Порошенко обвини Путин, че ”иска цяла Европа”

Украинският президент Петро Порошенко обвини руския си колега Владимир Путин, че иска да получи "цяла Европа".

Обратно в новината

Коментари - Порошенко обвини Путин, че ”иска цяла Европа” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя един ден ще бъде обесен от украинците,заедно с другия-плешивия гей.

е този Потрошенко. Не цяла такова, а цял такова.

Голямоглавия да не е присвоил цяла Окраина???? Защо казва страната ми????? Той е роден в СССР!!!! Пак е ударил 3 водки............

Ти си просто една евтина американска марионетка,купена за жълти стотинки.

Каквото и да квичи под палката на новите си господари дните и на Прашинков са преброени !Нищо не можа да направи в източна украйна - Русия няма да се откаже докато не си върне Цяла Украйна , а те ще се изядат помежду си с фашагите поляци от десен сектор .. и очаквайте скоро висока жертва .

Никой няма да пита Русия за нищо. Тази гнила барака ще рухне от най-лекото сътресение. А сътресенията са тежки и по всички линии.

Гладна руска кокошка сънува просо и слава. Ще трябва да се задоволят с някое картофче и чашка антифриз за пиене.

Като казвате империя на злото, то всяка империя, която се бърка във вътрешните работи на другите и им налага своите ценности, е империя на злото. Нама толкова голямо значение какво й е държваното устройство. Може да е най-великата демокрация ,но за себе си, не и за другите.

Все по често се случва, някой от новите демокрации да каже ,че царят е гол. Изглежда годините на охолство на основателите на евроатлантическият клуб са притъпили тяхното чувство за и някой като Порошенко, който отлично познава традициите и похватите на империята на злото трябва да задейства алармата. Със своите агресивни действия по цял сваят тя се стреми да задуши всяка проява на демокрация и свободомислие

Един Глупак - самозванец :-))

Май говориш за САЩ, а?

В Украйна в момента съвсем няма демокрация. Тези, които симпатизират на Русия, а те не са малко, защото много украинци имат роднини там, са преследвани. Има дори убийства на журналисти. А за признаванетона нови държави: Как няма да признаят Косово, след като ЧичоСам го призна пръв.

Тоя е богат човек..бил е и богат и преди да станат тея работи. Защо говори глупости не ми е на 100% ясно. Ясно е на 100% че американците го подържат и плащат. Ама за какво са му повече пари на това го*но?! Както е днешната световна конюктура и като се вземат в предвид предните 25г е повече от ясно и на малките деца че това което казва повече се отнася за Америка от колкото за която и да е друга държава!

Хванал се е на американското хоро и откаже ли се ще си го очистят, както си го назначиха. Виж и лудия поглед на Яйцето. Ва банк...

другари спомнете си1944г ! Кой нахлу в България ? Защо ? Защо ограбиха валутните и златни резерви?Защо демонтираха над 50 фабрики цялостното оборудване последна бума на техниката в този момент и през 1960 г ни ги върнаха боядисани ,като нови и ги платихме двойно- вече морално остарели ! Милитаризма ,бандитизма и демагогията е в кръвта на тези хора представящи се за света вода не напита!

Другарю, ти си спомни пък на чия страна бяхме през Втората световна до 5 септ. 1944 - та... Тогава си отговори на провокационните въпроси. Каквото сме си заслужили, сме си го получили. За съжаление в момента пак сме в губещия блок....

А станахме на тая страна след като Сталин и Хитлер вече бяха ортаци и си бяха поделили немалка част от Европа. Ние не сме обявявали война на Русия, но тя ни обяви на 5-ти септември за да ни окупира и ограби! Както и да ни пороби (с друга терминология естествено)!

нашата южна Добруджа. Получихме Беломорието дето и сега говорят доста български и т.н.

Руската окупация ни струва 133 милиарда лв. При бюджет 48 милиарда--1945--46г ,плащахме на руснаците 26 милиарда за издръжка на армията им. Окрадаха ни ЗЛАТОТО Хиляди вагони, Оловно цинковите руди,Розовото масло, Тютюна , месото и мн.др.

А сега кой изнася българското злато?

Европейското НАТО не може да воюва, не може да защити някой, дори и някой от основателите на блока. НАТО и една хлебарка не могат да убият. НАТО е организация за усвояване на парите. Те искат живеят в достатък, имат какво да губят. НАТО показа себе си в Югославия, където идваха само след като приключвали някои бойни действия. НАТО не защити Кипър и няма да защитава никой. Ще карат със санкции, ще раздухват вражда, ще се опитат да воюват с чужди ръце, както сега с ИДИЛ, но няма да воюват. Ако се случи открит конфликт с Русия, НАТО не е способно да й противопостави нищо. Русия има много офицери и войници с реален боен опит. Авганистан за Русия беше съвсем друг, не както сега за нато. Хората си имат опит, видяха смърта. Какво нато "ще спре Русия на границата й"? Няма такава сила.

са ти спуснали бе товарищ. Полека да има и за утре.

единствените, които искат цяла европа са подкрепяните с пари и въоръжения от сащ-израел идил-ци.

...я си...

напоследък са обърнати към Близкия изток и Порошенко остана в сянка от господарите. Време беше да се "изцепи" нещо, белким някой прожектор блесне и към него.

руснаците ако искаха война досега щяха да са в париж или в Лондон.Исторически погледнато тях все ги нападат и сега е така.Те просто не могат да побеждават в завоевателни войни,не че другите могат.

Не става момче.Нали това беше смисъла за чичо хери труман.С двете бомби той спаси цивилизацията на земята.С цената на няколко стотин хиляди живота.Русссские трева много да ги е яд на Опи,ферми и компанията ама тва е.

Трудно е да се измисли нещо по-глупаво и неверно. Никога руснак няма да стигне до Париж и Лондон, защото ще бъде унищожен на границата Русия/НАТО. А сигурно Украйна и Грузия нападнаха Русия? Руснаците и рубладжиите сте с ноношимозъци.

ВСВ Сталин искаше да стигне за 2-3 седмици до Атлантика (превземайки Берлин, Париж и Лондон). Но Хитлер го изпревари и с цената на огромни загуби и разрушения (както и с огромната помощ на съюзниците) стигна само до Берлин. Не защото не е искал повече. Сега Путин май е намислил да повтори опита. Но притежава много по-ограничен капацитет от Сталин. А и останалият свят не е същият!

заедно с Хитлер нападна Полша през 1939 г.? А малко по-късно кой нападна Финландия? А кой анексира Литва, Латвия и Естония на следващата година? А Бесарабия и Буковина? Кой вкара танкове в Унгария през 1956? А в Чехословакия през 1968-ма? Чии войски навлязоха в Афганистан през 1979 г.? И спечелиха ли тази война (другата мантра, че Русия винаги печелела войните)? А Грузия? И т.н. ...

Я сега ми посочи в 21 век къде воюват руснаци и къде има "миротворци" от САЩ и НАТО. За броя на военните бази няма да те питам щото те са нарастваща величина!!!:

Русия е на дъното на всички войни.С подписването на ПАКТА започна ВСВ. ВСВ беше МЕЖДУ ІІСЪЮЗНИЧЕСКА война от която пострадаха много народи.

Кой точно пакт? Мюнхенското споразумение от 1938г. ли?

Че Потрошенко тотално се е побъркал, това е факт, но има в форума пишешти, които вярват на тези глупости и това говори много лошо за "МАТЕРИАЛА", койт живее в България !...

Човече, преди да даваш мнение за виж правописните си грешки! Пише се пишещи, а не пишеШТи. Това се учи в първи клас. Иначе това, че ти и подобните ти вярват в Пути е показател, че идиотите вярват на мръсници.

Човекът е руснак, т.е. неграмотен тъпанар. На руски Щ е ШЧ. По каква причина такива дебили дават мнение? Сигурно няма кой.

Да прав си, че това де учи в първи клас, но тогава, аз бях много умен и започнах от втори клас !...

Руският агресор вече почти две седмици подава 900 мегавата електрическа мощност към нещастната Украйна, без да има договор за това и без Украйна да е платила и цент, все още. Само и само в Украйна да не спре токът и да работят микрофоните, записващи поредната идиотщина, изречена от пияндурника.

Честно! Нали не вярваш в това! Руснака никому не дава нищо безплатно, камо ли на нападната от него държава.

Така заяви на 27.07 Владимир (Володимир) Демчишин. Той сигурно знае по-добре от теб, без да се засягаш.

Цитирам министъра, украинския: "Эта электроэнергия пока не оформляется как импорт и не оплачивается, отметил Демчишин."

е мога да разбера поведението на хрантутниците.САЩ бомбардират страни, намиращи се на 10000 км от тях и никой, ама никой не коментира поведението на мургавеляка от Бялата къща.А Порошенко да изпърди всякакава простотия и те се насират.

И на мен ми е трудно да разбера твоята логика. Значи според не може да се бобардират страни на 10000 км., но съседни държави може да се окупират! Винаги съм си мислел, че здравия разум свършва там, където почва някоя филия, но сега вече съм убеден в това.

Цървул бомбардират щото така им харесва.Могат да си го позволат ,прават го.Кофти ли ти е.Гъзъ да си раздереш това е.А сега де...почваш с гъзъ си а...А сега да разбереш какво ни беше на нас когато бехме окупирани от чумавите.

Вие, турците, какво общо имате с Европа, че се напъвате толкова?!

на крадеца на държавни средства Петро Порошенко, чийто ръце са до лактите в кръвта на собствения си народ, няма моралното право да прави каквито и да е изказвания по адрес на Путин!!!

целият е в кръвта на взривените руснаци в 4-те жилищни блокове през 1999 г., в кръвта на жертвите на втората чеченска война и войните в Трузия, Южна Осетия, Абхазия и т.н., в кръвта на невинните заложници в театъра на Дубровка, в кръвта на десетките избити опозиционери и свободомислещи журналисти...

А ти в Ла...на!

че у нас няма русофили, а има българофоби. Много от неграмотните, тъпи, безработни и други отрепки, селяндури се молят и у нас да стане като в Крим. Ама там нямало боеве, няало танкове - къде ти, нямоло убити и ранени - имало цветя и рози и референдум 99.9% - този филм сме го гледали. А защо нашите русофили-българофоби не идат при Путин - там ще си отжишвеят.

Потрошенко пак се е изказал неподготвен. Русия не е изстреляла и 1 патрон в Крим, имаше референдум и народът с огромно мнозинство гласува поправката на грешката, която бе сторена НЕЗАКОННО през 1954 г от Хрошчов. Потрошенко, Потрошенко, колкото и да квичиш, не можеш и на малкия пръст да стъпиш на президента на Руската федерация....

Расистская Педерация какви претенции има за татарски Крим? Исторически погледнато руските гости окупират Крим съответно: Русия - 132 години,Съветска Русия - 32 години. Ами по тази логика Турция може да ни анексира за един ден и да иска да се признае България за турска територия

Първо Щатите трябва да върнат земята на индианците :)

Щерев, на идиот е много трудно да се обясни, но ще се опитам: да, ако част от България е със определен автономен статут и се проведе референдум, на който населението да гласува за това, да се присъедини към Турция, тогава ще го направи и нищо не може да кажем.Но, повтарям за идиоти-с АВТНОНОМЕН статут.Слава богу, България е унитарна държава.Риска е да се случи нещо подобно на Донбас в Украйна.В Турция вече се проявяват центростремителни тенденции за обособяване на Кюрдистан.В Испания референдума за независимост на Каталуния бе обявен за антиконституционен от власта в Мадрид, а референдума в Шотландия бе фалшифициран.От една съседна нам страна под дулата на оръдията бе откъсната хилядолетна територия, но там всичко бе демократично, законно.Визирам Косово за малоумници като теб.Мисля, че и Косово имаше автономен статут от времето на Югославия.Не знам дали имаш спомени, но такава държава съществуваше.

Ами ти как ще го спреш, бе, Щерев, умнико? Както Кипър ги спря навремето? И как по-точно се намесиха останалите страни от алианса, за да го предотвратят това нещо? Да не мислиш, че нашите политици не ги държат на каишка с нещо подобно отвъд океана? И защо по техно настояване си унищожихме армията и оръжието преди време? И как сега ние, с Генералисимусът ни начело, можем да се противопоставим, ако не дай Боже, тръгне да се случва? То бива да си ограничен, но чак пък толкова е грехота!

Татарски Крим малко пресилено звучи. Когато татарите идват по тези земи като нашественици(!), не както българите са дошли при славяни и траките тук, те се установяват и първо ги прогонва княз Владимир, а после и от Крим. Коренното население, което по това време е заробено от татарите, станали васали на Османската империя, са го продавали по пазарите на Стамбул /както и нас де/. В последствие се оформя и Украйна, която си получава земите от Новорусия /тъй като линията Харков-Донецк-Николаев-Одеса са освободени по-късно, от там и името/ от чичко Ленин и влиза в състава на СССР. Сталин допълва подаръка със зап. райони на сегашна У-на, 15-на год. по-късно Хрушчов и той се изхвърля с Крим към У-на. През цялото това време никой не пита местното население към коя държава искат да са, какви са всъщност и т.н. А колкото до нас - турците тук са останали от завоеватели - те не са коренно населени, това че ние сме ги оставили на времето и защо, имат ли право на референдум, това е отделен въпрос.

После тния пак ще тръгнат да ни "освобождават.. И тоя път туко виж ни поделят с всички комшии.

сте, зомбирани ли сте, прости ли сте? Не си ти човекът, който ще оценява грешка ли е, незаконно ли е и т.н.! Нито пък аз. Има международно право, има Беловежко споразумение от 1991 г., има Будапещенски меморандум от 1994 г., в които РУСИЯ е участник и е поела свои ангажименти! Специално в Будапеща - лидерите на Украйна, САЩ, Русия и Великобритания подписват Меморандум за гаранциите за безопасността във връзка с присъединяването на Украйна към Договора за неразпространение на ядрено оръжие. Съгласно Меморандума САЩ, РФ и Великобритания са задължени: - да зачитат независимостта и суверенитета и съществуващите граници на Украйна; - да се въздържат от заплахата или използването на сила срещу териториалната цялост или политическата независимост на Украйна, както и гарантират, че техни оръжия няма да бъдат използвани срещу Украйна, освен при самозащита или по друг начин в съответствие с Хартата на Организацията на обединените нации; - да се въздържат от икономическа принуда, за да подчинят в техен собствен интерес упражняването от Украйна на нейните права, присъщи на нейния суверенитет и по този начин да си осигурят предимства от всякакво естество; - да търсят с незабавни действия в Съвета за сигурност на Обединените нации предоставянето на помощ на Украйна, като не разполагаща с ядрено оръжие Държава, страна по Договора за неразпространение на ядреното оръжие, ако Украйна се превърне в жертва на акт на агресия или обект на заплаха от агресия в които се използват ядрени оръжия; - да не използват ядрено оръжие срещу Украйна, освен в случай на нападение срещу самите тях, техни територии или техни съюзници; - да провеждат консултации в случай на възникване на ситуация, вследствие на която се поставя под въпрос изпълнението на тези задължения.

случило ако всички държави обявят за незаконни (или продажнически) всички действия на свои минали правителства или монарси, които са довели до териториални загуби? Примерно ние си поискаме Беломорска Тракия, обвинявайки Фердинанд и разграничавайки се от неговата политика?

Порошенко много силно бърка демокрация с фашизъм. Това с което заливат Донбас се нарича истински фашизъм.

Това с което заливат Донбас е руски неофашизъм. Там на руското оръжие и военни части се крепи марионетно правителство, което е подчинено на Пути.

Съдейки по всичко казано от палячото Порошенко, значи всичко в казаното сега е отново поредната лъжа и плоска глупост. Че руснаците не са хрисими овчици, да така е. Но, до тук бяха предизвикани и притиснати в ъгъла...както и да е. Защитават си интереса, няма как да отстъпват до безкарай.

Хайде де!И за какво анексираха Крим и нападнаха Украйна! Притиснати в ъгъла не а гаресори.

Дрън, дрън!

Много пасват със Саакашвили. Единият вратовръзката си изял, а они 9000 руски войници сънува в Украина и спасява Европа от агресията на лош Путин. Ая-яй-яй, Ая-яй-яй. Лошо, Седсларов. Лошо!

Сигурно е така. Но на джуджето му трябва само Кремъл. Сигурно в кошмарите си вижда 4 стени в малка килийка.

Не зависимостта на Европа се защитава в изторна Украйна. Руснаците трябва да бъдат спрени и още подобре разгромени. В противен случай Европа, първо източна, а после останалата част ще бъдат руски колонии, а това води до застой и регрес.

Путенска Россия е съвременен фашистки агресор. И има задача да окупира: Украйна, България, Румъния, Финландия, Полша, Чехия, Словакия, Грузия Както окупира Крим, Донбас, Абхазия, Ю Осетия, Чечня, Армения

тебе не те ли прибраха в Курило при Наполеон и Хитлер?

Ако имаш коментар - коментирай, ако не - марш на полето! И за трол не ставаш!

За къв си им па ти ве БАНДЕРЛОГА.!.};-)))) За кво РУСНАЦИТЕ да окупират България след катл са я купили.!.};-))))

Не си прав, руснако! Купи ли сте само една партийка с луд перхидролен урод на чело.

И така полека лека целия свят!

Беее, Геец, той и САЩ може да окупира, ако бъде нападнат.Справка-историята преди 70 години.

Ако при караибската криза женския полов орган JFK, беше ударил русия комунистическата чума щеше да бъде унищожена с много по-малко усилия и жертви.Е аз вероятно нямаше сега да съм жив, но днес унищожаването на чумата ше има много по-висока цена.Включително и обезсмислянето на живота на земята.Но това е.Чумата трябва да бъде изгорена.Да сме наясно. ЧУМАТА В РУСИЯ Е КОМУНИСТИЧЕСКАТА ВЪРХУШКА КОЯТО СЕГА СЕ САМОПРЕИМЕНУВА, НО СИ Е ТЯ.Все така "очарователна и мила"...Тази чума се отнася точно толкова мило към своя народ колкото и към другите народи. Държи го с чатала на врата в нищета и мизерия и всеки който се надигне срещу НЕЙНАТА ВЛАСТ бива унищожаван.За това на чумавите никакви отстъпки не трябва да се правят.Чумата се оправя само с огън

каква чума изгорихте в Хирошима и Нагазаки? Тъпо копеле, атомната война не подбира свои и чужди. Само абсолютен глупак, може да има такива расъждения като теб...

Иван Петров

той дори не знае какво е това

Говедо авантите за русия свършиха.Така го мисли.Русия повече европа няма да види.Ако тръгне да я гледа ти лично и скъпите ти хора си мъртъв.И аз ше съм мъртъв.За мен не се притеснявай.Ти мисли за себе си.Ако някой си мисли че е ташак работата ,ако така управниците в москва залъгват своя народ че на русия ше и бъде отстъпено толкова по зле за живота на земята.Няма да има живот.Това е по добре от колкото чумавите да завладеят света.Живота на роби не е за нас.Ние сме свободни хора.Вече веднъж тоа филм го гледахме...

Кой те отрови с тоя комунизъм, още ли се обсъжда по форумите!?

Connoisseur, не знам кой ти е напълнил главата с толкова простотия, но ако бе ударил СССР тогава, сега със сигурност нямаше да има къде да емигрираш.Всъщност, никой от пишещите тук нямаше да го прави по обясними причини.А такива идиоти като теб са наистина много опасни, защото си мислят,че истинската война е като тази на компютъра.

А бе руссские, нали сте големи побойници.Ама по дефолт -АТОМНА ВОЙНА НЯМА.Е МИ ШЕ ИМА АТОМНА ВОЙНА АКО чумавите в русия надигнат глава и тъгнат срещу европа.Ако си мислите че сега с крим ви се е разминало трева да ви разочаровам.Нищо не се е разминало.Времето не работи за вас.С теа $52 за барел сте пътници.А ако решат чумавите в москва да "форсират" нещата ...,тогава атомна война.От русия нищо няма да остане щото е заобиколена все от "приятели".От останалия свят ше "е ми квото е останало все ше е добре дошло".Разбра ли глупако.РУСИЯ В ЕВРОПА Е НЕПРИЕМЛИВО.Разбира се докато тази върхушка-комунистич. върхушка-е на власт.

Момче аз много добре знам какво е атомна война.Но смърт като свободен човек е за предпочитане пред живота като роб.Разбра ли руссссскиййй.Сигур вас русссские много ви е яд на ядреното оръжие но това е.На ваща никога няма да бъде повече.

Преди 20-тина дни тоя престъпен олигофрен говореше за 200 хиляди руски войници в Украйна, сега станаха 9 хиляди! Кога изведоха 191 хиляди и защо никой в ДИР-а не написа за тая добра "новина"? Тоя толкова много лъже, че вече и тия, които му дърпат конците се чудят и радват на кретенските му импровизации. Но единственото, което остава и за което със сигурност украинците ще го обесят, са тия около 7 хиляди жертви (засега!), в резултат на неговата идиотия и желание за война със собствения му народ!

Никога не е казвал това. Казал го е някой идиот от Кремъл от негово име и е наредил на папагалите да го повтарят. Каквото и да лъжат руснаците и руските агенти, ефектът е винаги обратен. Прекалено тъпи са за да го разберат.

Напротив, от Кремъл го контрираха, че това е около 25% от цялата им действаща армия и това което говори Парашко са абсолютни глупости! Явно и той, и кукловодите му са се усетили, че са огънали клонката и дори глупак не би повярвал на подобни глупотевини, та "намалиха" бройката. Но глупостта си остана да витае във въздуха. А че вече никой не му обръща внимание на плещенето доказва дори твоя коментар.

На Русия за какво и е Европа, да храни и пои измекяри. Ако Сталин толкова много искаше европейците сега руската граница щеше да минава през Германия. Цяла Европа за никакъв чеп не става, какво им кажат от Америка т'ва правят, няма европейска позиция!

При Сталин руската (съветска) граница минаваше през Германия. Не си ли чувал за ГДР и ГФР? Толкова много тъпота в един човек не бива! Просвети се малко!

Значи и американската е минавала оттам, по твоята логика

Руски ботуш няма да тъпче вече българска земя. Опитат ли се ще ги ритаме чаааааааааааак до северния полюс

Да не им целуваме пак задника от нас до Северния полюс с подобни на тебе, които и без това друго не могат? Щото иначе с едно пробито корито, 2 МиГ-21, 5 танка и 200-300 войника начело с великия пълководец РП, ми е много трудно да си представя друг вид придружаване на север, да не говоря за образното и пожелателно ритане. Ти случайно да не си прекалил с дозите днес?

Само да припомня, че България е член на НАТО.

Сто процетна е прав! Украйна е пробния камък - подчинят ли я руснаците без да срещнат отпор, ще се насочат и към други страни докато не срещнат непреодолим отпор. Колкото по-рано се спре руската експанзия към Европа, толкова по-малко жертви и щете ще има. Както е казал поетът: "докле е мъничка змията елате да се съберем с крака да и строшим главата ......"

Ами преди Путин и Сталин иска цяла Европа, но не им минава номера. Само римляните са разбрали, че не им трябва да управляват света, щом могат да си доставят , каквото им е нужно, откъдето го има. Все пак Русия все още опитва да се прави на наследник на РИМ, но нищо не е разбрала.

Знаете максимата че "англия намала вечни приятели...".Което значи нещо...Е май май ше излеза прав че "русия в лицето на този а и на още 35млн украинци ИМА ВЕЧНИ ВРАГОВЕ".Думите които порошенко е казал показват че между тези два народа скоро ПОМИРЕНИЕ,не мир, ПОМИРЕНИЕ НЯМА ДА ИМА.Наистина това комунистите не са хора. Железа ли са,кви са не знам, но ЗАРАДИ СОБСТВЕНОТО СИ БЛАГОПОЛУЧИЕ,не за благополучието на народа си,А ЗАРАДИ ЛИЧНОТО СИ БЛАГОПОЛУЧИЕ ОБРИЧАТ НАРОДА СИ НА ВРАЖДА и омраза със съседния народ.Само и само да запазат власта си над своя народ са готови да го подложат този руски народ на унищожаване

САЩ ги скараха с няколко платени предатели: Порът, Яйцето и т.н. Във всяка нация има такива. при нас е Плювко, Бойко.

Задник айде моля ти се ...Знаеш ли кво пише на руски паметник а?

Има много моменти в тази новина, които бих могъл да коментирам. Но няма да е умно да го направя. Разумните хора не коментират действията и приказките на идиотите, а ги подминават като безполезен боклук. Така се пести време за по съществени и смислени дела. Жалко за украинците, но топката си е в тях.

.... и идиоти не могат да коментират думите на разумни хора. Преди 75 години много малко хора не вярваха, хитлерова Германия е опасна, сега не виждате опасността от Русия на Пути. Тогава не защитиха Чехословакия сега умуват за Украйна. А обстановката тогава и сега толкова си приличат!!!

ДИР, от кога си правите новини от доказани лъжи на един малко сбъркан тип.

Има една хубава и една лоша новина. Хубавата е, че Порошенко е изкуфял и дрънка глупости. А лошата е, че въпреки това му болестно състояние, има много други болни тук, на които им се иска, въпреки това, да се окаже прав и Путлер да поиска цяла Европа.:)))

... 9000 руски войници... - a като се събудил, краката му отвити.

Така са американските подлоги - малоумни и продажни. Нашите политичета не са по- различни!

От къде да намерят американците нормални политици? И тук опитват, но гнилоча комуняшки е непоправим.

Малоумни и продажни са Сидеровите и Станишевите подлоги.Ама за евро и левове.На рублите се мръщят.

Предложи им се ти, както навремето инджев се предложи сам да бъде доносник. :-)

И тоя изперка....хапчетата..

Невероятни глупости , невоятно падение! Виждаме какво правят американските долари и интереси с нормалните хора/ и държави / . За 30 сребърника този се престарава и предизвква само смях . Да не забравяме фактите ,че този тип е един от основателите на партията на регионите на президента Янукович бил е и външен министър на Украйна, държал се е нормално , водил е нормална политика а сега ?? Помним факта че над 20 години между Украйна и Русия нямаше особени проблеми преди откровения преврат в страната му. Но може би има обяснение за тази промяна - на господина личното му богатство расте с бързо темпо въпреки " войната и кризата ".

Как може да очакваш акъл да налеят американците на бивш.....Абсолютно невъзможно е да стане нормален човек.:)

Какво падение?Човека казва истината.За долари воюват руските наемници и редовни войници във Донбас. А Русия и Украйна започнаха да се бият след като Русия незаконно превзе Крим и продължи войната която отрича,че води срещу Украйна.Хептен сте изкукуригали от посолството ако си мислите,че някой ви вярва на наглите лъжи.

Види се от кого си "осведомен", човече...

Този не е ли чувал поговорката - "Едно е да искаш, друго е да можеш и трето е......." И да иска, няма да го огрее "високият" вожд в Кремъл.

Този малоумник Потрошенко на колко ли водки и екстази е бил като е оставил болната си фантазия без контрол?!!!! Не е лесно да хвърчат бомби около теб, а ти да продаваш шоколади и да казваш, че дъжд вали!!!

Що бе! Правят обединена Европа. ;) Нов ЕС. Украинците сами се накиснаха, че слушат западняците и Десен Сектор.

ССССмяХХХХХХХ Потуроченко колега на ПУТИН!!!!!!!ХА ХА хаа а а а?????КОЛКОТО нашият ТАПЕТ някой го брои за ДЖАНКА.

+10 та и още. Не бях се смял отдавна.

Единият пише идиотщини, а другият се смее! Тъпаци!

Пораженко и Яцето май ще се люшнат на майдана....

останали още някой да вярва и дума на тоя Посраненко до плешките?