Русия блокира декларация на ООН за Украйна

Русия е попречила да бъде приета декларация на ООН, критикуваща изявленията на проруски сепаратисти и осъждаща ескалацията на насилието в Източна Украйна.

Обратно в новината

Коментари - Русия блокира декларация на ООН за Украйна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Порошенко и Байдън роднини ли са? Или мрежата е обещана и броят на загиналите украинци не е важен?

В кинозал.тв може да откриете документалния филм "Вторая мировая война. День за днем". Е там с десетки документи ще ви покажат, че Генералният щаб на СССР трескаво е разработвал настъпателна операция за превземане на Западна Европа. Хитлер просто е изпреварил другия сатрап...Та за миролюбие и човеколюбие няма как да се говори за времето на СССР. Време, което сума бетонни глави у нас боготворят...Имперските амбиции на Русия са от памти века...А Украйна е брилянт, от който няма как да се откажат.

СРАМ ЛИ ВИ Е ОТ ДУМИТЕ НА ЛАВРОВ В ООН?

Всъщност това не бяха ли думите на говорящата глава - псаки?

Време е кочината да бъде изключена от Съвета за сигурност - връзката им със СССР е бледа и недоказана

Ами тя скоро свършва, но не само с Русия, но и със САЩ, и почти целият свят! Пригответе си пуканки и заемете добрите места, щото може и само това да ви остане!

Поведението на кремълската клика отблъсква дори и най-добронамерените хора. Непрекъснато извършва най-идиотски и нагли действия. Това може да предизвика само гняв и възмущение. Последствията ще бъдат тежки и заслужени.

Е га ти кретенизма! Ма то бива да си зомби, ама чак толкова!

Няма как да се преселят зад океана.Парите, свършват за тях ще има съд като фашисти и убийци.Скъпи долари йок.Оръжие йок, след като се изчерпат запасите.А след това иде реч за долара ,като световна валута.

Време е терористичната държава Русия да бъде изритана от ООН.

Айде бе! ХА, ХА, ХА!

на украинската хунта скоро ще и се наложи да се преселва оттатък океана, ако може да избяга.

Новите фашисти са в Кремъл

Ми като ти е тъжно, поплачи си ))

Кой ти каза та си толкова сигурен?

Уважаеми ДИР , Снимката която сте публикували е направена в Донецк а не в Мариупол!!! Направена е на протестният митинг от жителите на града след обстрела на трамвая и ако погледнете плакатите , които държат децата ще видите достатъчно доказателства за това.

"Не се надявайте, че от мимолетна слабост на Русия може да получавате безкрайно девиденти.Руснаците винаги се връщат за своите пари. И когато те пристигнат не се надявайте на подписаните ейзуитски съглашения защото не държат на подписи и документи. Затова с руснаците се играе честно или въобще не се играе." Ото фон Бисмарк

Правилно, Западът реши да не играе с руснаците.

Като ти обяснявам, че си едно невероятно тъпо парче, ти не вярваш и само се надуваш. Ото фон Бисмарк : "Затова с руснаците се играе честно или въобще не се играе." Major Payne: "Правилно, Западът реши да не играе с руснаците. " Изводът е ясен, Западът играе нечестно според теб и за това е престанал да играе с руснаците. Дааа и в тъпотата има някаква красота, макар да предизвиква повече съжаление. Глупост да защитава лъжи.

Толкова сте загрижени за Украйна, а то ЕС започна да се руши от днес, еврото се срива още от Австралия и в крайна сметка какво има още да обсъждате конфликта в Украйна? То е ясно, урките ще си останат фашисти, а опълченците ще ги трепят. Нищо няма да се промени, докато ДНР и ЛНР не бъдат признати, а запада да целува какалашката на Путин.

Скоро ще започне да се руши и световната финансова система! Само в БГ ще е гот, щото нищо няма, е освен зомбита де!

Върнете СССР върнете ни мира и сигурността!

чия сигурност? на политкомисарите и партийните величия ли??? ами то трябва и да се яде бе жмульо, а такива като теб нищо не можете да произведете, само да крадете.

Много късно си се родил. По времето на СССР нямаше нито един гладен човек. МОже би в щатите и да е имало. Не знам -нямах право да ида да проверя. Баща ти може би е имал. Не знам.

Понеже от 3 дена тук се повтаря, как украинците сами са си бомбардирали пропусквателния пост. Моля ви потърсете в нета (от сайта на Организацията за сигурност и сътрудничество в Европа /ОССЕ/ link). Казва се: Spot report by the OSCE Special Monitoring Mission to Ukraine (SMM), 24 January 2015: Shelling Incident on Olimpiiska Street in Mariupol Хората са били наблизо и накратко обясняват, откъде са дошли изстрелите, колко човека са убили и на колко метра са паднали от пропусквателния пункт на украинската армия. Най-добре не забравяйте Сребреница - не беше чак толкова отдавна и тогава разни паравоенни формирования под измислен предтекст избиваха невинни младежи и деца. Историята ще ги съди тези изверги.

А какво се очаква да чуем от украинската армия. Да дискутират секретните действия на секретните операции на СБУ? Да чуем и местните какво казват, като неутрални. И моля, прочетете за "клането" в Рака. Как косовари са вадили трупове от моргата, преобличали са ги и са имитирали "зверствата на сръбската войска". Които поставят основите на бомбардировките на "демократичните неоколониални държави" над Сърбия. Фалшификации, от които дори прокурорката Карла дел Понте се потресе и обяви публично, че са били извършвани. Провокациите не са от вчера. Но по една странна случайност, винаги се извършват от страна, пряко или косвено свързана със САЩ. Мога да продължа по дълъг списък. Такива фал

"Организацията за сигурност и сътрудничество в Европа" викаш! Оная, дето за една година разследване на сваления от фашистите в киев самолет е все още на констатацията "самолета е бил паднал на земята, но не кацнал самостоятелно"? Или онова ОССЕ, което от миналата година е сляпо за зверствата и извращенията над милиони хора в Донецк, Луганск, Одеса и цяла украйна? Тия ли имаш предвид?

Целият свят. Повтарям за неразбралите във форума тук: целият свят казва на Путин да престане да прави свинщини в източна Украйна. Обаче този само и само да си опази поста и парите си, е готов да изтрепе сума ти народ. Жалка история. Жалко за Украйна, жалко и за Русия. Велика страна, а в последните 100 години е в лапите на едни мизерници.

Напротив господин евреин. Не целият свят, а омразата към Русия идва само и единствено от две страни. Израел и САЩ. Евреите бяха изгонени от Русия и обявени за пета колона. За това е тази дива русофобия, която с кротък тон, мазно и мазно се опитваш да ни вкараш в главите. Стандартен черен пиар на определени медии. Защо лъжеш, Путин искал да си опази поста и парите. Най-ниският му рейтинг му донесе 65% при демократични, признати от всички наблюдатели избори, Сега е над 80%. Какво има да запазва, защо лъжеш. И какви са тия 100 години и тези мизерници. Да ни осветлиш малко. Искаш да кажеш, че евреи не са допуснати от дълго време да управляват огромни природни ресурси, което не е честно. И да продължа, стандартните ви пропаганди: не е честно Русия да разполага с толкова гогатства, трябва да се разделят от другите държави. Разбира се, под вещо еврейско ръководство и платени консултански услуги.

А и евреин, повтарям за некадърния и тъп манипулатор, какъвто си ти. "Целият ти свят" се съзтои от САЩ и Израел. Великобритания подскача стандартно като пудел. Останалите европейски държави са със САЩ само от страна на изнудени и рекетирани политици. А повечето хора са против американските интереси. Другото е шантаж и изнудване. Пример, както нас ни изнудиха за Южен поток и АЕЦ Козлодуй 7 реактор. Жесток натиск. Държави силно задлъжняли, коя в криза, коя в рецесия. А на страната на Русия са БРИКС, което е повече от половината свят, както и много повече от половината от световните производства. Кого се опитваш да лъжеш. Ти подиграваш ли се на нас, българите?

Твоят примат вече отдавна има неизчислимо количество човешки убийства. Тях защо не броиш?

Кой свят! Платените ЗОМБИТА ЛИ? ХА, ХА, ХА!

Петро ще втвърдява санкциите срещу Русия. А кой ще купува скапаните му бонбони?

надявам се путин като един голям и силен мъж да не се разсърди и да не прави на проблем, като го изключат от системата SWIFT. все пак има газ, патрол, оръжие, силен е. няма нужда от западните неща.

И как запада ще си плаща за доставките на газ от Русия. Ще товарят парите на влак, самолет? И дали знаеш следващият ход на Русия, газта и нефтът започват да се продават в рубли. И цената на рублата ще хвръкне нагоре.

Преди седмица имаше провокация, с обстрел на автобус в Мариопул. Загинаха 9 човека. Фашистката хунта в Киев веднага обвини опълченците. И веднага обяви четвърта вълна мобилизация. За лош късмет, една камера беше заснела съвсем различно нещо и шофьорът на автобуса оцеля и разказа съвсем различно нещо от официалната версия. Всичко пропадна и се покри информационно. Сега следва подобно ипълнение. Очевидно е, защо фашизмът прави това. Чисто американска нескопосан сценарии. Местното население трябва да се наплаши, да приеме опълченците за враг и дружно да скочи да се бие срещу тях. А международната общност да заклейми Русия. И то бързо, явно с предварителна подготовка. Абе съвсем същата схема като малайзийският самолет. Едно и също.

На 22ри сепаратистите казаха, че ще атакуват и на 24ти резултата не закъсня. Преди инцидента с малазийските авиолинии, самолетите на украинската армия бяха сваляни по няколко седмично и сепаратистите се скъсваха да се хвалят с това. След инцидента - спряха да падат самолетите на украинците. Случайност или заговор на американците? Не се сещам за други опции ;) Колега хайде по-сериозно. То и в Крим нямаше руски войници и "зелените човечета" не бяха на Путин, ама 1 месец по-късно Путин им благодари публично и обясни, че все пак е хората с маските са били от Червената армия.

Ти си платен трол и аз не съм ти никакъв колега. Още повече, че от написаното мога да те обявя за глупак, съвсем аргументирано, не обидна квалификация. Въобще пък няма как да сме колеги. Първо това не са сепаратисти, а са самостоятелни републики, които съгласно устава на ООН за самоопределяне на нациите, си проведоха референдуми и се отделиха. Много по-демократично от американската анексия на Косово. Или от разделянето на Чехословакия. Юридически всичко е чисто. Крим те вълнува. След като 75% от населението е етнически руснаци, какъв резултат трябва да се очаква от референдум за независимост. Да гласуват за Украйна? Толкова ли си тъп. Изборна активност към 90%. За справка, при фалшивите украински избори в новите републики киевската хунта постигна 10%. Ако не искат хората не може да ги заставиш да гласуват. И защо в Крим нямаше никакви антируски протести. Никой, А всички се радваха. Имало човечета. А защо, не ти изнася да доцитираш Путин. Защото са очаквали посещение от Майдана. Нов влак на дружбата. Както преди години надошли въоръжени Майдановци и избили и изпопребили местните жители. Ролята на военните е била да не се допусне това. Или не ти изнася да цитираш това. Лъжеш най-брутално и съвсем умишлено цитираш каквото ти изнася, вадейки го от контекста.

Това кой кога ще атакува няма никакво значение, Практически премирие не е имало и Украинската армия го използва само да си укрепи позициите и системно да обстрелва жилищни райони и да избива мирни жители. За което имаше няколко доклада на ОССЕ къ Порошенко и международната общност. Която демократично си мълчеше. Самолетите летели и после престанали да летят след инцидента с малайзийския самолет. Абе идиот, ти кого лъжеш бе, Подиграваш ли ни се? И след това си летяха и бомбардираха. Но на края останаха 6 хеликоптера и 9 самолета във ВВС Украйна. И спряха. Още повече, че трябваше да хвърлят бомби и ракети от над 5000 м. Което ги прави безсмислено неточни. Преносимите ракетни комплекси Игла са с таван 3000м. А малайзийският самолет е летял на 11000м. Височина, достижима само от комплекса Бук, с който разполага само украинската армия. Между другото, отдавна е известно, че самолетът е свален от друг самолет. "Малко по-сериозно"? Ти какво за аборигенми ли си ни взел в България. Ходи разправяй тия лъжи на американчетата с лоясалите мозъци. Нещастен лъжец!

Аз не разбрах много за англуйските вопли. В Източна Украйна, фашистката хунта системно унищожава от повече от половин година цели селища. Сринати до основи. От няколко месеца бомбардира жилищни райони в Донецк. Има данни за над 500 загинали мирни граждани вследствие украинските бомбардировки. И за всичко това има пълно мъчание от страна на ООН и другите псевдодемократично-хумнаноидни държавици. Сега се надава крясък. И се очаква, да гледаме на това сериозно.

Всъщност не си прав. Просто нашите и руските медии, пропускат да те уведомят, какви доклади пишат ОССЕ. Според вчерашния им доклад. Нападението в Мариопол е дошла от посока на територии контролирани от сепаратистите.

Всъщност не съм прав, защото първото изречение започва с буквата "А", а не с "В"? Ако правилно те разбрах. Руските медии също пишат и задават въпрос: грешна кориктировка на огъня, което за война не необичайно. Или провокация. Според ОБССЕ, огънят идва от страна на опълченците. Точно в посоката се издъни фейка за обстрела на автобуса. Оказа се, че е от противоположната страна. А според местните жители, огънят е провокация. Показват на карта къде са обстрелите. След това казват, че за 2 часа няма кой и как да определи кой и откъде е стрелял. Физически невъзможно. Само Нетаняху може да половин час да разкрие атентатори от Хизбула. Ту ситуацията е сходна. Следва бърза реакция на международно с преди обстрела са изключени ток и вода в тези райони. За тях е сигурен белег за провокация. Провокации се случват по една случйност винаги, когато опълченците поемат инициативата.

Не знаех, че на запада руснаците му действат, като на импотентен мъж хапчета. Ама е възможно да не могат да се втвърдят достатъчно... Аз предлагам да го раздават естествено с меки китки, по ще им стои!

А бе и бълха да те полази, като си чист, те притеснява ;) Виж, някои се кефят на това:)

Фашистите от кремъл засилват агресията.До дни обаче Путлер ще получи нови санкции - тива ще е краят на банановата им икономика.Лъжа е ,че Путлер имал 80% подкрепа сред русбаците.Вече много руснаци са съкратени или пред фалит.Пропагандата не може да излъже всички-прекалено много хора са били по света.Руснаците които познавам - вече псуват гасударя,само че тихо -страх ги е за бизнеса им. Пред руската икономика се очертава кошмарен сценарий на падане и падане до дъното.Средната заплата в Москва вече е 300€ но в рубли. Както се казва-рубли има -пари няма.

Платен боклук! 300 евро заплата в Москва?

Филипок ,ти пак ли със стария фокус ?" руснаците който познавам" )}) ми казаха ))) Ти в България сигурно живееш разкошно? Найджъл Фараж в интервю за BBC описва прелестите на нашата мила България - съдебната система не е независима, мафията управлява икономиката, над 50% от населението в родината ни живее под или на ръба на мизерията, заплатите са средно 200 евро на месец, пенсиите по 100,ако бях българин, вече щях да стягам багажа!!! Това не го казват твойте" познати" руснаци))

Чемодан, вокзал, мАсква....или си на смяна в псола на кочината?

В Европе всерьез обсуждают возможность отключения России от международной банковской системы передачи информации SWIFT. Какво ще правят тролчетата без финансиане не ми е ясно.

В момента има само един платен трол и това си ти. За това ли като гледам си изписал няколко стотин коментара. И защо ги пишеш под различни никове. Изказваш собственото си мнение по темата? Или се опитваш да създадеш едно фалшиво обществено българско мнение? И се опитваш да създадеш една фалшива представа са случилото се? При това без никакви доказателства, а само с едни голи приказки. Нямаш един коментар без да си излъгал и без да има нещо вярно.

Путю започна открита война с Украйна - модерното руско въоръжение у сепаратисите значи само едно : няма сепаратисти, а редовна руска армия.... Явно е че само санкции няма да стреснат путкин - време е за ядрен удар по зъбите на въглеводородното джудже ...

Извинявай, а къде го видя това модерно руско въоръжение. И какво е това въоръжение, И къде са ти доказатествата за това. Ти нещо съвсем взе да ни се подиграваш.

В глупостта си си прав, ядреният удар ще реши проблема с войната в Украйна, както и с всяка друга война по света, както и със самия свят. Въглеводородното джудже контролира "само" 3000 ядрени бойни глави.

Другари, в този форум матушката Россия победи, а Обама тръпне от страх. Честито.

РУСИЯ НЯМА АБСОЛЮТНО НИЩО ОБЩО С ВОЙНАТА В УКРАЙНА . # СРЕЩУ УКРАИНЦИТЕ ВОЮВАТ РУСКИ ВОЕННИ КОИТО СА В ОТПУСК . # НЕ Е ЗАБРАНЕНО ДА СЕ ПОЧИВА ПРЕЗ ОТПУСКАТА ЗАД ГРАНИЦА (на Камчия например). # КОГАТО СЕ ВЪРНАТ ПУТИН ЩЕ ГИ НАКАЖЕ С МЪМРЕНЕ, ЧЕ СА ИЗЛЕЗЛИ В ОТПУСК С ОРЪЖИЕ !

Снимката с децата и плакатите са много показателнии актуални! Надписа "Аз не съм сепаратист, аз съм Миша" е пряко обвинение към киевските власти и към украйнската армия, които не правят разлика между деца, цивилни и "сепаратисти" и трепат на ред! Даже и за децата е ясно кои са истинските виновници за геноцида над тях!

ОТ МАРИОПОЛ! ДИР МАНИПУЛИРА БЪЛГАРИЯ! В МАРИОПОЛ СА НАЯСНО КОЙ ГИ Е БОМБАРДИРАЛ. НАЯСНО СА И В ОССЕ. Това е отразено в тяхната декларацията, която ДИР не иска да публикува.

НЯМА ТАКИВА СНИМКИ ЗА МАРИОПОЛ ОТ ТОЗИ ПЕРИОД!

заплаши Русия с влошаване на двустранните отношения. А Путин скоро ще я поздрави с : Встань за веру, Русская земля! Е тогава не знам къде ще се крият и хохолите и техните господари.

Дир.бг, описанието на снимката ви не отговаря на нея. Децата на снимката не са украинци, а русначета, които почитат паметта на убитите си сънародници в Мариупол. Плакатите им са на руски, не на украински. На единия пише "Аз не съм сепаратист, аз съм Миша" - това е явна ирония към онези, които наричат руснаците в Украйна "сепаратисти". На другия чрез знамената е показано, че детето обича Русия и Донецката народна република (черно, синьо и червено), а не СССР (задраскано червено знаме).

Защо русначе, което едва ли може да пише, ще пише, че е или не е сепаратист, след като е в Русия!

Напротив, даже е много точно. Снимката с децата и плакатите са много показателнии актуални! Надписа "Аз не съм сепаратист, аз съм Миша" е пряко обвинение към киевските власти и към украйнската армия, които не правят разлика между деца, цивилни и "сепаратисти" и трепат на ред! Даже и за децата е ясно кои са истинските виновници за геноцида над тях! Западняците трябва да помислят над това и да ги препечтат, ама много се съмнявям, че това ще стане.

В Мариопол са намерени 2 неизбухнали снаряда- руско производство!

Голямо откритие, няма що. Украинската артилерия също е руско производство и стреля с руски снаряди.

Поредно доказателство, че о'бама води -успя да изправи с оръжие едни срещу други -руснаци срещу руснаци. И самодоволно потрива длани в бялата къща. То и Хитлер много се радваше, ама...

Много бързо установиха виновните. В същото влеме няма виновни при обстрелването на другите градове от областта. Ако е бил нужен повод за нови санкции, то стрелбата е била излишна - на всички е ясно, че санкции ще има независимо от това кой какво прави.

Кремълското джудже пак се е продрискало.... И с него всички тукашни русифилистичета-социалистчета... Воня голяма...

Ми иди си изпери уджирканите панталонки))) е па голям си мизерник )) то фунтячи че се не трае ,той постове дращи по форумите))

Простак! Научи се първо да се изразяваш на български!

браво на д.м това са тотни приказки

Искам да задам само три въпроса.1.Какво показа официалното раследване на стрелбата на Майдана.2.Какво се случва с раследването на самолетната катастрофа.3.Какво е заключението за събитията в Проф.дом в Одеса. Някой помни ли ги още.Сума ти хора загинаха а никой дава обяснение за това.Оициално.Какво е според вас това.И двете страни крият нещо не е ли такал

1. Една от точките на споразумението между Янукович и лидерите на протестиращите, беше да се създаде комисия, с участието на международни експерти за разследването им/ След това той се скри и нищо от това споразумение не се изпълни, руснаците анексираха Крим и започна войната в Донбас. 2. Разследването на самолетната катастрофа продължава. 3. Няма заключение за събитията в Одеса, което значи, че ръчичките на всички участващи в конфликта са оцапани. По време на войната срещу Грузия руснаците пак говореха за военни престъпления и съд в Хага, пък после се оказа, че и те са ги вършили същите неща, че и по-лоши и нещата се покриха...

Лъжеш лъжеш киевските нацистчета казаха че снайперисти от Беркут са стреляли. А в Одеса руснаците се били самозапалили а бременната жена се била самообесила на телефонният кабел. Само се чудя пак ли беркут стреляха в Иран и Египет когато там имаше подобни опити за преврати. Ръцете на превратаджиите са изцапани с кръвта на много хора и ще трябва да бъдат избесени до един.

Нямало разследване за стрелбата на Майдана. Малко не си в час. Това беше организирано оот Аваков, който после стана малко министър. Той организира стрелбата. И когато Беркут се опитаха да заловят снайперистите, Аваков ги блокира. Знае се с какво оръжие са били дори. В Одеса са се самоизбивали и самозапалвали, значи. А поне един видеоматериал да си гледал по темата. Където ясно се вижда. Та самите фашизоидни националисти се похвалиха какво и как са правили. Дори в пряк ефир докладваха на депутатите си в директно телевизионно предаване. Боклук, кого се опитваш да лъжеш?

Не пошел бы ты на три буквы,а?!

Рашафашистите няма да се махнат доброволно от Украйна.Гламавият азиатски народ е задръстен от пропаганда от рождение.Просто Путлер ще вдигне огради през Украйна и ще се огради от свободният свят.Защото вредната чизмарска империя просто няма какво да предложи на света. Смъртноста в раша е 10 -пъти по-висока от БГ. Бедноста в раша е 10 пъти по-висока от тази в БГ. Абортите при малолетни -също Престъпноста -повече от 10 пъти над БГ и ЕС. Такава е действителноста в азиатската клоака.Една гадна ,скотска държава населена от просто и гламаво население.Агресивно по природа ,не знаещо що е толерантност или гражданско общество.

kakvo pravi6 o6te v bg zaminavai za ''kravari

не ти харесва нали знаеш какво да правиш - куфар, гара и направление към Сибир с билет в една посока.

Население на МОСКВА -12 108 257 души. Население на България-7 245 677 души. В МОСКВА САМО ЖИВЕЯТ ДВЕ БЪЛГАРИИ)) ГОЛЯМ СИ СМЕШНИК, НАМЕРИЛ С КОГО ДА СЕ СРАВНЯВА))))

Major Payne

Всичко е повече в Русия - и бездомните са колкото цяла България, а сред тях дечицата са повече от половината. И населението ви намалява по-бързо, отколкото в България, и разбойници повече си имате и корупцията ви е по-голяма. Май само продължителността на живота ви е по-ниска от тази в България, но не може всичко да е на 6. А бе супер сте, дерзайте!

руснаци, често съм бил в Русия, в някаква степен се определях като русофил (въпреки, че изобщо не одобрявам разделянето на хората на -фили и - фоби!). Не харесвах социализма (че и кой ли мислещ, знаещ и можещ човек би го харесвал?), не харесвам и сегашното престъпно и корумпирано управление! Още повече, че Русия е много голяма и влиятелна държава и от нейното "здравословно" състояние много зависи животът на човечеството - когато Русия е болна, боледува целият свят! Та повтарям - заради приятелите руснаци, заради многото стойностни руски личности - съм склонен да се определя като русофил. Но боклуци като теб за нула време ме правят русофоб! И ако си поръчков трол - съвсем жалко за началниците ти!

bravo siriza ot tuk na tatak mislj 4e se se6tate kakvo 6te se slu4i.

ВЯРАТА НА ЗАПАДНИТЕ ЛИДЕРИ,ЧЕ РУСИЯ ЩЕ ВЪРНЕ КРИМ И ЩЕ СПРЕ ПОМОЩА ЗА ДОНЕЦК ИЗДАВА ЧЕ НИКОЙ ОТ ТЯХ НЕ Е ХОДИЛ В ЧАСОВЕТЕ ПО ИСТОРИЯ.

bravo pi4

До 1990г същото се говореше и за СССР - "союз нерушимьiй..."

6te vidim i es do kade 6te j dokara ,a pak sega i siriza v garcij pe4eli izborite taka 4e, mislj 4e,i evrogeiskij saiuz 6te se razpadne

СТРЕЛЯЛИ СА СЕПАРАПУТИСТИТЕ:According to the impact analysis, the Grad rockets originated from a north-easterly direction, in the area of Oktyabr (19 km north-east of Olimpiiska Street), and the Uragan rockets from an easterly direction, in the area of Zaichenko (15 km east of Olimpiiska Street), both controlled by the Donetsk Peoples Republic (DPR).

Това ООН да вземе да се разпусне....

А нещо за нашите българи и татари там??! ...или подкрепят "проевропейската "ориентация на Прасето?...

изумен съм от нескопосаните дипломатически опити да се осъдят опълченците за това, което са "казали" техните лидери (а като се види какво са казали, в него няма нищо друго освен гняв заради жертвите и желанието да се отмъсти за тях, което е естествено). от друга страна от киев се носеха ( и носят) такива заплахи и кръвожадни закани, че да му се завие на човек свят.... разбира се, отдавна стана ясно, че западните страни затънаха в лъжи и лицемерие по повод на тоя конфликт, но тея дипломатически ходове вече надминава всякакви граници! при това положение ще е невероятно трудно да се намери някаква платформа за разговори между тях и русия, от тях се изисква поне минимална обективност. дано това не е предвестник на ужасна световна трагедия!

Много си прав!

Чета, написаното от няколко опростачени пенсионери от местната ОФ организация (Randall Zwinge, ИВАН и още двата/трима) как се радват, че руско-мисюлманските сили щели да избият няколко хиляди украински/славянски войници и си мисля, колко деградирали са русофилите у нас. Едва ли само вожда на атакистите е виновен.

!

Споко, няма да ги избият, обкръжените ще се предадат.

Вече са почнали да се предават, даже някои са минали на страната на ДНР.

bravo dobre si var6i6 rabotata po kasno mini da si vzeme6 honorara

че не осъзнаваш какво пишеш.

ВИДЯ ЛИ НЕЩАСТНИКО,КОЛКО БЪЛГАРИ МИСЛЯТ КАТО ТЕБ?

още шрифта за да те забележа тъпанаре.

ти от пенсионерите ли си или от атакистите - не че има разлика в ОФ съзнанието.

Не знам дали споменах, но след превземането на Попасная Дебалцевския котел е формиран. Успоредно с това се атакува и Артьомовск за да се подсигури двойно обкръжение.

Според Стрелков инфо, Попасная все още не е превзета, но скоро ще бъде. Котелът обаче така или иначе е факт, защото гърлото е дълго, тънко и нацяло се прострелва от опълченците. Т.е. са 9000 укронацита в Дебалцево - измъкване няма. Това, заедно с неизбежното вече падане на Мариопул, означава пълен крах за укровермахта, който заради безумната заповед на Порошенко на всяка цена да си върне донецкото летище, загуби най-боеспособните си части и техника.