Анкара вика руски дипломат заради застрелян войник в Сирия

Руският шарже д'афер в Анкара е бил повикан в турското външно министерство заради безпокойството на Турция от смъртта на турски войник при стрелба от Сирия.

Обратно в новината

Коментари - Анкара вика руски дипломат заради застрелян войник в Сирия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сигурно го викат да го гръмнат и него! хихихихи

само за 6 месеца на конфликт и санкции от Русия,Турция изгуби 65 млрд.долара по линия на туризът и търговия и загуби хиляди раб.места в строителството от турски гастербайтери в Русия.Не стига това ами преди да клекне ицелуне ръка на Путин, Ердоган беше на път а изгуби Турция -разделена на три виалета по направления диарбекир и анадола и на прага на нова Кюрдска държава.Така че Ердоган не може да мръдне на никъде .Ха е мръднал ха е последвало разцеправе от бобма след атентат и атента след бомба и така до следващия пуч ако Путин има интерес да го спаси пак от преврат

По принцип Ердоган е психопат .Да отие да се прегледа че нещо не е наред с акъла

да вдигне двойно цената на визите за ватниците! Да се пръждосват от България, не им щем ни опиканите рубли, ни руската реч по Черноморито!

А какво щем?Безпросветни анадолци ли?

Pesh0

ама те идват с долари , не с рубли :)

и сложи 130% такси на руските зърнени култури. Така те станаха непродаваеми.

Ашколсун, само така! Бой по ушанките! Нека си варят водка от зърното и да се опиенчат още повече.

Това мито е не само за руските култури, а и за вноса от други страни, не се пеняви толкова.

Кой ви е казал че са за топлили отношенията? Ердоган отиде то Путин май за да поиска спокойствие до референдума си и да не му спретнат Кюрдска държава. Казват че са си говорили на приятел: "-Приятелю прозовавм те да ме оставиш да довърша работата по идеята за Велика Турция. Нека да не си пречим" "Скъпи приятелю, ти чуваш ли се какви ги говориш? Как мислиш че ще допуснем това уважаеми?!" Приятелски приказки...

са от стара коза яре... били са го тупаня... нали така първом Сталин и хитлер са били приятели...

да се скара и с русия...

Този с чалмата се взе супер много на сериозно но ще скочи с двата крака. Той не само иска да управлява Европа, но налага вече искания и към Русия. Путин май бърка с такъв съюзник в кавички. Макар че не го подценявам все пак с този малоумник Ердоган по-добре го дръж на ръка разстояние а не му давай гръб, защото на него това му трябва. Егото е над всичко и заплашва явно с бежани, претенции защо във война е убит техен войник и то към Русия, абе я сиктир на този и от всякъде го загърбете, на почивка в Турция забравете хора от цял свят, нека го видим тогава, сами ще го смачкат неговите хора и население. По-голям фанатик и фашист от този няма и то в 21 век...

мръсно говедо - нмвг да го туря

ще ядосат император Путя.Свалиха му изтребителя и убиха пилота,убиха като куче посланика им в Анкара,сега привикват друг дипломат да се обяснява на султана.Ще скъсат май пак дослука.

лоша тема за Турция, където има 12 милиона. Така както за нас е темата български турци. Така както за македонците са албанците.

12, 22 милиона са, останалите 58 милиона са турци.

Tи лично ли ги преброи бря говедо с говедо такова?

Кюрдите в Турция са около 25 млн. ! Това е НЕЗАОБИКОЛИМ ФАКТОР. Въпрос на малко време е да имат държава и да се разпарчатоса Турция. Ердоган сега играе последно 10 ако мине, защото ако нещата останат така, демографски след 25-30 години Турци и Кюрди в Турция ще са 50:50 ! Простата математика показва че сега е по-изгодно да им отделят 1/4 за държава, щото после.... 50% и нагоре.....

Айдеее, ЕРДОГАНЧО отново приятел на Козяците.

Видно е че след Сирия, Руснаците ще подхванат Турция, която след това ще се казва Кюрдистан.

Къде това кюрдистан, говориш за Столипиново, Факултета и Филиповци ли?

Путин каза че ще ги унищожи заради хеликоптера, не знам защо си мислят хората че са приятелски настроени. Най-лесно е някой да те приеме за приятел за да го унищожиш по-лесно, е това прави Путин и в момента в който са на колене турците, не им отреже главата!

Що ли си мисля че Ердоган скоро ще бъде отсвирен/споминал се и то много скоро. И той самият вече май го предчуства..., на това ако му викаш живот, мерси, нищо че е президент.

Руския тролетариат съвсем го побъркаха: Ердоган - приятел, Ердоган - враг, после пак приятел, сега не се знае пак какъв е. Таварищи, сега ще го плюете ли, ще го хвалите ли... или чакате още опорните точки ?

те българскиет "таварищи" са отдавна в деменция и отдавна не мислят,каквото нареди гнома това е ........аки трябва сюнет,ако им кажат чалми а след това ушанки....и им е лесно,че мисленето е сложен процес за селски мозъци

Лапачите на ОБОНГОВИЯ са се осмърделе здраво. Нема КАКВО ДА ЛАПАТ от известно време. Мое да Ближете Сливата на Меркел. Ето ви заместител

Избърши си задника селски сопол,че смърдиш на мърша....явно вече си поел по пътя на безсмъртието

съкрушен съм. реджеп апять не друг а враг! и путин сказал великата октомврийска революция не е повод за празнуване! и турецкий паток въздух смукнал!? что делать товаришчи?

Товарищи, дори последният ви съюзник - ердоаня - не може да ви търпи.

Веднага в Сибир мръсното ко*еле. Да ми саботира Турския пАток и рязаните турски краставици... цялото семейство тоже у Сибир. Аз цял пилот и самолет преглътнах, та някакъв кашик ли няма да преглътна. Да живее Ердо... брата мой.

дослука двамата диктатори.Абе не е заради войничето.Май е заради кюрдите,щото Русия се заиграва с тях.САЩ пък се заиграват с кюрдите от Северен Ирак.Султан Ердоган чувства вече,че Турция не само няма да си връща османските земи,а ще цепят държавата му и се очертава нова кюрдска държава.

Само преди сто години предците ни разгониха фамилията на руснаците и турците, тъй че всичката рубладжийска и туркофилска паплач да го духа.

то от толкова гонене на турци и руснаци - територия на България намаля от държава на 3 морета до сегашното състояние.

Да, и всякаква паплач и от тия двете държави се домъкна тук, щото е кофти, нали ?

кво правиш тука ма, ами не се върнеш в "широка страна моя родная"?! Големи продажници сте Вие рускинките, за доларе- не само краката ами и устата отваряте и сума ти чужденци изгоряха с Вас- от Америка та чак до Турция!

Сегашните граници на България са определени с Парижкия мирен договор. Интересен момент е, че предложението на Беларуската ССР за признаване на България като страна-победителка не е подкрепено от РСФСР... с такива братя и сестри като вас нямаме нужда от врагове... Украинците и беларусите го разбраха много добре това в последните 3 години. Та последно Батка приятел ли е или предател?

Прави каквото прави Осман, накрай го яде на Иван.

Защо ли ми се струва, че султана ще бъде натиснат (ако не и смачкан) от тризъбец от бивши приятели, Русия, САЩ и ЕС и до 2-3 години ще има нова 20-30 милионна държава наречена Кюрдистан.

няма да участват в това. Вече го заявиха това преди 1 година.

Мдаа, а сега обучават кюрди и строят военна база на тяхна територия като много добре знаят какво означава това за отношенията им с Турция.

Горкият кандидат-падишах, гОркият Реджеп!... Той не знае ли, че не трябва да имаш за приятел россиянин и торен бръмбар, щото и двамата ги привлича едно и също нещо? Нищо, нека му е за урок!

Не е заради застреляния войник (Господ да успокои почернената му майка). Русия е баш специалист в създаването на ледено студен вятър, който да създава ефект на попарване. Руснаците си гледан интереса. Нито Путин, нито някой друг лидер в света не е луд, да се довери на изперкалия турски диктатор.

д'ирниците много ерОзирани били :)))

Путин прекалено много се церемони с чалмалията! Да беше Жириновски, досега да го беше издухал тоя, че и с него всички чалмалии от територията на Византия. А и у нас щеше да поразчисти! Е, все пак е "по-добре късно, отколкото никога"!

Чувам че Турския Поток взел да пресъхва преди да са нарпавени първите копки дори... Не е като да не го очаквахме.

на "Посерано" 20 за инструктаж и опорни точки.Работата се спеши на 360 градуса.

"Стъпката е част от борбата с тероризма, заяви по този повод кюрдски говорител." Какво неясно има за фесовете? Да живее ПКК!!!

руско-турецкая дружба!!!.

Истинските съюзница на Русия са Гърция, Сърбия и България! Всички други са временни и маргинални!

Как можа да ти дойде на ума да напишеш подобна простотия? Сърбия - да, може би, но Гърция, пък и България... Не ставай смешен! Били сме им съюзници на маскалите единствено когато сме били под тяхна окупация - от 1944 до 1989! Айде оди пийни една студена водица, че май рано те е налегнала жегата!

Надявам се да си млад продукт на затихващото ни образование и затова да не знаеш историята. България извличаше много ползи от българо-съветската дружба. Вместо да запазим добрите си отношения и пак да извличаме ползи, ние станахме русофоби, от което не спечелихме нови приятели, но загубихме много. Ние помним, по-младите - уви, вече са с промити мозъци.

ти що не попрочетеш малко история, преди да наредиш в една редичка България с гърция и сърбия и россия като съюзници??

Еи като прочете какво ще стане?Точно така е!!!!!!!!!Явно и ти си от русофобите

ХА-ХА-ХА!!! Русия няма и не може да има съюзници... тя има само зависими територии и държави.

Той заяви, че очаква от Русия и други съюзници да зачитат чувствителността на Турция. Русия забавя, но не забравя

Тепърва рязаните ще берат ядове с Мама Раша. Путю Маринкин забавя но не забравя!

В политиката няма вечни приятели - има вечниинтереси. Едва ли някой е очаквал две държави, които са водили толкова много войни, изведнъж да се прегърнат и заобичат. Приятелството им е продиктувано от конюнктурата и малко трябва , за да се върнат стари вражди. После Турски поток пак да стане Южен и всичко да си отиде на мястото. Междувременно ние трябва да покажем разум и да мислим кого избираме.

Ердоган се пъна до преди 1година ама от много пънене резултата беше : -65 млрд.загуби /туризъм+ търговия/, с 1500 хотелски фалити придружени с 1 млн.безработни в Турция; -ежедневни бомбени атаки по цяла Турция; -начало на кюрдска държава и разпад на Турция по три направляния. -въоръжен пуч срещу Ердоган койт лично Путин предотврати и го остави да живее ; накрая Ердоган целуна ръка и оня ден на колене барабар с Нетаняху на килимчето пред Кремъл-чакат си реда.

РУСНАКЪТ МАЙ НЯМА ДА ХАПНЕ ТУРСКИ ДОМАТИ, НА ЗЕЛЕНА ТРЕВИЦА ЩЕ КАРА.

Всяка умно ръководена държава извлича ползи за себе си от разприте на другите. Преди години всеки ден самолети, натоварени с български зеленчуци и преработена продукция летяха до руски градове. Всички руснаци познаваха вкуса на българските консерви. Кой ни би по главите да дадем селското стопанство на ДПС и всичко да загине? Време е да се събудим и да работим за връщане на пазарите.

миналото лято на пазарите в Русия/Москва и Нижний новгород например /-без домати от турция-доматите струваха поевтино от тези в България коят би трябвало дае производител/40-45 рубли за кг./1,10 лв./Така че едва ли доматите са им проблем.

"Ние нямаме вечни съюзници и нямаме постоянни врагове. Нашите интереси са вечни и постоянни"

Пръснали му манерката на джагала! Кво от тва?! тюркието не само нахлуло в съседна чужда територия която исторически е окупирало и без покана, ми на всичкото отгоре и се сърдат като стрелят по тях?! Па то можеш ли да различиш анадолския джагал от джагалите в ИДИЛ?

Ако Русия започне война с Турция и без НАТО, Руската федерация ще се разпадне. 1/3-та от руската армия са мюсюлмани.

ЩЕ СЕ РАЗПАДНЕ И БЕЗ ВОЙНА, ВЕРВАЙ МИ.

Ти що бъркаш понятията? Те и ИД са мюслита и кво? Едното е религия а другото е държава.

Брилянтен анализ Генерал Ганьощайн! Поканиха ли ви вече да изнясете лекции в Уест Поинт?

ама ще се разпадне главата ти.То Руската амрия трябваше да се е разпаднала само при вида на славните войни от НАТО ама вместо това се умори от смях.

По скоро Турция ще се разпадне тя и без това толкова мног озапада вече а като стане султанат и се върне в 13 век още ама още повече

абе със базите в иран и сирия-едвали, а може би това му е целта на путин-проливите, пък и кюрдите и арменците ще му свършат работа, ако махнат борисоф, турция няма да има приятели на балканите

Пропускаш факта че тези мюсулмани реват ПУТИН АКБАР.

УСЕЩАМ КАК СКОРО ПАЛАЧИНКАТА ЩЕ СЕ ОБЪРНЕ И ТУРЦИЯ ЩЕ СТАНЕ ОЩЕ ПО-ВЕРЕН СЪЮЗНИК НА НАТО. СЪС СИГУРНОСТ ТУРЦИТЕ НИКАК НЕ СА ВЪОДУШЕВЕНИ ОТ ПРИСЪСТВИЕТО НА РУСКИ ВОЙСКИ НА ЮЖНАТА СИ ГРАНИЦА. ПУТИН ЩЕ ОСТАНЕ В ПЪЛНА ИЗОЛАЦИЯ.

егати изоляцията, вече 5 години Русия навсякъде и всички "величия" на крак при Путин и чакат по ред в Кремъл.

ДАБЕ, ОЩЕ ЧАКАТ. ХАХАХА

... лошото ченге Тръмп и доброто ченге Путин бааавно смазват въжето на Ердоган. Лошото е, че загиват невинни заради лудостта на някои хора. Факти - бол, но да си пряко отговорен за несигурността в държавата си и да контролираш хората със страх са прийоми от средновековието. Накрая винаги идва революция и новият Ататюрк ще смъкне чалмата на Султан Ердоган!

Чебурашка, Чебурашка, мазен анадолец ще опъва твойта розовичка прашка.

Викаш твоят сфинктер(ус) пострада а?

Тези чалми май си търсят ликвидирането за нула време ще ги изметът.

ти дръзваш да се мериш с Русия ли бе потурко.Ха ха ха ха.Не се халосвай,че ставаш за смях.

Таварищ стягай се за бой. Пийни малко боярщник за настроение и да си в строя до 5 минути, че имаме победа за Партията и лично дядя путя да печелим!!!

Турция много чувствителна се оказа. Имат късмет, че са на Босфора, иначе никой нямаше да ги бръсне за слива.

Както е тръгнало май в най скоро време ще хвърчат турски фесове и чалми... Ердоган се скара с целият свят,за него всички са терористи и фашисти,а той е най праведният! Пълен психар!!! Че дори избива собственото си население! Само да е стъпил на криво спрямо Русия и турците не ги чака нищо добро.. Няма да има,кой да ги защити,нищо,че са в НАТО,сега след това изостряне на отношенията и всичките обвинения във фашизъм нито една държава от НАТО няма да иска да помогне на Турция в евентуален конфликт между Русия и Турция...Самият Ердоган сам си копае гроба!