или руско-съветски заговор.

аборигенска му работа, хвърли единия, качи се другия

"Обаче Обама и тяхната политика външна и вътрешна не се променя от 200+ години - ГРЕШКА! ГРЕШКА! ГРЕШКА! Чети и мисли! Може да я поправиш. И те имат шанс, ама не искат!

Tия рашки що изoбщо си играят на избори. Tо е ясно че путя ще си умре на поста като брежнев. :))))))))))

добре, че президента на луната е македонец, иначе и там щеше да се кандидатира

Руснаците имат една много хубава сентенция: "В Русия за 10 години се променя всичко, за 100 години, нищо"

(Расстрелят Путина)... Айде на бас, че ще се кандидатира...

Точно така. Който не иска да гласува за него доброволно ще гласува доброзорно.

Путя и Медя свършили водката и Медя казал - ти трябва да отидеш за пукница, сега аз съм президент.

Западът да бъде профилактично изпраскван по мъ-ете с точилка от време на време...може и с брезова пръчка...)))

Всичката я втасахте в БГ-то, та му ги броите. Мандатите. Над 1300 коментара! Браво!

"... и след това Путин, Медведев, Путин, Медведев, Путин, Медведев...". Ти не ме гледай какво правя, ами ме слушай какво ти говоря :))

После един мандат - президент Медведев. След това още 3 мандата - Путин. Що не се провъзгласи за Царь и Великий Государь и да се свършат простотиите?:)

Само в дивите държави (към които принадлежи и Русия) управлението е неограничено.

Този сатрап промени конституцията в своя полза. Преди президент можеше да бъдеш само два мандата, а той го промени на два последователни. После слага кукла на конци като Медведев и пак той. Това е типично за диктаторите. Във всяка нормална държава управлението има начало и край.

Така е, с една думичка промени целия смисъл на конституцията. И това ще мине, но Русия пак се отдалечи от нормалните държави и се захвана с политика от 19 век.

Е то фюрерите са пожизнени, но хубавото е че ги бесят или се застрелват, така че има право на избор!!!

Няма, неговите ще го доотровят преди това... Каква 2018 бленувате...

Ами, крайно време е да спрете, другарю Путин, да се кандидатирате. В 21 век тоталитарните режими не се толерират, някак си ставате смешен, а тъй като сте и луд станахте и опасен! Време е за пенсия.

Най-големият ИМПЕРИАЛИСТ в света "геносе" Путин обяви са свои стратегически съюзници Комунистическа Куба и Комунистическа Корея! Лудите в лудницата ряпа да ядат!

"В събота руският външен министър Сергей Лавров обвини Запада, че чрез санкциите иска да смени системата в Русия." Много интересно изказване, като се има предвид, че системата в Русия е ИМПЕРИАЛИСТИЧЕСКА! Запада със СОЦИАЛИСТИЧЕСКА ли иска да я смени! Тоя Лавров се държи като паднал от Марс!

Когaто Сaддaм нaпднa Кувейт, демокрaтите веднaгa спретнaхa коaлиция и го изгонихa, сегa Путин кaто "нaпaднa" укрите, някaкви мижaви сaнкцийки. Кaкво стaвa?

Мижави, ама газта май се е запътила за под един лев :)

Щом западняците усилено плюят Путин, значи Путин е силно прав. хе-хе

само да пръдне, и западняците се насират от страх !!

Какво означава"силно прав"?

Руснаците са били много глупав народ щом избират това джудже където го отбягват по цял свят .

3 милиарден БРИКС стои твърдо зад Путин, за ква изолация бълнуваш ?

А путин наведен ли е пред този иБРИКС?

Вувузел

Миналата седмица Путин го изритеха от БРИКС! Остана само БИКС! Следете по-внимателно новините!

Руския нaрод се е спрaвял и с много по-големи трудности в името нa нaционaлния суверенитет ,тaкa че не се нaдявaйте нa втори Горбaчов,който ще предaде стрaнaтa ! Путин е достa умерен и рaзумен,aко сдaде влaстa много вероятно е дa дойде някой кaто Жериновски и дa зaпочне ТСВ

Ползваш глупава опорна точка. Страната за която говориш фалира - не беше предадена, продадена или излъгана. Просто фалира. Не вярвам да мислиш, че на Горбачов му се искаше повече Нобелова награда, вместо да е абсолютен господар на 1/6-та от света и още доста други усърдни сателити. Дори и мурзиклите трябва да имате мозък за 2 стотинки.

Руският народ сам си създава трудности, а след това ги преодолява геройски.

Русия винаги е била силна и руснаците винаги са живели зле.

чудя се как живеят без еврогейски паради, и без ГМО храни. И не могат да вечерят всяка вечер с черен хайвер !

Major Payne

Много ти е сбъркана мислата...

Югославия извърши убийство на 8000 души пред лицето на света. Ако Елцин е защитил това деяние, аз също съм против това негово становище, защото то е чудовищно. Никой не е убивал руснаци обаче. Ето тогава защо Русия, подписала териториалната цялост на Украйна?! Смятам всеки, който пропуска такива факти, които държат светът в относителен баланс, за извратен и за враг на самия себе си. Светът се е побъркал от мисловна ленност и извратен живот. Особено лумпените. Моралът и съзнанието днес не съответстат на разкоша и леснотата на живота, а това е предвестник на сривове. Болезнени сривове. Мислете!

Русия е щастлива, че в тези опасни времена на най-важния пост в държавата е Путин, личност с изключителни качества, признати в цял свят, дори и от заклетите "приятели" на Русия от запада....

маика ти е наи-щастливата крава, макар и без европеиски пари

В Кравариленд, разбира се не изгарят от щастие, че имат толкова ловък "партньор".... ха-ха!

ЗАПАД И АМЕРИКА МАИ НЕ РАЗБИРАТ КАКВО ПРАВЯТ ! ИСКАТ ДА СВАЛЪТ ОТ ПРЕЗИДЕНСТВА ПУТИН!! ЕДНО НАПРАВИХА БЕЗ ПРОВОТО ООН ДА ОБЯВЯТ САНКЦИИ ПРОТИВ РУСИЯ !!! ВЛЯЗОХА В УКРАИНА СЛЕД ПУЧА И ЗАПОЧНАХА ВОИНАТА С ДОНБАС!!! И С КАКВО ПРАВО ТЕ РЕШАВАТ ДО КОГА И КАК ЩЕ СЕ ВОДИ ТАЗИ ВОИНА (ГРАЖДАНСКА ВОИНА )КЪДЕ И КОГА СА ЗАСЕКЛИ РУСКИ ВОЕННИ - НОМЕР НА ВОЕННАТА ЧАСТ И НЕИНИЯТ НАЧАЛНИК КАКВИ ИМЕННО ЧАСТИ - НЯМАТ ТАКИВА СВЕДЕНИЯ - ИЛИ НЕ ИМ РАБОТИ РАЗУЗНАВАНЕТО ! И АЗ МОГА ДА КАЖА ЧЕ СЪМ БИЛ В ЛЕГЛОТО НА ЛОБРИДЖИДА !!! ВОИНА НЯМА ДА ИМА С РУСИЯ ЗАЩОТО ИМА СКАКВО И КАК 30 МИН ДА СТАНЕ ПЕПЕЛ ПРОТИВНИКА И !!! ПРОСТОТИЯТА НА ЗАПАДА ГИ ЛИШАВА РАБОТНИ МЕСТА И ПАРИ !! И ТОВА Е ФАКТ ! И Б-Я Е ТАКА -КОЛКО ХОРА ОСТАНАХА БЕЗ РАБОТА ????? ТЪПОТИЯ

Аман от неграмотни тъпанари, които изгарят от желание да изкажат тъпото си мнение!!!!

Пълно е в редиците на терористите с чечеци на Кдиров,и се бият викайки алах акбар срещу украинските войници.Чеченците ли защитават руските интереси сега и не терризират ли те мирното население на Донецк и Луганск?А за отпускарите от руската армия нищо не казваш?Жалки и смешни лъжци сте всички Путинофили!

крепостнико или на български или на руски ! а най добре в руски форум си пиши , ако путин ти разреши . и с малки букви , если можна . понял да ?!

ЕЛИИИ ЗЛЕ КЪДЕ ДЕМОКРАЦИЯТА. ТРИЕШ НА ПОРАЗИЯ НОВИТЕ ЧОРБАКЖИИ ТАКА ЛИ ТЕ ИНСТРУКТИРАХА

крепостен неграмотен мужик измъчва българският език

Путин вероятно знае какво е казал още Сталин: "Щом нашите врегове ни ругаят значи добре си вършим работата". Като гледам коментарите Путин добре си върши работата.

Какво добре си върши работата. И украинците изпусна на запад и инфлация има и санкции и обедняване. Чувате ли се какви глупости дрънкате.

Путин добре си върши работата но в тези години по добре да не си Руснак. Направи така че Украйна да мрази Русия и след като заграби територия има наглоста да иска и пари. Инфлацията и обедняването на народа ще го довърши за 2-3 години.

Горбачов го каза най-кратко и най ясно тези дни: "Путин си е въобразил, че е вече Бог или най-малкото Заместник-Бог". А Путин заяви в Петербург: "С добра дума можеш да постигнеш много, но с оръжие и добра дума можеш да постигнеш много повече!" Путин е олицетворение на Руския империализъм в действие. Горките руснаци... Мине не мине време и им се натресе я Сталин, я Путин...

Путин та Путин! Държавата ви потънала, водата стигнала до носът и..... Путин та Путин! Европа взе парите и каза "ще видим..." Путин и пак Путин! Ей, прост човек е българина и прост ще си остане!!! Може обаче и да е за добро! То всичко качествено се изнесе, понатрупа пари и опит, лошият матриял скоро ще се затрие и 2-3 милиона нормални, осигурени българи ще се върнат в една нормална България, и ще изживеят едни нормални старини...

Другарю, колорадски бръмбаре, темата е за ПУТИН. ПУТИН, ПУТИН, разбра ли? Не е за България! Понимаеш?!

НароденСъд 2

Аз визирам ДИРа (и не само), ама то мислене се иска! Ден не минава, без да се постват новини за Русия и Путин! Ама то ако и на дела бяхте толкова добри, колкото и по форумите, България щеше да е бяла държава а ДИР щяха да са фалирали отдавна...

Мерси - чул те Бог да живея още 50 години. Да видя България възродена и враговете й смазани, време е за Второ Българско Възраждане!

щом може - да се кандидатира. тя и меркел не би отказала още един мандат, а пък обама ще го сменят с друга марионетка на средите, които си плащат сериозно за да имат "избрано" "лице". все пак, в края на краищата, нали печалбите са целта на живота. накрая, нали така се вика: "умря изключително, приказно- богат, но остави след себе си една изключително тлъста, мазна и воняща до Бога кафява следа."

ма ти наистина си вежлив !

Най- добросърдечно Ви моля да не се отнасяте от същността на проблема. Същността на проблема не е представителната демокрация, а концептуалната власт. Именно за това намеква Путин в сатията. Това казва и Лавров. На който не му е ясен термина на намери "Концепция за обществена безопасност". Ясно е, че Русия е възприела тази концепция защото ръководството на Русия дайства според нея.

советом - електрификация + съветска власт

!!

махорка где ?

И спирачна течност! В по-добрия вариант - Тройной одеколонь или пък се смесват одеколоните, които имате и се изпиват на екс! Е-х, широка, моя родная...

пусне "желязната завеса" не се знае какво ще му се случи зад нея! Току виж изскочил от зад завесата в неприличен вид....