От Русия: България иска да участва в ”Турски поток”

Руски медии коментират изказване на български зам.-министър за връзка на "Турски поток" с газов проект между България и Гърция.

Обратно в новината

Коментари - От Русия: България иска да участва в ”Турски поток” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След дъжд - качулка....Поредните турски ибрикчии!

Жалко много жалко.... Това беше уникален шанс...

Kакъв "Турски поток", бе кретени безподобни?!!! Всяка една държава в Европа би дала мило и драго с нашето географско положение да има уникалната възможност да транзитира директно руски газ за целия континент, но ние сме уникални идиоти, които нямат равни в света! Искаме си "Турски поток", искаме си турска партия в парламента, искаме си турско робство, искаме си Булгаристан!!!!!Идиоти, които не заслужават тази държава и славната й история!!! Роби, които търпят безучастно и безропотно ПРЕДАТЕЛИ-ГРОБАРИ да ги "управляват"?!!! Същите тези гробари, които не се посвениха 2 десетилетия да затриват и закриват всичко свястно в хубавата ни държава!...Този кретен- зам.министър от кое гето го извадиха и сложиха в министерство?! За изцепката му да отговаря Боко Харема-Хъба!.... Крайно време е нещо да се случи в България!!!!

Не си мисли че те го искат по-малко от колкото аз ти просто натискат на краварите е толкова силен че нашите не издържаха!

Tова не е никакво оправдание! Който не издържа, напуска!...Колко оставки има до сега в България?!...Така ще е докато не ги изметем! За 25 години нашите "демократи" доказаха, че сами няма да си тръгнат!

ВМЕСТО ДА" ПИЕМ" ОТ ИЗВОРА НИЕ СЕ РЕДИМ НА ОПАШКАТА,ЗАВИСИМИ ОТ КОЙ ЛИ НЕ!!!УПРАВЛЯВАТ НИ ПЪЛНИ ПРОФАНИ!!!

Тези. Путоци още сега са в бъдеще време и все се отлагат за по- бъдеще, а непосредственото бъдеще на русия е силно проблемно и до свършване на резерва, да не кажа кататастрофално, дори газпром отчете 30 милиарда по-малко приходи. А и румънците откриха газ на 3 килиметра от нашата граница, който щял да задоволи цялата им икономика.

ДА НЕ СЕ ОФЛЯНКВА БОКО ТИКВУН АМИ ДА ХОДИ И ДА ЦЕЛУВА КАКВОТО ТРЯБВА В РУСИЯ - ДА СИ ОСИГУРИ ПЕЧАЛБИ ОТ ГАЗОВИЯ ПРЕНОС ДО ЗАПАДНА ЕВРОПА. ЦЕЛУВАНЕТО В БРЮКСЕЛ НИ ДОВЕДЕ ДО НЕЧУВАНА МИЗЕРИЯ...!!!

Бойко да не е бялата златка да целува всичко само за пари. Нещо сте се пообъркали.

Нещо нормално е за Русия да си позволява да говори от наше име. Все още ни имат за тяхна губерния. А БСП и Атака и днес полагат усилия да ни превърнат в руска провинция...

Хайде стига вицове. Най-вероятно Южен поток ще минава през Иран, Ирак и Сирия. Може и през Иран, Кюрдистан и Сирия, ако Ирак не е съгласен. И ще се пази строго. То инвестицията трябва да може да се пази, не да зависи от разни политически лабилни и сервилни прецедента. Доста встрани идва от България, така че няма начин да учавства.

Ердоган предупреди Путин,че ако продължаваподкрепата си за Асад ще развали всички договори с Русия.За сега турският поток е замразен и не се знае дали ще го има,още повече,че отнощенията се влошиха след руските нарушения на въздушните граници!

Какъв Т паток, какви 5лв!? Путин ще прекара патока през Китай до Сирия и после по дъното на черно море до Испания. А оптимистичния сценарий е, да си го навре у ..... .

Кой викаше,марабара аскер, кой искаше да се взима заем от МВФ, кой заповяда да се стреля срещу Чакъра и България беше осъдена, заради кого България е на държавен арбитраж за Белене за над 1 млрд лева, кой даде лицензии за ВЕИ и фотоволтаични централи над допустимата квота,кой имаше над 300 фалшиви подписа като кмет, кой пращаше студентите да гледат овце и да копаят картофи, кой имаше частичка от офшорна фирма щото бил див каратист,кой викаше ,дисис наш химн, кой обясняваше ,че щял да изпълнява какво му кажела Меркел, кой протежира Фидосиева, кой викаше ,ало Ваньо, кой обясняваше ,аз съм прост и вие сте прости, кой обяви пенсионерите за лош матриял който бил изял парите,кой обясняваше ,че плащал пенсии, кой искаше оставка за правителството,кой вдигна чената на тока и беше прогонен с ценатана тока, кой обясняваше че пидлите били интелигентни, кой риташе топка с митничарчетата, кой летя със самолетчета щото трябвало да тренират, кой изгони митничарите от фабриката на Мишо Бирата, кой произнасяше присъди от екрана на телевизора, кой излезе от тефтерчетата,кой подслушваше,при кой се случиха над 100 убийства не разкрити повечето, кой, кой има още много кой . Сега да видим кой иска да управлява съдбините на българите и кой обяснява какви варианти имало и защо. А може и без него,България може и без него ,със сигурност.

Мнооого точно! Добра памет!Браво!

Ако клъцнатите продължават да подскачат, че видят газов поток през крив макарон...

Типичните КГБ-ейски пинизи. Не България, а Русия се мъчи всячески да се докопа до Европа, заобикаляйки европейското законодателство. Един от вариантите е чрез България. Но се опънахме и Путин каза НЕ на Южен поток (но няма още официален правно издържан документ, потвърждаваш това му изказване. Типично по имперски!)

Руснаците сънуват някакви розови сънища. Прекаляват с розовата водка Турски поток НЯМА и НЯМА да има Тази новина е чиста партенка, защото днес излезе новината, че НЯМА ДА ИМА и СИЛА НА СИБИР

На Балканите живеят прости и необразовани аборигени.Там няма перспективи за икономическо развитие и по тази причина там газ не е необходим.Територията там е много подходяща за военни бази т. е. за изграждане на южния щит на ЕС.А населението там заедно с управниците си е мързеливо, крадливо, завистливо и със затихващи функции.То е доволно даже при наличието на алкохол и чалга.Така, че е огромна грешка е да се хвърлят грешни пари за инвестиции.Това е задния двор на ЕС.

Много станаха мераклиите за турския паток, гърците първи изявиха желание да им вкарат тръбата от турския паток, сега и българите съблазнени и те искат да си вкарат тръбата от единия край та до другия. Желанието на турският паток е всички да получат взаимно удовлетворение от проникването на руския газ дълбоко в недрата на младите и неосквернени балкански страни.

Я пак, че ти изпуснах мисълта. Много скача от нация на нация. Ще излезе, че руснаците само седят и валят предложения отвсякъде ХА ХА ХА Руснаците опитаха да организират и търг за газ, ама НИКОЙ НЕ ИМ СЕ ЯВИ ДА ИМ КУПИ ГАЗТА

РУСИЯ НЯМАШЕ ИНТЕРЕС ДА НАПАДА УКРАЙНА,НО СЛЕД КАТО УКРАИНЦИТЕ НАПАДНАХА РУСКОГОВОРЯЩИТЕ И ИМ ЗАБРАНИХА РУСКИЯ ЕЗИК,КАКВО ОЧАКВАТЕ РУСИЯ ДА СИ ОСТАВИ РУСНАЦИТЕ ЛИ .ОЩЕ ПОВЕЧЕ ЧЕ ДОСЕГА РУСИЯ САМО ПОМАГАШЕ НА УКРАЙНА,А ЗНАЕТЕ ЛИ КОЛКО МНОПГОП ПАРИ Е ДАВАЛА НА МЪРЗЕЛИВИТЕ УКРАИНЦИ ЗА ВОЕННИТЕ БАЗИ В КРИМ

Ти прочете ли какво си написал? Ами в Украйна всички са рускоговорящи....даже и в България половината. Забрави ли че руския език беше насила задължителен още от 2-и клас в българските училища?

васко

Не е вярно бе Миндил Соросоиден,Учеше се от 4-ри клас,а във Руските училища от първи,кой си тръгнал да лъжеш бе олипс:)

Какво лошо да знаеш чужд език - учеше се и руски и английски или немски или френски. Даже и испански. Хвали се с неграмотността си, ама ти злоупотребяваш .....

И се учеше на ниво: - В съда летяха бабички и пасеше сирене.

В Украйна всички на 100% са рускоговорящи.

Ердоган предупреди Русия да не изгуби турското приятелство Изтребители на Москва на два пъти навлязоха в турското небе(това от днес) ..ха.ха.ха А тези още мислят за турски поток..ха.ха

дпс: не поток, България направо в отоманската империя иска да се включи

Изчезвайте от Сирия заедно с марионетката си. Пречите на газопроводите от Узбекистан и Катар до ЕС.

Абе ,май май,САЩ ни предоставиха ПОТОКъ,......А? Нали и България подкрепи САЩ ,за войните в арабския свят ,....ИЛИ НЕ Е ''ВЯРНО''?

Ха, България искала да влезе.. Май по-скоро Русия иска да влезе в Европа, но единственият път е през България. Пък и тук е най-евтино - сваляш неправилното Правителство за 3 дена, после слагаш правилното и го държиш на власт точно докато се окаже, че не може да ти свърши работата, за която си го наел.. то и така си стана. В момента, в който Орешарски подписа спирането на ЮП си подаде и оставката.

Макейн какво казва по въпроса? Него питайте,а не слугите му тук на постове.

Какъв турски путок сънуват тези. Два дни поред руски самолети нарушават турското въздушно пространтсво от чист бабаитлък и заяджане. Дали на дружката на путин - ердоган му е до потоци...

Абе рашите още ли не са разбрали, че турски паток няма да има

Показателно за локумите на съветските медии.Не другари, не сте разбрали..След като разбрахте какво означава да се разправяш с Турция, сега българското правителство ви чака на килимчето да се помолите учтиво за Южен поток..И с отстъпки в цената..

Хей бакшиш! Колко евроцента за тон постинги ти плащат. Боклук

България УЧАСТВА в ''ПОТОКА''. От Турция има прекалено голям ''поток'',от БЕЖАНЦИ. Но явно оПРАВНИЦИТЕ ни ,искат ОЩЕ ПО-ГОЛЯМ ''ПОТОК''.

Само където ,потока ,не иска да остава в Бг,мизерията е мноО голЕма.

Проблема с руската газ и нейните доставки до Европа не е български проблем а на Кремъл....Този Турски поток (ЮП) е дубъл на газопровода минаващ през Украйна...За руски капризи да не минава през Украйна българския потребител няма да изплаща заеми заради руската глупост да нападнат Украйна и да и крадат територии...Кой каквото си е дробил да сърба..ха..ха Май Газпром ще си останат без потребители заради простотията на Путин да напада държави и да нарушава граници с военни самолети..ха.ха

РУСИЯ НЯМАШЕ ИНТЕРЕС ДА НАПАДА УКРАЙНА,НО СЛЕД КАТО УКРАИНЦИТЕ НАПАДНАХА РУСКОГОВОРЯЩИТЕ И ИМ ЗАБРАНИХА РУСКИЯ ЕЗИК,КАКВО ОЧАКВАТЕ РУСИЯ ДА СИ ОСТАВИ РУСНАЦИТЕ ЛИ .ОЩЕ ПОВЕЧЕ ЧЕ ДОСЕГА РУСИЯ САМО ПОМАГАШЕ НА УКРАЙНА,А ЗНАЕТЕ ЛИ КОЛКО МНОПГОП ПАРИ Е ДАВАЛА НА МЪРЗЕЛИВИТЕ УКРАИНЦИ ЗА ВОЕННИТЕ БАЗИ В КРИМ

Какво си се разкрещял,бе!

Глупости!!! Украинците не искат да са роби на Москва и се прочу че има голямо газово находище до Славянск.....Това е причината!! Ти чувал ли си за това газово находище?

Какви капризи. Руснаците искат сигурни доставки. На украинците не може да се разчита. На Полша също - затова има и Северен поток. Всичко е икономомика, а не идеология. Тя е за такива Cyprinus carpio като теб.

Българите искат, но западните господари не дават. От къде на къде малка държава като България ще има достъп до толкова големи ресурси.

Глупости...страх ги е от руското влияние на Балканите. Tи за какво мислиш ни приеха в EC, за черните ти вежди?!?

Като знам цените на руските ресурси... Айде мерси за тез големи ресурси с големи цени :D

По-скоро некой мамут от ледниковата епоха ще се съживи и ще проговори на руски, отколкото да се размрази проекта турски поток....

МА КО СТАНА!!!!нали турски поток Е ЗАТОВА ЧЕ НИЕ БЛОКИРАХМЕ ЮЖНИЯ. А СЕГА ИСКАМЕ И ТАМ.

Ма,такова става като вярваш на всичко появяващо се в интернет....

Явно искат пак да назначат няколко наши момчета с заплата над 7 бона !

Още не са освободени чантаджиите от ЮП за по 15хил.заплата....

И сега ли,още не е ясно,че пАток няма,да има?!

По скоро скдераста иска да участва.

Абе що не четете някаво си зам. министърче което е с чин подполковник се помолило за накаква търба или хъбче щото генерала нямал смелостта и няма очи да застане и да се моли. Да не говори и за миговете.

Крайно време е, виновните за провала на Южен Поток да бъдат подведени под отговорност - като се почне от боко-тъпото, чехъла, недоразумението щонов, мине се през олигарски и се стигне до ранобудните соросоидчета от протестна мрежа.

"Заради разногласия между Русия и Турция преговорите за газопровод Турски поток бяха замразени. " А след намесата на руснаците в Сирия вече са в ледников период.

А бе хора до кога ще се връзвате на тия глупости. Руснаците нито имат пари, нито имат толкова газ и въобще нямат никакво намерение да строят нови газопроводи.

Блядовете пак сънуват. Нема "патоци" вече в България, алооо!!!

Почнеш ли да се молиш....отиде коня в ряката.

ЗАЩО ЛИ НАШИТЕ ДЕДИ С ПОМОША НА РУСКАТА ИМПЕРИЯ СА ПРОГОНИЛИ ТУРЦИТЕ И ТУРСКАТА ВЛАСТ ОТ ТЕЗИ ЗЕМИ?????!!!!!!

Добра идея.

а-а-а само с хъбче! ние сме като та....ците, участват, но не влизат

То е ясно че няма да има " Турски поток " ще е нещо средно Турски поток в Южна България !

Абе, кой ни верва и кой вече ни брои за слива? писали в някакъв руски сайт - това е повече за вътрешна пропаганда и за да дразнят американците. А предполагам, че самият този Дончев е някакво американско ченге, на което руснаците искат да подложат динена кора.

Да де, Антон Павлов, някакъв си. Все тая.

"Българското правителството, заради чиято нерешителност се провали газопровода Южен поток, има намерение да се обърне към властите на Русия с МОЛБАТА да обмислят възможността за продължаването на Турски поток"-..ха.ха..ха руски фантасмагории....ха.ха..ха Българския потребител не се моли за да си дава парите на руснаците...ха..ха Аз не искам да има руска газ в България....

Докарай си тогава американска, но сигурно ще е поне двойно по скъпа!

Защо мислиш че руснака е в Сирия? Да освободи сирийския народ ли? Ами имат интерес да има война там за да няма доставки до Европа от Катар....

Рибата в морето а те тигана сложиха...... изобщо Турски поток не е ясно въобще дали ще има !

Тази българска врата май не е само "своеобразна", а може да излезе и единствената, защото пътят на газа през БЮРМ и Сърбия е 2 пъти по-дълъг, скъп и несигурен!

Общото в българските правителства в последните 25 год. години е, че те всички работеха против интересите на българският народ. Отговора на народа беше- 2 милиона отлетяха за по гостоприемни страни. Повечето от тях-завинаги.

"2 милиона отлетяха за по гостоприемни страни."-трябваше путеноидите да ги прогоним в Сибир и тези 2 милиона млади нямаше да бягат на запад далеч от руската мафия в България която разграби държавата и спестяванията на хората. Вижте кои са богаташите?-80% са агенти на ДС-КГБ!

Това е Ленче положението. След социализъм е така.

Много обичам медии да тиражират собствени или чужди изказвания аз какво искам.