Коментари - Пореден руски офицер убит в Сирия | Днес.dir.bg

Пореден руски офицер убит в Сирия

Руското министерство на отбраната преди малко съобщи, че полковник Валерий Федянин е починал от раните си в болница в Москва.

Обратно в новината

Коментари - Пореден руски офицер убит в Сирия | Днес.dir.bg

Коментари

Баба си ли търси в Сирия ушанката?

Не, не прочете ли, доставял е хуманитарна помощ за населението в провинция Хама.

slavy_@abv.bg

Да бе! Полковник от СпецНаз извършва хуманитарни доставки :))) А един мармот ...

откачалник.

Голям майтап. Накрая след победата над руснаците, сирийските камилари ще правят парад на победата с камилите си вместо руската милиция да си прави парад на победата в Москва.

Май отдавна не си ходил на доктор! Такива откачалки като теб има доста в сайта. Човекът е бил военен и в случаят е изпълнявал хуманитарна мисия. Но дори да е действал и като военен пак си струва. Тия които режат човешки глави и събарят древни културни паметници трябва да бъдат изтрити от лицето на земята. Изглежда на теб ти харесва обратното!

Повече от 2 години Русия участва активно във война срещу сирийския народ. Победата на руснаците е химера. Победата е все още мечта. Представете си да бяха закачили НАТО.

Бял ден в Сирия, руснаци няма да видят след убийствата в Алепо. Кръвта на убитите зове за отмъщение. Зове за кръвта на убийците.

черни дни виждат, след толкова убийства в Ирак, Афганистан, Сирия, Сомалия, Йемен , Крайна, Либия и т.н..Затова и се мрат като мърши в тия държави, а дори и в Краварника!

лудите говеда ли? Хм..явно говориш за руснаците.

Как спите спокойно,братя, докато убиват братята ви в Сирия?

На майка си П..... ли търси там окупатора?..ха.ха.ха

Не, не прочете ли, доставял е хуманитарна помощ за населението в провинция Хама.

Щом полковници и генерали загиват представете си колко руски войници са хвърлили топа

Съобщенията за генерали и полковници са всяка седмица, и то само защото не са в състояние да ги скрият. Пита се в задачата, а колко войници, сержанти и младши офицери са дали фира???

Дир-ници, явно вие най-много се страхувате от истината!!!Защо ме цензурирахте?Защото написах нещо за гнусната роля на англоезечния свят в историята ни???

Не бива така,само каквото е удобно да се чете.

Поклон пред светлата му памет

Аз обичам такива психопати да ме любят по краварски. Ама все си мисля, че е по-добре да ме застрелят, и то да ме застрелят в Гейсклуб в Краварника, докато ме опъват отзад:)

И аз, и аз. Дай някакъв контакт, мисля, че ще си допаднем много. И двамата обичаме кравари и кончити с големи вурстове. На гей парада в Москва беше ли ти? Яко беше, завързах много нови контакти.Анални!

Не,не е така! Знам че си закрития педал Дада..Но те е срам, и затова се обичаш кат закритите педали да се пишеш под чужди никове! И все крадеш ника на АК-47! Вместо да се напишеш ОТКРИТИЯ ПЕДАЛ Дада, 123, Щерев, МАЙОРА или както там се пишеш...Що се срамиш да се наречеш открит фекал, а юроде неземнии!

А колко ли руски войници са загинали досега? 1000? Щом толкова генерали и полковници умряха.

Да живее Русия!!! Долу пентагонските марионетки в България!

Да живее България!!! Долу руските марионетки в България!

Ей русотъпите, кой е в Палмира сега?

А в това време, някъв психопат в Краварника е избил 20 човека и е ранил още 100! Дааааааа, ясно е кой какви идеали има, и за какво се бори!

Аз обичам такива психопати да ме любят по краварски. Ама все си мисля, че е по-добре да ме застрелят, отколкото да ме изядат или в буркани за зимата.

Не е така! Само аз обичам такива психопати да ме любят по краварски. Ама все си мисля, че е по-добре да ме застрелят, и то да ме застрелят в Гейсклуб в Краварника, докато ме опъват отзад:)

В Сирия руските командващи гинат като гъби. Не знам това некадърност ли е или глупост?

Бог да го прости! Изпълнил е дълга си!

Какъв дълг в Сирия бе? Там ли нападнаха русия? Каквото е търсил това е получил.

Стига с тоя ген.Колев,бе!! Избил,избил, а колко англичани, гърци и французи ,атакувайки Плевенската дивизия на ген.Вазов?Двама достойни български офицери, изпълнили достойно дълга си.Убийците на жени и деца в Сирия не са руснаците и проправителствените войски, а онези брадати миротворци,с които известни американски сенатори гордо се прегръщаха и позираха прад камерите.Що се отнася до смърта на офицера-жалко наистина, но и нормално при тази професия.Е, далеч по-логично е да загинеш в страна при бойни действия, отколкото в самия център на демокрацията и символ на свободния свят по време на кънтри концерт, нали!!!

Идиот си, най много мирни жители избиха Асад и Русия. Над 400000. Колко избиха ИДИЛ? 20000?

Какви са тия англичани и французи и гърци избити от ген. Вазов? Я ни разкажи? Врага се избива наред, няма значение какъв е. Ама тия народи не ни се пишат братя нали?

Нямам никакво намерение да обяснявам елементарна история на промити ИДИОТИ като теб.Но, ще ти кажа-позаинтересувай се за битката при Дойран-случва се през същата тази война, за коята толкова радушно пишеш за сблъсъка на българската конница с отделни казишки сотни.Но, на друг фронт.Дано съм ти от полза, та да почнеш да мислиш.

Срещу 54 000 унищожени джихадисти руснаците са загубили 30-на техни военнослужещи;)

И като се събуди и крака ти в контакта? Не избиха 400000 мирни жители.

16,Юли,2017 Американците бомбардират Сирия от 2011 година а руснаците от 2015-) Над 330 000 души, включително около 100 000 цивилни, са убити от началото на войната в Сирия през 2011 г. досега, показват най-новите данни на Сирийския център за наблюдение на човешките права, цитиран от АФП. Центърът отбелязва, че по негови данни убитите от началото на войната са около 475 000, но той е документирал смъртта на 331 765 души с имената им на територията на Сирия, като 99 617 от които са цивилни. Останалите не са идентифицирани. Директорът на организацията Рами Абдел Рахман каза за АФП, че данните са за периода от 15 март 2011 г. до 15 юли 2017 г. и че сред убитите цивилни има 18 243 деца и 11 427 жени. В предишната сводка за жертвите, огласена на 13 март т.г, загиналите бяха 320 000, включително и 96 000 цивилни. Според новите сведения 116 774 от убитите са членове на силите на режима или техни поддръжници, включително 61 808 сирийски войници и 1480 членове на ливанската организация Хизбулла. Общо около 57 000 са убитите бойци от бунтовнически групи и от Сирийските демократични сили - арабско-кюрдска коалиция, подкрепяна от Вашингтон. Сред убитите има над 58 000 бойци от бившия клон на Ал Каида, от групировката "Ислямска държава" и чуждестранни бойци от други групировки-)

и досега имаше жертви от руското команднване. и много повече от състава с по-ниските чинове. до момента тези жертви оставаха вътрешна информация. фактът , че се изкарват вече публично, като новина, означава че се предприемат вече военни действия не само като стратегически такива, а и чисто тактически операции по "разчистване" на причинителите на успешния обстрел поради надеждна разузнавателна информация. т.е. вече се гърми и по американци на територията на Сирия.

Гърми се ама друг път, ако гръмнат нали ти е ясно че руски самолет няма да прехвръкне над Сирия? Като дадат на сирийците от Стингерите. Ще падат руски и сирийски самолети като за световно.

КОЙ ще даде стингъри на сирийците? На КОИ сирийци? Я пак се опитай...

БРЦК

Вече се прокрадва новината как руснаците са избили американски 'инструктори' заедно с идилска сган и готвят доказателствата и медиен скандал. И на американците ще им се стъжни пред медиите да обясняват братската ЦРУ и ИДИЛ прегръдка.

Искаш да кажеш прокрадва се отново руската пропаганда и лъжа? И отново руски фантазии ще попият в тъпия ви мозък.

Дано!

"...доставял хуманитарна помощ..." ---под "хуманитарна помощ" да се разбира -бомби, патрони, гранати, ракети и всякакъв вид оръжие и средства за унищожение на жени, деца, старци и тук там някоя радикална чалма!!

Много долни душички имало в нашата Родина. Радват се на смъртта на руския войник-наш брат по вяра, писменност и култура. За центове, хвърлени им като на псета, ще продадат и майките си. Ала Бог вижда всичко.

ква вяра бе мурзилке нали сталин забрани навремето религията?! нали го обичате?! и него обичате и религията?! вие нормални хора ли сте?

За кой Сталин пишеш? Оня, който подари храм-паметника Ал. Невски на България ли ?

Аз такъв алкохолик брат нямам. Ха ха ха, вяра писменост култура?? Каква им е културата бе? като до 1917 са имали роби , а след това целия народ е поробен отново? Писмеността е наша, те са я откраднали. Крадци няма за братя. Вярата и с нея е същото.

Егати братята дето на окупираха и турнаха кумунягите на власт и земаха на хората имотити и земята и ги напраяха аргати

А В ЛАС ВЕГАС АМЕРИКАНЕЦ ЗАСТРЕЛЯ 20 АМЕРИКАНЦИ :))

Никого не заинтересува с тая новина.

делиормански, американците могат да си правят каквото си щат в америката! въпросът е, защо русские трепят сирийците в сирия, и после се чудят, че сирийците ги трепят тях!

А е Русия маи заколиха някакъв известен спортист, сума народ пукна от битова химия, а напоследък се чува, че почнали да се ядат един друг, че и в буркани за зимата да слагат...

Руските убийци на деца и жени май си получават заслуженото. Лесно е беззащитни да убиваш с варелни бомби. Лесно е да срутваш домовете на хората.

Ми той и генерал Колев бая руснаци е утепал кога са на нападнали у Добруджа

Тоя да не е бил с оня генерал заедно като са гушнали букета? Скоро май още един полковник ще съобщят че е загинал.

истината е че само русия може да спре тия варвари!

докато се биеха с децата в алепо нямаше убити идил явно са друга работа руснаците да се благодарят че кюрдите избиха повечето идилци в сирия!

ако те хванат така ще ти благодарят, че Белене ще ти се види Несебър.

а бе мухлясал садист кво ме плашиш с неща които не съществуват много отдавна :))) гледайте само вас да не подгонят в нова европа дето се задава! СЕЩ!

Колко ли човешки живота в Европа спаси Русия унищожавайки ИД !?? Виждам ,че талибаните -"реформатори" тук злорадстват без да се замислят изобщо с бедните си зомбирани мозъци !?

Почивай в мир руски войнико. Поклон пред паметта ти. Бог да пази българите и руските ни братя!.

сте се объркали.

Руснаците не са братя с България! Нито генетично, нито по някакъв друг начин. Единственото което правят е да мъчат като гръдна жаба!

Нея вечер в руската офицерска столова, след помена на полковника и генерала от преди, някой процитирал замислено Илиадата: "За радост дан от нас Смъртта не взе. Другарите ни свършиха по-зле."

не е ли била поставена сред доставките в колата..

кви са тея полковници в сирия нали преди месеци казаха че войната била свършила?! а едно време изобщо нямаше война в афганистан... кой вярва на руските лъжи?? само тъпаци

избият още няколко хиляди Джихади Джота, със се техните инструктори от ЦРУ:)

това, че са го утрепали, си има и добра страна!

Още един по-малко.

На война като на война. 35 убити братчета срещу 28000 брадати изрода. 1:800.

Още един се изволни...

тази новина може и да е важна за руснаците но за 99% от българите е безпредметна

Живота на още един руски офицер, положен на олтара на борбата с джихадизма създаден от тая кочина Краварника! Нека мрат като кучета или свине, всички краварски Джихади Джота от ИДИЛ и ислями мюслита от Ал Кайда , създадени от боклуците от ЦРУ на Краварника!

В НАШТА АМЕРИКАНСКА АРМИЯ ПОСМЪРТНО НЕ МОЖЕШ ДА ВИДИШ ГЕНЕРАЛ НА БОЙНОТО ПОЛЕ ... ИЛИ ЧУКАТ В САЙГОН ИЛИ СА НА ДЖАМИЯ В МЕКА :))) ... А АРМИЯТА Я РЪКОВОДЯТ РАЗНИ СЕКРЕТАРКИ И СЕКРЕТАРИ - ЛЕЙТЕНАНЧЕТА И КАПИТАНЧЕТА :)))

Гледам напоследък все по-рядко се изхождаш но пък като го направиш е на най-висока класа....все още си МЕРНА ЕДИНИЦА ЗА ТЪПОТА-1 ДЕТРОИТ.......ДЕРЗАЙ МАЛАДЕЦ:))))))))

бог да го прости, но да не забравяме, че на воина се стреля и се умира *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Преди две години Путин обяви Великая Победа над ИДИЛ след 10,000 полета и Великое возвращение домой Тогава ли излъга или сега?

а па оня ден хохлите си купиха пак кюмур 3 пъти по скъпо от майданските им ментори,честито бегей,а твоя човек украинец станишко е пръв европеец,точно като теб

Коментари - Пореден руски офицер убит в Сирия | Днес.dir.bg

Пореден руски офицер убит в Сирия

Руското министерство на отбраната преди малко съобщи, че полковник Валерий Федянин е починал от раните си в болница в Москва.

Обратно в новината

Коментари - Пореден руски офицер убит в Сирия | Днес.dir.bg

Коментари

Баба си ли търси в Сирия ушанката?

Не, не прочете ли, доставял е хуманитарна помощ за населението в провинция Хама.

slavy_@abv.bg

Да бе! Полковник от СпецНаз извършва хуманитарни доставки :))) А един мармот ...

откачалник.

Голям майтап. Накрая след победата над руснаците, сирийските камилари ще правят парад на победата с камилите си вместо руската милиция да си прави парад на победата в Москва.

Май отдавна не си ходил на доктор! Такива откачалки като теб има доста в сайта. Човекът е бил военен и в случаят е изпълнявал хуманитарна мисия. Но дори да е действал и като военен пак си струва. Тия които режат човешки глави и събарят древни културни паметници трябва да бъдат изтрити от лицето на земята. Изглежда на теб ти харесва обратното!

Повече от 2 години Русия участва активно във война срещу сирийския народ. Победата на руснаците е химера. Победата е все още мечта. Представете си да бяха закачили НАТО.

Бял ден в Сирия, руснаци няма да видят след убийствата в Алепо. Кръвта на убитите зове за отмъщение. Зове за кръвта на убийците.

черни дни виждат, след толкова убийства в Ирак, Афганистан, Сирия, Сомалия, Йемен , Крайна, Либия и т.н..Затова и се мрат като мърши в тия държави, а дори и в Краварника!

лудите говеда ли? Хм..явно говориш за руснаците.

Как спите спокойно,братя, докато убиват братята ви в Сирия?

На майка си П..... ли търси там окупатора?..ха.ха.ха

Не, не прочете ли, доставял е хуманитарна помощ за населението в провинция Хама.

Щом полковници и генерали загиват представете си колко руски войници са хвърлили топа

Съобщенията за генерали и полковници са всяка седмица, и то само защото не са в състояние да ги скрият. Пита се в задачата, а колко войници, сержанти и младши офицери са дали фира???

Дир-ници, явно вие най-много се страхувате от истината!!!Защо ме цензурирахте?Защото написах нещо за гнусната роля на англоезечния свят в историята ни???

Не бива така,само каквото е удобно да се чете.

Поклон пред светлата му памет

Аз обичам такива психопати да ме любят по краварски. Ама все си мисля, че е по-добре да ме застрелят, и то да ме застрелят в Гейсклуб в Краварника, докато ме опъват отзад:)

И аз, и аз. Дай някакъв контакт, мисля, че ще си допаднем много. И двамата обичаме кравари и кончити с големи вурстове. На гей парада в Москва беше ли ти? Яко беше, завързах много нови контакти.Анални!

Не,не е така! Знам че си закрития педал Дада..Но те е срам, и затова се обичаш кат закритите педали да се пишеш под чужди никове! И все крадеш ника на АК-47! Вместо да се напишеш ОТКРИТИЯ ПЕДАЛ Дада, 123, Щерев, МАЙОРА или както там се пишеш...Що се срамиш да се наречеш открит фекал, а юроде неземнии!

А колко ли руски войници са загинали досега? 1000? Щом толкова генерали и полковници умряха.

Да живее Русия!!! Долу пентагонските марионетки в България!

Да живее България!!! Долу руските марионетки в България!

Ей русотъпите, кой е в Палмира сега?

А в това време, някъв психопат в Краварника е избил 20 човека и е ранил още 100! Дааааааа, ясно е кой какви идеали има, и за какво се бори!

Аз обичам такива психопати да ме любят по краварски. Ама все си мисля, че е по-добре да ме застрелят, отколкото да ме изядат или в буркани за зимата.

Не е така! Само аз обичам такива психопати да ме любят по краварски. Ама все си мисля, че е по-добре да ме застрелят, и то да ме застрелят в Гейсклуб в Краварника, докато ме опъват отзад:)

В Сирия руските командващи гинат като гъби. Не знам това некадърност ли е или глупост?

Бог да го прости! Изпълнил е дълга си!

Какъв дълг в Сирия бе? Там ли нападнаха русия? Каквото е търсил това е получил.

Стига с тоя ген.Колев,бе!! Избил,избил, а колко англичани, гърци и французи ,атакувайки Плевенската дивизия на ген.Вазов?Двама достойни български офицери, изпълнили достойно дълга си.Убийците на жени и деца в Сирия не са руснаците и проправителствените войски, а онези брадати миротворци,с които известни американски сенатори гордо се прегръщаха и позираха прад камерите.Що се отнася до смърта на офицера-жалко наистина, но и нормално при тази професия.Е, далеч по-логично е да загинеш в страна при бойни действия, отколкото в самия център на демокрацията и символ на свободния свят по време на кънтри концерт, нали!!!

Идиот си, най много мирни жители избиха Асад и Русия. Над 400000. Колко избиха ИДИЛ? 20000?

Какви са тия англичани и французи и гърци избити от ген. Вазов? Я ни разкажи? Врага се избива наред, няма значение какъв е. Ама тия народи не ни се пишат братя нали?

Нямам никакво намерение да обяснявам елементарна история на промити ИДИОТИ като теб.Но, ще ти кажа-позаинтересувай се за битката при Дойран-случва се през същата тази война, за коята толкова радушно пишеш за сблъсъка на българската конница с отделни казишки сотни.Но, на друг фронт.Дано съм ти от полза, та да почнеш да мислиш.

Срещу 54 000 унищожени джихадисти руснаците са загубили 30-на техни военнослужещи;)

И като се събуди и крака ти в контакта? Не избиха 400000 мирни жители.

16,Юли,2017 Американците бомбардират Сирия от 2011 година а руснаците от 2015-) Над 330 000 души, включително около 100 000 цивилни, са убити от началото на войната в Сирия през 2011 г. досега, показват най-новите данни на Сирийския център за наблюдение на човешките права, цитиран от АФП. Центърът отбелязва, че по негови данни убитите от началото на войната са около 475 000, но той е документирал смъртта на 331 765 души с имената им на територията на Сирия, като 99 617 от които са цивилни. Останалите не са идентифицирани. Директорът на организацията Рами Абдел Рахман каза за АФП, че данните са за периода от 15 март 2011 г. до 15 юли 2017 г. и че сред убитите цивилни има 18 243 деца и 11 427 жени. В предишната сводка за жертвите, огласена на 13 март т.г, загиналите бяха 320 000, включително и 96 000 цивилни. Според новите сведения 116 774 от убитите са членове на силите на режима или техни поддръжници, включително 61 808 сирийски войници и 1480 членове на ливанската организация Хизбулла. Общо около 57 000 са убитите бойци от бунтовнически групи и от Сирийските демократични сили - арабско-кюрдска коалиция, подкрепяна от Вашингтон. Сред убитите има над 58 000 бойци от бившия клон на Ал Каида, от групировката "Ислямска държава" и чуждестранни бойци от други групировки-)

и досега имаше жертви от руското команднване. и много повече от състава с по-ниските чинове. до момента тези жертви оставаха вътрешна информация. фактът , че се изкарват вече публично, като новина, означава че се предприемат вече военни действия не само като стратегически такива, а и чисто тактически операции по "разчистване" на причинителите на успешния обстрел поради надеждна разузнавателна информация. т.е. вече се гърми и по американци на територията на Сирия.

Гърми се ама друг път, ако гръмнат нали ти е ясно че руски самолет няма да прехвръкне над Сирия? Като дадат на сирийците от Стингерите. Ще падат руски и сирийски самолети като за световно.

КОЙ ще даде стингъри на сирийците? На КОИ сирийци? Я пак се опитай...

БРЦК

Вече се прокрадва новината как руснаците са избили американски 'инструктори' заедно с идилска сган и готвят доказателствата и медиен скандал. И на американците ще им се стъжни пред медиите да обясняват братската ЦРУ и ИДИЛ прегръдка.

Искаш да кажеш прокрадва се отново руската пропаганда и лъжа? И отново руски фантазии ще попият в тъпия ви мозък.

Дано!

"...доставял хуманитарна помощ..." ---под "хуманитарна помощ" да се разбира -бомби, патрони, гранати, ракети и всякакъв вид оръжие и средства за унищожение на жени, деца, старци и тук там някоя радикална чалма!!

Много долни душички имало в нашата Родина. Радват се на смъртта на руския войник-наш брат по вяра, писменност и култура. За центове, хвърлени им като на псета, ще продадат и майките си. Ала Бог вижда всичко.

ква вяра бе мурзилке нали сталин забрани навремето религията?! нали го обичате?! и него обичате и религията?! вие нормални хора ли сте?

За кой Сталин пишеш? Оня, който подари храм-паметника Ал. Невски на България ли ?

Аз такъв алкохолик брат нямам. Ха ха ха, вяра писменост култура?? Каква им е културата бе? като до 1917 са имали роби , а след това целия народ е поробен отново? Писмеността е наша, те са я откраднали. Крадци няма за братя. Вярата и с нея е същото.

Егати братята дето на окупираха и турнаха кумунягите на власт и земаха на хората имотити и земята и ги напраяха аргати

А В ЛАС ВЕГАС АМЕРИКАНЕЦ ЗАСТРЕЛЯ 20 АМЕРИКАНЦИ :))

Никого не заинтересува с тая новина.

делиормански, американците могат да си правят каквото си щат в америката! въпросът е, защо русские трепят сирийците в сирия, и после се чудят, че сирийците ги трепят тях!

А е Русия маи заколиха някакъв известен спортист, сума народ пукна от битова химия, а напоследък се чува, че почнали да се ядат един друг, че и в буркани за зимата да слагат...

Руските убийци на деца и жени май си получават заслуженото. Лесно е беззащитни да убиваш с варелни бомби. Лесно е да срутваш домовете на хората.

Ми той и генерал Колев бая руснаци е утепал кога са на нападнали у Добруджа

Тоя да не е бил с оня генерал заедно като са гушнали букета? Скоро май още един полковник ще съобщят че е загинал.

истината е че само русия може да спре тия варвари!

докато се биеха с децата в алепо нямаше убити идил явно са друга работа руснаците да се благодарят че кюрдите избиха повечето идилци в сирия!

ако те хванат така ще ти благодарят, че Белене ще ти се види Несебър.

а бе мухлясал садист кво ме плашиш с неща които не съществуват много отдавна :))) гледайте само вас да не подгонят в нова европа дето се задава! СЕЩ!

Колко ли човешки живота в Европа спаси Русия унищожавайки ИД !?? Виждам ,че талибаните -"реформатори" тук злорадстват без да се замислят изобщо с бедните си зомбирани мозъци !?

Почивай в мир руски войнико. Поклон пред паметта ти. Бог да пази българите и руските ни братя!.

сте се объркали.

Руснаците не са братя с България! Нито генетично, нито по някакъв друг начин. Единственото което правят е да мъчат като гръдна жаба!

Нея вечер в руската офицерска столова, след помена на полковника и генерала от преди, някой процитирал замислено Илиадата: "За радост дан от нас Смъртта не взе. Другарите ни свършиха по-зле."

не е ли била поставена сред доставките в колата..

кви са тея полковници в сирия нали преди месеци казаха че войната била свършила?! а едно време изобщо нямаше война в афганистан... кой вярва на руските лъжи?? само тъпаци

избият още няколко хиляди Джихади Джота, със се техните инструктори от ЦРУ:)

това, че са го утрепали, си има и добра страна!

Още един по-малко.

На война като на война. 35 убити братчета срещу 28000 брадати изрода. 1:800.

Още един се изволни...

тази новина може и да е важна за руснаците но за 99% от българите е безпредметна

Живота на още един руски офицер, положен на олтара на борбата с джихадизма създаден от тая кочина Краварника! Нека мрат като кучета или свине, всички краварски Джихади Джота от ИДИЛ и ислями мюслита от Ал Кайда , създадени от боклуците от ЦРУ на Краварника!

В НАШТА АМЕРИКАНСКА АРМИЯ ПОСМЪРТНО НЕ МОЖЕШ ДА ВИДИШ ГЕНЕРАЛ НА БОЙНОТО ПОЛЕ ... ИЛИ ЧУКАТ В САЙГОН ИЛИ СА НА ДЖАМИЯ В МЕКА :))) ... А АРМИЯТА Я РЪКОВОДЯТ РАЗНИ СЕКРЕТАРКИ И СЕКРЕТАРИ - ЛЕЙТЕНАНЧЕТА И КАПИТАНЧЕТА :)))

Гледам напоследък все по-рядко се изхождаш но пък като го направиш е на най-висока класа....все още си МЕРНА ЕДИНИЦА ЗА ТЪПОТА-1 ДЕТРОИТ.......ДЕРЗАЙ МАЛАДЕЦ:))))))))

бог да го прости, но да не забравяме, че на воина се стреля и се умира *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Преди две години Путин обяви Великая Победа над ИДИЛ след 10,000 полета и Великое возвращение домой Тогава ли излъга или сега?

а па оня ден хохлите си купиха пак кюмур 3 пъти по скъпо от майданските им ментори,честито бегей,а твоя човек украинец станишко е пръв европеец,точно като теб