Русия ще строи 6 самолетоносача

Висш руски правителствен чиновник заяви, че Русия планира да построи 6 самолетоносача в следващите години.

Обратно в новината

Коментари - Русия ще строи 6 самолетоносача | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каква елементарна комунистическа лъжа. 1. ватенките нямат пари да ремонтират дори димящата ръждясъла консерва Кузя. 2. Нямат нито ресурса, нито технически възможности да построят пълноценен самолетоносач, а не самолето-носещ крайсер . 3. Тъпите ватни алкаши не могат дори паров, а камо ли и магнитен катапулт да направят. За това си извиват палубата , като аборигени за да противостоят на гравитацията. Всичко при ватенките е само от типа: Ще, ще, ще и мулфилми.

Мдаа. Предполагам мармота е събрал таваришите и е казал - Ще правим самальотоносач. Харашо. Колко? Ми 6. Хахахха! Тия са така от както има СесеСЕРЕ - само Ще, Ще, Ще. А утре колите вече ще летят:)))

За какво по дяволите и трябва на Русия самолетоносачи?? Освен ако не са решили да анексират Австралия, Цейлон и Аржентина. Да ама не! Путлер, това не ти е Крим!!

Срещу нея е целият свят. Вместо да помисли защо е така, да строи.

Сещам се за особената форма българския език, наречена "Бъдеще време в миналото" - или по-просто онагледяване с израза - "щял съм бил да еbа". Та и с Русия така - щяла била да ....

Русия е велика, а пишещите тук с/у Русия са жалки комплексари. Путин,Медведев и Лавров са големи политици. Крим е руски, свикнахте ли вече?

истината не се променя с упоритост. А тя е, че изправила мишци, да не се вижда голият гръб, Русия се зъби на света, който постигна всичко.

И ЗА КАКВО ЩЕ СА Й ДА СТРОЙ МИР И ДА СИ ГЛЕДА КОМУНИЗМА В РУСИЯ А НЕ ДА СЕ ЗАНИМАВА И ДА ХВЪРЛЯ ИЗЛИШНИ ПАРИ......!

Русия Щяла да строи!!!!!!!!!!!!!!!!!!! До кога лъжи и несъстоятелни работи. Пишете по реални неща. Тя строи комунизъм -нищо не стана. Тя щеше да строи : Ю.П.-нищо,Север. пот. 2- пак нищо, Т. П. пак нищо.... Стига сте се поддавали на демагогия и плямпане. Та Русия няма деньги за насъщния. На гол гъз чифте пищови...

нека задружно се помолим, Русия и САЩ реално да не се сбият. Победители няма да има.

Ще, ще. През следващите 300 години могат да пукат по един на всеки 50. Браво, всичко ще.

братушките ще построят толкова самолетоносачи, колкото американците ще "пенсионират" за същото време. По притеснително е къде ще са базирани тези кораби.

Бащица-Майтапчия - да ги спояват само от стоманата на запазени трофейни немски танкове "Тигри", "Леопарди" и не знам кви си насрани котки.

Ако поискат заем за строежа от...американски банки! Ще си е жива гавра с Чичо ви Сам!

понеже ще им дадат, нали, а боярищниците ке пукнат от глад и боярищник :)))

Искаше да построи пет-шест кой от кой по-гигантски хиперкораби, но построи само първия и негово копие. То пък още в първата битка вздеха, че го потопиха, а после и другия в Норвежко море! Тюх да му се не види, каква съдба. Подобна е ористта и на всички дръзнали да опитат мераклии. По-добре да си нахранят народите там и да не крадат така дебелашки, а по-фино, има си етика и етикеция на усвояването.

В Русия ЩЕ правят пътнически самолет конкурент на Боинг и Ербъс!!! ЩЕ правят автомобил на световно ниво!!! ЩЕ правят съвременни компютри, телефони, таблети, телевизори, хладилници, печки, трактори, камиони и други полезни неща!!! Но първо щели да направят самолетоносачите, които обече имали живот до 2 часа по време на война!!! А защо???

Мислят сигурно да започнат да нападат и заграбват територии не само от съседите си, ми и на други континенти.

Руснаците вече направиха такъв самолет. МС-21 разработен от ОКБ Яковлев и Корпорация Иркут. Конкурент и от класа на Боинг 737 и Еърбас 320. Вече получиха над 200 поръчки. Ама на евро-краварски-тъпанари какво да им обясняваш.....

Конкурент ..с 'краварски' двигател и авионика ;)

Само че Аерофлот междувременно си поръча отново от западните"бръкми", защото руските "безаналогови" не ги пускат по летищата извън Русия!!!

Щеее....!!!

Вчера гледах един филм по Дискавъри за Русия, пътят Колима в източен Сибир. Та този път е строен от затворници на Сталин през 30-те години на 20 век. Съответно по-голямата му част въобще не е чувала за асфалт, проходим е само зимата, защото минава директно през реки и езела, на участъци от него немогат на се разминат два камиона. Ако някой катастрофира някъде, а това там се случва често, превозното средство си остава там за вечни времена. Безиностанции няма, мотели и крайпътни паркинги също. Бързата помощ пристига, но вече обикновено е късно, защото са минали много часове. Най-близката линейка е в много случаи на 300...400 километра. Та тава е Русия пътища нямат самолетоносачи ще строят!!!

това е региона на Оймякон. Там 9 месеца в годината е минус 50 градуса по целзий когато е най топло. През останалите месеци се топят ледовете. Региона е много рядко населен. Не е оправдано да се правят магистрали. Няма кой да ги ползва. Гледал тъпака дискавъри.......

Тъпанарино и в Аляска и Северните територии на Канада е рядко населено, но има пътища и се поддържат!!! А в Русия и пътища няма !!!!

Като няма пари всичко е ще. Може ли да са толкова смешни. Аз ще ходя на луната 6 пъти. Миличките, като малки деца са, иска им се, ама не могат. Най-добре да не публикъвате повече такива глупости. Те и хладилник ще правят, ама друг път.

Тази фантазия ми звучи почти като : България скоро ще построи Космодрум, и ще създаде космическа програма, първата задача на тази програма ще е да се колонизира Венера, след това Сатурн!" Считайте колко е голяма вероятността да се случи, та така и с руските "самолетоносачи"! Може, ако организират млади путлерастчета да носят на следващия парад, хартиени самолетчета в ръце!!

Представяте ли си на военноморски парад 6 пъти кузя - дим пушек дим - 6 пъти повече... :)

Екстра! Най-накрая момчетата-крави ще бъдат изгонени от Черно море и Европа! След което Русия трябва да създаде нов Съветски съюз от Чукотка до Гибралтар, да върне ТКЗС-тата и комсомолската организация за благото и просперитета на социалистическите народи!

Ще изгонят дедовия. А ти си толкова злекс, ща да вкарат самолетонасичи в Черно море, хахахахаааааа да ги потопят на босфора с прашки. Ам ти верно не си в час. Самолетоносаи в черно море. Хахахахаааааа. Ето това е ръската велика мисъл, може и в Ладовкото езеро да ги пуснат. Айде по-сериозно, руски.

Така говориш, защото не знаеш, за секретния подземен канал от Беренцово море до Одеса. Освен това Слънчевата система отдавна е социалистическа територия. На Луната има съветска база още от 1971-ва, а в момента се създава втора съветска колония на Марс. Руснаците имат разработка и за база на Слънцето от където ще могат да управляват Слънчевия вятър и да поразяват който пожелаят щат.

Те блядовете не моят да напраят тилвизур и пиралня вия искати кобари да праят

Остави ги да бълнуват, виж че освирепели абсолютно. Мразят всичко и всеки, ожаднели са за земи пак.

Аз ще си купя Ферари и две Бе-Ем-Вета

Щом имат излишни пари, нека правят това е глупост.

До преди няколко дни официалната руска доктрина беше, че на тях не им трябват самолетоносачи, защото това била морално остаряла и ненужна концепция и бъдещето било в ракетно космическите системи за защита и атака. Постоянно се менят нещата и се пускат гръмки новини с ключовата думичка ЩЕ...

Тате каза, че ще ми купи колело, ама друг път....

Вярно ли е, че следващия президент на Русия ще е китаец и ще се казва Ко Ши Ям

Ами явно все не си разбрал да погледнем резултатите от приложените санкции от сринатата цена на петрола и въпреки това икономиката им отчете за миналата година най нисък ръст на инфлацията от времената на СССР до сега напротив селското стопанство се развива с огромни темпове след като няма дъмпинга на субсидираното европеиско американско ГМО

Ще ти кажа само : Ха, ха, ха! Друго няма смисъл, щото надали ще го разбереш! РУски швестер!

В Русия винаги се е намирал по някой идиот в излишък и той непременно да е на държавен пост.Та въпросния идиот все ще каже по някоя глупост и родните русофили,пардон ,руски гъзомийници да раздухат до невероятни размери!Какви самолетоносачи?Тя е имала винаги авионосци с малък брой самолети на борда 48."Адмирал Кузнецов" е изключение предназначен е за 4050 бр.летателни апаратахеликоптери и самолети!Нека направим проста сметка "Джералд Форд" струва към 14 милиарда в зелено,при курс на рублата 7580 за долар колко прави?Вярно че на тях ще им излезе поевтино ,но едва ли чак толкова!Мисията е невъзможна !Наймного един ито да докажат на себе си ,че и те го могат!Има и другао,кой ще им строи десантните ветолетоносачи,които щяха да са по_добри от "Мистрал"?

Какво си мислите, че има един самолетоносач - атомен реактор, хангари в корпуса и писта. Вземете изгледайте американския филм "Мидуей" малко да добиете представа...В Русия и атомни реактори и метал има... и най важното самолети!

За диванния генерал всичко е много просто, релността обаче е друга. Американците ще ти обяснят че атомния самолетоносач е по-сложно изделие дори и от атомната подводница. На Русия и липсва инженерен потенциал тепърва да разработва толкова сложно изделие като катапулт, и производствена база да строи кораби над 5000 тона (Форд е 100 000). И със самолетите имат проблем - съвременен палубен Су няма (Су33 са на доизживяване), Миг29К е с доста скромни възможности.

Самолетоносачите са полезни при контрол и поддръжка на регионалните военни огнища, на което явно разчитат САЩ, тъй като залагат на това, че никой няма да отвори глобална война, където самолетоносачите са действително безполезни.

ЖИВОТА НА ЕДИН САМОЛЕТОНОСАЧ ПО ВРЕМЕ НА ЯДРЕНА ВОЙНА Е ОКОЛО 1 - 2 ЧАСА ... А НЯМА КАК САМОЛЕТИТЕ МУ ДА СТИГНАТ РУСИЯ .... .. ЗА МЕН ЛИЧНО САМОЛЕТОНОСАЧИТЕ СА ОСТАРЯЛО ОРЪЖИЕ ... ДА ПЛАШИШ МАЙМУНИ И МАЛКИ НАЦИИ ...

И днес си запази първенството селски глупак.....все още си 1 и мерна единица за ТЪПОТА-1 ДЕТРОИТ:)))))))))

Да бе - на гол тумбак чифте пищови! Видяла жабата, че подковават коня и тя вдигнала крак! Та рашъните и те....

Русия ще строи 6 нови самолетоносача......Генерал Кузнецов и дРуги.

На Димоходов ще му слагат метанова уредба и ще стане по-екологичен!!

Алоо мурзилажа сега последно да уточним опорните точки: 1.Самолетоносачите излишни ли са,лесна мишена ли са , или досега ги въртяхте тези глупости на принципа "високото грозде е кисело"???? 2.Осъзнавате ли техническата невъзможност на расиянците да построят самолетоносач?? 3.Осъзнавате ли за какви пари става въпрос???? Сега само да ви кажа че това няма да стане в близките 50-100 години!! Това е поредният опит чрез изкарване на парата през свирката да се повдига духа на все по-обедняващия коптор.

Американските струват по 10 милиарда на самолетоносач - ако е до пари, пари си имат. Вече и пристанище имат, в което могат да ги поддържат - това в Сирия. Въпросът е само колко пари реално ще им струва, предвид кражбите.

Само с пари не става. Ако изтръскат олигарсите ще съберат $10 милиарда, а инженери откъде?

Първо свястна прахусмукачка да направят наследниците на Чингиз хан. ... иначе с като жабата дето искала подкови

китайците ще ги купят

Стълби-ще, ще, ще, ще...

внимание пиянско ломотене. Попрекалилият с алкохола чиновник явно не знае, че: 1. Русия няма достатъчно голям док, за строителството на големи кораби (единственият от съветско време е в Николаев). 2. Русия не може да се справи с тази задача. Първоначално е било предвидено строителството на печално известните десантни кораби "Мистрал" да става в Русия. Това се е оказва непосилна задача за руския гений и корабите са построени в Тулон. Остава да се попитаме, кое е по-просто за направа - десантен кораб по готов проект и частично доставено оборудване или самолетоносач от една идея? А може би греша и ще правят от дърво или пластмаса - самолетоносачи играчки?

В момента в далечния изток се довършва най-голямата корабостроителница в Русия. Пък ти пак се надявай, че нямат потенциал да строят самолетоносачи.

Строят се руските илюзии. За корабите трябват двигатели драги. Западът отряза им военните поръчки, ако реши ще отреже и гражданските. А кораб с руски дизел няма да си купи никой със здрав разум - само разходът на масло е 3 пъти колкото на немския конкурент

И ПОНЕЖЕ НЯМАТ ПОТЕНЦИАЛ ПОСТРОИХА 6 АКУЛИ ЗА КОИТО "ВЕЛИКИТЕ" ИНЖЕНЕРИ В КРАВАРИСТАН КАЗВАХА ЧЕ Е НЕВЪЗМОЖНО ДА СЕ ПОСТРОИ ТАКОВА НЕЩО ХА ХА . ЗА СВЕДЕНИЕ НА ТЪПАЦИ КАТО ТЕБ ... ПРЕДИ НЯКОЛКО ДНИ БЕШЕ СПУСНАТА НА ВОДА ПОДВОДНИЦА КЛАС БОРЕЙ ВЪОРЪЖЕНА С ХИПЕРЗВУКОВИ РАКЕТИ.... СРЕЩУ НЕЯ НЯМАТ НИКАКЪВ ШАНС АМЕРИКАНСКИТЕ КОРИТА .

Пак ли бе?

Точно 6, нито повече нито по-малко. Гледай ти.

Тези приказки са като на П.Толстой, че ще изкупи Бъргария. ... Истина е, ама на дали ще стане.

още 5 кузи, ще усмърдят земята

Вервайте ми, сигурно ще е в бившите докове на САЩ!

А Кузя кво ша го праим?

Чух, че в БГ-то пък щели да правят по 6 бойна самолета Ф-17 собствено производство на година..... ама найсе....!

Do 780 Германците в края на войната правеха по 30 подводници на месец въпреки бомбандировките. САЩ бълваха търговски кораби Либерти от начало до края за 20 дена. Това е преди 72 години.

Мисля , този самилетоносач да го преустроя от дизелов на такъв с гребци. Гребци ще бъдат от опозицията на император Путин. А новите, когато ми излезе редът за Лада тогава ще ги мисля. Дано е в този живот.

Това е някакъв трик на руснаците ,никога военната им стратегия не е включвала самолетоносачи поради факта че територията им е огромна и от нея или на съседните и сателитни държави могат да достигнат всяка цел .

Виждал съм Част от Черноморския им Флот. В Севастопол. Че даже ми подариха и албум. Падам си по бойни кораби ... е такова нещо рядко се вижда ... а е само Черноморски ...

Виждал си на Путиту дядовия:)))