Русия: Ще вземем военни мерки, ако Швеция влезе в НАТО

Русия ще предприеме ответни мерки по своите граници, ако Швеция се присъедини към НАТО, заяви руският външен министър Сергей Лавров.

Обратно в новината

Коментари - Русия: Ще вземем военни мерки, ако Швеция влезе в НАТО | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

от кога суверенни държави ще се съобразяват с руските милитаристи

Че има ли суверенни държави?

писмо до ванка с танка ( нерегистриран ) 01.05.2016 09:53 Пиша ти от Плевен, драги Ванка. Помниш ли кагда пришол със танка? Беше млад, но се държеше мъжки. Зарази семейството ми с въшки Взе на мама златните пендари и дори галошите ми стари. Помниш ли, как кушаше картошки? Наконец забърса три кокошки. После си преспал със какa Сия и изпил си всичката ракия. А след време чухме и мълвата, че си гръмнал тате във главата! Длъжен бях да те обичам, Ваня. Даже кръстих дъщеря си Маня. Залъкът си давахме насила на Русия тая дива сила. После цели девет петилетки грабихте уран и руди редки. Грабихте и жито, папироси Зарад тебе ходим голи-боси! Дружбата ни беше свята, чиста. Ние всички хранехме танкиста. А пък ти ни пазеше със танка и ни взе последната луканка Пазеше и немците, и чехите. Ние тук възпявахме успехите. С паметник стърчиш ни на главата и скверниш небето и земята.

Лай..ров плаши с война. 21 век!

Не виждам нищо лошо в изказването на Лавров. Логично, даже банално, спокойно, без раздразнение. Какво друго да каже ? Какво друго да направи ? Няма ли всяка страна, включително Швеция да реагира по същия начин - както на действията на съсед, така и на приказките на съсед за евентуални действия ?

А аз не виждам никакъв смисъл от изказването. В НАТО може да влезе всяка държава, изпълнила критериите, и това НЕ ЗАВИСИ от Русия!

Не виждаш лошо, защото го казва руската страна. А, ако го бе казал друг ???

Пиша ти от Плевен, драги Ванка. Помниш ли кагда пришол със танка? Беше млад, но се държеше мъжки. Зарази семейството ми с въшки Взе на мама златните пендари и дори галошите ми стари. Помниш ли, как кушаше картошки? Наконец забърса три кокошки. После си преспал със какa Сия и изпил си всичката ракия. А след време чухме и мълвата, че си гръмнал тате във главата! Длъжен бях да те обичам, Ваня. Даже кръстих дъщеря си Маня. Залъкът си давахме насила на Русия тая дива сила. После цели девет петилетки грабихте уран и руди редки. Грабихте и жито, папироси Зарад тебе ходим голи-боси! Дружбата ни беше свята, чиста. Ние всички хранехме танкиста. А пък ти ни пазеше със танка и ни взе последната луканка Пазеше и немците, и чехите. Ние тук възпявахме успехите. С паметник стърчиш ни на главата и скверниш небето и земята.

На 16 април 1925 г., Велики четвъртък, дейци на Военната организация (ВО) на Българската комунистическа партия (БКП) взривяват препълнения с хора катедрален храм и един от символите на българската духовност и държавност Света Неделя в София. Жертвите са 213 човека, а над 500 са ранени. Сред тях много жени и деца.Разкъсани от взрива и смазани от отломките.

Всички братоубийства и атентати в България са замислени или платени от Русия.В този атентат в София преди 91г с пари от Русия Коста Янков го организира.За 2-3 дена загиват 200 българи,по-голяма част от раните си,а са ранени около 500 човека.

За да избият повече хора,комунистите са сложили в корниза на кубето дамаджани със сярна киселина,и една част от жертвите са загинали от киселината.Атентаторите са ги хванали с рублите в джоба,нямали време да ги изхарчат.Осъждат ги на смърт и тогава са последните публични екзекуции в България

я кажи преди 16 април 1925 какво е имало пък и след това или само Дунава помни ?

Джордж Бърнард Шоу перифразиран: "В Русия е очевидно, че тясната путинизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата."

води до племенна култура- ни светни в тесния смисъл?

Major Payne

Води ли?!?! Дай поне един-два примера...

Русия никога не е била по-изолирана. Путин докара държавата дотам да няма нито един съюзник, а последните й сателити, като Беларус,Казахстан, открито й се противопоставят до степен, че по отделни въпроси проявяват явна враждебност към опитите на Москва да възстанови нещо като СССР под формата на Евразийския съюз. От бившия Варшавски договор всички страни без Русия са в НАТО. Плюс Албания, Хърватия, Черна гора и Словения и Литва, Латвия и Естония от бившия СССР. Напират за членство Грузия, Македония и Молдова. Сърбия подготвя челенството си а Азербайджан, Беларус и Армения сериозно се замислят дали да подадат документи.

И не забравяйте новите съюзници на Русия от БРИКС, че са поне 100 пъти по-могъщи икономически и военно, от бившият соц лагер! А, тогава мижавият "Варшавски договор" възспираше САЩ и НАТО от разпалването на ТСВ! Пропагандата на САЩ и производните и у нас, сега ежедневно бълват "новини" за лошото икономическо положение в тези страни и се трудят с приоми от студената война да ги отслабят! Но и в САЩ знаят, че срещу тях сега стои много по-голяма сила, от колкото по време на Студената война! Но, ние в България не знаем и се радваме, че сме съюзници, този път на "по-силните"!

България през ВСВ също е била на страната на по силните.Не го забравяйте!

Няма кой, освен Русия да спре агресията на САЩ и НАТО. Всички истински българи трябва да подкрепим братска Русия.

Сибир! Заминавай да го крепиш на Путин!

Сибир сме го приготвили за такива като тебе, да ви дойде акъла.

Като начало, "братска" Русия защо нападна братска Украина, шэбан дегенерат? Украинците по-малко братя ли им са от българите? И защо всичките им "братски" народи бягат колкото може по-бързо в НАТО? Нещастни отрепки.

Турбосерник ,млък.

Питай американските си господари и Викито Нюланд, а не мен.

И какви ще са мерките?

Ще спрат извноса на водка към Швеция!!! Щото и шведските юнаци взеха да "тупат" от джамовете на хотелите като ингилизите!? ..Да си ппрактикуват само "шведската тройка"!?!?

Описани от Немирович Данченко-Още по-брутално е поведението на руските представители в Княжество България - генералите Ернрот и Каулбарс, които организират преврати и маркирани от насилие и политически убийства избори

само на военни мерки съществува!

Не Русия има 800 военни бази по целия свят. Не Русия прави преврати и сваля правителства за справка ,Украйна.

Янукович-дойде на власт с обещанието да подпише с ЕС , а тръгна да подписва с Путин!

Major Payne

Русия направи превратите в Крим, в Донбас, в Луганск... По-назад пък не ми се връща, защото са десетки страните, в които руснаците изнасяха "комунизъм" и правеха "революции" с терористични банди.

Вън България от НАТО и ЕС.

Цяла русия е твоя.Ние се избавихме от партийните секретари и техните наследници,които съсипаха България.Сега можем да живеем както си искаме

Живеем е силно казано. Живеехме до 89г. сега преживяваме, по- зле и от кучетата.

Е, в ЕСа можем да останем - да му гледаме джумбиша!

Можеше да бъде велика страна, сега е Бангладеш с ракети...

Колко по- велика да е от това?

За РЕФЕРЕНДУМ за излизане на Б-я от НАТО!

А кого го е страх от един инструмент на демокрацията?

Major Payne

А кой желае България да е беззащитна?!?!

Ами ти си върви в русия,кой ти пречи.Аз искам да живея в свободна държава без руска окупация.Искам да пътувам по света.Искам децата ми да са свободни.Искам България да има икономика,а не пръдльовци като тебе да я крадат.

И кое ти е свободното? Хората са поробени отново, този път икономически.

в България редовно се правят референдуми! викаме им избори! спечели си избори и излез ако искаш от нато , ако щеш от ес! дерзай товаришч!желаю удача!

Няма да излизме от съюза НАТО,мурзилке,на никой не му пречи,по скоро респектира рашистите,та затова от злоба бълват змии и гушери!А такива като тебе майцепродавници им пригласят срещу дребни парици!Срамота!

РУСИЯ ПРЕДВИД СИТУАЦИЯТА НА ПРИБЛИЖИЛОТО СЕ ДО ГРАНИЦИТЕ И нато,ДА ПОДСИЛИ НА СРЪБСКА ТЕРИТОРИЯ СВОИТЕ ПРИЯТЕЛИ СРЕЩУ СТРАХА ОТ АНЕКСИРАНОТО ОТ САЩ КОСОВО!!!

От кога Косово стана част от САЩ?!?!? Май имаш проблеми с думичи като анекс, анексиране и так далее. Нищо чудно, че се пишеш русофил - сигурно и това не знаеш какво значи!

Набийте си го в главата, русофилистици! Тотва ви го казва един Българин ( нерегистриран 30.04.2016 14:22) Русия не е дошла да ни освобождава от османско иго,даже и помен от такава мисъл няма,а да завладее проливите. И 2 години след "Освобождението" ни работи усърдно по въпроса, изграждайки руска провинция тука. И ни направи ... "славяни"! Русия и Турция играят заедно срещу България от векове!

И ако това не ви звучи логично, то нека ви запитам направо: кое е по добре Руска или Турска провинция? С Турция поне сме в НАТО, пък сме си и съжителствали мирно и кротко 500 години. Само дето русофилски шпиони като Ботев и Левски са извършвали руската си подривна терористична дейност тука на Балканите.

ЧЕТИ КАКВО Е КАЗАЛ ПЕТЪР ДЪНОВ! И зайби караконджулите, дето вършеят тръни в мозъка ти. Българи са учили москалиите на Православие, а сега и на Божествена Любов, ще ги учим. Рускините, вече са научени на БЪЛГАРСКИ. С "пуйките", е по-трудно. 600 години е било по тяхно му, потурчването ни. 25 години демократично побългаряване, направо ги "омаза с пари". И Аллах Акбар ще ги вкара в ПРАВИЯ ПЪТ КЪМ БОГА. Най-опасни са РБ, Кънев + Кунева. Техен синоним "пластилина", а змията и вълкът са същността им. Сменят си кожата, козината, но нрава НЕ! И това е така, защото са от пустинното племе на Мойсей, Арон и Юда Искариот.

Щерев, това че ме цитираш за русофилистиците е добре, но четейки отдавна гаджалските ти мераци за България и наричайки Левски и Ботев руски шпиони бих ти резнал чалмосаната зелка с чиста съвест, тъй да знаеш!

Преди 140 години, Бог внуши на българите, "Туркia ке падне!". Сега си имаме 3 турски партии в парламента и се чудим как да се освободим от този октопод КДС+ДПС+гаДОСТ. Още някой друг месец остана (април) и от май май като възкръсне Христос, може и да започне да се "ОБРЪЩА ПАЛАЧИНКАТА" от Него. Господ българинът будалка москалиите с:"... идеята за Москва като Трети Рим. Дори след като Петър I мести столицата си от Санкт Петербург, дори след края на царска Русия, идеята за Третия Рим продължава да се развива успоредно с превратностите в руската история и имперска политика.

Моля г-жо модераторко, тука едно другарче с умствени проблеми ме обижда, че съм глупаак. Искам да Ви го наклеветя!

Моля г-жо модераторко, тука едно българче ме обижда, че съм турчин-мана.ф. Искам да Ви го наклеветя!

Путинофилчета не можете да затворите устата на Птавдата.Всеки българин трябва да разбере, че Русия е най-големият му враг и враг на цяла България. Тя е империя на злото и това не е само моето мнение. Примитивните руснаци са врагове не само на България, но и на всички народи по света. Те отдавна да биха заробили целия свят ако не беше добрата велика справедлива и демократична безкористна Америка, която е страж на световния мир. Америка е империя на свободата. И дано дари със своята свобода и демокрация целия свят. Но само Русия и комунягата Путин, тези злодеи стоят на пътя им. Това го разбраха вече всички имащи поне малко акъл в главите си, даже и бившите комунисти-сега социалисти се осъзнаха и разбраха, че нашият единствено верен път е с НАТО и с Америка. Само най-чугунените глави останаха верни на човеконенавистната руска пропаганда и поставяйки се за жълти копейки в нейна услуга, изопачават история и факти а в повечето случаи направо лъжат. Затова те нямат място сред нас и нека си ходят в Сибир. Тук трябва да останат само истинските натовци-верни на идеята за европейска демокрация, верни на Америка, Европа и на прогресивната велика Анкара.

Така е правдата ще възтържествува, не случайно 80% от българския народ е на страната на братска Русия, а не на страната на американския агресор.

То се вижда на избори без циганският вот и без патерица от ДПС-е колко обичат Българите русия!И на вас да не ви плащаха от пасольството и вие нямаше да я защитавате!

Major Payne

Къде ги преброи тези 80%?

Русофили са само тези дебили,на които бащите им бяха партийни секретари и на които раздадоха предприятията на България.Те естествено фалираха,защото са некадърни и оставиха българите без работа.

Америка - империя на свободата?! Това се казва оксиморон, нещо като живия труп.

Ще вземат военни мерки...пъвро Донецк, после Луганск...

И не само те, половината Украйна трябва да се върне в Русия, там където и е мястото.

Швеция ще направи голяма глупост ако наруши двестагодишния си неутралитеты! Всички шведи - руси, мургави, мулати и черни могат да бъдат спокойни - имат силен и миролюбив съсед в лицето на Русия. Поне от 300 години, откакато крал Густав Втори не си строши главата в Полтава, Русия и Швеция живеят мирно, тихо дружно, като добри съседи. И, сигурен съм, ако не се пръкне някой авантюристичен Густав Трети, Пети или десети, ще живеят така още 300 г.

Елементарно е! Когато някой се чувства застрашен от теб, кое е правилното действие? Ако искаш да се чувства спокое, да имате нормални отношения и т.н., ще се постараеш да го успокоиш. От друга страна, ако искаш да го смачкаш, да го държиш в подчинение и страх - ще го заплашиш. Е, сега ти кажи как постъпва Русия и каква е външната и политика - доброжелателна или на сплашване.

Иначе казано, след като Путин изолира поверената му огромна държава и заслужи почетната титла изолационист номер едно в руската история, вече е на път и да бъде удостоен заслужено със званието заслужил катализатор на евроатлантизма.Цитирам един български патриот който уважавам!!!

Москва като "последно убежище за чистото православие" С последователното укрепване на северното княжество, през XVI век се заражда и идеята за Москва като Трети Рим. Тази метафора се приписва на монаха Филотей, за когото някои историци смятат, че е княз Андрей Курбски един от доверените хора на първия цар на Русия Иван IV. В зародиша си идеята има предвид най-вече едно трагично и апокалиптично предзнаменование. Според православието, Унията между Православната и Католическата църква, сключена през 1439 на Фераро-Флорентинския събор, става една от основните причини за залеза както на Рим, така и на Константинопол. С други думи, Москва се превръща в последно убежище за чистото православие. "Първите два Рима паднаха, третият стои, а четвърти няма да има" гласят думите на Филотей, чието послание е насочено главно към съхраняването на правата вяра. То трябва да предпази руските владетели от изкушенията, идващи отвън, в противен случай упадъкът би бил неизбежен. С времето обаче идеята за Москва като Трети Рим се превръща в официална идеология и нападателно оръжие в империалистичната политика на Русия. Дори след като Петър I мести столицата в Санкт Петербург, дори след края на царска Русия, идеята за Третия Рим ще продължи да се развива успоредно с повратите в руската история.

Независимо колко им се плаща на подлогите русофоби, редно е поне да са грамотни и да могат да четат! Ясно Лавров казва ние не сме враг на Швеция, но ако те влязат в НАТО /само ако пожелаят и влезнат/ Русия ще бъде принудена, подчертава принудена да вземе ответни меки. Кой глупак неграмотен не разбира тези думи. Изглежда има неграмотни, и защо ли им плащат от американците за техните глупости. Те трябва да се върнат в отделенията за да ги научат да четат, и получат някакво най-елементарно образование.

Това си е чиста заплаха и светът я интерпретира именно като такава.

Цитат: Щерев ( нерегистриран ) 30.04.2016 13:43 .......... "За да просперира мястото на България е единствено в пределите на икономическия натовски тигър-Турция, а тя в Европа." Обръщам се към модератора на форума. Копирал съм част от поста на пишещия под ник "Щерев" в 13.43 часа. Г-н модератор, това изказване е за прокурор. Този индивид явно пропагандира срещу суверенитета на Република България. Моля вземете мерки, защото форума става трибуна на явна антибългарска кампания, и то точно по времето на християнския празник Великден!

Правилно! Дира, вземи мерки!

Има един вежлив педал ,дето плюе гнусно българите и България ,за него нещо да кажете путинофили предателски???

Тук едно момченце(бат' Румбата) иска да ме дава на прокурор, само че тогава първо трябва да се даде на прокурор Лютви Местан , Доган и всички от отявлено протурските партии у нас. Само че това няма как да стане понеже ние сме демократична натовска държава, а Турция е стратегически натовски член.

Тая еврейско-циганска позиция да си агресор, а да се представяш на жертва, каквато е официалната руска политика по традиция, няма да издържи още много време. Просто Руската империя до 10-15 години ще се разпадне,но преди това русофилистиците намаляват и ще намаляват все повече с времето. Норвегия ще строи стена на границата с Русия, Швеция обмисля да влиза в НАТО, за Финландия, Полша, Литва, Латвия и Естония няма какво да говорим на какво руско робство и разорение са били подложени, някои от тях от векове назад. А Волжка България? Никой българин-рософилистик и дума не обелва за геножида, на който са подложени нашите братя там както от монголи, така и от рушняци! Забранено им е да се наричат даже българи! И са затрили не само всяка следа българска, но историята ни даже там - специално е унищожавана писаната история и е оцеляла едва 40% от нея! Не може да да си агресор разделил с другия агресор Полша на две,а после да се изживяваш на жертва,че другия агресор те е нападнал! А на русофилистиците ще кажа - Русия не е дошла да ни освобождава от османско иго,даже и помен от такава мисъл няма,а да завладее проливите. И 2 години след "Освобождението" ни работи усърдно по въпроса, изграждайки руска провинция тука. Обаче българите решиха друго и Русия не можеше да води още една война с "освободените" от нея. Затова тя предприе точно византийска политика към България - да се представя за благодетел и освободител, за да запази все пак своето влияние тук. И ни направи ... "славяни"! Русия и Турция играят заедно срещу България от векове! Това не им пречи да се бият помежду си! Набийте си го в главата, русофилистици!

Точно и ясно - 100 + !!!

Швеция няма да влезе в НАТО. Както и Финландия.

++++

Приятелю, прочети историята на прибалтите. Поне на Естония. Тя е била вечно в под властта най вече на Швеция. А е станала СУВЕРЕННА държава след революцията, когато Ленин я пуска на воля. След войната през 1945 ПОБЕДИТЕЛЯТ СССР си я присъединява като РЕПУБЛИКА. И пак без особени претенции я пуска като свободна държава през 90 те.

А историята на фините, шведите, поляците да чета ли? А историята на украинците като българска държава да чета ли? Тази история продължава 200 години след сина на бат Боян, синът на Кубрат - от 665 до 865, когато изведнъж някак си се появява "руския" княз Владимир, в същност викинг! А че Иван IV Грозни приема титлата "цар" от Волжка България и така става първият руски цар - тая история да я чета ли? Или само по руски поднесена, извратена и изопачена - как българският град Киев става ... Киевска Рус и как всички големи градове в днешна Русия, вкл. Москва, са български, основани от български владетели?! Или това не трябва да го чета?!

Русия никога не е била враг на България! Наш враг доказано е Империята на злото САЩ, видно за всички нормални! Този Щерев ли, някой друг ли ако не му заплащат, трябва да бъде доста простоват от това което пише, а ако му плащат значи е нещо като човек, но без морал, т.е. враг на България!!!!

Империята на злото е именно СССР/Русия

Щерев, в статията става дума, че Русия си стои на мястото, а други се натискат за парченце... Те им напомнят какво е станало в миналото с идеята да не се повтаря. Последните векове на всеки има-няма 100 години някой е идвал в Русия с идеята да краде, нали така. Я по-добре ни светни какво им се случи на мераклиите, мани тая пропаганда, има много да учиш. Оня, Гьобелс,беше много над всичките квичащи тролчета, ама се провали.

А ко прай Русия в Крим?Малко на гости ли е дошла???

2016 не ви ли прилича на 1941. правете си сметката глупаци.

Прилича на 1939г, само дето Хитлер вече го няма и Русия сама си развява коня. Руснаците четат грешно историята и ако не вземат мерки, ще трябва да я научат по ужасен начин. А историята учи, че агресорът и опълчилият се срещу целия свят винаги губи!

Вълчанов

Мхм... явиж колко много не са съгласни с теб? Явно огромното мнозинство от българите, т.е. путюрашофилистиците :)))) смятат, че не е проблем да се опълчиш на целия останал свят и... да победиш! хахахахаха!

Абе хора, толкова ли сте закъсали, че така настървено и озлобено пишете тук? Днес е празник. Хайде поспрете се малко. Вижте се с приятели, излезте на вън. Центовете можете да си ги заработвате и в други дни. Съжалявам, че погледнах тук. Тужно е да се види в какво се превръщат някои хора.

На бг-янките им мина великдена.Сега е нашия-истинския!

Да с разбитата си икономика и заплати от по 200 долара, рашките може да им пръцнат на края. Най страшно ще е ако пореди това се наядат с люто.

Ти ги изкара милионери, минималната заплата на 40 милиона руснаци е 6204 рубли или 95.948 долара! От 1-ви юли става огромните 115.99! Сравни я с мизерната в България - 243.91 долара!

средната заплата в Русия е 27000 рубли.Сори ама това са фактите

Руски пенсионер антифашист получил надбавка на пенсията и решил да заведе бабата на море. Връщат се и приятелите му го разпитват: - Е как беше? Добре ли изкарахте? - Как, как! Също като през войната. Ние на палатки в гората, а немците по хотелите.

abasador

очевадна, истина е, че последните 10 15 години НАТО се разшири (от 1999 до 2009 към НАТО се присъединиха още 12 страни от Европа)тереториално, а Русия за сметка на това се смали (СССР бе съставен от 15 републики, сега 14 от тях са самостоятелни държави). Сухо и кратко отбелязвам факти (посочените по горе данни са за тези колеги, дето ме отличиха за същия коментар, с много минуси), от новата история на Европа, без да коментирам защо е така. Ако руските политици спрат да заплашват и да дуят мусколи, ще си помослим, че Хрушчов е бил пиян, като е удрял по трибуната в ООН с обувката си. Изказването на другаря Лавров ме подсеща за африканската народна поговорка... "на калпава маймуна и клоните и пречат." Лек ден.

най-накрая едно нормално мнение без злоба и простотия - поздрави, чи изложи фактите такива каквито са - Русия загуби много държави, а ЕС и НАТО ги придърпаха в своята сфера на влияние - всичко е интереси икономически и стратегически. Нито на Русия и пука за Българиия нито на САЩ и ЕС € им пука. Просто сега имаме възможност да сепридвижваме свободно и да работим в по-богатата част на света и който е можещ и знаещ ще успее - другите ще гният в мизерия ....

Разликата между нас и руснаците е, че ние си получихме поавото да се придвижваме свободно и да ратайстваме на богатите в други страни. А руснаците се борят да не им пречат да се развиват в собствената си страна.

Ако си признаеш, че съм те конструирал аз а не серж. М. Калашников ще ти кажа Vielen Dank!

а на мен ми намирисва на скандал от къде на къде питам ас един човек от една държава ,па било то и първият и дипломат ще казва на друга СУВЕРЕННА държава какво да правят . това ако не е международен скандал здраве му кажи

Простотията на днешните управлаващи Русия няма граници! Кво се учудваш? Ква дипломация, кви закони! Конституцията на Русия вече се състои от 2 думи - "Путин сказал!" Кви международни закони, договори, съглашения, конвенции, в Ресия даже не знаят кво означават тизи термини? Кви 5 лева, ква дипломация? Обиждат азиатските свинеферми, като ги сравняват с Русия! Възмутително!!!!!

Пише се "аз". Лавров не им дава акъл и напротив - казва, че Русия не мисли, че шведитет мислят да я нападнат. Но ако Швеция си предложи г.за на НАТО със съде инфроструктурата си то русите ще вземат мерки на СВОЯ територия. Научи се да четеш поне буквално какво се говори в дипломацията преди да навлезеш в професията.

Пътуването на американския постоянен представител в ООН Саманта Пауър до фронтовите линии на войната срещу групировката "Боко харам" в Камерун започна ужасяващо, след като брониран джип от нейния кортеж блъсна и уби момче, което изскочило на пътя, предаде Асошиейтед прес.

Цял ден следя руските СМИ! Пълно мълчание по повод на пиянското изказване на Лавров! Срам ги е да коментират, че Офшорко Путин направо бута Швеция в устата на лъва НАТО! А Лавров, на поллитра не го е срам!

А ти смогна ли да си боядишеш яйцата в червено? Или не смогваш от следене на руските червении медии?

Протоплазмо, яйцата се боядисват във Велики Четвъртък, всичките с изключение на двете собствени! Сега с кеф си лоча Карнобатска, мезе - добруджанска луканчица, беконче, зелена салатка, за обяд - армейски боб с компот! Ха наздраве!

Аз пък изчетох Dagens nyheter и коментариите към интервюто на шведски из тяхната шарена преса. Журналистите са с голямо уважение към Лавров. Има коментар на една дама към интервюто, която повтаря официално приетите епитети за анексия на Крим и поддръжка на Асад, но почти нищо по интервюто, в което няма и дума за Крим. И мнението на поавителството, опозицията и министърката Маргот Валстрьом, които са обидени и заявяват, че ще правят това, което сами решат, а не това, което им се диктува отвън. Т.е. - нито Русия, нито НАТО! Типично по шведски.

руските сми коментираха това преди три дни , но "нашите "медии очакваха до вчера опорните точки !

руските сми коментираха това преди три дни , но "нашите "медии очакваха до вчера опорните точки !(новината е в РИА Новости от 28.04 в 22.28 часа московско време)

пращаха Hаполеон, после Xитлер, после направиха Cеато, после Cенто, после Hато, после, казват, че било техно дело събарянето на CCCP и Bаршавският договор, после направиха E-Ccp, сега,.. и него Cъбарят??!! ;)) Eй,.. голям зор, им е тая Pусия, защото знаят, че това не им е нито ирак, нито либия, нито афганистан, нито югославия нито сирия и там,.. "арабски пролети," не могат да направят, защото ще гризнат дръвчето!! ;)) Cамо, дърпат Mечката за опашката,... Aма,.. да Bнимават,.. де!!;)))

Cамо, дърпат Mечката за опашката,... Aма, отзад я дебне Американския Скункс! Никой не е издържал срещу него! Спасението е само в мечешката болест и якото драпане на първа космическа скорост!

Западните съюзници се готвят да разположат четири батальона - в състав от около 4000 войници, в Полша и балтийските държави в рамките на мерките на НАТО за укрепване на границата с Русия. Причината е, че Москва засилва военната си дейност и заради глупостите на Лавров

4000 гея! Голяма работа! Русия в стаха си спешно увеличава стратегическите си запаси от вазелин! "Попа писка, дупе стиска, и не иска да го рам-тарари-рурим"! Лавров е попа!

Днес май няма да мога да си боядисам яйцата в червено - все твойте мъдри бисери ми се въртят в главата...Е, и на Щерев, де.

Според доклада на ООН в руската армия има най-много гейве даже ги ползват за мъжка проституция..ха.ха Може да провериш. Пак Русия е първа..ха.ха

someone

много са уплашени нато да не им вземе алкохолиците и соц-панелките с ладите.

1.Кой иска да е руснак и да живее в Русия? При отговор с ДА на първи въпрос ,моля отговорете и на следващите въпроси 2.Кой иска да идва на почивка в България ? 3.Кой иска да бъде в чудесни отношения с България ? Кой иска Русия и България да са едно цяло ?

Шило

Че руснаците си живеят в Русия. Този, който има пари си позволява да ходи където иска. Включително и в България. Какъв е проблема? Аз искав едно- да не се правят опити за внушение на каквото и да е.

" Да ви се родят хубави деца.." Реплика по телефона на Путин към премиера на Люксембург, гей, женен за гей

С тези интерпретации на редакторката ставате все по-жълти.Всеки може да прочете в интернет какво точно е казал и да си направи изводи.

вършат! Чий го търсят в Украйна, Грузия, Молдова?

Шило

Кой? И какво за Украйна, Грузия и Молдова?

Американските инструктори ли?Те бяха и в Ирак,Либия и Сирия, а преди доста години в Латинска Америка.

Гангут и Полтава, и все пак защо е нужно да се припомня всичко след цели 300 години ? Ами, както го е казал класикът: на умните за да не забравят, на идиотите за поука, на политиците заради практиката, и на меланхолиците - за разтуха.

Виждам, че човеконенавистните слуги на запада са много изнервени и пишат нелогично, противоречиво и откровенни измишльотини (но звучащи като истина). Дискусията с такива индивиди е пълна загуба на време. Единствения начи да се вразумят е да сме живи и здрави след 5 - 10 г. когато нещата си дойдат на мястото да си побъбрим кой бил прав кой крив. Проблема е че тези т.нар. тролове веднага ще почнат да се подмазват на спечелите битката със злото. ще научат руски и ще се бият в гърдите колко са подкрепяли москва в битката със западния фашизъм. Да не забравят, че КГБ има методика да ги разобличава и тогава не им завиждам. Дотогава се молете да не се налага Русия да използва за самозащита оръжията на възмездието. Казах!

Кой иска: 1. Да живее в Русия 2.Да си получава зерплатата в рубли 3.Децата му да учат в рассия 4.Да ходи на почивка в рассия 5.Да се ожени за рускиня 6.Да КАРА РУСКА КОЛА 7Да си държи парите в руска банка

1.АЗ 2.АЗ 3.АЗ 4.АЗ 5.АЗ 6.АЗ 7.АЗ

И кой ти пречи (и продължението е като в онзи английски виц за гейовете...)?

Шило

А аз не искам да съм овца, и някой да ми казва какво искам, какво трябва да правя, какво мисля. Ти, искаш ли да си овца?

Малоумнико, не знаеш ли, че по-голямата част, ако не всички наши учени, професори и академици със световна известност са завършили в руските (съветските) университети. Затова имахме наука и научни постижения в електрониката, лазерната оптика, радиотехниката, военната техника, агрохимията - зеолитите и т.н. Сестра ми и синът ми са завършили най-престижните руски университети! Сестра ми днес е проф. д-р. в СУ, а синът ми завърши международен мениджмънт в Москва и сега е водещ мениджър в голяма бълг. фирма! Не са като онова леке, синът на корумпиран митничар, който е завършил Артколеж за 3 г. в Щатите и сега е в "управлението" на ГЕРБ!

Major Payne

Ами то се вижда до къде я докараха България руските възпитаници и в политиката и в науката и в образованието и в културата. България е на това дередже заради тях! Виждаме самите руснаци до къде докараха и тяхната си държава.

Хитлер не успя да вкара Швеция във война срещу СССР, но Вашингтон се опитва да го стори....Шведите да си опичат акъла.

Вашингтон даже и не се опитва , ама офшорното джидже със сигурност ще успее след още едно тъпо изказване на Лавров

Вашингтон разбира само от езика на силата. Защо мислиш Швеция и Финландия не са били приети в НАТО по времето на СССР.

Не се джавкайте - това е игра между големите' 'началници''. Русия играе лошото ченге да уплаши по-малките държави да станат членове на НАТО. А САЩ доброто ченге ще ги спаси и им продава оръжие...

ОПОРТЮНИСТИТЕ ОТ БСП ОЩЕ ЖАЛЯТ ПО САЩ

1. ако бях руснак нямаше да изляза от пределите на Русия ,не че сега съм излизал от пределите на България 2.да нема проблем ще получавам 3.добро образование има в Русия 4.почивка ще се скъсам от почиване надлъж и нашир 5.хубавички са рускините,домакини ,съпруги ,грижовни 6.Лада Нива ,Лада Урбан ,Лада Октавия .... среден клас коли и над нашите възможности 7.пари като имам ще слагам

Никога не си бил в рассията, но искаш да си руснак ли...ми бегай де Чемодан, вокзал, масква ! :)

В днешна Русия са емигрирали повече от 2 милиона от Латвия, Литва, Украйна и Беларус, да не говорим за азиатските републики! Сега има молба от повече от 200 хиляди руски евреи, които емигрираха в Израел, да се завърнат отново в Русия! Лошо е, когато човек не чете и не е информиран или се информира от бълг. дезинформираща жълта преса!

Със заплата 85 евро на месец????? Мухахахахаха! Евала! Голям оптимист си! М/у другото "Лада" се произвежда от Корпорацията Рено-Нисан! Едната е НАТОвска, другата на вражеска Япония! Ти си бил чист русофоб и натофил! Моите уважения!

частично е от Русия ,"Кортеж" от кого се произвежда ?

Шило

Не искам да обиждам никого, и дано не съм прав, но това, да виждате опастност от всякъде и от всеки е срледното: "Параноята е психично състояние, характеризиращо се с повишена тревожност и ирационален страх, нерядко със следи на налудност за преследване и/или придружено от вяра в конспирация. Параноята е болестно състояние, при което човек има усещането, че някой непрекъснато го следи и преследва. В медицината терминът може да означава психично заболяване, характеризиращо се със специфична система от илюзии, без нарушения на когнитивните функции. Думата произлиза от гръцки език (παράνοια) и означава лудост." Аз агресия не виждам. Но виждам как се губят възможности за бизнес и развитие.

Добре го оплю Лавров, пък и с него цялата Русия!

Шило

Списъкът е доста дълъг. Прецени дали и ти не си в него.