СС на ООН единодушно подкрепи руско-турския план за Сирия

Съветът за сигурност на ООН единодушно подкрепи мирната инициатива на Русия и Турция за прекратяване на огъня в Сирия и провеждане на мирни преговори.

Обратно в новината

Коментари - СС на ООН единодушно подкрепи руско-турския план за Сирия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То тези работи са си вътрешна работа на Османската империя под контрола на Бащицата!!! Айде, де!

Планът е прост. За стабилност в Близкия Изток се създава Османски съюз от Ирак, та чак до Залцбург!? Каквото си е било вътре - пак ще бъде!! Русия какво я грее?

Падишахът е вдъхновен и обсебен от наименованието Съветски Съюз!.. И той иска.

Бо Бо

НИЕ всички искаме МИР по света! Цял Свят видя и чу, че САЩ, ЕС и НАТО организират и плащат за войни и масови убийства по света, за спонсориране на Джихадисти и терористични групи! От другата страна Русия спира войни, обездейства джихадисти и носи МИР - доказвала го е в ДВЕ световни войни, доказва го и сега! България няма място в НАТО и ЕС при положение, че те (и в частност ние) толерираме масови убиийци и спонсори на Смърт! ЗА един мирен свят => ВЪН на САЩ и НАТО от Европа!

Да е жив и здрав Путин!Само той може да установи мира в този разбунен и разсипан от световния жандарм(САЩ) район. Мир да има на Земята!!

Честита Нова Година! Здраве и любов на всички, дано да има мир по света! Дано по-скоро тази година САЩ, Русия и Китай се срещнат в нова Ялта и се разберат за ново разделение на света - ОЧЕВАДНО САЩ сами просто нямат сили да продължават световното си господство. Ако се разберат, и атентатите най-вероятно ще спрат като по команда... А сега Турция и Русия плащат с кръвта на невинни свои граждани за независимата си от ... ясно от кого... политика...

МИРОЛЮБИВИТЕ И ДОБРОНАМЕРЕНИ СИЛИ,ВЗИМАТ ПРЕВЕС,В ТОЗИ КЪРВАВ АД,СЪТВОРЕН ОТ ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО САЩ!!!С АКТИВНАТА ПОДКРЕПА НА РУСИЯ,НАЙ-ПОСЛЕ МИРЪТ В РЕГИОНА ЩЕ СТАНЕ ФАКТ!!!ЕС,НАТРУПА МНОГО ГРЕХОВЕ И ТРЯБВА АКТИВНО ДА СЕ ВКЛЮЧИ ВЪВ ВЪЗТАНОВЯВАНЕТО НА СИРИЯ!!!

Напълно съгласен съм. А да не забравяме, че Китай чака да си уталожат нещата в Сирия, за да се включи с огромната си икономическа мощ във възстановяването и ...светът се променя.

Бо Бо

Радостно е, че ЕС се усеща постепенно и спира да играе по музиката на Лудата Крава. Русия е баланса на тази планета за мир. Колкото по-бързо корумпираните Евроатлантици сменят музиката, толкова по-бързо ще има мир по земята! С Русия за МИР на земята - доказвала го в ДВЕ световни войни!

Честита Нова Година да е мирна

Мирно съглашение можело без американците. САЩ вече са второстепенна световна сила

Кой ги ебава за слива тее, би баба? Ми, че те сливова - немат!

Това ще е мир ден до пладне. Няма как да стане без кюрдите.

Не може никой да игнорира САЩ.Снощи терористи облечени като Санта Клаус убиха 39 души в турски нощен клуб в Истанбул. 16 души са чужденци. Над 60 души са ранени. Така, че САЩ присъствуват в региона. Купуват нашето незаконно съветско оръжие. Произвеждаме го без подновени лицензи с Русия. Ще стане като с Атомстрой накрая.Американците въоръжават своето отроче ИД, Ал Кайда, Нусра, но накрая Путин ги насра....

говедарите ли..? От това по-лесна работа -НЯМА! Аз прогоних арабите от Стамбулграда, та едни презокеански натрапници ли??! А?

Можело и без САЩ ... За това ли Барак хвърля къч във въздуха ?

Това, че САЩ не фигурират сред преговарящите, не означава, че САЩ не присъстват! Ако пък са си помислили, че могат да игнорират САЩ, то тогава всичкото там е празна работа. Със сигурност САЩ са дали "зелен семафор" на сделката, ако гарантирано се говори за успех.

"Зеления семафор" на САЩ е даден (ако е даден) неофициално - от новата администрация. И ЕС и САЩ бяха игнорирани от протичащия в момента процес в Сирия. За мой ужас (дано да е само мой...) европейската дипломация за пореден път се представи повече от слабо. Интересите на Европа и САЩ не винаги вървят ръка за ръка.

Да сте живи и зрави! А Обама, Путин, Медведев, Борисов,Плевнелиев, Тръмп, Асад2, Ким Чен...-също да са живи и здрави. Всеки намира това, което си търси, дори и да не го иска вече.

Путин=истимаро и умната

ТУРЕЦКИЯ СУЛТАН ДОМУЗ ПЪРВИ :))

без кюрдите, които са много десетки милиони и в Турция, и в Сирия ???

Те си бяха там кюрдите преди да се намесят ФАЩ и нещастниците от ес и да разбъркат всичко. Сега явно ще има други споразумения, които ще изключат горе посочените терористи - ес и фащ.

Ми пекакато си стоеше тихо и мирно, та ЩАТИТЕ ли ги разбутаха ???

Цял Свят видя и чу ... ..САЩ+ЕС+НАТО Започват и Плащат за Войни..Масови Убииства...спонсорират Джихадисти !! . ..Русия ...Спира Войни, изтребва джихадисти и носи...МИР !! България няма място в НАТО+ЕС заедно с масови убиици и спонсори на Смърт !

Много е интересно когато крепостен селянин пише на български.

Бактън от соросоидиоти пишещи на български.

Ама кой "вършее" в Черно море? Мужиците и османлиите разбира се!?

Обърнахме палачинката, значи?

Путин си е номер 1! И това си е!!!

вдигна летвата прекалено високо ,като имам предвид некадърните мошеници в ес .