Украйна потвърди изтеглянето на руските войски

Руските войски са отстъпили на най-малко 10 километра от границата с Украйна, съобщи говорителят на украинските гранични служби.

Обратно в новината

Коментари - Украйна потвърди изтеглянето на руските войски | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НИКОГА, ПО НИКАКЪВ НАЧИН НЕ МОЖЕШ ДА СПРЕШ НАТО И САЩ ДА ЛЪЖАТ, КОГАТО ТОВА Е В ТЯХНА УГОДА! ТИ ВИЖДАШ И ГОРИШ В ОГЪН, ТЕ КАЗВАТ -"ВОДА СЕ ЛЕЕ"...УКРАЙНА НИКОГА НЕ Е БИЛА ДЪРЖАВА, ОСВЕН 91-2014, НО СЕ ТЪРСИ МЯСТО ЗА "НАШИТЕ РАКЕТИ"! ДАВА ЛИ СИ СМЕТКА, КАКВО СИ СЛАГА ПОД ЛЕГЛОТО ЕВРОПА? РУСИЯ ИМА АЗИЯ И СИБИР, А ЕВРОПА КАКВО ИМА? КОЙТО Е БИЛ ПРОТИВ РУСИЯ ВИНАГИ Е ГУБИЛ!

Обобщение на вчерашния ден: Русия загуби: Европа като клиент Украйна - без Крим, засега Китай им би шута на Газпром Втората Студена Война продължава

Тъпак!

Украйна е поредната провалена от хамериканските империалисти държава! Що не дадоха 5 милиарда долара за някоя бедстваща африканска държава, или за собствените си онкоболни, а за ракети в Украйна?

Има новина и от снощи, Киев си изтегля метежниците от границата с Новорусия. :)))

Руският делириум тременс те държи. Украйна отвоюва своята независимост. И се отърси от руски предатели и терористи

Украйна тепърва ще яде голата опашка....Ние сме зле,ама те са още по..

ДА МЕ ПРОЩАВАТ ГОСПОДАТА ОТ ДИР-а, АМА ИМА ПО ВАЖНА НОВИНА ОТ ТАЗИ : "Киев отказва да направи авансово плащане за руския газ" !! Започна се. От другия понеделник ни завъртат кранчето. Колко дни можем да издържим все още никой не казва. Вероятно русофобските партии каквито са почти всички в България ще запретнат ръкави и ще ни доставят малко газ например от Германия , която си осигури директни доставки. Да се надявам че ще им помогне г- жа Меркел (най вече със съветиот рода на ДРЪЖТЕ СЕ )!!!!! ХРАНИЛИЩИТЕ В ЧИРЕН ИМА МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ ДА ОСИГУРИ ГАЗ ЗА ТРИ МЕСЕЦА (ако изобщо в него има газ)!! ПОЗНАЙТЕ КАКВО ЩЕ СЕ СЛУЧИ БЕЗ ДОСТАВКИ НА РУСКИ ГАЗ ЗА БЪЛГАРИЯ !!! НАЛИ СЕ СЕЩАТЕ, ЧЕ С НЕГО РАБОТИ И НЕФТОХИМА В БУРГАС !!! ПРЕДСТОИ ПЪЛНА ПАРАЛИЗА С ПОСЛЕДВАЩ ИКОНОМИЧЕСКИ И ФИНАНСОВ КОЛАПС !!

Да видим къде ще е Украйна когато мине ппоредната еуфория, когато икономическите мерки на МВФ ударят по джоба на украинеца, без перспектива за имиграция на запад. Да не стане така след 2 години да изберат нов про Руски президент?

Пожелавам късмет на новите Украински власти в преговорите им с Газпром. Русия няма да прави повече отстъпки на "братският" Украински народ. Колкото до тези които хванаха оръжие на изток мисля че няма да се спрат.

Е поне парите които им дадохме от ЕС на Украинците вече са изхарчени. Хвръкнаха за военни разходи, и десен сектор дръпна парица и САЩ са им дали и накрая к'во Русия неще да воюва. Поне не сега. Иначе в Киев да не си правят илюзии ако сторят туй що Саакашвили стори и тях ще ги ударят.

Какви демократични сили в Украйна и в САЩ????? Абсолютни Соросидни навлеци и бездарни евреи, а още повече и разни клонинги на Масоните и други тайни общества - явно не трябва скоро да се пробват едни ... оръжия, че се радвате на предислоцирането на някои части. Шайка наемници, да, да, прочете го- шайка наемници от САЩ са в Украйна и правят неща, които не трябва да правят!!!!!! Те, масоните знаят какво се случва там, те са го предначертали, но писва му на човек да гледа мръсни номера. Аз не ги харесвам, изобщо!!!!!

Подвиха безславно мъжиците опашка... Явно санкциите си казват думата...

нали стратези като теб и тези от натУ обясняваха как ще нахлуват в Украйна

руски войски намиращи се на територията на Русия се преместили от точка А в точка Б

а сега каво ше кажете господа уса и още евр. звезди? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Слънцето никога не е изгрявало от запад.Запада т.н ,,Велики сили "отцепиха от България Беломорска тракия ,Егея,Западните покрайнини и Добружа .Вервайте им и България ще продължи да духа супата сготвена от запада, а днес ЕС със САЩ.Стига с номерата и манипулациите за комунизъма.Минаха 25 години в т.н демокрация и какво? .

тая демокрация се оказа същата като комунизма.Разликата е само че преди изпълнявахме заповеди на съветски комисари ,а сега изпълняваме директиви на еврокомисари.

Има и още една разлика - преди имаше социална система и държавност, сега целите на държавата са да няма държавност, за да продължи успеха на наркобизнеса и проституцията. А дали ще наречем този вид мизерия "демокрация", "развит капитализъм", "европеизация" и не знам си какво още, е без значение.

Мръсните руски агресори клекнаха пред демократичните сили на Украйна и НАТО! Но опасност винаги ще има, докато империята на ужаса и злото Русия не бъде унищожена. Господ да пази България от комунисти и русофили!

Излъгали са те - не си жертва на комунизма. Ти си жертва на тежко мозъчно заболяване.

жертва на комунизма днес и близките ти да са те забравили.По скоро доктора те е изпуснал по време на раждането

Защо ни занимавате с това? Кой го интересува къде точно в Русия си стоят руските войски? Вижте какво става само за първите часове от визитата на Путин в Китай - веднага започва мащабно съвместно военно учение; декларация за кризата в Украйна =всички= страни да седнат на масата с преговори; забележка към "някои" страни, че интернет не трябва да бъде проследяван и да се ползва за мирни цели, ... нали се сещате към кого са тези действиея и как тежат думите на кредиторите на САЩ.

Китай скръцна със зъби на Руснаците и те си подвиха опашката. Китай не уважава нападението на суверенни държави и го каза на Русия. Също така те не признават референдумите за независимост.

Така са скръцнали, че го посрещат с почести, за които Обама може само да мечтае. Русия от друга страна изпраща тежката си артилерия за тази среща - военни, дипломати, газови доставчици, индустрия, ...За жалост на запада почестите не са напразно, и за двете страни са приоритет военното и икономическо сътрудничество. Китайския проект "пътят на коприната"; Руските и Казкхстанските доставки на газ; Съвместния изстребител последно поколение; ... Иначе за Украйна, това винаги е била и позицията на Русия, да има диалог между всички малцинства, вкл. руското и българското, а не както сега подлогите на запада искат - кръв, изстребления и разграбване.

Ало, кохортата на РАШИСТИТЕ, защо си подвихте опашчиците? Къде сте, бе? Русия загива без вас! Бандера превзе Украйна! АЛООООООО

Ало боклуко, 30 тюлена изчезнаха от Славянск преди месец.В момента разглеждат забележителностите на Магадан.Радата изтегля войските от Югоизток.Две руски републики са най-0богатите в Украйна.Обамата се напикава от съюза Русия-Китай.Новата валута е руан.Долар йок. А твоят патрон Бандера е от циганската и най-бедна чест/Западна Украйна/ Нема такава държава Украйна.Има Киевска Русия.Няма сепаратисти, има руснаци.Нема такава държава Македония, има Долна България.Няма македонци, има българи. В България има русофоби, боклуци и тиквеници които са най-предателската част от българския народ.

Лъжеш, никога не са изчезвали тюлени. Ако бяха изчезнали там камък върху камък нямаше да е останал. А след изборите очаквай военно положения в Донецка и Луганска област . Армията ще влезе и терористите ще предадат богу дух. Освен ако преди това и те не се изтеглят в Русия.

Българин не означава русофил бе глупак. Българин означава българофил, а не руска подлога. Русофил означава български предател.

В началото на Втората Световна Война немците навлизаха в СССР със скорост 10 км./час! Просто се разхождаха!

И в края на войната какво е станало?

Е как какво - бягали са с 20 км/ч...

Акциите на Газпром са се сринали след провала на преговорите за доставки на руски газ в Китай Ухаа

тъпо.

България. Ще ни направят газа 2000$ и ще ни накарат да го предплатим за 30 години напред и готова работа.

вече не контролират нещата в Изт Украйна, както и газа Подкупите, дето ги дадоха на българските предатели от Парламента утекоха...

Боклук! 30 годишен договор !!! Ционистите пуснаха дезионформацията.Орелът с ориз ПСАКИ.Ега ти фамилията звучи като Гад Зееви на когото твоят лайнар Костов даде без пари Балкан.

АБЕ НАЛИ ТОЗИ РАСМУНДСЕН БЕШЕ КЬОРАВ БЕ, ЧЕ НЯМА ВОЙСКИ, КАК ТАКА ХЕМ НЯМА ХЕМ СЕ ИЗТЕГЛИЛИ!! ЯВНО БРАТУШКИТЕ НЕ ИЗТРЕЗНЕВАТ!! (имам случай в моя трудов живот, на откриване на един български обект в Москва, дойде един зам-министър на леката промишленност, който беше толкова пиян, че се спъна, и се наложи да идва линейка)

VIPER

Че е кьорав , кьорав е.Руската армия е в Русия.Къде ще стои си е нейна работа , а този чантаджия да ходи да си яде вратовръзката

след последните развития що ми се струва,че на десен сектор ще им се стори тесен окръга?дори киевските майданци няма да искат такива оцапани личности наблизо...

основата, върху ще се изградят новите силови структури на Европейска Украйна. Без предатели, без пета колона, без страхливци.

VIPER

Бре , бре Гьобелс ако те чуе , ще те разцелува

Основата върху която ще се изгради най-модерния кенеф на Новорусия, ще бъдат бандерлогите от десен сектор.Наркомани и страхливци, начело с Бандера, известен исторически помияр и убиец

Ми то в Москва да не би да царува Ляв Сектор! Партия жуликов и воров!

договор путлерландия - чайнизия ??? Мълчат нас.аните туземни путлероидчеда. Европа е най-големият пазар на Света, а потреблението й на газ е ДВА ПЪТИ И ПОЛОВИНА ПО-ГОЛЯМО ОТ ЧАЙНИЗИЙСКОТО !!! путлероидия скоро ще се сбогува с тоз пазар, а чайнизиски няма !!!

Не е два пъти и половина, щото Чайна въобще не купува газ от Русия!

потребление, Европа - 660 млрд., Китай - 250 млрд.

"Руските войски са отстъпили на най-малко 10 километра от границата с Украйна, ... ". Отстъпление се прави по време на война пред по- силен противник. Кога украинската армия води бойни действия с руската, че тя да отстъпва. По-тъпо заглавие не бях чел. Руската армия си се придвижва в собствена територия без да води военни действия, колкото и да им се искаше на някои.

VIPER

Ето два цитата от великия Бисмарк относно Русия: Даже най-благополучната война няма да доведе до разпад на Русия, която се държи на мильоните православни християни. Тези последните, дори да бъдат разделени с международни договори така бълзо пак ще се съединят едни с друг в едно, както бързо и цялостно се сливат капките живак. Тази неразрушима държава на руската нация е силна както със своя климат, своите пространства и своята непретенциозност, така и с осъзнатата необходимост от постоянна защита на своите граници. Тази държава, даже след пълно поражение ще бъде за нашето потомство стремящ се към реванш противник ---------------------------------------------- Нито един договор с Русия не струва дори хартията на която е написан. Не се надявайте, че веднаж възползвали се от слабостта на Русия вие ще получавате дивиденти вечно, руснаците винаги идват за своето. И като дойдет не се надявайте подписаните от вас йезуитски съглашения да ви оправдаят. Затова с руснаците си срува да се играе или честно или въобще да не се играе.

Спомни си: 1917 год Русия се разпада 1991 год СССР се разпада

VIPER

Е и ???? И България от 1300г история , 600г е била под робство и пак сме тук

Дано глупаците в Европа и у нас, разберат, че на Русия не се вади среден пръст! Това не ви е някаква колония аборигени, дето може да ги шашкате с глупостта и палячовщината си! Ще ви дръпнат резето за нищо! Внимавайте! Отстоявайте си прават, ама като човеци, не се слагайте в първа линия, че ще ви подпалят гащите!

А-ха, на Русия не се вади среден пръст. Те сами си го слагат. Оная Вурст е като бебе по сравнение с мазохистите на Путин

Като се има предвид, че днес Луганска област е отворила ГКПП с Русия, руската армия е нормално да се оттегли от границата на приятелска държава :))) Вчера имаше новина, но явно злобата на русофобите ги заслепява, киевчани са клекнали на преговори с републиките, които искат федерация. :)) Ех русофобчета, ако не бяхте толкова прости и злобни, а умни и добри, щяхте да сте русофили. :))))

РУСКИ ПАРТЕНКИ А случайно да не би Путин да приема парад на Майдана? Ще го приема, когато Червения площад го прекръстят на Майдан :))))))

Е, да, те русофилите са известни със своя ум и самокритичност. ;) И добротата, която пламти в очите им. За съжаление, не намира място в делата им.

Прокурор Поклонская (оная секс прокурорка на Крим) е завела дело срещу 2 МИЛИОНА УКРАИНЦИ?!?!?! защото февруари т.г. не са се подчинили на БЕРКУТ в Киев и са застрашили живота им. Ако някой украинец от този списък влезе в Крим, може да получи доживотна присъда?!?!?! ХА ХА ХА

я кажи колко ти плащат за тази дезинформация и пропаганда?или го правиш от чиста злоба?

Гледайте в тубето какви морета от хора днес са демонстрирали ПРОТИВ руския тероризъм и Донецката Нар Реп Донецк и Мариопул НАРОДЪТ НЕ ЖЕЛАЕ РУСКИ ТЕРОР

ами иначе ринат ахмеди ще ги уволни.какво да правят хората?без работа ли дастоят?егати злобната твар,бегеец ли си гей ли си,нещастник....

Бай Ставри

Няма бе, нали ДНР национализира всичко! Ленин е жив! ХА ХА ХА

Глупости. :))

КЪДЕ ВИДЯ ТОВА МОРЕ ОТ ХОРА???2 КАМАЗА И 10 МИКРОБУСА....

По този повод, когато през 1947 г. сваляли британския флаг и вдигали флага на Индия, на репликата, че си отиват, английският генерал казал: "Отиваме си, за да...останем!" Което си е така и до ден днешен.

VIPER

Ако нещата в Украйна се уталожат , се чудя какво ще прави НАТО ? Толкова много искаха Русия да нахлуе в Украйна , че да си раздвижат ВПК , таман военните потриваха ръчички за много поръчки , пък тя работата се отече , сега ще трябва да си търсят друга държава за събаряне...

че и със сирия не стана по кефа на негъра......че и китайците дръпнаха към руснаците яко....ххихихи

VIPER

Остана един Иран , ама чалмите много ги върти главата там , иначе досега да са ги нападнали... А другият е Венецуела , но тя има много съюзници в Южна Америка

киев оттегля войските си от източната част на украйна.

Руска партенка. Трол!!!

по пример на бегееца-днес украинските фашисти са убили 5 невинни деца на връщане от училище.....

За разлика от твоите простотии МОИТЕ ИНФО са 100% проверени!!!

Сега е ред на американците да си ходят ... насрани да освободят Черно море. Дори и след тях Украйна ще се съвземе ... ако Османлиев не реши да доказва лоялността си преди изборите.

Черно море е на 3 членки на НАТО и 2 кандидати за това. И една Русия.... Така че Черно море е на НАТО!!! И Русия да се съобразява с това!!!

VIPER

Едната "членка" на НАТО , можеш да не я броиш

Получиха ли потвърждение тъпите хамериканци!

Новини: Руският терорист по прякор "Бабай" нарече Путин ЦАР - САМОДЪРЖЕЦ и го помоли за помощ В Донецк започна масов бой между двете групировки на ДНР - Донецка и Горловска Украинската Рада прие закон за статуса на руския език ДНР обяви национализация в Донецката Нар Република

ама пълни.

Бай Ставри

И кой от изброените факти те смущава?

Радата днес: 1. Да се върне украинската армия по местата си 2. Да се реши с новата конституция статуса на руския език 3. Украйна - по-голяма децентрализация и по-малка власт на президента - Украйна парламентарна държава децентрализация

Бай Ставри

Това е някаква руска партенка за армията. Никой никъде не се връща, а продължават да унищожават терористи в Изт Украйна Ето ти намерението, превод от гугъл: Близо до конституционния статут на украинския като държавен език, на Върховната Рада ще предостави статут за осигуряване на руски език. Държавата също така осигурява подкрепа за малцинствените езици в местата на тяхното пребиваване "- прочете договорената алинея Турчинов

а,бе ,дрогарете,стига сте си заработвали рублите на путкин със спамене ,ами я кажете,в неделя,като ви нарита задните части българия ,на кои московски трен ще се евакуирате към матушката си?а ха ха ха ха ,лузъри продажни,за 5 мизерни рубли .......

Путин и Курникова как добре звучи само! Друго си е Кончита Вурст и Гей семейство с много деца... Едните ВЕЛИКИ! - другите отвратни.

АЙДЕ ДНЕСКА ПИША БЕЗ ПАРИ...И ПАРИТЕ ДРАГА,НЕ СА ВСИЧКО...На такива като тебе родоотстъпнички,може и пари да дават но ви липсва идеализма.Аз не обиждам никого,не клеймя и политизирам...обаче отстоявам мнението си.А то е ПИСНА МИ ОТ ВНОСИТЕЛИ НА ДЕМОКРАЦИЯ,и износители на дивиденти, и вече ми приседнаха евроатлантическите ценности.Бъдете здрава...

за доброволци, стана ясно и на най-тъпите,, че т.н. "опълченци" са путлерофски военни формирования. ООН Сини Каски в окупираните от путлерофските бандити райони !!!!!!!!!!!

VIPER

Я ми припомни колко армия събра Турчинов , след като обяви всеобща мобилизация???? Затова ли на онези с маските от Киев им раздадоха оръжие???

Ще видиш ООН сини каски в Украйна на мукден! Тях ги търси в Косово, помагащи на натовците да се настанят там. Където има войски на НАТО там има и сини каски!

Явно дипломацията даде резултат - след Русия и Киев изтегля войските, а руския език добива специален статут.

Току що Турчинов е направил заявление, че Радата е приела меморандум за оттегляне на войските си от източна Украйна!

VIPER

Това е добра новина , ако е вярно

важно:на евроизборите в неделя българските терорашисти бсп/бсп/юруш инсталирани лично от самодержеца батюшка путин за да му подарят българия на тепсия,ще ядат здрав пердах ,това как ти се струва?

Преди да се изказваш, провери инфото или изчакай ако някой в България благоволи да го афишира.

Има 3-4 русофобски трола, които яростно зароботват при Прокопиев! Правописната грешка е умишлена!

в момента тежката артилерия на протестърите се бори да вкара пене един реформатор да лапка в еп.тука са оставили няколко дебила да ръсят злоба против Русия,така между другото хахахахаххаха

Ех таз Украйна ни раздели...излезоха ни пъпки на езиците да се борим за нея помежду ни! Но знам какво ще ни сплоти. Украйнките :) Големи са красавици! Мисля че тука и русофили и русофоби ще намерим общ език :))

те и рускините не са лоши, пък и лесни, и евтини...

sonibvc@gmail.com

От човек с опит. Колкото са убави и лесни рускините...украйнките са още по...честна дума. Ако пробвеш и при двете сам ще се убедиш.

....направо две водки и са готови-а на плащащия баи ганчо венерическа зараза не му мърда!рускините са подвижни преносителки на STD

наистина ., доста хубавки са ..украинките.. а и - научили са и две .. и двеста... хем красиви и стройни нем научли се да оцеляват ..май не са много като нашите любими българки ./с риск да настроя всички срещу мен..но ще добавя ... често пъти-мъжа се чувства силен -когато има жена КОЯТО ГО ОБИЧА РАЗБИРА И ПОДКРЕПЯ ГОРЕЩО .. А ДАЛИ Е ТОЧНО ТАКА ПРИ НАС - БЪЛГАРИТЕ..????/

sonibvc@gmail.com

От моя опит за купон са най добри рускини и украйнки. Най крисиви са украйнките. Като жени у дома ти обаче наще бият! Рускините стават алчни и дебели, украйнките много хитри а на наща и не трябва много щото ние имаме друг манталитет. Ако имаш 1 милион доллар наща ще те уважава до гроб при рускинята обаче ще чуеш "Петя има $10 милиона и купи на Даша яхта..а ти??" и така..

8901

Возприема се! И за Украинките и за Рускините. Пробвани са и двата типа. Като резултат камбаните са празни.

А да..и разликата в поколенията. Рускините дето са били през соца са по лесни от тези израсли след соца!

8901

Тогава беше по любов и за една касинка. А тоя дето измисли чорапогащника е изрод.

лъжат,мръсните терорашисти.ако имаха някакво намерение да се изтеглят,първо щяха да си изтеглят военните части от окупираните Kрим и източна украина.Kaпуткин не се умори да лънготи,не разбра ли,че никои не му вярва,включителнo iпетокласниците?

Теди пак си изпуснала две буквички :) TediUFTSA е правилното Окупиран Крим ? Смях :)

E,добре де,признавам-не е окупиран,откраднат е от украина от мутрата путкин-и съответно като му напраскат американците санкциите,ще си го върне на законния собственик украина като бял човек

В Донецк има забрана за продажба на алкохол от 20.00 до 10.00 часа. Разбиват игрални афтомати и е започнала национализация на олигарсите.

Откога чакам и у нас да стане същото! Дреме ми за алкохола, аз съм любител на изисканите вина и жени, но виж олигарсите не ги ебавам! Национализация и наново масова приватизация като в Чехия! Имам сума ти акции без покритие от предишната уж масова конфискация и контрабандация.

яко русофобско-протестърска мъка хахахахахахахаха

писах вече, но ме изтриха: китаи е труден партниор. путин иска да е първи, т.е. - тои да командва, а предполагам, че китаи нама да допусне да бъде командван от ...руся. защото също командва!!! по моему - цената на газа ще го диктува китаи. на загуба е раша, на загуба!!! а пъченето със старо желязо по парадит - towa e.пубертетно поведение на махленски хулиган.

Днес Путин и Ли Къцян са подписали договора за доставка на газ за Китай - 30 години, 35 млрд кубика годишно, $370 за 1000 кубика. И сега Путин го боли шмайзера за ЕС и прочие триполови...а украинците да се оправят както могат. За какво му е да напада Украйна? Както е тръгнало, те ще се самоизядат, а като гледам, нито ЕС, нито краварите са се засилили да им помагат...а украинската армия е толкова "добре", че местните хора я хранят...егати резила!

Танцуват си хората едно назад, ДВЕ напред. ;)

ХАХАХАХА ... Милите ми БГ-русофилчета неграмотни ... май са седнали тука 10-ина неуки и неинформирани базайника- да се надпреварат - да се хвалят един друг-колко са "умни"...:)) !!! А бе хора- цял свят следи наистина с интерес и внимание- сближаването на интереси и срещите между руснаци и китайци ... това е ФАКТ !!! нО ЗАЩО - СЛЕДЯТ С ИНТЕРЕС ТОВА? Ами-просто е ?! От създаването на СССР както и сед разпада му...- между тях отношенията -винаги са били страшно "деликатни"... Китайците- имат древна история и култура... те са велик народ оцелял във вековете... ВЕЛИКА ИМПЕРИЯ- НЕ ЗАЩОТО СА ТОЛКОВА МНОГОБРОЙНИ- А ЗАЩОТО СА ХИТРИ И ДАЛНОВИДНИ СТРАТЕЗИ...- ЗА РАЗЛИКА ОТ ТЪПИТЕ РАШЪНИ... ТЕ - СА ВОЙНОЛЮБЦИ...ОСТАНАЛО ИМ Е ОТ НАС-НАЛИ НИЕ СМЕ ИЗЛЕЗЛИ ОТ ЦЕНТЪРА НА РУСИЯ -ОСТАВИЛИ СМЕ КАКВОТО СМЕ ИМАЛИ.. НАУЧИЛИ СМЕ ГИ НА КАКВОТО -ЗНАЕМ... И СМЕ ТРЪГНАЛИ ДА СИ ПОКАЗВАМЕ РОГАТА- ЧАК ДО СОЛУН И ПИРЕЯ..:))))..ДО БЕЛГРАД СКОПИЕ И ТИРАНА . ВСИЧКИ СА НИ ЯЛИ ОТ "ПОПАРАТА"... НО- истината е , че сега хитрия китаец- който не се слави с кой знае -колко голямо трудолюбие - Е РЕШИЛ ДА СЕ ОПИТА ДА СПЕЧЕЛИ НА АВАНТА..НАЛИ ЗНАЕТЕ- ЗАЩО..?? ИМАМЕ СИ Я НАШАТА ПОГОВОРКА- ДВАМА СЕ КАРАТ- ТРЕТИ ...ПЕЧЕЛИ... Наистина - доста глупости натвориха и рашките и САЩ а и ЕС- с техното плахо и неуверено държание... Нещата ще си дойдат на място - чак когато почувства "великата руска мечка'- задушаващата прегръдка на милия и сладкодумен и срамежлив КИТАЕЦ... НО- ТОГАВА ,КОГАТО УСЕТИ ПРОБЛЕМА- ВЕЧЕ ЩЕ СЕ Е РАЗПАДНАЛ ..И НЯМА КОЙ ДА МУ ПОМОГНЕ ... ЗАЩОТО ,КИТАЙ , МНОГО ДОБРЕ - ЗНАЕ - ОТ КОЛКО РУСКИ ФЕДЕРАТИВНИ РЕПУБЛИКИ Е СЪЗДАДЕНА РУСКАТА ИМПЕРИЯ ... А ОЩЕ ПО-ДОБРЕ ЗНАЕ И , ЧЕ Е ПО-ЛЕСНО ДА ДИКТУВАШ СВОИТЕ УСЛОВИЯ НЕ НА ЕДНА ВЕЛИКА РУСКА ИМПЕРИЯ .. А НА НЕЙНИТЕ ОСТАТЪЦИ... А , ТОПЛИТЕ ЧУВСТВА МЕЖДУ КИТАЕЦА И РУСНАКА - ОТДАВНА ОТДАВНА СА ПОД ТОЧКАТА НА ЗАМРЪЗВАНЕ .. ТАКА Е ДРАГИ И МИЛИ МОИ ГЛУПОВАТИ ТРОЛОВЕ.. КИТАЙ Е ТРИ ПЪТИ , ПО-ГОЛЯМА ЗАПЛАХА ЗА ПУТИН И КРЕМЪЛ..НО САМО ТЕ ЯВНО НЕ СА ГО ПРОУМЕЛИ...ДА НЕ ГОВОРИМ- ЗА ВАС... А И ЕТО - ЗА ТОВА - ЦЯЛА ЕВРОПА И ЦЯЛ СВЯТ- ГЛЕДА И -ПЪРВО МИСЛИ- А ПОСЛЕ- ГОВОРИ ..А ВИЕ ... ВИЕ СИ ГОВОРЕТЕ- НЕ МИ ПРЕЧИТЕ ... МНОГО СЕ НАДЪХВАХТЕ ..МНОГО ТЪПНЯ И МЪРСОТИИ СЕ ИЗКАЗА ОТ ВАС- А НАЛИЦЕ- НИЩО ..ОСТАНА ВИ САМО НИСКИЯ ВИ ИНТЕЛЕКТ И ДРЕБНОВАТИЯ ВИ ПРОДАЖЕН МАНТАЛИТЕТ ... СЕГА Е ВАШ РЕД- ПЛЮЙТЕ-НА ВОЛЯ .. И СЛАГАЙТЕ МИНУСИ ..- АЗ НЕ СЕ ВЪЛНУВАМ .. НЕ ПИША ЗА ДА СЕ ХАРЕСВАМ - А ЗА ДА СЕ ОПИТАМ ДА КАЖА И ПОКАЖА-ОНОВА КОЕТО СЪМ ЧУЛ И РАЗБРАЛ.. А ВИЕ ..???

Ko стана то. Китай не дава пари за руския газ. Имали си били. Капутин май набара на Кончита вурста ...

Руската Дума днес внася законопрокт който ще удари по "Петата колона" в Русия и нов режим за регистрация на чужди компании.

на тези патриоти и лизачи на газове дето само плюват да им каза че ако не са руските туристи по нашето черноморие никои друг не би дошал. нали имаше англичани и ирландци, като се пукна балона там се изпардяха. руски туристи харчат на ден по 1000 лв еи така за обикновен шопинг, имам познати манагери на големи магазини в молове и изобщо не искат да чуят за за англ или шваби. не си мислете че страната е само софя, вярно че се набиха там 2 милиона и сега някои казват да са софянци.

Cъжалявам, но много трудно вярвам на прекален неграмотни коментари... Спомням си, че руски младежи се оплакваха от лошо отношение, защото не консумирали много и правили малки сметки... п.п. Ако ти си приятел на мениджъри в големи магазини в молове... нивото в България адски е паднало.

10 км. от границата за една съвременна армия е нищо. Преодоляват се за десетина минути с военната механизация.