Руски бомбардировачи над Черно море

Ято руски самолети са прелетели над Черно море и вдигнаха на крак нашите и турските военновъздушни сили.

Обратно в новината

Коментари - Руски бомбардировачи над Черно море | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

то май накрая само писането ще ти остане ... за друго не ставаш.... а дали на \БГ или на тюркмен... , се ми е на х.я... нали си беден , злобен и гладен ...

Висенето ностоп пред компютъра явно дава ре зултати.погледнете "дискавъри"как АМЕРИКАНСКИ специалисти доказват,че танка Т34 еНАЙ-ДОБРИЯ.

Нима имаме военно-въздушни сили?

Нима имаме военно-въздушни сили?

Незабавно трябва да обявим война на Русия,иначе ще си помислят, че сме слаби.

А България в отговор е вдигнала самолета си. Единствения си самолет вдигнала . И на него бил закачен транспарант: Трибестан.

ТИКВИСТАН , ... по-точно...

Добре е, от време на време да прелита някоя руска бойна ескадрила наблизо. Респектиращо е. Пък и спомага на НАТО да повишава бойната си готовност, а не да изпадат в паника, както сега.

И не се карайте за руската история. Руснаците не са били само в Лондон и Лисабон, затова няма нищо нередно ,че са минали оттук. Просто им мирише на алкохол.

ИДЕ ЛИ ДЯДО ИВАН НАЙ-ПОСЛЕ...

Само да купим нови изтребители и ще им разкажем играта на тия руснаци

Е сега станали им ясно на комуноидите защо имаме нужда от противоракетната отбрана?

Оззи, бате, ако ходиш днес до централата на герб, вземи и мойта заработка от постинги, че имам още много да пиша.

пак си билн асреща соня с гладката кожа . любимеца на Евгени Минчев от Лозенец

Предлагам сърбите да ни осигурят противовъздушната отбрана. Все пак те са единствените, които успяха да свалят през 1999 много невидимия американски бомбардировач F-117.

Интересен е случаят със свалянето на Ф-117. "Невидим" не означава нищо повече от това че е трудно-разпознаваем на радара. Ако системата за ПВО разполага с ТВ или друга оптическа система за захват и съпровождане това няма да му помогне. Особено ако лети в подходящия височинен диапазон. Те сърбите хубаво свалиха един Ф-117, ама сега в Косово, люлката на сръбката държава официалният език е албански. А от велика Югославия, остана една насрана Сърбия. Голяма далавера, няма що.

Сърбите се извиниха горещо на хамериканците... Не знаели, че този самолет бил неразпознаваем и несваляем ...

KGB ,ти имаш много извратена логика,ако искаш и южна България да стане турска територия,защото ако те ни нападнат САЩ ще ги подкрепи.Не знам от къде идва тази злоба към сърбите,според теб добре ли е това,което става със нашите християнски и славянски съседи?!

кат те гледам си готов след време да ходиш по Кърджали и Смолян с чалма и да се гордееш ...щото си пич и си много умен...и много ги чаткаш тия работи....смешник...а и лайнар да не забравя...да сме си честни...

Добре дошли, братушки, в България! Вие ни освободихте от турско робство! Защо да не ни освободите и от режима на пожарникаря?

Комундетата винаги са били национални предатели. особено когато трябва да предадат националния интерес на Москва. Не са само българските комундета, но родните червено-кратунковци са най-яростните любители на всичко руско и съветско. Омразата на чревената пасмина към ББ също е известна. И има защо - той ги навира на Мурджо в ауспуга, а доста четсо им завира и боксова ръкавица отзад. С палеца нагоре - нали това е поздрава на бСП-то. От трета страна комундетата мразят САЩ и Запада. ако ги питаш защо не могат да ти дадат смислен отговор. Те, милите не разбират че свободата да пишат това, което мислкят я дължат именно на САЩ и "хамериканците". Ако иостанеше СССР и Русия да им гарантират свободата бна словото досега 10 пъти да ги бяха натикали в ГУЛАГ. И същите тези екземпляри, които така неистово искат Русия да ни окупира за пореден път, лайняно въже ще прегризят само и само да не емигрират във великата съветска страна.

Добре ги нареди комундетата, ама защо ли си мисля, че и ти си един от тях ... само, че обратен.

че този какъв ще е?

Най-добрите официално представени изтребители в света са Миг 35. Руснаците се опитват да не допуснат Сирия и Иран да бъдат "освободени" от американците.В момента в Ирак е ад за жителите там, а САЩ разграбва каквото може.

Всъщност я да помислим какво значи "най-добър". Дали този, който им най-висока скорост, или този, койтоп лети най-високо. Или пък тоизи, който има най-добро въоръжение. А дали пък най-добрият изстребител ( и не само) е този, който най-добре съответства на задачите, в които участва. Ако имаше "най-добър" щеше да се произвежда само той. Даже и в страна като Русия където асортиментът не е голям се произвеждат много различни модели. И да обявява някой нещо си за "Най-добро", само защото го е чел в руски списания е колкото глупаво, толкова и невярно. В тази връзка дълги години ни пълнеха главата с глупости чер Т-34 бил най-добрият танк. После се оказа че немският танк "Пантера" бил на-добрият. Ако ги слушаш руснаците тях всичкотоим е най-доброто. Да се чудиш защо немците не произвеждат "Москвичи", а Мерцедеси, Ауди-та, БМВ-та, Фолксвагени, а Опелът го имат за народна кола. И те твърдят че "Юрофайтър" е най-добрият.

работа, американските взимаха завоя и обръщаха над София, а в Горна баня падна ракета:))) Нещо да се случило:))))) Паникьосахте ли се ? И като се паникьосате какво ще стане? Гръцките самолети редовно летят над Турция:)))

Това беше приятелски огън.

До: Заключителен въпрос Ами много е ясно какво ще стане: Ще стане същото каквото стана и сега. Ще има няколко дежурни самолета които да правят компания на руските. Черно Море е международна територия и всеки самолет има право да си лети там. Въпросът е, ако руските самолети навлязат в някоя държава от НАТО: България, Румъния или Турция. Е, тогава може да очакваме свалени руски самолети. И Путин ще ни размахва пръст по телевизията ...

мечтай си ти при салени руски самолети пръст ..по скоро такава бухалка ще ти размахат че сам ще паднеш....

Мисля, че има други самолети, от които трябва да се боиме много повече. Но нали вече си имаме нови господари...та каквото кажат те, това ще е! Ще им купуваме скъпата техника( както вече се видя, някоя от тази техника дори е непригодна за нашите условия), ще им лижем з....ците , а те всъщност с какво са по-добри от руснаците...от тях поне внасяхме суровини на изгодни цени, а от тези нищо! Ще ни съсипят сега и природата с тоя шистов газ....Лошото е, че си забравихме историята...станахме американци сега! Вече треперим от руските самолети! Ха, ха ха!!!

боимЕ??? Ти български език учил ли си?

за трафопоста до училището у Банки...))))

Какво ли ще стане, ако някоя нова група руски бойни самолети прелети над Черно море???

ай бегай в Куба бе нащастник,защо цапаш тук още???

ало,памперс-това да не ти е плей стейшъна,като не разбираш нищо от военна техника си играй игричките на тамагочето и си трай

Нашите два самолета не можаха да се повдигнат. Единия чака за части другия горивото поскъпна тия дни.А въртолетите са в Сахара докато се стопли времето.

KGB - то избяга ... Кого да питам???

Стойте мирни и послушни! Не си показвайте голямото пръстче на батко и той няма да ви закача! Ако пък много ви издува отвътре или отвън!? да се правите на мъже, тогава - "на война, като на война" ... Ама важно след това какво ще е останало :)

Каква Русия, какви 5 лева? От 1917 г, такава държава няма. Има еврейска колония. През 1917 г, взеха политическата власт (Великата октомврийска революция), през 1990 взеха икономическата власт (Великата криминална революция).

Ха ха хаааа, пак световни конспирации ...

то че е тъй тъй ...конспирации ама дргуарите Шаломов -Путин и Мендел _ Медведев дали и те така мислят)???

О неразумнии юроде,поради што ся срамиш да се наречеш болгарин!

Нищо лично.Прелетели и отлетели.Но ако бяха долетели сега щяхме да си пишем като умрели.

Абе нещо като традиционната руска игра " Медведь пришел. Медведь ушел". Ако не друго поне в пиенето ги бива. Ама работа да ти свъшат - забрави.

Добре,че мечокът не те е настъпал ...

Не бързай да се радваш,защото срещу загубата на 4417 американски бойци,русите дадоха 13500 жертви при самоволното нахлуване в Афганистан,където искаха насилнически да поставят един проруски режим!САЩ бяха един от участниците в умиротворителната акция проведена от Съвета за сигурност на ООН!А на заядливото ти изявление за някакъв ръждясал самолетоносач,ще отговоря че ръждясалият лежи на дъното на Баренцово море с 110 руски моряци в него!

Не трябва да забравяш към жертвите на бойците на ООН и убитите от "приятелски американски огън" българи, италианци, французи и др.

американски "бойци" - това ми звучи като желязно дърво или нещо такова))))

Има един друг ковчег, американски. С 100 трупа на дъното на Азорско море. И той е бивша ядрена подводница. Може и да не си го чувал (нищо, че е 2 пъти по-малък от Курск) Нещо да кажеш ? Или примерно що във Виетнам американците масово са използвали калашници (не, няма да го видиш в We Were Soldiers с Мел Гибсън). Или същите американци дет на няколко пъти взривяваха къщи с цели фамилии, само по подозрение, че там имало 1 терорист и после следваше едно Im Sorry ? Или как пикаят върху трупове? Или как се кланят на руната SS използвана от нацистите? Ма кат почнете да ревете така срещу едните и забравяте издънките на другите ставате смешни.

Съобщение на ТАСС:Хамериканска подводница потъва след удар с айсберг.Капитанът на айсберга е награден.

Някой спомена за 1963г. и руските ракети в Куба. По - добре да не беше го правил... Голям страх браха хамериканците тогава, голямо треперене падна. Никите Хрушчович се беше прицелил право в ов/р/алния кабинет на Белия дом ... Дето Кенеди правеше любов с разни стажантки и М.Монро. Като им взе страхът Никита си вдигна чукалата и се прибра в Русия. Остави хамериканците да се оправят сами. То пък започна едно оправяне ... отиде си Кенеди, разни губернатори и предполагаеми убийци ... Хамерикански работи ....

Но нека да видим как завърши цялата тази история. САЩ обавиха морска блокада на Куба и заплашиха да потопят всеки съветски кораб ,или някой друг с логистика за Куба и ракетите. Паралелно с това с редовни разузнавателни полети на Ю-2 американците направиха подробни карти на разположението на съветските ракетни площадки. И се получи малко като със завземането на летището в Прищина от руски десантни части. С перфектна операция го овладяха, но лишени от логистична поддръжка си тръгнаха като насрани. Хрушчов, и той си тръгна като насран от Куба. И всъщност това е повратната точка на залеза на СССР - ще 25 години вегетираха, но точно в този момент с еразбра колко са гола вода.

От напъване все се объркваш. И по-добре не споменавай Ю-2. Който уж също беше неоткриваем и несваляем, а се оказа лесна плячка за руснаците. Летял на високо - 20 000 м, а те го пушнаха от първи път. После свестяваха 1 седмица хамериканският летец - шпионин Пауърс. Слава богу, че оживя. Не е лесно да паднеш от 20 км. височина. Но руснаците пак натриха носа на хамериканците.

Много филми гледаш.

KGB, грешиш по-малко братче! СССР изтегли ракетите от Куба след като получи от УС-то гаранции, че няма да напада Куба и изтегли атомните си бомби от Турция. В Куба имаше три ракети и 33 макета на ракети. Хамериканците изтеглиха от Турция 250 ядрени заряда.

Не всички Ю - 2 се прибраха от полети над Куба. Както и не всички "невидими супер самолети" се прибраха от полети над бивша Югославия. А нали броя на излитане трябва да бъде равен на броя на кацане !!!

Владо

Така така. А ти сигурно си изчел всеки документ по случая, освен че си гледал всички предавания и си разбрал всииииииички факти ? А що ли така американците замалко да ядат по едно ядрено торпедо и ся хиляди моряци тряа се радват на решението на един руски капитан на подводница да не стреля ?

Най-после! Братушките идват да ни освободят от Бойко, Цветанов и цялата тази империалистическа сган!

Те, т.н. "братушки" са много по "освобождаването". Дай им да "освобождават" някого. няма значение от какво. През 1939 са "освобождавали" Полша. Заедно с окупационните войски на Германия. та и съвместен парад са си спретнали - Червената армия и Вермахта - аферим, както би казал Доган. През 1940 са "освобождавали" Прибалтика и Финландия. С Финландия малко се е закучило - та са им трябвали 6 месеца да я "освободят. От Дядо Мраз ли от някого друг ли, не знам. И нас ни "освобождават" през 1944. Интересно от какво - немски войски няма, всъщност микакви чужди войски нама в България, имаме си правителсво, обявило неутралитет, но Съветката армия-окупаторка нахлува в България. И започва клането на цвета на българската нация. В Унгария през 1956 също нахлуват съветски войски. Да я "освобождават" от не знам точно какво. Както и в Чехословакия през 1968 и Афганистан през 1979. "Освобождават", та пушек се вдига. Ама нещо сега май няма да им се получи калимерата

Чети класика - дядо Вазов. ... Кат Русия няма втора тъй велика на света, тя е нашата опора, тя е нащта висота ..... Със САЩ стихът не върви някак си.

KGB, вземи се образовай малко - много е дълго да ти обяснявам цялата ситуация на съветско германския фронт, само 2 момента свързани с България - германски войски нахлуват през Кула и се насочват към Видим и лесно се справят с леките заградни отряди от полицаи, партизани и полска стража. Налага се спешно съветски части да атакуват и да ги отхвърлят на първо време зад Тимок. Второ - германски самолети бомбардират на 9 септември горивните запаси на БА на гара Веринско - източно от София, преди Ихтиман. В това време изтерзаните от англоамериканските атаки български ВВС трудно противостоят на противник който познава перфектно терена и се налага съветските ВВС да поемат охраната северно от линията София-Ниш, нашите се съсредоточават да помагат на нашите войски в Македония и Западните покрайнини. Кой кого е освобождавал е сложен въпрос. Като човек от 21 век можеш да попиташ в Ирак и Афганистан как се чувстват освободените от САЩ. Особено тези дни в Афганистан любовта към американците е всеобща и завладяваща. Приятен ден.

"...Ято руски самолети са прелетели над Черно море ..". Ами сега,ко ша прайм?!

Научи правописа,другарю и благодаря,че ме подмлади!

На тттт, "тези боклуци", както пишеш , чу ли драги ми колко милиарда рубли заделят за въоражение през следващата година. Ние дето само можем за злорадстваме и плюем , ще се самоизядем за всеки милион, милиардите ще гледаме през крив макарон.!!Много тъжно , но такава е истината за нас.!!!

...е Яни Янев, дето получава хиляди лв.заплата за да плещи глупости по телевизиите, задавам си въпроса какво полезно свърши той и маса политици за да заслужат заплатите си.Грях вършат към собствения си народ, лапайки ,като за последно, а хората изхвърлени на улицата безработни, деца и болни умират в къщи или в болниците неизлекувани.Така, че мили мои не се притеснявайте за Русия, тя е силна икономически, в съюз с Китай, Индия, Бразилия и цяла южна Америка, няма да позволят на враговете си да ги сплашат.Жалко, че всичката тази злоба , рефлектиравърху обикновените хора на тази земя.

Разбрах, че тези "боклуци" са отлетели от Черно море за Африка. Гледам доста натовска територия са прецапали. Къде точно ги свалиха?

22 години Русия тъне в хаос и се гъне под напора на мутренските си банди. Една велика нация срива имиджа си в разруха, липса на морал, на прогрес, на човешки правдини. Фашизацията я е обзела дори нея, за Бълтгария да не говорим. Полетите на самолетите й и слаб лъч на надежда, че нокаутирания дядо Иван се съвзема и оттърсва от снагата си кърлежите. Ако Русия не поеме бърза модернизация на армията си, която в момента е търговско сдружение от корумпирани типове, ако не махнат ченгетата и не въведат гржданско управление, то там ще дойдат нацистките параформирования и анархията. И отново ще има милиони жертви.

Нокаутирания дядо Иван да вземе да си наляга парцалите и да почне да бачка. като китайци, корейци, японци и германци. А не да дрънка ръждясало оръжие от годините на Студената война. С такива боклучарници надали ще уплаши някого - сериозните хора знаят че това освен за показухи за друго не става. Руснакът е готов да даде живота си за Русия. И са го доказвали - къде донброволно, къде доброзорно - никой не гои пита - пращат ги на фронта и толкова. А отзад, в тила комисарите с картечниците дебнат. Да разстрелват отстъпващите. Или като е казал Троцки, боеца трябва да бъде поставен в ситуация да избира между почетна смърт вървейки напред, или позорна смърт бягайки назад (преводът е малко свободен). Много героично, няма що. Не знам дали нашите русофили са готови на същото но на думи са безпределно верни на СССР. Е, не щат да ходят в Русия - зер там е мизерия, но на думи Русия е върхът. Но като се замисля, може би наистина е върхът, но на купчината лайна.

Официалните съобщения гласят, че ПВО на НАТО открили 5 руски бойни самолета над Черно море. Има си хас ...? Ту - 22 са големи, не летят бързо и високо и бръмчат силно. Даже KGB - то може да ги открие, ако има нормален слух и прилично зрение. И малко акълец, разбира се, да гледа в необходимата посока ... Въпросът е какво не е открила ПВО на НАТО ... И защо е този шум ...

Въпросното лице има магарешки уши, но не те са най-важни в случая. Трябва да има и мозък да осмисли сигнала.Там обаче е кухина.

Въпросното лице има нещо друго с размера на магарешкия. Някъде между чатала се пада. Така че много внимателно с навеждането. Да не стане някоя злополука. И да ви трябват спешно кожени електроди да ви заваряват задника.

Съгласен съм с коментара ти,но трябва да те поправя. За разлика от Ту-95,споменатите Ту-22 не летят никак бавно,а са свръхзвукови стратегически бомбардировачи със среден радиус на действие - по малките братя на огромните "стратези" Ту-160...

Съгласен съм с поправката. Но от гледна точка на KGB няма разлика между Ту - 95, Ту - 22 или Ту - 160. От всички му се завива свят ....

забележително! нато решава за България!!!

А кой да решава? Варшавският договор ли? Или може би Русия - то по времето на Варшавския пакт така или иначе всичко се решаваше в Москва. А ти си толкова българин, колкото е българин бай Иван Циганина. Само дето си се надупил към Москва.

Дреме му на НАТО за България! Ако може НАТО ще ни го надене магарешки като твоя, само че по-голям.

Не зная накъде се е надупил,но е ясно твоят задник накъде е ориентиран...

Мдам американските подлоги се насраха от 5 стари тактически самолета .... какво ли ще стане ако прелети 1 ескадрила СУ-35?

ха-ха. пръдльовците са искали да покажат че съществуват. тия винаги ще си останат зле.

Вместо да пишеш идиотщини вземи се просвети и виж икономическите показатели на пръдльовците и ги сравни с великия кенеф, чийто тъп представител си ти. Абе я отивай на училище, закъсняваш.

Да ти "одварна" мило дете СТРАШНО МНОГО СИ НЕГРАМОТНО.

една русииска провокациика от 1963г.,когато целокупната руска армада въоръжена до зъби потегли към Куба,да се напъха под носа на американците!Онези ги предупредиха веднъж и насочиха ракетите към натрапниците!Откъм тях замириса силно на кенеф и след минути паравозите бяха се обърнали назад!Защо ли си го спомних това?!

вярно е ,че миришеше но беше от другата страна ,след като американски разузнавателен самолет засне руски ракетни установки в куба .резултатът от цялата история е премахването на ракетите от куба и от границата на турция и ссср американски ракети.но ужасът на америка от отпадането на постулата и за неуязвимост бе несравним.

Защо ли, където се появи руски боен самолет се вдига голяма врява ... И хамериканците изпадат в паника. Заедно с местните си съюзници ....

защото не спазват международните норми! както направиха скоро с япония. те мн добре знаят че не са фактор. но пък имат някоя друга пушка. ако не е нефта..са жив зян. един ден като останат без нефт- сигурно ще се върнат към землянките

Daniel_Djakson

Този дългоочакван ден е доста далеч в бъдещето и ти няма да си жив да го видиш. Но ми се струва че май пак Русия ще ни бърше осрания гъз заради идиоти като теб.

Конгоанецо,не четеш дсостатъчно,ли го правиш както дяволът чете евангелието! Да си срещнал някъде,дори в "независимите" западни медии,че руснаците са нарушили японското въздушно пространство?!

Защото замирише ли на руско оръжие, скоро вонята става от мърша.

шибаните корейски номера-да създават напрежение!Народът е казал:"На гол тумбак,чифте пищови"!Само да се мерне американската лодка и са напълнили гащите!

Ако под лодка имаш предвид един от ръждясалите американски самолетоносачи - добре му е дошъл такъв самолетоносач на Ту-22М. Та той именно за да унищоважа такива "лодки" е създаден този бомбардировач. Един може да потопи тамън три.

Великата американска армия даде 4500 жертви само в последната война в Ирак. Срещу супер модерната горепосочена армия, воюваха пара военни формирования, въоръжени единствено с АК 47 и РПГ. Да не говорим за Виетнам, където бе големия срам на САЩ през 20 век !!!

Великата американска армия даде 4500 жертви само в последната война в Ирак. Срещу супер модерната горепосочена армия, воюваха пара военни формирования, въоръжени единствено с АК 47 и РПГ. Да не говорим за Виетнам, където бе големия срам на САЩ през 20 век !!!

Великата американска армия даде 4500 жертви само в последната война в Ирак. Срещу супер модерната горепосочена армия, воюваха пара военни формирования, въоръжени единствено с АК 47 и РПГ. Да не говорим за Виетнам, където бе големия срам на САЩ през 20 век !!!

Довечера ще излизам и се чудя лилава или червена рокля да сложа? Питам ви защото,като гледам от всичко разбирате. Също и съвет какъв цвят обувки да сложа.

сакровисте, веднага сте ти дадем савет ! излез само по белио и червени обувки на токчета :) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ти по-добре кажи кого обича българина, а не кого мрази. а тои мрази целия свят и наи- вече друг накои българин.

На хамериканците им се разтрепераха гащите ... В Южният щаб на НАТО загубиха ума и дума .... А това са само старите,изпитани бомбардировачи ТУ22, които кротко си летят над Черно море. Да му мислят хамериканците ...

добре че си вярваш.

Русия отдавна не е воювала с Турция... ;)) Откакто османците са дошли в Европа, руснаците през 3 петилетки са се вдигали да ги гонят. Нашата Освободителна война (1878-79) е 13-тата. Уви, 11-тата (1828-29) се е водила главно на днешна наша територия, но мирният договор тогава (под натиска на останалите "велики сили", разбира се) пак ни е оставил във владение на Портата. За онези БГ многознайници, които се образоват главно чрез щракане по клавиатурата, руската Уикипедия предоставя достатъчно интересна инфо за руско-турските войни.