Руски генерал: ПРО в Румъния и Полша са заплаха за Русия

Русия обяви, че страните в ЕС, в които са разположени противоракетни системи на НАТО, ще бъдат смятани за приоритетни цели за Москва.

Обратно в новината

Коментари - Руски генерал: ПРО в Румъния и Полша са заплаха за Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Че съм тъпо и в народното събрание бях, но знам , че Край куба и флорида /уса/ ИМА руско присъствие ,което е подлудило цялото американско воинство ...и като противовес на Америка срещу росия в България се изграьдат дългосрояно нато присъствие , тъй ,като гърция и турция изгониха янките от страните си. дали шабла или софив нема значение. Но точните удари сте са тук на окло 200 км,окло розожата долина...хах ха....големи политици и продажници....имаме

Че съм тъпо и в народното събрание бях, но знам , че Край куба и флорида /уса/ ИМА руско присъствие ,което е подлудило цялото американско воинство ...и като противовес на Америка срещу росия в България се изграьдат дългосрояно нато присъствие , тъй ,като гърция и турция изгониха янките от страните си. дали шабла или софив нема значение. Но точните удари сте са тук на окло 200 км,окло розожата долина...хах ха....големи политици и продажници....имаме

Значи, която държава е неядрена, трябва да си трае и да чака да я млатят по главата ?! Или Заю-Баю, защо си със шапка ? Доколкото зная, ПРО означава противо-ракетна отбрана, а не ядрена инсталация за нападение.

buRgbuRg1

:) КомКопелдаци , ще приема вашите доводи за всичко относно мамаша ви Раша , ако ми посочите ЕДНА , само ЕДНА СТРАНА в СВЕТА , която да е просперирала с Русия ? ! Коя , .... азиатските респубрики , Украйна , Молдова , Куба , КН Дере , Коя , .... Ангола , Венесуела , Никарагуа ... , посочете ЕДНА ! :( :)

СКОРО РУСИЯ,КИТАЙ И ИНДИЯ ЩЕ ПОКАЖАТ КАКВО МОГАТ.МАЛКО ЛИ Е ТОВА ЧЕ БЛАГОДАРЕНИЕ НА РУСИЯ И БЪЛГАРИЯ ИМА СВОИТЕ КСМОНАВТИ.

Кат Русия няма втора...... фрашкана с оръжия....на света.

ПРО в Румъния и Полша са защитна мярка против руските ракети но за путлеристите естествено е само те да си насочват ракетите и да си ударят който решат!

Все пак на всеки е ясно, че срещу руски ядрен удар, една ПРО е недостатъчна. Но това не значи да се откажем от нея, а може да се помисли за използуване на многобройните пещери в Bългария, като противоядрени скривалища. Една мрачна перспектива. Но какво завици от нас?

Една противоракетна отбрана не може да е заплаха за никого. Тя е опит да се намалят жертвите при една евентуална агресия с ядрено оръжие. Ако някой сцита , че противоракетната отбрана е заплаха за него, то той явно има намерение да осъществи агресия и има "законно" право да избива цивилно население с ядрено оръжие. Едни такива изявления не могат да се считат по друг начин освен като опит за шантаж срещу малки и по големи неядрени държави и всяват тревога сред гражданите на шантажираните страни.

За Русия съседните страни винаги са били заплаха-още от времето на Волжска България. Така тя от малко княжество стана империя на 3 (с Аляска) континента. Така на руският народ се внушава, че е заплашен, че все се защитава и друго не му е нужно. А така и е най-лесно за управляващите.

Русия е основана далеч след Волжка България.

Именно и къде е сега?

Сляп наблюдател... На България все и внушават, че е заплашена, че трябва НИТО да ни защитава, като ползва половината ни територия и че САЩ ни защитава от заплахите с 4 безплатни български военни бази под американски флаг, в които кракът на българин не може да стъпи...

За това са тези ПРО за да си ги пазят а не за простия електорат.Затова са и заплаха за Русия

ПРО в Русия са заплаха за Румъния, Полша, Финландия, Швеция, Литва, Латвия, Естония, Германия. Страните в които са разположени противоракетни системи, ще бъдат смятани за приоритетни цели.

Видяхте какво стана с нея! проблемът не е в ПРО , а в Русия!

защото нито украинските руснаци нито руските руснаци искат да се бият един срещу друг.

Всичко това, което се случва в Украйна Русия Америка и т.н. винаги го е имало ! Разликата е че днес трудно може да бъде скрито зад желязни завеси или изманипулирано само в местния вестник или единствения канал контролиран от когото трябва. Като гледам какви продаждници пишат тука, какви русофили и русофоби, как пък не се намери един българофил бе? КОгато България е била фактор в Европа не е имало нито Русия нито Америка нито ЕС. Засрамете се и имайте малко гордост. 30 000 души в перфектна възраст всяка година напускат страната ни, по коментарите лесно се разбира какво остава тук! Колко жалко!

ме просветли. Как не руски войски са около САЩ, а обратното. А какви войски бяха и убиваха десетки хиряди украинци в Украйна.Ама що щете в ЕС - ние сме там и в НАТО. Ама то путинците си го казаха открито и в прав текст - ние сме Троянския кон на Русия в ЕС и НАТО. Затова сте тук, мъчите се, гладувате, а не сте в Русия където да ближете мед и масло направо от улицата.

Ами като сме троянски кон на Русия, КАКВО ДЖАНЪМ ПРАВЯТ нато и САЩ в България? Сигурно искат да пояздят Троянския кон с миризливите си насрани гъзове...

на тези червени, елементарни путяги-тролчета /за пръв път ги пиша тези думи, но пи писна от неграмотни гадняри/ все лайна, все насиране им е в устата. Какво си мислят, че народът ни го опростачиха такива като Слави и чалгари. Да, ама не. Все са останали и унас свестни, интелигентни хора, които си държат на страната.

всичко може в Русия. Може и една отбранителна система да е заплаха. И аз се чудя, но явно путиновци си мислят, че като техните червени български кратуни са прости,така е с целия ни народ. Нагли комуняги. Лъжци и убиици.Атентатът в "Св.Неделя", а Катин, където избиха десетки хиляди поляци с куршум в тила и го преписаха на немците.А нападението над Унгария и Чехия, където и ние участвахме, подписано и от баща-Станишев, а той сега се скри в Брюксел - върхът на умразния от путягите ЕС и председател на социалистите там? Абе комуняги нагаждачи, никога не изпускат кьоравото.

В 1 изречение толкова много различни глупости и факти си използвал. С 2 думи да ти обясня как 1 ПРО може да бъде нападетално оръжие. САЩ имат на кораби, самолети и подводници около 10 000 крилати ракети Томахавк. Те самите са разработили план според който при удачно и тайно позициониране на достатъчен брой носители на тези ракети, те биха могли да си позволят да нанесат първи ядрен удар срещу Русия-тяхната отколешна мечта. Както се досещаш единствената заплаха за тях е силата на ответния удар. С изпреварващия удар - крилатата ракета лети 10-25 мин. до целта те биха унищожили по тяха преценка над 90 проц. от базираните стационарни ракети и бомбардировачи в базите. На същия удар биха били подложени всички ракетни подводници намиращи се в базите си. Срещу оцелелите пускове е предназначена именно ПРО. Да прехване изстреляните няколко десетки ракети в ниската им стартова траектория и по този начин Русия да остане без стратегически сили и без възможност за ответен удар. А ракетните подводници по принцип винаги се опитват да ги следят още от тяхното излизане от базите им. И ако тяхното положение е известно в момента на удара, то те също биха могли да бъдат превантивно унищожени.

Еднополюсен свят значи ибрийкчийство. Добре, че е Русия.

Преди години искаха да убиват Ахмед Доган с незареден газов пистолет, а сега искат да убиват цяла Русия с противоракетна отбранителна система!

"Русия продължава да е обезпокоена от американската противоракетна система, разположена в Европа, включително в Румъния, защото тя е "заплаха спрямо стратегическата стабилност". В това изречение се крие истината! Русия смята противоракетната система за заплаха спрямо стратегическите си интереси в Европа, а не срещу населението на Русия! Русия се страхува да не изгуби контрола си върху источноевропейските държави, а не че ще някой ще тръгне да напада Русия!

Право в десетката ! Браво!

Преди всичко, никой от НАТО вече не крие, че системата за ПРО е предимно срещу Русия. Само до преди година, всички наши босове - от Вашингтон до София твърдяха точно обратното - че не е срещу Русия. Защо тогава някой трябва да им вярва за каквото и да било? И още - не е зле, да се запознаете с това, което е казал генералът Герасимов. Той не е казвал, че ПРОв Полша и Румъния са заплаха за Русия. Казал е, че те са заплаха за руските стратегически ядрени сили. Това са различни неща. Казва още, че пусковите установки на обектите от ПРО на брега и на корабите - МК-41 с вертикален пуск са универсални и позволяват изстрелването на ракети Томахоук, като в обхвата им влиза цялата европейска територия на Русия. Това вече не е ПРО. Освен това, генералът заявява, че SM-3 имат значителен противоспътников потенциал, с което заплашват руската спътникова групировка - разузнавателни, комуникационни и др. спътници. Що се отнася до ПРО, тя заплашва възможностите за нанасяне на удар, с което на практика застрашава паритета в областта на стратегическите ядрени възможности.

"системите за ПРОТИВОРАКЕТНА (!) ОТБРАНА (!) (ПРО), разположени в Полша и Румъния, са заплаха за Русия и тя е готова да отговори на тази ЗАПЛАХА (!)" Как може система, която е ОТБРАНИТЕЛНА и ЗАЩИТАВАЩА населението ПРОТИВ ракетите врага, е ЗАПЛАХА за Русия?

buRgbuRg1

:( Да не забравяме колко много ни струваше да извоюваме политическата си независимост от Русия и колко много от това дължим на НАТО , САЩ и ЕС. :( Затова и ЕС трябва да има своя армия , за да е в състояние да противодейства на всяка пасмина , била тя руска , турска , арабска ! :( Русия иска ли война? :( Руснакът иска ли война? не питай тази тишина, в която братските могили войниците са приютили. Ти за това попитай тези, които в цинкови ковчези тук от земи съседски влачат стариците да ги оплачат. :( Попитай храбрите ПуссЛета, :) които днес из Кремъл шетат, с пагона си го украсяват и сопа мирна там развяват. Литовец питай и поляк за тях кошмарът е руснак, попитай пролетта във Прага как мир със сила се налага. Унгарците попитай как пиян солдат със руски танк из Будапеща мирно ХОРА гази от тях мира за да опази. :( Ще ти отвърне побелял финландец доста остарял как мирно руската войска там зиме драпа през снега. И братът белорусин даже намерил би какво да каже, че на изгаряща цена дари им братството Москва когато с ордата си зла Суворов палеше села. Попитай техните поля кръв непокорна ги поля. Попитай ти Украйна братска защо от любовта славянска и от прегръдката на брата защита търси днес при НАТО.:( Миролюбивият Иван обстрелваше Афганистан и в градове, и във села не мир донесе, а беда. Деца, вдовици във Чечня руснакът иска ли война попитай и ще чуеш сам руснак как миротворства там. Грузинец винаги щастлив през сълзи днес ще промълви, че от съсед миролюбив сега земята му гори ! :( Руснакът иска ли война? от Литва питай до Китай съсед дали един поне ще отговори твърдо: Не! :(

Колкото и да се пънеш: не руски войски са около САЩ, а обратното. А ако смяташ, че НАТО са нещо друго освен САЩ, значи си обикновен малоумник.

А пък ако ти смяташ, че НАТО е само САЩ значи си НЕобикновен малоумник!

НАТО да разположат ПРО на линията на Урал и немаш проблем.:)

Румънските мангали,част от които изядоха яденето на всички в хотелите по Великден да се омитат в Карпатите.

Ти идиот ли си? От това живеете бе, хората си плащат.

а-а-а, така ли стана? Те си плащат? Ми те и руснаците си плащат, ама Плювко не дава, щото и от САЩ си платиха и го заплашиха.

Е какви са тези руски генерали плашещи се от ПРО, което са го обяви за неефективно?

Русия не се плаши! Руснаците са мъже. Те казват ПРО в Полша и Румъния са заплаха за нас и те са съответно наши цели! - ТОЧНО и ЯСНО.

Лумпи! А ти смяташ ли че Русия може да бъде нападната с противоракетна отбранителна система? Ако е така, то явно си аболютно невеж! ПРО са заплаха за руските ракети, летящи по цели в съответните държави, а не са заплаха за населението на самата Русия! Противоракетна Отбранителна Система казва всичко, което трябва да знаеш!

От скромните ми наблюдения за руската армия(тук в България,но нали всичко под тяхния каскет беше) мога да твърдя,че цинтовете на чепиците на втория метър падаха.Е как ще направят ракети дето по хиляди километри да летят.Пропагандата им е създала легенди,лошото е че сами са си повярвали;ако нещо стане такава тежка катастрофа за тях ще бъде!Невиждана в историята.Но дано не става.

Не виждам какъв е проблема Русия да се оплаква. Говорим за ПРО, а не за нападателни техники. Но както и да е, руската техника С500 примерно е в пъти по-добра.

h 1

леле колко си сигурен ...

Русия не се оплаква! Руснаците са мъже. Те казват ПРО в Полша и Румъния са заплаха за нас и те са съответно наши цели! - ТОЧНО и ЯСНО. Оплакват се хамериканците че: 1. Руснаците са накарали САЩ офицерите на Доналд кук да се понасерат от страх при вида на невъоръжен стар руски изтребител, който имитира 12 пъти атака срещу америка в Черно море миналата година и консервената им кутия стои беззащитна а палубата жълтее и мерише... 2, Свръх разузнавателния американски самолет дошъл да ГЛЕДА в Русия, но видял на 6 м. над кабината си Руски изтребител СУ27, които яко раздрусал американската щайга, прочел позивните на самолета, защото той пътувал инкогнито и като разбрал че са краварите им показал ракетите под крилата и си отлетял...

Русия не се плаши! Руснаците са мъже. Те казват ПРО в Полша и Румъния са заплаха за нас и те са съответно наши цели! - ТОЧНО и ЯСНО. Оплакват се хамериканците че: 1. Руснаците са накарали САЩ офицерите на Доналд кук да се понасерат от страх при вида на невъоръжен стар руски изтребител, който имитира 12 пъти атака срещу америка в Черно море миналата година и консервената им кутия стои беззащитна а палубата жълтее и мерише... 2, Свръх разузнавателния американски самолет дошъл да ГЛЕДА в Русия, но видял на 6 м. над кабината си Руски изтребител СУ27, които яко раздрусал американската щайга, прочел позивните на самолета, защото той пътувал инкогнито и като разбрал че са краварите им показал ракетите под крилата и си отлетял...

Колега, как проникна в системата на НАТО?

В Полша и Румъния май са забравили за тази историческа традиция ....

трябва да сме винаги с ЕС и САЩ,стига с тези античовешки същества и престъпници. Рашистите се смятат за господари на света. Нали не ви е страх от никого ,имате много и най -добри ракети в света. Защо плачете демагози

САЩ, а не Русия се смятат за господари на света. Това дори и САЩ не го отричат. Написа ли си домашните малоумник?

Ако нямаха ПРО руснаците щяха да ги пропуснат... Кой ги вярва тия глупости? А и какво значи приоритетна цел??? Ядрена война само с две ракети няма да има. Като тръгне една и след това ще тръгнат още 200-300 и от двете страни... Западняците да си взривят наличния арсенал на място ще отровят Русия и света. За руснаците важи същото. Та какво точно значи приоритетна цел? 2 седмици по-малко живот в ядрена зима... Спорно е кое е по-добре.

Лошо и много опасно е, когато високопоставен руски генерал те посочва с пръст и казва, че си заплаха за Русия. Това даже е смъртно опасно ... За сега се отнася за Полша и Румъния ... Да му мислят Офшорко и офшорковците ...

Нека помогнем на съюзниците си от нато и се защитим от агресивните руски мераци и закани,като поискаме и у нас да се разположи ПРО система,та да се охлаждат пияните путинови генерали!

Сетих се за вица от соц-време. - Нане, у Работническо дело пише, дека 1 атомна ракета Пършинг струвала 10 милиона долара! - Ехааа, Вуте! Да ми падне една те такава у дворо, ама де го тоа късмет!

И Полша и Румъния са яли здрав пердах от Русия. Значителни части от територията им са били в състава на Руската империя ВЕКОВЕ НАРЕД. Сега Русия ги предупреждава, че поляците и румънците ще получат още по- здрав руски ритник, заради хамериканските ПРО на тяхна територия. Това косвено се отнася и за Офшорко, Ненчев, Шаламанов, Митов и Мони Паси ... Бойко, като стар партиен член на БКП, който още не си е върнал партийната книжка, знае с кого си има работа и се държи на дистанция ...

Историята показва, че Русия 400 години е била част от Монголската империя... Точно тогава добрия московски княз, предава лошия новгородски княз на монголите, че искал независимост. И Москва става водещ град в Русия.

Преди всичко, никой от НАТО вече не крие, че системата за ПРО е предимно срещу Русия. Само до преди година, всички наши босове - от Вашингтон до София твърдяха точно обратното - че не е срещу Русия. Защо тогава някой трябва да им вярва за каквото и да било? И още - не е зле, да се запознаете с това, което е казал генералът Герасимов. Той не е казвал, че ПРОв Полша и Румъния са заплаха за Русия. Казал е, че те са заплаха за руските стратегически ядрени сили. Това са различни неща. Казва още, че пусковите установки на обектите от ПРО на брега и на корабите - МК-41 с вертикален пуск са универсални и позволяват изстрелването на ракети Томахоук, като в обхвата им влиза цялата европейска територия на Русия. Това вече не е ПРО. Освен това, генералът заявява, че SM-3 имат значителен противоспътников потенциал, с което заплашват руската спътникова групировка - разузнавателни, комуникационни и др. спътници. Що се отнася до ПРО, тя заплашва възможностите за нанасяне на удар, с което на практика застрашава паритета в областта на стратегическите ядрени възможности.

h 1

Що не бегаш в СССеРР бре ТЪП ДОЛЕН, РУСОФИЛСКИ, ПОМИЯР и НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ ??? !!! Отдавна е ВРЕМЕ всички РУСОФИЛИ да БЕГАТ БЪРЗО и ВЕДНАГА в ССС-СеРР (ТАМ ЩЕ СЕ СПАСЯТ, АКО не ГИ ОПЕКАТ ...) , Северна Корея и преди всичко ВЪН от ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ !!! АНАДЪН МУ ?????? СМАХНАТ НЕЩАСТНИК !!!

Не, ще стоя тук да дразня такива като теб - комунистически тоталитарни изчадия, плод на пиянски ръкоделия на квартален партиен или ОФ деятел, имащи единствено по две мозъчни гънки - за пъленне на търбух и дефекация. :-))) Мноого ми е гот да гледам, как се на...сират и се гърчат такива като теб - некадърни, тъпи тролчета и орки, дето дори не си знаят пола! Аре - давай, още можеш!

От теб по-голям глупак няма!

Накарайте Путун,да не се прави на смешно велик,а да не хаби оскъдните ви средства и големите ви ресурси за сметка на голите ви задници!Вмвсто да дрънка,изостаналите технологични оръжия,лесно парирани от съвременните на НАТО,та да помисли за стандарта ви!А ако е миролюбив защо не поиска и той членство в НАТО ,за радост на всички вас!

ПРО е отбранителна система,не заплашва никой и не виждам смисъл от тоз руски вой,като никой не иска да ги напада,дори ги предпазва и тях от безрасъдните им действия,каквито са в Украйна!

ПРО е за самозадоволяване на американски травестити?

Според руснаците е точно такава - нападателна, щом може да изстрелва Томахоук, които нямат нищо общо с ПВО/ПРО, но пък са си ударно оръжие от всякъде...

Я питай гърците за ПВО "Найк Херкулес"-а им от Атинския отбранителен район, който може да поразява и земни цели до 160км!

Интересна работа_как може отбранително оръжие да е заплаха за някого?И децата знаят ,че няма държава изцяло защитаваща територията си с ПРО.Дори Израел ,макар че е разгърнал триетажна ПРО не е подсигурен напълно срещу ракетна атака!Къде тогава е заплахата?Значи те могат да си усъвършенстват С300 доС400 иС500 ,а Запада не може защото е заплаха!

Отбранителните с-ми са заплаха за руската агресия. И НАТО им пречи да нападат съседни страни. А хората си имат интереси там. Сега как ще нападат, с рускини ли?

Браво! Още един човек , който е разбрал най-секретното оръжие - русская женщина! Това, което мужиците пропиват и профукват (виж например Аляска ), рускините завладяват елегантно с тяло. След това нещата се стабилизират с учтиви зелени човечета и избори, ...

Писна ми от тъпите руски пиандурници. Стига сте дрънкали оръжия. КОГА НАЙ-НАКРАЯ ще направите нещо за потребителите, не само машини за унищожаване. Тъпо е да искаш да дрънкаш оръжия и се мислиш за непобедим. С какво ПВО е заплаха... това е "ОТБРАНА" тъпи руски старшини!!! В НРБ беше въведен руския модел на войска и всички помним каква изродщина беше в армията, тъпи старшини и нереализирани офицери. НЕ!!! баста... не искам парите ми от данъци да ходят за лентяите. А руските мужуци да си опичат акъла... няма вече кой да им помогне... сами са срещу Цяла Европа, не само срещу Германия.

Забавно - значи, според Кери, Нетаняху и ЕК, руските ПВО и ПРО ракети С-300 в Иран са заплаха. А SM-2/3 в Румъния и Полша - не са. Типично по комунистически - нашите са храбри разузнавачи, техните са подли шпиони, нашите армии носят мир, а техните - война (сигурно щото техните танкове убиват, а нашите - не) :-)

се отказа от ядрени оръжия, а Русия я нападна! Иран иска да се сдобие с ядрено оръжие, а Русия и помага!

Ти драги да не седнал с гол задник на горещ котлон, че така се разфучал? 300 американоса и тепника са кацнали в Украйна,България, Военен американски кораб в Черно море, военни американски бази под път и над път, а на тебе само руснаците ти се привиждат. Така че сопри и пийни студена водица, Рамбо, че от твои заплахи направо премаля

Познавам рускини, които за 30 г. не са научили езика на страната, където са избягали /в зап. Европа/. Но българският не е толкова труден. Трябва елементарна интелигентност и малко усилия. Европейците го научават за година-две. Никой не ви иска, защото сте глупави и непочтени, а сте тръгнали да се бъркате навсякъде.

И на мене ми писна! САЩ не само са насрани, ами продължават да дрънкат оръжия... Есминеца им като консервена кутия стои в Черно море и не може да направи нищо освен, че краварите се посраха. Флагманския разузнавач на САЩ дошъл да гледа в Русия и какво видял... Руски изтребител над кабината си на 6 метра му чете опознавателната маркировка и като видял, че са краварите си утишъл! 300 русалки на САЩ обучават украинската армия, как се свалят пътнически самолети над Донецк... А ние се задръстихме със САЩ танкове и нашите войничета тичат с американските травестити, които ги учат как да отговарят на въпроса: Ти транс сексуален ли си или Хомо?

Чети, като не знаеш! "Су-24 напълни гащите на 27 американци в Черно море и ги уволни" и СУ-24 вцепени моряците на "Доналд Кук" в Черно море Прочети цялата статия тук: link Американците са супер: Слушам СНН Вашингтон: Виж в тубата (You tube) - U.S. spy plane RC-135 encounters Russian SU-27 Fighter Така пише света за Краварите...

аре прочети источника на тази статия... ей там долу на последния ред !!!!! после се пробвай да щракнеш и ще разбереш защо руския блогър който я измисли вече е прибран на топло от самия Путин... не... не в пандиза, а в тролската къща. как може да си толкова тъп и да разпространяваш една ИЗМИСЛИЦА на един РУСКИ БЛОГЪР и да ги имаш за ИСТИНА??? кажи ми честно - ЩО СИ ПРОСТ????

Много си нервен? Пийни си хапчето?

е нали тая ПРО не лови руските ракети-каква заплаха е тогава бе ?

Дир.бг, пуснали сте това от 15:35,а онова в което питах за избитите от Сталин,нещо за което цял свят знае и дори руснаците признават-не сте!Какъв странен страх ви тресе?От какво или от кого?

За какво да ги тресе страха? Сталин - сатрап и луд,психически не е бил наред, посегнал и на децата си, подпосал пакт с друг параноик - Хитлер..............Дали сега няма такива луди?

Ами, има един, който заяви, че сам Бог е определил неговата страна да е лидер на света, че олицетворява всички идеали на човечеството, да определя развитието на света.... Обама. Но и той го е "преписал" - точно от Сталин и Хитлер.

Ще ти кажа.В 15:35 пуснах една дебелашка ,глупава и безотговорна провокация.За предстоящи събития-не го изтриха,А когато говоря за историчиски факти със 70 и 90 годишна давност-трият.Това не го правят"русофили" или както са наричат,правят го само фанатизирани болшевики.затова казвам че е странно!

Какво да се прави като цял свят се страхува от Русия....................

защо тогава Путаракис по цял ден рИве с крокодилски сълзи, че все някой го атакувал и как всички били врагове :)))

На теб така ли ти се струва ? Май и тук имаме промити мозъченца, те мънички, лесно става. Два американски филма и малко българска чалга и готово !

Да рушиш е лесно.Изгради нещо,пък тогава се гордей.

Гледайте сега какво ще стане с Американският ескандрен миноносец "Джейсън Дънам"? Сълзите за Доналд кук ще ви се струват детски плач...

на руската пропаганда която разправя на децата си приказки за лека нощ? дори не знаеш от кой руски "блогър" тръгна тази лъжа и защо му изтриха сайта самите руснаци :)

Не тъпчо! Слушам СНН Вашингтон: Виж в тубата (You tube) - U.S. spy plane RC-135 encounters Russian SU-27 Fighter Дори и да се надупиш на САЩ: краваря си е кравар... Абе Паси това ти ли си? Ако е така, моля не слизай токова под средното ниво на интелигентност... иначе и аз ще повярвам, че си там отдавна.

Американски блигър??? виш двата коментара - на руснаците и на ебани*е: Дональд Кук И СУ 24 The U S military is in shock! Donald Cook and Su 24 ... и на насраните: Russian Fighter buzzes U.S. Warship in Black Sea Това, че си неук си е за твоя сметка...

Чети, като не знаеш! "Су-24 напълни гащите на 27 американци в Черно море и ги уволни" и СУ-24 вцепени моряците на "Доналд Кук" в Черно море Прочети цялата статия тук: link

Още никой не ми отговори чи го диреше Русия в Куба 1962 ???

Отговарям ти веднага. Диреше диктатура на пролетариата и съветска форма на управление. Нарича се износ на социалистическа революция. Тази доктрина е поставена от КПСС още през 30години на миналия век на конгреси на тази партия и официално публикувани във в. Правда.

Виж ся, опиваш се да правиш пропаганда - няма лошо. Ама поне се постарай малко - напр. виж от кога има КПСС и до кога ВКП(б). Щото да говориш за КПСС през 30-те години на ХХ в. е смешно и ти скапва ефективността на пропагандата.

Същия, чийто го диреха по същото време американските ядрени ракети в Турция. Отдръпнаха се едните, отдръпнаха се и другите.

Готини кубинки бе путьо! И американския затвор за Американски истъпления срещу човечеството...

1. САЩ разполагат ядрени ракети в Турция, в отговор на което Русия прави няколко бутафорни площадки с ракети от шперплат в Куба и в същото време праща кораби с истински такива. 2. САЩ организират блокада на 'острова' с целия си наличен военен флот в района + банановият търговски флот. 3. До сблъсък не се стига, Русия връща корабите, САЩ изтеглят ракетите от Турция след 6 месеца. Кенеди е убит. Край на кризата.

И ние намааме доста "слънчеви панели" из нивите на дедовците ни!? Трябва да се провери дали някои от тях не работят като антенна система на ДРЛ!?... особено обърнатите на Изток! ... И заблуждаваме ръшите!.. Е, мислим си,че сме ги заблудили!

Смърт!!! Това е издаване на НАТОвска тайна!

Истинските слънчеви панели се обръщат на ЮГ! Ако си видял някой обърнат на изток, значи си прав.

аналогия (моля не спирайте да четете до първите 4 букви - знам че ви е трудно на чукчите): когато (За вас АКО, щото сте беднички) хладилника ви е пълен, дома ви е уреден, имате добра работа, получавате добра заплата, жена, децата и любовниците ви са задоволени... ще хукнете ли в да нападате полицейското управление и с каква цел... това да си мислите че угоен американец с охолен живот (визирам сенаторите в сената) ще тръгне да атакува Русия е просто идиотщината на путлерситите вярващи сляпо във вожда си Пу-Винету. колко прост трябва да си за да вярваш в това?????

Наистина трудно се четат писания, в които мислта скаче, и основното, което иска да напише комплексиран от собствена ненужност автор е "путлеристи, пу-винету" . Ти си тросто титан на мисълта.

не се напъвай мила... казах, че е за хора които поне могат да четат и поне, ама поне малко да мислят. А за тебе... провери си думите: мислта скаче тросто :)))

1. Винету е вожд на ГЕРБ. 2. Идиотитята на някои конгресмени е очевиден факт - виж предателя МакКейн и за други не питай. 3. Прозрения от сорта на "САЩ могат да си решат проблема (?!) в Украйна, като започнат да избиват много руснаци там" е казана по американска, а не по руска телевизия и от бивш американски генерал (те също са с уреден живот, нали така). 4. Бившият ВГК на ОВС на НАТО в Европа ген. Уесли Кларк преди дни заяви в интервю, че Ислямска държава е съвместен американско - израелски проект. Иначе казано, чрез ИДИЛ, САЩ са заплаха дори за съюзниците си в Европа (спомни си атаките на привържениците им в Париж напр.), не само за Русия - щом ги творят такива неща. Може много да се пише на темата, ама за такива като теб, няма смисъл.

както виждам ... "чукча писател, чукча не читател".... пусна си copy/paste-a и като примерен трол не си направи труда да прочетеш какво написах.... слабо другарю, като парцуца си.

Ваш чукча

човешката алчност няма насита

със 75 000 франка заплата ... не ми и идва на акъла да ходя да обирам банки, да пускам тото, или взимам заеми? А на тебе? та това за алчността.... Ама нали знаеш, сития на гладния не вярва... сигурно за това... или заради нещо друго....

Абе това шубето било голЕм страх. Дето шумка шумне се обръщам вече. Все някой ме напада, все някой ми иска главата... ко стана тя... странно защо другите държавни глави не рИват кать менИ и не ронят крокодилски сълзи.

....МЕН ЛИЧНО ПЪК МЕ ПЛАШИ БГ ПРАВИТЕЛСТВОТО, НАЧЕЛО С РОСКО И БОКО. ВСЯКО ТЯХНО РЕШЕНИЕ, ВСЕКИ ТЕХЕН ПОДПИС, ВСЯКО ИЗПРАЗВАНЕ НА ЗАПАДА У НАС СКЪСЯВА СЪЩЕСТВУВАНЕТО НИ.

Преди да коментирате, що не се позапознаете с тази система за ПРО. Напр. да видите, какви са тези Стандартни ракети 2 и 3, да видите какъв е т.нар. "прозорец за прехват" на съоръжентията в Полша и в Румъния и т.н. и тогава коментирайте. Ще видите наистина интересни неща - напр. системата не защитава територията на Европа, а е предназначена за МБР, насочени към САЩ... При това е срещу ракети, които се изстрелват не по най-пряката линия - през полюса, а по "южния маршрут" - приблизително северно от Полша и от територията на Иран (това е за онези в Румъния). Вярно, по теорията за първия и ответния (т.нар. "на възмездието") удар ще свърши работа. А пък работа на руснаците е да я неутрализират. Ако ще се блъскат със САЩ с ядрено оръжие, това наистина ще бъде една от първите цели, а после ще последва и удара по САЩ - наистина говорим за разлика в минути, но я има. Нормално е да замислят удар с ядрено оръжие напр. по съоръжението в Румъния с бърза ракета от типа на Искандер от района на Крим или с крилата ракета от бомбардировач - времето за поразяване е до минути, а ядреният взрив ще е на 75 км от Плевен... Не че нещо, но е все едно. Стигне ли се до ядрена война, светът просто е обречен. Човечеството ще загине в глобален мащаб - пряко и от последствията.

Леле! Аз пък си мислех, че като съм далече от София, Пловдив, Варна и Бургас съм добре защитен!

Е, то е все едно. Стигне ли се до изстрелване на ядрени ракети... Ами ти само си помисли - изстреляна от Иран ракета с ядрена бойна глава е унищожена от ПРО в Румъния над Черно море. Или пък руска С-500 от Крим унищожава над територията на България, Румъния, Украйна, Черно море ...ядрена ракета на САЩ. Пръснатите радиоактивни вещества къде ще паднат? Ами - в Черно море и в страните около него - зависи от въздушните течения и теглото на остатъците (от кг до прашинки). 1 такава и все едно си имаме нов Чернобил. А ако са 5, 10,... Кво те боли дали са руски, американски, ирански? Да не говорим, че в някои ситуации, бойните глави на МБР се унищожават с височинни ядрени взривове. Пак над нашите глави в Европа ще бъде. Но и над Северния полюс да е, все едно - пак ще пострадаме.

руските радетели за мир, направо да изпаднеш в умиление - значи техните c300 за иран са за отбрана, а ако не са техни значи пречат за стабилноста, учения на нато в съседни страни са заплаха, а техните учения пак в съседни страни(осетия, чечня и т.н.) не са, да не говорим за руските бомбандировачи които обикалят около англия, норвегия и и на други места, чудя се ако натовки бомбандировачи почнат да обикалят около границите на русия, дали ще се оплакват

Ами тогава защо всички западняци наподскачали се възстанови договора за С300? Нали уж същата система като ПРО?

Да беше прочел първо в Гуглата какво представлява С-300, пък тогава пиши!? Излагаш се като Борисов...

Другарю генерал, А какво значи долното и как ще го коментирате? Ракетите за ПВО за Иран са "сдържащ фактор", а тези в Полша и Румъния не са???????? Руският президент заяви, че гъвкавата и доброжелателна позиция на Иран, желанието му да се споразумее със Запада за ядрените си програми са обусловили решението му да поднови изпълнението на договора за доставката на руските системи за ПВО "С-300" за Техеран, предадоха Ройтерс и Асошиейтед прес. Владимир Путин подчерта, че с тези ракетни комплекси Иран ще бъдат сдържащ фактор в Близкия изток предвид ситуацията в Йемен и те няма да са заплаха за Израел, защото са отбранителни.

Ето - значи като се казва квит. Нато тропна ПРО - не се допита до мнение на Пусия. Русия върна жеста в Иран, като пропусна покрай ушите недоволство на САЩ. Както се казва патова ситуация