Русия вини Запада, че е заличил Ракка от лицето на Земята

Русия вини Запада, че с "бомбен килим" е заличил град Ракка в Сирия от лицето на света, избивайки жителите му.

Обратно в новината

Коментари - Русия вини Запада, че е заличил Ракка от лицето на Земята | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Американският фашизъм е див и варварски

а пък руският фашизъм е най-хуманният фашизъм в света, за всички времена!Ти идиот ли си?

Сигурно имаш предвид украинския фашизъм.

Американците са изтребили милиони невинни хора по света. Изпробвали са целия си арсенал. Дори са употребили ядрено оръжие срещу незащитени японски градове

Към върховия платен интелект... Всеки път си мисля, че сте постигнали максимума в човешката глупост, но явно може и повече. То бива да ви наемат неграмотни, но това за гравитационната бомба... И дете ще ви се смее.. . "Има ва! ( нерегистриран ) 23.10.2017 14:03 Гравитационните бомби са разработени ПСВ от английски,френски и немски инженери за пускане от високо по позициите на противника!Американците са дали технология и поточни линии на СССР за производството им!А след войната СССР вероятно взима и немски заводи за производството им! Много са неточни особено когато се пускат от голяма височина,но за ,,братушките точноста е последна грижа"

Ами нормално - Ислямска Държава е създадена от Русия (втория език там е руски) и затова руснаците ги боли за всеки убит ислямист. Хеле пък за столицата на Ислямска Държава, град Ракка, ги боли страшно много. Но на чичо Сам не му дреме.

Не се мъчи да лъжеш, всеки нормален човек знае, че американците създадоха и поддържат Ислямска държава, тролче.

А, бе мелез ромско-руски, защо не си ходиш в Россия и там да тролиш!!!

А я се запознай как попадна в ръцете на джихадистите, именно чрез "умерените".

За масква , освен родните рублопитеци ...

Каква е разликата в произнасянето на Рака и Ракка?!

Разликата е в приликата! Преведи от български на руски понятието "задна прашка" и ще видиш ква е разликата!

Русия, която срина със земята Двумилионния Алепо, има наглостта да обвинява Американците, че разрушили 7 пъти по-малката Рака! Егати наглостта и безочието!

Естествено, че ще има. Русия е поканена от законно избраното правителство да защити Сирия от американските терористи.

Ми те и американците са поканени от законното Иракско правителство! Що се отнася до законността на Сирийското правителство, тя е малко съмнителна, след като 70% от населението на Сирия е избягало от Асад!

Естествено,че трябва да се убиват на място!Та тези джихадисти от запада са най-големите главорези,с най много убийства и зверства! И да не би този изперкал изрод ,като се върне да кажем в Европа ще стане отново човек?????Готов терорист камикадзе! Затова смърт на място!

Ракка остана една от малкото територия на Сирия,която все още не е освободена от американски терористи.

Те твоите господари американските терористи и българския народ изтриват от лицето на земята , но без война.

Кой воюва срещи ИДИЛ и превзе Мосул и Ракка и кой разруши Алепо

Важното е да не е прекалено просто,че нещата,често не са такива каквито се представят за пред света.

се виждат отвсякъде. Според изявлението на министър председателя на Турция Ахмет Давутоглу до 7 октомври: само два от 57 удара на руската военна авиация в Сирия са по позициите на терористите от Ислямска държава

Те твоите господари американските терористи и българския народ изтриват от лицето на земята , но без война.

Избиха хиляди деца в Алепо статии нямаше... И дира ли е собсвеност на пасоля на кочината?

Няма такова нещо, просто ние от русското посольтво пускаме ПР статии, които ни ги печатат. Пускайте и вие ваши - еврогейски - щом искате. Но ние сме добри в две неща - ПР и тролене и Бярищник. Във фоайето на пасольството онзи ден сложиха автомат Боярка 24 - дава едно шишенце срещу 20 рубли. Три дни имаме празник сега, затова не сме толкова активни по форумите ви.

в Сирия. Артилеристите от 3-а механизирана дивизия от ВС на РФ са участвали активно в бойните действия в Сирия.

За "избитите" деца, които след снимките станали, ли иде реч?!

Масква се сърди , че отрочето и ИДИЛ беше разпердушинено от коалуцията водена от САЩ... няма край мужишката мъка Ей

Отрочето, чийто шефове бяха под контрола на САЩ, пуснати от затворите или обучавани от тях...

"Разпердушинено" след като Ракка я превзеха от Асад "Умерени" заедно с Ал Кайда (Фронт Нусра). После много бързо попадна в другият клон на Ал Кайда - ИДИЛ. Сега пък е в някакво си СДС. Не е там обаче където е била преди войната, а това е много показателно за геостратегическите интереси.

Най-страшната чума на 21-ви век. те създадоха либералния фашиЗЪМ който разруши и нашата МИЛА РОДИНА!!! Анатема.

Въри , нахрани вечи добитъка , ба , батьовуту !

Иди питай в Хонг Конг дали мислят така? После попитай китайците къде предпочитат да живеят в Китай или в Хонг Конг!

Точно това е разликата, едните мислят само за пари и как да изкарат повече пари, без значение как са придобити.

В Хонг Конг няма да питам, защото не са живели в социализъм, че да имат база за сравнение. Ами ти питай българския народ какво предпочита , соца или капитала, но не ти стиска.

Безспорен факт е, че Западът обича да бомбардира. Просто го влече. Все нещо му е криво и - прас бомбите ! Това е.Темата е изчерпана.

Днес Ракка, утре Кремъл...

Хора, това е статия за тренировка на ервогейските тролчета, че нещо залиняха ......

И това го казват тези, които убиваха с боен газ децата заложници в Беслан.

Господа, Ислямска държава води война срещу цивилизацията ни и ни е враг, а естествено! врагът се унищожава с всякакви средства. Бомбените килими над Ракка - столицата на Ислямска държава не могат да са престъпление. Бомбените килими над Дрезден през Втората световна война също не са. Нацистка Германия също воюваше срещу нашата цивилизация. Опазването на цивилното население на Германия в тази война е било нейно задължение, а не на Антинацистката коалиция. В историята на човечеството няма примери за достатъчно опазване на населението от действията на атакуващата страна. Що се отнася до унищожаването на враговете на бойното поле, т.е. без да са капитулирали - това е естествена цел на воюващите. Та ако ако някой опитва внушения на морално-сантиментална основа, то нека му напомня за убиването на заложниците взети от Ислямска държава, за убийствата по градовете ни на мирни граждани, все убийства не на бойно поле и за които Ислямска държава, пое отговорност, а следователно и бойците й отговарят. За изверги няма причина за пощада. Та прекаляват Путинските пагонджии...

Не се връзвай на лозунгите. От борбата "срещу" тероризма започнала активно след 11-ти септември той се увеличи многократно. Добивът на опиумен мак в Афганистан беше спрял ,но след американското присъствие там се възстанови и бързо започна да бележи рекорди....

Текстът Ви няма нищо общо нито с темата на публикацията, нито с моето мнение. И при това Вие ме съветвате да мисля повечко...

Никой не е за идилците, а и срещу словоблудците, фурнаджийски лопати.

Крадеца вика дръжте крадеца! Ама това са си нормални комунистически трикове!

За кой символ на демокрация говориш, затлачен? Години наред САЩ насаждат тази мантра за своята непогрешимост като носител на светлината на демокрация НО ИМА ФАКТИ против тази рекламира лъжа. Излиза, че това е зле на самите факти. В 2016 г. от полицията на САЩ по улиците застреляни 600 граждани. Без следствие и съд. Само статистика. Това ли е демокрация? Дори в самите САЩ, която е фактически полицейска държава. И не се обсъжда от никой. Се взема от всички като априори безпогрешно поведение. Най-демократичната държава на света само за последни години разруши и фактически заличи богатата Либия, Ирак, Сирия, Афганистан и остави милиони без дом, осакати ги и лиши от живот. Носи само страдания. Тя нон стоп води войни и се намесва навсякъде, водейки от собствения си интерес.Защо ли те забравят за демокрация и правата на човека извън границите на САЩ? Стига тези внушения за демокрация.

ДИР защо не плака така когато Русия унищожи много по големият Алепо?

Лъжеш.Русия не бомбардирала Алепо. Това е факт.

Сринато до основи Алепу от Асад и космическите(!) сили на злия руски диктатор!

Пред теб ли е селяндурино злобно Русия трябва да оправдава? Кого да бомбардира,кого - не ? Ти си въшка пред Русия.Русия за кои ли път освобождава света от поредната световна опасност.Никой друг не можа нищо да направи.Нито САЩ нито ЕВропа, дори напротив само създават тези опасности, а после вайкат и се перчат, че нещо могат.

Аз само изказвам фактите зо Русия без да искав Русия да ми ,,се оправдава,а ,,освободителнитеи мераци ги знаем!Не случайно со най мразената нация в Европа,Азия ,а вече и в Близкият Изток!

Русия се оплаква че Запада иска безжалостно да убие руските граждани(агенти на КГБ) работещи за ИДИЛ. А не ще да ги пусне да се изтеглят в Русия . както направи Русия със своите идилци. Там имало много руси млади идилчета, учещи тероризъм в детските си градини.

25 години КГБ не съществува, неграмотнико.

Пак си чел украински статии.

Ми то...само полеви кенефи не може,да се събарят,бе товарищи!

Да обвиняват във своите грехове американците?Руснаците безжалостно бомбардираха със гравитационни бомби морното население за да засилят бежанският поток към Европа!Разрушиха Алепу до основи!Излъгаха за химическото оръжие на Асад за което бяха гарантирали,че е унищожено!Избиха хуманитарният конвой на ООН-е и са толкова безсрамни и безочливи да обвиняват американците!

И какво като обвиняват? Нищо няма да последва от това. На никой не му пука за цивилните там.

Гравитационни бомби няма.

Гравитационните бомби са разработени ПСВ от английски,френски и немски инженери за пускане от високо по позициите на противника!Американците са дали технология и поточни линии на СССР за производството им!А след войната СССР вероятно взима и немски заводи за производството им! Много са неточни особено когато се пускат от голяма височина,но за ,,братушките точноста е последна грижа

Крокодилите плачат!

Това е защото не вярват в Бог. Докато вярата в Бог е основополагаща при формирането на държавността на стожерът на световната Демокрация. Именно поради тази вяра те знаят, че спокойно могат да бомбардират наред защото Бог ще отсее невинните жертви от злодеите и те ще отидат направо в рая. Нещастните ватенки искат да поемат ролята на бога и да унищожават само злодеите. Именно в това е тяхната грешка.

САЩ се разпадат. Свърши тяхната ,,демокрация". Бъдещето е на братска Русия. Това е добре за България

Oще 2 копейки,вече имаш 4 ... :)))

Чак пък "вини", просто показва на света, че на фона американците, които са, като слон в стъкларски магазин, руснаците в Сирия са като въжеиграч. Иначе и едните и другите знаят, че при бомбандировки цивилните жертви са неизбежни. Разбира се, сащианците предпочитат да сринат до основи, отколкото да губят свои хора на терен.

Много злини натвориха американците в света през кратката си история. Повече от двеста завоевателни войни с милиони убити и огромни разрушения. От миризмата на петрол и газ американците обезумяват и хвърлят бомби даже върху своите войници. На това му казват приятелски огън.

Браво,отличен коментар, спечели 2 копейки...

Числото хора тук с претенции за задълбочени познания по геополитика е учудващо високо... На фона на толкова "интересни" анализи новината,че асеновградския съд прекратява делото срещу циганите пребили децата спортисти в едно с треньора, заради "процесуални" нарушения някак си бледнее....

Много сте прав!!!?По важно е да се плюе по САЩ,отколкото да се надигне обществото срещу тази измет /цветна/и нас и още по-голямата измет бг правосъдна с-ма

СДС-Тва тия същите демократи ли са в редиците на които един изтръгна сърцето на тежко ранен правителствен войник и го изпапка под одобрителните погледи на едни също брадати демократи които му се радваха и подкрепяха с възгласи ,,,,Аллах те гледа и ти се радва,,,Възмути ме факта че папкаше човешки карантии без сол серсеминът

СДС са кюрдите. Между другото боя за Ракка се очакваше да бъде много тежък защото Ракка е заселена предимно с араби, които приемат Кюрдите като окопатори. Някой западни анализатори считат, че в същност след падането на Табка (имаше няколко опита от страна ИДИЛ да си върнат контола, но неуспешно. Та след падането на Табка, ИДИЛ започват постепенно да се изтелят от Ракка, като охраната на града е оставена на местни бойци, които приемат кюрдите като окопатори....

petkov,ти на училище ходил ли си?Много фрапантни правописни грешки бро!Или май си руско тролче от мацквабад???

После се оказа ,че май този брадатия бил с руски паспорт...

Май бил с британски паспорт

Русия точно за това бомбардира бандити в Сирия, тъй като знае и го го отрича,че там има вахабити от кавказки републики.Ти си направо открил топла вода, умнико.

Американците разрушават и окупират чужди държави. Русия ги освобождава

Ха ха ха ха ,голем виц каза ...

Ха-ха -ха-ха има Слава има:Руснаците

Русия окупаторката на чужди територии вини другите ,че освободили Ракка от главорезите на идил ,половината от които с руски паспорти...?!?

Американците сигурно са убили свои инструктори в Рака с тези масови бомбардировки

При всички войни жертвите при цивилното население са огромни. Такива са и от американски и от руски атаки. Рака е друга бира. Там са петролните полета, пясъците са за Асад.

В Ракка петролни полета няма, поне не и от източната страна на реката.. има малко от запад, но именно те са под контрола на армията. Големите потролни полета на Сирия в Дейр-Ей-Зор.. Бирата с Ракка е друга... Ако говорим за икономика, там има много плодородна земя и най-голямата ВЕЦ на Сирия , осигуряваща около 10% от тока на Сирия, но не заради тока или земята бяха боевете за Ракка.. боя там беше защото години наред ни се втълпяваше, че Ракка е столицата на ИДИЛ, и че като падне Ракка, сме победили ИДИЛ..... това е играта там... чисто политическа... икономически там няма нищо, което си заслужава толкова много бой....

поле в Сирия вече е в ръцете на опозицията, подкрепяна от коалицията.

"Сирийски център за наблюдение на човешките права" няма ли да каже нещо по въпроса и обвини някого? ;)

Па тия руснаци нали се хвалеха че бомбардирали в Ракка преди време и утрепали 2-3 руски командири от ИДИЛ. А и Алепо беше 1 милиона, а не остана никой, а разрушенията бяха доста повече.

Малоумник, имаше квартали в Алепо (ал Джалоум, ал Сифахиах, ал Касилах, ал Аджам, ад Дуду, джиб Караман, Хамза Бей....) в които няма паднала нито една авиционна бомба.... Цивилните жертви в Алепо са 700 човека, в Мосул над 30 000, в Ракка на 3000 само от въздушни удари, от артелрийски снаряди и полеви действия броя им нараства до над 7000.... и всичко това според западните медии.... Удара, за който говориш от страна на руснаците, не беше в град Ракка, а в провинция Ракка, поразената цел беше в град Ратла, ама ти няма от къде да знаеш факти, ти знаеш просто да плюеш!!!

Не се напрягай, човекът е болен.

Идва ред на Путлер, диктаторът майка. След това другите сами ще си оберат крушите. В 21ви век няма място за сатрапи!

Така е според вашата програма: в 21 век има място само за клинтънови, голдманови, соросови, рокфлерови...

Шутлер здрасти, как си?

Мъка за Путлеристан - след джихадистите идва реда на изрода Асад. В Кремъл ще вият до небето.

Ей на това чу викат мокри мечти ;)

Снощи по руската телевизия показаха статистика - 92 000 бойни полета в Сирия. По един цивилен да го убили, броят им ...знаете да смятате !

Така е! Верно е! Руските медии няма да си измислят и лъжат. Няма руски войници в Донбас, в Чечня обичат Путин, така е!

А руските бомби носят мир и благоденствие по света ....

Как да не реве Русия? Чуждестранните ИДИЛ бойци са руски граждани.

То и оня Издислав, от берлинското метро и джебчийките от Лондон, са "български граждани", ама само соросоидта ревете за тях.

Има си спосъци с държави. Тунезийците в ИДИЛ бяха официално 7000, ама никой не е натяквал, че Тунис има нещо общо с ИДИЛ.

Да се чете - списъци.

Русия има ли за нещо да не е обвинила Запада? Русия - това агънце на международната политика, окупирала и анексирала територии от половината си съседи, дето я обичат само Кум Чен Ун и Башар Асад на цялата планета.

А който предостави небето на Сирия за американски бомбардировки, е съучастник.

Американците убили хиляди невинни жители на Рака, а оставили коридор за излаз на джихадистите.

защо Русия трябва да винѝ уса за военните престъпления? къде са западните правозащитници? къде е трибуналът в хага? никакви ги няма тези долни гадни подлоги, начело с главатарите си: тръмп бомбардира сирия след една фейк-снимка, меркел джавкаше колко лошо било в алепо, а сега - мълчание; повръща ми се - западняшкото двуличие е по-гадно от помийна яма

По-големи двуличници от западняците няма!!!!!!!!!!!!!!!!