Един от танковете ”Армата” спря при репетиция за парада

Новият руски танк Т-14 "Армата", който за първи път беше показан преди дни, спря по време на последната репетиция за парада за Деня на победата в Москва.

Обратно в новината

Коментари - Един от танковете ”Армата” спря при репетиция за парада | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този танк е страшилището на века! Само 1 такъв бастисва над 30 броя американски танкове-ръжделници!

Още три месеца тази статия за главна,че хляб трябва да се яде,ей!

Три дни великата "новина" стои на лицето на дирниците. Е, парада мина и за голямо разочарование нищо не спря.

И оръжия не могат да правят вече. Консерва с мотор и той спрял по средата на мегданя. Ужас. Виж от дестилаторите им за самагон нямам оплаквания!

Гледай да си нямаш работа с тази консерва!Клавиатурен герой!

Копач ли си, лизач ли си не ме интересува ама не си прав.

Честит празник антифашисти !

Я обясни, какво е антифашист!

Това ви е грешката на вас, клакьорчетата на "американската мечта"-не четете !

разузнавач Виктор Суворов характеризира СССР с четири думи: 'Тотална СЕКРЕТНОСТ и тотална ФУКНЯ'. За съжаление Русия все повече се връща към тези времена. Казвам за съжаление, защото обичам руснаците и онази Русия до 1917 и ненавиждам комунистите.

На колко години си?!120 имаш ли?!

Ша купиш ама, кат си гладен мизерник и гавно немое да си купиш!!!

Изобщо не е смешен-доказано е,че най-добрите танкове изобретяват два народа-германци и руснаци от миналото до днес.Нещо в танка ми напомня на немския-Тигър ,но с нова модификация.Най-важното в танка е дебелината на бронята и стоманата, а руснаците са най-добрите в това.Кои сме ние да им се смеем за спрелия танк-хората мълчешката правят и при това най-доброто.

Кой Тигър имаш предвид, друже? Немските Тигър нямат нищо общо като конструкция с тоз итанк, съвсем друг клас техника са.

Щеше да е новина да не беше се повредил - руските джилиза - най-гуемите джилиза у свето ! В Ирак за 4 седмици армията на САЩ унищожи 2000 (две хиляди танка - руски купени от Садаам) и загуби 2 ( два) Ейбрамса....

Умирате да лъжете боклуци!В чичко ти гугъл пише за иракските тенекии,ама сте говежди лъжци!

Пошлото шоу, наречено "парад на победата" на червения площад в москва, което всъщност е рекламно изложение на остарели допотопни машини за убиване на хора, с тайната надежда някое африканско или азиатско диктаторче да се хване на въдицата и да си купи нещо от купчините остарели ламарини, които предлагат москалите!

като е танк защо го строят като вагон? може би затова не върви, защото е построен като вагон и трябва да се тегли

Защото забравиха тебе да попитат ,тъппгарина и разбирача!

Руските болни са най-здрави в света. Руския черен хайвер е най-черния в света. Руските джуджета са най-големите джуджета в света. Руските танкове са най-бързо развалящите се танкове в света.

Обаче, български идиот - наи-идиот в света

Оппа, току-що съобщиха, че производителя на танка Армата - УралВагонЗавод, е във фактически фалит. Альфа-банк... обратиться в суд с заявлением о банкротстве компании Уралвагонзавод.

Лично ли ти съобщиха или уведомление с гълаб ти пуснаха? Опа, ако знаеш колко си плосък , ще си разбиеш главата у стената!!!!

Съобщи го ТАСС - Телеграфната Агенция на Сички Сюргюни tass. ru/ekonomika/1957716 Махни паузата между точката и ru и се наслаждавай.

Като става въпрос за руския технически гений, защо не споменахте руската сонда "Прогрес М 27М", с която руснаците изгубиха контакт на 6 май и на 8. май тя падна в тихия океан?

Кажи за фойерверките с украински двигатели!

пичое !айдде да ходим да спим .Какво има да па да от гооре ,щепадне /супер самолети / и танкове и всичко руско .

ако наи-добрата им машина просто така спира, какво останало за другите им машини?

затова са репетицийте - да се отстранят проблемите.

е, отстраниха ли ги?

"Твърди се, че този танк превъзхожда всички западни версии" Верно ли бе? Твърди се и че руските подводници са най-дълбоко потъващите подводници в света. Твърди се още, че руските часовници са най-бързите часовници в света и че руският черен хайвер е най-черният хайвер в света. Освен това се твърди, че руските микроби били най-едрите микроби в света и че руските интегрални схеми били най-големите в света интегрални схеми!

Ние сме вързали и цъфнали. На нашия парад нямаше дори какво дори да спре, щото само тромбони маршруваха. Ама щом един руски танк спрял и соросоидите квичат от кеф. Е го: 1000 поста излели и некой долар пак взели. Ама нищо, той Плевнята да продължава да се отваря на Русия, пък да видим дали всички танкове са дефектни или ще го отвеят скоро заедно с всички УС подлоги.

Както се вижда от коментарите бая путиноидчета изчукаха по някоя и друга рубла също. Даже се говори, че почнали да им плащат в долари (Наталия Тверская-бивш платен трол-във видеоинтервю за в-к "Телеграф").

Алфа банк уведоми официално кредиторите на Уралвагонзавод, че ще се обърне към съда за да си събере дълговете, съобщи rbc.ru. По-рано банката бе подала против завода иск, за да си получи обратно дадените като кредит суми на негова дъщерна компания. Трезорът иска от Арбитражен съд да обяви завода, производител на танка Армата в несъстоятелност. Заместник-генералния директор на Уралвагонзавод Алексей Жарич отхвърли твърдението, че завода дължи на банката пари и заяви, че всичко е платено съобразно кредитния план. Според него, банката е заела неконструктивна позиция, като си е поискала целия дълг от 6 милиарда рубли, дадени на дъщерна компания на завода. Уралвагонзавод е собственост на държавната компания Росимущество, произвежда пътно-строителни машини, вагони, а също и военна техника, в това число и танка Армата. Преди дни Wall Street Journal съобщи, че руската армия е съкратила количеството танкове от новия модел, които ще закупи, тъй като цената на Армата е била увеличена над очакваното. В края на април от завода пуснаха в отпуск при запазване на 2/3 от средната им заплата повече от 5000 души, като обясниха решението си със стагнация на пазара на вагони в Русия. /БЛИЦ

Е и кво? Що си не гледаш БГто, КТБто гръмна и цяла България клекна!!! Какви 5000 души, и то в Русия!!! Гледай си празната паничка с изгнилата дървена лъжичка!!!}-)))

Ко казваш Вежливий - България клекна след затварянето на КТБ ?? Май хората си получиха гарантираните влогове и дано работниците в Урал ела ме ритне си получат заплатите щото утре е празник и не заслужават да са без пари.

Няма мило да стане,не се безпокой и спинкай спокойно!

За най-голям ужас на русофобите- пиндостански слугинажи -танкът спрял поради незнание на един от танкистите-водачи на машината,а не поради заводски дефект!

Танкът спрял, защото един мармот от тия, сглобяващи танковете във вагонзавода, ухапал танкиста по топките, той подскочил, ударил си главата в тавана и изпаднал в несвяст. Въпреки неприятната случка мармотът не бил наказан, а го върнали на поточната линия да сглобява, понеже оставал трезвен по време на цялата смяна.

чувството, че си пълен олигофрен, както и другарчетата ти от заведението за бавноразвиващи се. Не цапайте форума с мозъчните си изпражнения.

Мармотът никого не е ухапал! Без да иска бутнал водката, а танкистът припаднал от ужас!

Голям срам явно берат комунетата с неуспешния си танк. 1200 коментара са изплюли с надежда да замажат положението...

ти какво искаш да не спира до Берлин или до Вашингтон ли, ми вие щом новина като спря, тълкувате като развали се провали се, ми че т тогава танковете в америка да не би да не могат да спират до като им свърши горивото или гикарате докато някой не ги спре по друг начин?

Нали се разбрахме да оправиш правописа, словореда... К'во става? Човек го боли главата само да те чете...

Excellent job, 007

Танка бил спрял и се прибрал на собствен ход, добре де американските не спират ли, или те си сменят екипжа в движение и ги зареждат в движение, тръгнат ли обикалят земното кълбо без спиране

Е този какво? Насред Червения площад спрял да зарежда ли? Или водачът отишъл да пика зад мавзолея?

Айде сега вече и пропагандата почна колко са смотани тия щом не са от наще.Аз пък си спомням и как ново ферари не палеше по БТВ но не му пречи да фърчи с 300 и всички да го зяпат както и на танка да буши панелки и други стари танкове

Даде идеален пример. Ферарито се използва само за фукня и е една от най-ненадеждните коли в света. Имаше цяло предаване за това на Top Gear.

На мукавеният танк,да му бяха сложили двигател от москвич,бе-той поне можеше,да пали и с манивела!

Когато се е качил инженер от завода е съобщил-"разбрах къде е повредата,главният ластик се е откачил".

казал нямаме резервни ластици, наса изкупи всичките, и включил двигателите

Дискусията за двигателите е вече много изтъркана. Руски двигатели се слагат само на Атлас V, който се оперира от частен консорциум и няма нищо общо с НАСА, т.е. това се прави по чисто търговски съображения. Американците отидоха на Луната не със руски двигатели, доколкото си спомням... А Rocketdyne F-1 и досега си остава най-мощният двигател с течно гориво в историята на ракетостроенето.

Мукавата от която е направен танка,била дефектна,май?!

Полотът е ударил бутона Go Home, което в руската военна техника означава: мачкай към Берлин. Добре, че не са му били заредили навигацията.

Сбъркал си времето и епохата. Ако в Кремъл беше чичкото с мустаците, сега "Уралвагонзавод" начело с дизайнерите на танка-чудо щяха да изпълняват гимнастика с кирка от дисциплината "четири кубика на човек" на прохлада зад арктическия кръг.

в америка ако им кажат че танка им е от мукава и президент да е, убиват президента, ти затова не смееш да говориш за америкнаските танкове, само за руските можеш, понеже Русия е свободна страна

Е спрял танка с голи гърди. Той напоследък е наежил мъжките си гърдички срещу руската армия, все поучава, все на бой и скача, той ще да го е спрял.

Танка бил спрял - ами че той е репетирал спиране бе !! Я си представете, че танковете тръгнат, и никъде не спрат :)

Да бяха пуснали Жужи от каишката му, той сам с голи ръце щеше да избута нещастния танк.

Другари, Разглеждаме следните варианти за 9 май: 1. Ако двигателят на танка се запалва = Планирано използване на димна завеса! 2. Танкът се взривява на малки части = Планирана демонстация на телепортиране! 3. Нито един танк не се вижда на парада = Успешна демонстрация на "стелт" режима! 4. Танкът завива неуправляемо и разрушава мавзолея на Ленин = Планирана демонстрация на високата му проходимост 5...... (моля допълнете с идеи - трябва да обхване всички възможности!)

Танка не спира... и мачка чак до Берлин. Най-вероятната опция, щото вече сме я виждали.

Сталин отмъсти на коварния си съюзник, който го преметна. Преди това видяхме как "танка" влезе в Полша, Литва, Латвия, Естония, Финландия, Румъния и какво стана. Бъди спокоен, крепостните мужици никога няма да видят Берлин повече. Виж, техните господари от Кремъл, те там си живеят (и в Лондон, и в Ню-Йорк, и по Ривиерата...).

5. Танкът се разпада на съставните си части = Планирана демонстрация на лесното му обслужване в полеви условия! 6. Космически апарат от руски произход се разбива върху танка = Планирана демонстрация на защитната система!

7. Танкът не спира в края на площада и продължава до Москва-река, в която потъва=Планирана демонстрация на херметичността на корпуса! 8. Танкът от парада отива право в колхоза, където го използват като стационарна вършачка=Планирана демонстрация на многоцелевостта на руската технология (Нещо като Ту-144) 9. Танкът от парада заминава право за Индия, където го претопяват=Планирана демонстрация на качеството на метала в конструкцията!

путлер пуска на проверка за парада всички танкове с които разполага. да отбере 20-ина от тях с наи-голям шанс да минат 1000 метра по червения площад безаварийно! дерзай путя, работающий танк найдиотся если нет пошли нахуй шеф парада и зделаи прайд

Стрхотно,"изобличаващо пълната руска проваленост/ха,ха как иначе!/ се демонстрира при тренировката за военния парад в Москва по повод 9.май и победата на СССР във Втората световна война НАЛИ,а!?! с техническия проблем на ЕДИН от НАЙ-НОВАТА формация руски танкове?!?!?ДемоКРАДстващите знаят, че такова нещо може да се случи само в Русия и само на руснаците,но никога, никога на западните свръхчовеци,които не се нуждаят от тренировкиТехниката им никога и при никакви обстоятелства не засича, а най-новата естествено най-вече,а и всички демоКРАДстващи в крак с НОВОТО СЕГАШНО време на западноатлантическа "свобода и демокрация"са достатъчно демоКРАДски практични та вместо да си губят времето с подобни паради са плъзнали с танкове,самолети и бомби по целия свят,за да сеят "свобода, демокрация,охолство и т.н."Ето,приближават вече и Русия и очакват и там да им се радват, а не да ги срещат с танкове и самолети.След този "позор" с новия танк на тренировката няма начин?!?! Русия да не им се моли за пощада и всички правилно демоКРАДстващи са убедени в това,нали!?!!!

Добре де, разбрахме, че много обичаш Русия и много мразиш западната цивилизация. Това си е твое право и избор. Но какво общо има това със спрелия танк? Ако руснаците си мълчат и си гледат работата, никой няма да им се подиграва. Но на фона на бясната пропаганда, заливаща ни с все нови и нови "оръжия-чудо" (май някой вече беше правил подобна кампания), този инцидент, особено олигофренския опит да се замаже положението, е наистина достоен за подигравка.

Когато в една страна всичко се краде от научно-техническия прогрес това се получава....кой знае какъв free linux са ползвали за този танк и следователно това ще става непрекъснато......сега и маса хакерчета ще се нахъсят на тази система

Танкчето от снимката и видеото, НЕ Е Т-14 АРМАТА!! Напишете името в GOOGLE, в изображения и ще видите, за какво става въпрос... Поредните манипулации и измишльотини са в ход... Да не говорим, че самият танк Т-14, ще се въведе във въоръжение, чак след 2 години.

Най модерния руски танк се повреди ! В Пакистан руския хеликоптер се разби ! Тази нация освен да се напива друго неможе !

... с ПРОСТО око се вижда, колко си "информиран"... Продължавай да се тровиш с евтини и плоски американски екшънчета!

Да те светна само, че хеликоптерът е свален от ракета земя въздух, а не е паднал и руската машина е причината да има оцелели.

Прости ми моята простотия, какво стана с тия техни системи за отбрана, дето ги прави неуязвими.. и т.н. глупости...?

ПОЗДРАВЯВАМ ВСИЧКИ С ПЕСЕНТА НА ОЛЕГ ГАЗМАНОВ : "Олег Газманов - Вперед, Россия! (новая ссылка)" ТОВА Е ДНЕС РУСИЯ - ЕДИН НАРОД ЕДНА ДЪРЖАВА ЕДИН ФЮРЕР! Кой ще спре тази изцяло поставена на военни релси икономика! РУСИЯ ДНЕС Е ТОВА КОЕТО БЕШЕ ФАШИСТКА ГЕРМАНИЯ ПРЕДИ ВОЙНАТА! А ИНАЧЕ РУСИЯ ВЪРВИ НАПРЕД , А ПОМИЯРИ КАТО НАШИТЕ МЕДИИ ЛАЯТ. В КЕРВАНА НА ИСТОРИЯТА ВСЕКИ СИ ИМА МЯСТО Ръководената от огнебореца държава която така и никой не разбра дали е РЕПУБЛИКА , или МОНАРХИЯ се ситуира в опашката на лаещите псета.

аз вече препоръчах този руски 'естраден' боклук - абсолютна КОМЕДИЯ е, ТРЯБВА ДА СЕ ВИДИ!

Много смешни и жалки злобни коментарчета. То на Георгиов ден - видяхме мощ на българска армия - духов оркестър. Относно духови инструменти - не споря - професионално изпълнение

Тъпо ли ти стана? Еми така е. А сега сменяй рублите за долари, пали москвича, и - да те няма.

По страшен от руския танк е само пияния му екипаж!

героям сало! Забрави ли като преди 1 месец 2 американски матрнр бяха запратени в канавка от боен украински екипаж. Много Горилка ? Или просто некадърници? Иначе страх те тресе здраво

не познавам рускиня която да не се прави на националистка и никоя да не иска да се върне в "хубавата" си родина а познавам от близо доста рускини...:)

Както обясни диктора - танка е спрял специално, за да бъде показано на зрителите евакуация на танк. Всичко е планирано и е под контрол. А по време на самия парад щели да покажат катапултиране от падащ самолет и самовзривяване на ракета Булава. Това са чудесата на руската техника, учете се.

Уоу уот а ташак! Да му угасне двигателя на най великия танк на всички времена. Искам на парада да загасне некой танк и да се теглят пак на буксир. Просто Руски цирк, смях и водка.

...не му е угаснал двигателя бре, чети по-горе.... солдатика забраил дека е първа скорост....

val55

Е, па нормално си е, защото това се равнява все едно да качиш обикновен човек на совалка с малък опит и да искаш от него да знае и може всичко за тази нова техника. Явно машината е доста сложна и бъкана с електроника, за да може за 1-6 месеца да си служиш добре с нея. Те затова, и екипажа е в специална капсула за защита, и е много важен, защото трябва много пот и учение докато се овладеят възможностите и.... Жалкото е, че военната техника се използва за отнемане на човешки животи, и материални разрушения, а не за неговото удължаване и здраве....,но знае ли се по натам във времето, нашето и външното, каква изненада може да поднесе на цивилизацията ни....

Точно сте се изразил, колега. Грешката очевидно е била в "задкормилното устройство". Этому солдату теперь плохо... :)

Танк Армата вече бил с ново име - танк Срамата.

да предположим, да се обзаложим, ама приятелски, без кавги, а само в полза на шегата! Колко танка утре ще спрат по средата на площада и мужик ще развее червен флаг от машината?

Това на практика са съвсем нови опитни машини ,които тепърва с години ще се изпитват и развиват. А и явно са сложни с много елетроника и ще трябва здраво обучение. А между другото у нас не съм виждал танкове на " учения " от години. За нас ми е тъжно.

Кво стана с Курск - тя потъна, кво стана с Прогрес - той паднат, кво стана с Армата - той пък спря

в момента сам в Uкраина и по тяхната телевизя изгледах целя репортаж. танкAт си се повреди и това си е, а не просто спря, то бяха опити да го помраднат то бяха напани, ама не руската машинка не помрадваше. явно нещо не са дооткраднали от западните технологии.

упс

старшината е източил нафтата, а с парите от продажбата си е купил водка...

Погрешно наричате това нещо "танк"!! Това е няква тотална кошница или бъчва(по избор), освен че изглежда като дялан с тесла, чини ми се че е пластмасов отвън!! Може да е направен по стелт технологията, за да не го ловят радарите на подводниците, които ще го обстрелват с ракети с ядрен заряд :) Пълен смях....руснаците отдавна не могат да правят дори и военна техника....от Т-72 до Т-90 машините бяха супер! ТОва сега е няква тотална смешка, то бива пропаганда, ама това вече е смях!